.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

понякога мразя родителите си

оххх писна ми кво да правя вече и аз нз днеска се прибират от работа и двамата заедно и нещо не им бил успешен ден.Естествено на мен си го изкараха квото и да направя се не трябвало така иии само ми крещат или просто ме гледат злобно.Писна ми имам чувството че те не се държът с мен като с тяхното дете а сеедно съм им прислужницаа.Не мога да говоря с тях за тва защото те вечно ми казват ама ти кво искаш нищо ли да не правиш вкъщи не мога повече така кажете кво да правя

Мега фен
    игнорирай ги.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    In your dreams..
    Не им обръщай внимание.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ILoweSea
    Не им обръщай внимание.
    +1..Не им обръщай внимание или отново се опитай да поговориш с тях..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Не им обръщай внимание..
    Но пък и ти нищо не казваш по темата. Може и в теб да е вината някъде..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

О,боже ! Вчера моя приятелка ми се оплака от същото ...Аз й казвам ми "Какво искат от тебе миеш чинии,бършеш пода,оправяш леглата ... " И тя ми викаа "Ами всъщност само оправям леглата" ..Боже мили ! Идеше ми да й кажа "Куха ли си ква сии ?! " Майка и от сутрин от 6 до следоб блъска в един магазин,а баща от сутрин до вечер и той е на работа кво ти коства да помогнеш ... И като й правят забалежки се сърди на всичкото отгоре ... По цял ден виси на тоя комП и не пипа нищо у тях .. ДАно и при тебе положението не е такова ... Ако-да,просто темата няма смисъл !

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Не им обръщай внимание..
    Но пък и ти нищо не казваш по темата. Може и в теб да е вината някъде..
    +1

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Аз не правя нищо в нас, а и всички понякога мразим родителите си.

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Позната история...не се оплаквам от тях,но някой път наистина прекаляват,особено майка ми...Имам сестра,която е на 10 и я мързи дори да си отнесе чинията от масата в миялната машина,а майка нищо ни й казва,но ноправя ли аз така...егати викането,егати чудото...Винаги ми казва:Ама те си по-голяма...сестра ти е малка..А като трябва да чистим е кошмар..майка ми предлага да избърше прахта в стаята ми,но винаги така става,че се заплесва по компютъра е аз си бърша прахта,дори и чистя и нейната стая..
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Така е мойто момиче. Докато те си скъсват гъза от бачкане за да ти издържат нахалния гъз ще се съобразяваш с тях. До тогава или се примиряваш с този факт или се изнасяш.
    Бахти тъпия подпис имам

Цитирай Първоначално написано от Vilsy
    Позната история...не се оплаквам от тях,но някой път наистина прекаляват,особено майка ми...Имам сестра,която е на 10 и я мързи дори да си отнесе чинията от масата в миялната машина,а майка нищо ни й казва,но ноправя ли аз така...егати викането,егати чудото...Винаги ми казва:Ама те си по-голяма...сестра ти е малка..А като трябва да чистим е кошмар..майка ми предлага да избърше прахта в стаята ми,но винаги така става,че се заплесва по компютъра е аз си бърша прахта,дори и чистя и нейната стая..
    Ти от дете на 10 години какво очакваш. Пък кво като чистиш, нема да умреш.
    Бахти тъпия подпис имам

Цитирай Първоначално написано от LudoMlado
    Така е мойто момиче. Докато те си скъсват гъза от бачкане за да ти издържат нахалния "задни части" ще се съобразяваш с тях. До тогава или се примиряваш с този факт или се изнасяш.
    +
    +
    +
    +

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Цитирай Първоначално написано от HarumScarum
    Цитирай Първоначално написано от LudoMlado
    Така е мойто момиче. Докато те си скъсват гъза от бачкане за да ти издържат нахалния "задни части" ще се съобразяваш с тях. До тогава или се примиряваш с този факт или се изнасяш.
    +
    +
    +
    +
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Град
    Paradise
    Хубаво е да помагаш вкъщи, но и родителите ти не трябва да си изкарват всичко върху теб.
    1. Ако си мързел, който денонощно цъка на комп => не се оплаквай, а се размърдай и свърши нещо полезно.
    2. Ако си нормално дете, което се опитва да свърши нещата, а родителите му все са недоволни; ако не ти обръщат никакво внимание, а само си изкарват яда върху ти; ако нон стоп ти крещят за глупости => Приеми, че в един момент възрастните ги хваща критическата и често откачат на кви ли не странни теми. Опитай да не му мислиш. Говори с приятелите си.

ПП. Слава Богу, че майка ми кара съвсем кротка критическа и изобщо не си е загубила ума...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ами ако имат право и не си вършиш работата добре?Все пак се постави на тяхно място-да се прибереш след кофти ден и в апартамента хаос..няма да ти е приятно,нали?Влез им в положение,говори с тях и бъди по-внимателна.
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

ама не бе вижте са аз нито седя само на компа нито пък по цял ден съм по кафетата гледам винаги да съм изчистила като цяло всичко-прахта чиниите легла да е ок вкъщи но майка ми все е недоволна не съм била избърсала как трябва мръсно било и т.н ми то наистина критическата сигурно ги хваща аз не съм няква която да може да свърши всичко перфектно мен ме е яд че наще не оценяват тва което съм свършила!!! а и то тва не е всеки ден но и аз имам нерви винаги като ми се карат ме хваща супер много яд

но нищо аз вече се старая да не им обръщам мноо внимание като са недоволни

Ооо като почнат да ми мрънкат ваобще не им обращам внимание или ако е нещо по серизно после си им го връщам
    www.album.bg/bonbon4eto_vr

Обичам р0зи, караМфиЛи
    0бичам всИчките цвеТя
    н0 най 0бичаМ мИли
    в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
    ... Inna - AmaziNg (music)(dance)

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Цитирай Първоначално написано от ILoweSea
    Не им обръщай внимание.
    +1..Не им обръщай внимание или отново се опитай да поговориш с тях..
    мммхммм
    I'd come for youu .. <3

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    А бе какво всички дават такива "умни" отговори 'игнорирай ги' ,вие нормални ли сте?А ти се засрами ,мразила ги!?
    Ако не са те, първо ,че няма да те има, второ, че кой знае как по цял ден се блъскат, за да има какво да сложат на масата вечерта за ядене и да могат да ти дават джобни, а ти сладко си ги харчиш (предполагам) без да се замислиш как са отработени.И сигурно, когато поискат най-малкото от теб, се цупиш. Малко уважение към родителите моля! Едно време и аз съм била с такъв акъл и много съм се дразнила, но всичко ,което го правят, го правят за нас Родителите ти ,са ти най-добрите приятели ,само в тях може да си сигурна ,че никога няма да те предат или изиграят, каквото и да им кажеш, ще си остане между вас си, ще ти дадат съвет, а когато ти викат, не им се сърди, не мисли ,че е лесно да си глава на семейство Замислете се моля ви се ,всички ,преди да говорите така!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от malinkata
    ама не бе вижте са аз нито седя само на компа нито пък по цял ден съм по кафетата гледам винаги да съм изчистила като цяло всичко-прахта чиниите легла да е ок вкъщи но майка ми все е недоволна не съм била избърсала как трябва мръсно било и т.н ми то наистина критическата сигурно ги хваща аз не съм няква която да може да свърши всичко перфектно мен ме е яд че наще не оценяват тва което съм свършила!!! а и то тва не е всеки ден но и аз имам нерви винаги като ми се карат ме хваща супер много яд
    Сега го прочетох и това, не че не те оценяват (точно така разсъждавах и аз преди ,казвах си ако получа двойка мрънкат 2 седмици, а за 6тица едно браво и до там) ,но не е така.На хубавото никой нищо не ти казва, но , за да те критикува, значи работата може и по-добре да бъде свършена.Явно, че жената е като моята майка - идеалистка, за това просто се опитай да правиш нещата ,по нейният маниер, както на нея й харесва Успех!

Мега фен Аватара на ameli
    радвай се, че ги имаш и работят, за да те изхранват. има много деца, чиито родители работят, а после изпиват спечеленото. ти също се постарай малко. и мойте мрънкат, ама какво да прая ... чистя, гладя, мия ... като иска по-добре да си го направи сама :P
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

това ще е временну

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си