View Full Version : Много го харесвам ...
Видях едно момче,което не бях виждала отдавнаа и...нещо стана с мене .. много ми харесваа..всеки път когато го видя започвам да дишам учестеноо .м. когато си пишем по скайпа не е така , но просто ..откакто го видях не съм говорила с него на живоо... в смисъл само по скайпа,защото винаги е с фр и ми е неудобно,амаа ... просто много ми харесваа ..никога не съм се чувствала така ... когато съм навън с една моя фр го гледам на игрището като няква тъпанрка с отворена устаа ..няаа майтап :D винаги играе мач там а блока ми точно отгоре и вчера пак го зяпах тайно уж през щората :-D с отворена уста разбира се и той погледна нагоре и ме видяя .. боже колкото ме е срам за говоря с него ся ми стана още по неудобноо ... уФ .. много проточих темата ... ДАЛИ СЪМ ВЛЮБЕНА? :oops:
07-31-2009, 14:26
Ти кажи, защо питаш нас? :lol: Според мен си влюбена. :)
Темата не е за този раздел..
Ами влюбена си. :) Съветвам те да се престрашиш и да му кажеш някой път "Здравей,как си?" или нещо от сорта.Успех! :)
YakUZa777
07-31-2009, 14:44
Забеляза ли, че има раздел за това ? И да влюбена си.
dimitar123
07-31-2009, 14:49
еми заговори го ...намекни му по скайпа :-D
Tomorrowww
07-31-2009, 16:42
мисля , че ти си знаеш най - добре ;)
Kukumqvka
07-31-2009, 16:42
хА-ха сиг си влюбена .. айде заговори го иначе ще си останеш със зяпането :lol:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D това дали е спам? :D
по скайпа отправяш ли му влажни предложения 8-)
sladur4etyYy
07-31-2009, 17:23
еми заговори го ...намекни му по скайпа :-D
кво да му намеква, на него вече му е ясно, че тя го харесва, след като я е видял да го зяпа през прозореца с отворена уста 8-)
авторке, на колко си? с тва зяпане доникъде няма да стигнеш. трябва да нямаш капка срам и тва е 8-) а даже и да имаш, да не го показваш.
fire_cat
07-31-2009, 17:43
Разбери дали и той изпитва такъв интерес към теб. Ако е така - действай направо!
дриска ми се :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Иииии сега по темата ами да влюбена си :D
LudoMlado
07-31-2009, 19:06
Ми кажи му кво толкова го мислиш и ти.
evelinka1122
07-31-2009, 19:07
дриска ми се
на тъп въпрос, следва още по тъп отговор... усещаш ли ? :D
влюбена ли била.... :?
дриска ми се
Влюбен си. 8-)
Еми, сигурно си влюбена :lol:
vampirekiss
07-31-2009, 19:32
Ние от къде пък да знаем дали си влюбена или не .Иначе ако видиш,че и той те заглежда и има симпатии какво ти пречи да пробваш.
kinkygirl
08-01-2009, 16:19
ами че си влюбена може да се каже имаш част от признаците на едно влюбено момиче.. и спри да се притесняваш по този начин нищо не печелиш.. ;]] за това рано или късно му кажи :) това е от мен пожелавам ти успех (sun)
уф... защо задаваш безсмислени въпроси?! ако всички ти кажат "не, не си влюбена" дали щеше да спреш да го гледаш зяпнала и да го "боготвориш" :?
Tomorrowww
08-01-2009, 20:08
хаха тая тема ми напомни за преди 2 години .. когато и аз си наблюдавах едно момченце през щората .. ама поне го познавах и бяхме редовно заедно .. просто си го гледах допълнително - като бонус :razz: .. та като съдя по моята и твоята история - влюбена си. 8-)
Ми давай по скайпа,уговорете си среща и се вижте и действай. :D
За влюбена незнам .. амаа нищо няма да ти стане ако го заговориш .. предполагам не яде хора?? :-o :-o
katericArofl
08-02-2009, 21:57
Влюбена - може би, но по-скоро силни симпатии, увлечение. :)
s_E_x_Y_y_Y
08-03-2009, 00:05
Е па влюбена си.. 8-)
ами че си влюбена може да се каже имаш част от признаците на едно влюбено момиче.. и спри да се притесняваш по този начин нищо не печелиш.. ;]] за това рано или късно му кажи :)
Бих добавил-само не го прави по скайпа !!!!1 Излезте,оговорете си да се срещнете някъде,или виж когато не е с приятелите си щом толкова те е срам.Само не по скайпа тва е грешка :?
valdesbg
08-03-2009, 05:26
Че си влюбена - влюбена си. Марш да го заговаря, но НА ЖИВО. Стига с тоя скайп бе, хора :)
а за кой раздел тогава :?
еми да тоя ти е завъртял главата 8-)
8992LIGHTER
08-03-2009, 09:48
Може да е просто увлечение .... що не оставиш щората и не идеш да си поговориш с него ...щото докато си го гледаш през прозореца друга може вече да действа и ще си останеш с отворена уста само! :-|
по скайпа отправяш ли му влажни предложения 8-)
:lol: :razz:
остави тези гледанки а отиди го заговори момчето не яде хора! и недей да се притесняваш - това е най лошото нещо което Не трябва да правиш когато говориш с него (от опит казвам) Успех! :-) :-)
0nem0retIme
08-10-2009, 19:37
дриска ми се
:shock: :razz:
Влюбена сиии :grin: :D
Sexy_boy_94
08-11-2009, 17:56
Кажи му :d