View Full Version : понякога мразя родителите си
malinkata
07-31-2009, 11:36
оххх писна ми кво да правя вече и аз нз днеска се прибират от работа и двамата заедно и нещо не им бил успешен ден.Естествено на мен си го изкараха квото и да направя се не трябвало така иии само ми крещат или просто ме гледат злобно.Писна ми имам чувството че те не се държът с мен като с тяхното дете а сеедно съм им прислужницаа.Не мога да говоря с тях за тва защото те вечно ми казват ама ти кво искаш нищо ли да не правиш вкъщи :? не мога повече така кажете кво да правя
sladur4etyYy
07-31-2009, 11:46
игнорирай ги.
ILoweSea
07-31-2009, 12:11
Не им обръщай внимание.
aloveyou
07-31-2009, 12:50
Не им обръщай внимание.
+1..Не им обръщай внимание или отново се опитай да поговориш с тях..
Jumbie483
07-31-2009, 13:23
Не им обръщай внимание..
Но пък и ти нищо не казваш по темата. Може и в теб да е вината някъде..
О,боже ! Вчера моя приятелка ми се оплака от същото ...Аз й казвам ми "Какво искат от тебе миеш чинии,бършеш пода,оправяш леглата ... " И тя ми викаа "Ами всъщност само оправям леглата" ..Боже мили ! Идеше ми да й кажа "Куха ли си ква сии ?! " :x Майка и от сутрин от 6 до следоб блъска в един магазин,а баща от сутрин до вечер и той е на работа кво ти коства да помогнеш ... И като й правят забалежки се сърди на всичкото отгоре ... По цял ден виси на тоя комП и не пипа нищо у тях .. ДАно и при тебе положението не е такова ... Ако-да,просто темата няма смисъл !
Не им обръщай внимание..
Но пък и ти нищо не казваш по темата. Може и в теб да е вината някъде..
+1
YakUZa777
07-31-2009, 14:45
Аз не правя нищо в нас, а и всички понякога мразим родителите си. 8-)
Позната история...не се оплаквам от тях,но някой път наистина прекаляват,особено майка ми...Имам сестра,която е на 10 и я мързи дори да си отнесе чинията от масата в миялната машина,а майка нищо ни й казва,но ноправя ли аз така...егати викането,егати чудото...Винаги ми казва:Ама те си по-голяма...сестра ти е малка..А като трябва да чистим е кошмар..майка ми предлага да избърше прахта в стаята ми,но винаги така става,че се заплесва по компютъра е аз си бърша прахта,дори и чистя и нейната стая.. :?
LudoMlado
07-31-2009, 19:37
Така е мойто момиче. Докато те си скъсват гъза от бачкане за да ти издържат нахалния гъз ще се съобразяваш с тях. До тогава или се примиряваш с този факт или се изнасяш.
LudoMlado
07-31-2009, 19:38
Позната история...не се оплаквам от тях,но някой път наистина прекаляват,особено майка ми...Имам сестра,която е на 10 и я мързи дори да си отнесе чинията от масата в миялната машина,а майка нищо ни й казва,но ноправя ли аз така...егати викането,егати чудото...Винаги ми казва:Ама те си по-голяма...сестра ти е малка..А като трябва да чистим е кошмар..майка ми предлага да избърше прахта в стаята ми,но винаги така става,че се заплесва по компютъра е аз си бърша прахта,дори и чистя и нейната стая.. :?
Ти от дете на 10 години какво очакваш. Пък кво като чистиш, нема да умреш.
HarumScarum
07-31-2009, 20:02
Така е мойто момиче. Докато те си скъсват гъза от бачкане за да ти издържат нахалния "задни части" ще се съобразяваш с тях. До тогава или се примиряваш с този факт или се изнасяш.
+
+
+
+
Така е мойто момиче. Докато те си скъсват гъза от бачкане за да ти издържат нахалния "задни части" ще се съобразяваш с тях. До тогава или се примиряваш с този факт или се изнасяш.
+
+
+
+
Bellatrix
08-02-2009, 10:04
Хубаво е да помагаш вкъщи, но и родителите ти не трябва да си изкарват всичко върху теб.
1. Ако си мързел, който денонощно цъка на комп => не се оплаквай, а се размърдай и свърши нещо полезно.
2. Ако си нормално дете, което се опитва да свърши нещата, а родителите му все са недоволни; ако не ти обръщат никакво внимание, а само си изкарват яда върху ти; ако нон стоп ти крещят за глупости => Приеми, че в един момент възрастните ги хваща критическата и често откачат на кви ли не странни теми. Опитай да не му мислиш. Говори с приятелите си.
ПП. Слава Богу, че майка ми кара съвсем кротка критическа и изобщо не си е загубила ума...
VerryBerry
08-02-2009, 12:44
Ами ако имат право и не си вършиш работата добре?Все пак се постави на тяхно място-да се прибереш след кофти ден и в апартамента хаос..няма да ти е приятно,нали?Влез им в положение,говори с тях и бъди по-внимателна.
malinkata
08-02-2009, 18:53
ама не бе вижте са аз нито седя само на компа нито пък по цял ден съм по кафетата гледам винаги да съм изчистила като цяло всичко-прахта чиниите легла да е ок вкъщи но майка ми все е недоволна не съм била избърсала как трябва мръсно било и т.н ми то наистина критическата сигурно ги хваща аз не съм няква която да може да свърши всичко перфектно мен ме е яд че наще не оценяват тва което съм свършила!!! а и то тва не е всеки ден но и аз имам нерви винаги като ми се карат ме хваща супер много яд
malinkata
08-02-2009, 18:54
но нищо аз вече се старая да не им обръщам мноо внимание като са недоволни
Ооо като почнат да ми мрънкат ваобще не им обращам внимание или ако е нещо по серизно после си им го връщам :razz: :razz:
kamucheto0
08-07-2009, 13:36
Не им обръщай внимание.
+1..Не им обръщай внимание или отново се опитай да поговориш с тях..
мммхммм :)
DevilWish
08-07-2009, 16:35
А бе какво всички дават такива "умни" отговори 'игнорирай ги' ,вие нормални ли сте?А ти се засрами ,мразила ги!?
Ако не са те, първо ,че няма да те има, второ, че кой знае как по цял ден се блъскат, за да има какво да сложат на масата вечерта за ядене и да могат да ти дават джобни, а ти сладко си ги харчиш (предполагам) без да се замислиш как са отработени.И сигурно, когато поискат най-малкото от теб, се цупиш. :x Малко уважение към родителите моля! :-x Едно време и аз съм била с такъв акъл и много съм се дразнила, но всичко ,което го правят, го правят за нас ;) Родителите ти ,са ти най-добрите приятели ,само в тях може да си сигурна ,че никога няма да те предат или изиграят, каквото и да им кажеш, ще си остане между вас си, ще ти дадат съвет, а когато ти викат, не им се сърди, не мисли ,че е лесно да си глава на семейство ;) Замислете се моля ви се ,всички ,преди да говорите така!
DevilWish
08-07-2009, 16:37
ама не бе вижте са аз нито седя само на компа нито пък по цял ден съм по кафетата гледам винаги да съм изчистила като цяло всичко-прахта чиниите легла да е ок вкъщи но майка ми все е недоволна не съм била избърсала как трябва мръсно било и т.н ми то наистина критическата сигурно ги хваща аз не съм няква която да може да свърши всичко перфектно мен ме е яд че наще не оценяват тва което съм свършила!!! а и то тва не е всеки ден но и аз имам нерви винаги като ми се карат ме хваща супер много яд
Сега го прочетох и това, не че не те оценяват (точно така разсъждавах и аз преди ,казвах си ако получа двойка мрънкат 2 седмици, а за 6тица едно браво и до там) ,но не е така.На хубавото никой нищо не ти казва, но , за да те критикува, значи работата може и по-добре да бъде свършена.Явно, че жената е като моята майка - идеалистка, за това просто се опитай да правиш нещата ,по нейният маниер, както на нея й харесва ;) Успех!
радвай се, че ги имаш и работят, за да те изхранват. има много деца, чиито родители работят, а после изпиват спечеленото. ти също се постарай малко. и мойте мрънкат, ама какво да прая ... чистя, гладя, мия ... като иска по-добре да си го направи сама :P
babystar
08-07-2009, 20:26
това ще е временну :grin: :grin: