View Full Version : Изразяването на симпатии
Здравейте. Този път ще си задам много директно въпросите:
1. Момчета, как бихте реагирали, ако момиче, което ви харесва ви прави намеци чрез докосвания, погледи и комплименти? (А вие я хяресвате малко, или изобщо не я харесвате.)
2. Момичета, а вие как бихте изразили симпатиите си към момче, което не ви харесва, или ви харесва малко?
Въпросите взаимно се допълват :D
vagarious
07-30-2009, 12:12
Оо малко трудно ще започна да си изразя симпатиите към момче,за което незнам същото и за мен(дали има симпатии към мен) тъй като съм хем мн срамежива :oops: и хем постоянно ще си мисля,че съм му досадна,антипатична и ей такива.Дори да не е така,аз го мисля непрекъснато.За това ако момчето първи направи нещо и ако аз отговарям на чувствата .. ми ще ги изразя,но как-зависи от ситуацията.Незнам :-D
kombarka
07-30-2009, 12:35
1. Ако не го харесвам го игнолирам. За какви симпатии говорим? :-o
2. Ако го харесвам малко ще завържа някакъв разговор и ще му кажа нещо от рода на "Много яка тениска" :D (най-умното нещо, за което се сещам в момента 8-) )
NeZaPoznat
07-30-2009, 12:37
1. Момчета, как бихте реагирали, ако момиче, което ви харесва ви прави намеци чрез докосвания, погледи и комплименти? (А вие я хяресвате малко, или изобщо не я харесвате.)
Така:
http://s12.rimg.info/c1c295184dfc6264a042505e0f87f88a.gif (http://smiles.33b.ru/smile.111708.html)
Защо да ги изразявам след като не ме харесва бре Иве ... :D :D
Ше си намеря някой, за който ще има смисъл ... 8)
Ами имай предвид че момчетата по природа са ловци . До колкото съм разговаряла с приятели съм останала с впечетлението , че не се впечетляват от момиче което им лази в краката . За това моя съвет е да го раздаваш малко дистанцирано и по някакъв начин да предизвикаш интереса му към теб . Зайнтригувай го ! :)
АХХАХАХ, Ако имам контакт с момиче, определено ще съм го харесал, дори и малко, щото аз не излизам с някви свине, дет момче не са виждали, да тръгнат да ме обарват.. ААА.. :razz: :razz:
Ще се опитам ясно да покажа намеренията си (че не искам да сме нищо повече от приятели) и ако не схване - ще говоря с нея преди да е станало късно! :)
Ще я изчукам и повече няма да я погледна.. ако не я харесвам като характер, а само физически. А ако я харесвам ще и отвърна и ще видим какво ще стане. А първото - кой й е казал да ме пипа, ако не иска нещо ?!? :grin:
Niakoitam
07-30-2009, 15:24
Оо малко трудно ще започна да си изразя симпатиите към момче,за което незнам същото и за мен(дали има симпатии към мен) тъй като съм хем мн срамежива :oops: и хем постоянно ще си мисля,че съм му досадна,антипатична и ей такива.Дори да не е така,аз го мисля непрекъснато.За това ако момчето първи направи нещо и ако аз отговарям на чувствата .. ми ще ги изразя,но как-зависи от ситуацията.Незнам :-D
Ох, защо ли това ми е толкова познато? И още по-лошото,аз съм момче за разлика от теб.
Също имам един въпрос ако xplay няма нищо против. Когато примерно на някакъв купон се забавлявате с дадено момче определено време видимо изглеждайки че ви е приятно и след това отивате надалеч евентуално идвайки за малко по-късно и пак отивяайки нанякъде очаквате ли от момчето да направи нещо или ако ви последва например и постоянно или отвреме навреме ви следва би ви досадило от него?
1. Ако не го харесвам го игнолирам. За какви симпатии говорим? :-o
2. Ако го харесвам малко ще завържа някакъв разговор и ще му кажа нещо от рода на "Много яка тениска" :D (най-умното нещо, за което се сещам в момента 8-) ) хахах явно мнг момичета имат симпатии към мен (майтап, просто тениските ми в повечето случай са доста забавни) иначе да правиш опит да завържеш някакъв разговор и те така. В процеса на разговора ще разбереш дали и момчето има някви симпатии или просто говори с теб заради добрите си обноски :D
Здравейте. Този път ще си задам много директно въпросите:
2. Момичета, а вие как бихте изразили симпатиите си към момче, което не ви харесва, или ви харесва малко?
Въпросите взаимно се допълват :D
1. зависи, ма преди да докосваш по добре да си по близъкс момчето чрез разговор
2. ба ли ви вас женките
вие сте некви странни!!!
TheGirlNextDoor
07-30-2009, 16:41
и аз съм от г/д срамежливите и ако не съм сигурна в неговите симпатии към мен няма да се впускам в докосвания и т.н .. :-D
пс:да вмъкна един въпрос към момчетата ..примерно сте някъде на купон и с дадено момиче сте близки..и двама си изразявате симпатиите така да се каже 8-) и по всичко личи,че се харесвате и след този купон казвате "нз дале я харесвам" ..случвало ли ви се е ?и как бихте коментирали такава ситуация : ))
VerryBerry
07-30-2009, 16:56
Ако знам,че не ме харесва (или поне не толкова,колкото ми се иска) дори няма да си правя труда.А ако не знам-ще се опитам да говоря с него и така да разбера какви са му чувствата
SuperMeBojo
07-30-2009, 17:26
Не искам да се хвала, но това като че ли ми се случва доста често ... ако вобще не харесвам момичето ... нищо не излиза, права се на ударен и толкова. Случва се и да харесвам доста въпросната дама ... тогава реагирам някак си приветливо, но спазвам и дистанция ... видите ли за да се заинтересова малко момичето от мен, а не само ей така от пръв поглед и да караме 2 седмици ... Излизали са доста хубави неща от това.
Punisherrr
07-30-2009, 17:53
Ако виждам,че момчето не ме харесва няма да му правя намеци ;) Излишно е.