PDA

View Full Version : Приятелство или сърце от свещи и много романтика

alex861
07-31-2009, 09:38
Здравейте,объркан съм и незнам как да постъпя.Ако момичето което ви е обичало (както и вие нея),иска да бъдете приятели, да се виждате след като сте я наранили безумно много. Как бихте постъпили?
Дали тя неиска да каже с това,че иска да види една борба за неината любов.
Дали неочаква да я изненадам с нещо наистина романтично????

Ще ви помоля само за сериозни мнения защото отговорите на 12 годишните не ми помагат.
Които е обичал и обича може би ще ме разбере.

devi
07-31-2009, 09:41
Зависи с какво си я наранил. Ако е наистина много сериозно повярвай ми може известно време да я боли, може да отрича, но ще и е по-добре без теб.
Как си я наранил?

Priceless
07-31-2009, 09:43
Може би с думите "Искам да сме приятели" тя иска да каже .. "Искам да сме приятели" ?! :shock: Замислял ли си се над това нещо? Това на теб какво ти се иска да означава е съвсем отделен въпрос :?

l0lz
07-31-2009, 09:53
Ами приятелю, мисля, че иска да види дали наистина я обичаш и дали ще се бориш за нея.. Не знам, опитай, нищо не губиш. : )

Faces
07-31-2009, 09:55
Сега ще ти кажа че просто момичето е свикнало много с теб ще се виждате някво известно и най вероятно малко време докато си постъпи на краката и те заебе заради друг просто момичето не иска да се чувства самотно.Тъй че брат не се надъхвай излишно а тая романтична изненада ми гаранция ти давам че няма да постигнеш ефекта но както си избереш живота си е твой :)

alex861
07-31-2009, 10:03
Зависи с какво си я наранил. Ако е наистина много сериозно повярвай ми може известно време да я боли, може да отрича, но ще и е по-добре без теб.
Как си я наранил?
Много сериозно

devi
07-31-2009, 10:09
Как си я наранил?
Много сериозно

По много начини можеш да я нараниш много сериозно! :D Но, ако например си и изневерил или нещо подобно определено е искала да каже "Искам да си запазим добрите отношения и да си останем само приятели, понеже ти значиш много за мен, имали сме много хубави мигове заедно и не искам да те изгубя КАТО ПРИЯТЕЛ" !

ravita
07-31-2009, 12:47
Според мен тва момиче е егати пича щом след като си я наранил "много сериозно" тя продължава да общува с теб . Повечето хора биха се отдръпнали , ако не искат да изпитат отново такава болка . Има и такива които окончателно късат взаимотношенията . Човече как можеш да изпуснеш такова момиче !!! Я се замисли дали има още шанс да си я вънеш и ДЕЙСТВАЙ !! :-o

Xitap
07-31-2009, 12:49
Авторе, ти си един селски бек, щом не си разбрал какво момиче е! Не я заслужаваш!

NeZaPoznat
07-31-2009, 13:08
Здравейте,объркан съм и незнам как да постъпя.Ако момичето което ви е обичало (както и вие нея),иска да бъдете приятели, да се виждате след като сте я наранили безумно много. Как бихте постъпили?

Ще ви помоля само за сериозни мнения защото отговорите на 12 годишните не ми помагат.
Които е обичал и обича може би ще ме разбере.

Спри сериалите :D

woo
07-31-2009, 13:12
пробвай се но не очаквай много ...

Sunwell
07-31-2009, 13:24

Бас държа че дванадесет годишните, които не могат да ти помогнат по тоя въпрос могат да ти помогнат с граматиката ^^
"не иска" "не очаква" хаха смешно ми ее~ и така
според мен с думите просто приятелство е искала да кажее просто приятелство логично е :lol:

Lott
07-31-2009, 13:27
Въпреки че си я наранил, явно все още изпитва нещо към теб! Просто по този начин иска да ти покаже, че те е преодоляла и подобни... 8)

Kukumqvka
07-31-2009, 13:27
Тцц ми ясно е .. иска да сте приятели .Просто не иска да те загуби и като приятел :) maybe ..

blabalbla
07-31-2009, 13:40
ем изглежза ти има доверие и иска да си останете приятели въпреки ,че както каза ти си я наранил сериозно ... това нейно решение е в твоя полза :)

LudoMlado
07-31-2009, 19:06
кво сърце от свещи бе, така се става педал.

evelinka1122
07-31-2009, 19:10
бори се за нея, изненадай я с нещо, няма лошо, всеки има право да получи своя втори шанс... успех

Dollystar
08-01-2009, 08:55
Ами ако не ти пуска някакви закачливи лафчета и таива значи наистина иска да си останете приятели и е преодоляла болката 8)

8992LIGHTER
08-01-2009, 10:34
Като толкова си надъхан бори се за тва момиче .... и по принцип за да ти дадем най-точните съвети с които е възможно да си я върнеш ..трябваше да кажеш с какво си я наранил толкова. :?

Tomorrowww
08-01-2009, 10:34
Като толкова си надъхан бори се за тва момиче .... и по принцип за да ти дадем най-точните съвети с които е възможно да си я върнеш ..трябваше да кажеш с какво си я наранил толкова. :?

++ 8-)

lastdaywithme
08-01-2009, 22:29
Ако аз обичам някой наистина силно... Бих му простила ... Да ви кажа според мен тази романтична изненада би постигнала ефект, ако знаеш как да я изложиш пред момичето... :) Признай и че съжеляваш за всичко, че наистина я обичаш- Просто се бори и ще избуташ всичко по пътя си към нейното сърце отново :)

alex861
08-02-2009, 08:40
кво сърце от свещи бе, така се става педал.
Желая ти от сърце никога да не разбираш как се чуствам аз сега.
Желая ти цялото щастие на света