View Full Version : Вярвате ли в любовта от пръв поглед ?
Какъвто е въпросът ! Вярвате ли в любовта от пръв поглед ? :) :) :)
Любовта от първо вкарване може... ама влюбване в опаковката на нещо, преди да съм го опитал? Никога!
rozovsluncho
07-31-2009, 14:11
ДА!Тази любов е най-силната :grin: 8) 8)
Това не е любов, мойто дете, тва е привличане и има голяма разлика.. :lol:
+пирамида и НСБОП
Има привличане от пръв поглед, но без да съм опознал човека не мога да твърдя че го обичам.
Swingswing
07-31-2009, 14:27
Защо не :-o
Tomorrowww
07-31-2009, 14:35
определено да .. ( личен опитт ) :smt007
Assshley
07-31-2009, 14:36
Хората си го казаха по-горе в темата.Просто привличане. :)
Жените вярват в този тип любов. Като видят, че има "мерник" колата отпред и са лудо влюбени!
kobrichka
07-31-2009, 14:46
Вярвам в търсачката, има такова нещо, като търсачка. Такава тема е имало многократно.
Относно въпроса ти... Не няма любов от пръв поглед. Има привличане, симпатия, но не и любов. На улицата ти виждаш само визия и нищо друго. За да се влюбиш определено не е достатъчна само визията, а много повече.
Колко такива теми има... :lol:
Иначеее... не знам! :lol:
Има такива теми .. :? :?
И все пак .. не не вярвам в любовта от пръв поглед, а в силното привличане .. 8)
Има привличане от пръв поглед, но без да съм опознал човека не мога да твърдя че го обичам.+1
iliqn4eto0o
07-31-2009, 16:36
определено да .. ( личен опитт ) :smt007
+1 :) :grin: 8)
dimitar123
07-31-2009, 19:04
да от личен опит 8) :P
vampirekiss
07-31-2009, 19:35
Любов е силно казано.Виж привличане,симпатия..Това е друго нещо.
Аз в любовта вярвам ли не знам .. ти питаш в тази от пръв поглед :D :)
Evanescense
07-31-2009, 19:58
Любовта не може да е от пръв поглед, виждаш го/я и вече си готов/а да умреш за него/я. Привличане и след 1-2 дена - любов, да. Така вече става, аз и приятелят ми, сме живите доказателства за това.
ЛИЧНО МНЕНИЕ! :)
Не.
Любовта от пръв поглед е за прости люде, които няма да правят нищо друго освен да се гледат и да се е*ат.
П.П. За всички малки момиченца*, които си мислите, че един ден ще зърнете своя принц на бял кон (може и слязъл от коня), той ще ви се усмихне, ще ви разтопи и ще избягате към залеза ...
... стегнете се по дяволите, спрете да зяпате тъпо всяко момче, а си разменете няколко думи.
*да се чете "кифли"
Любовта не може да е от пръв поглед, виждаш го/я и вече си готов/а да умреш за него/я. Привличане и след 1-2 дена - любов, да. Така вече става, аз и приятелят ми, сме живите доказателства за това.
+1
lastdaywithme
07-31-2009, 21:43
почти съм съгласна- при мен беше след 7 часа не след 2 дена :grin: :grin:
GaBiIi__
07-31-2009, 23:20
Има привличане от пръв поглед, но без да съм опознал човека не мога да твърдя че го обичам.
любовта не винаги е обич.. любовта е тръпка !
PurpleDream
07-31-2009, 23:25
няма такова нещо...
любовта не винаги е обич.. любовта е тръпка ! В една връзка не може без тръпка. вярно, но връзките основани на нея са краткотрайни и с почти винаги с кофти завършек. Любовта е обич, а това което ти наричаш тръпка е привличането и удоволствието от флирта и целувките.
beliqsmok
07-31-2009, 23:40
ц .. няма !!
За да заобичаш някой трябва да го опознаеш добре :)
8992LIGHTER
08-01-2009, 00:24
Да вярвам!
TheLastAngel
08-01-2009, 00:31
"Любвта от пръв поглед" е просто едно голяямо привличане :)
"Любвта от пръв поглед" е просто едно голяямо привличане :)
напълно съгласна съм ...какво значи любов от пръв поглед нз дали може да има любов от пръв поглед :-)
GaBiIi__
08-01-2009, 08:43
любовта не винаги е обич.. любовта е тръпка ! В една връзка не може без тръпка. вярно, но връзките основани на нея са краткотрайни и с почти винаги с кофти завършек. Любовта е обич, а това което ти наричаш тръпка е привличането и удоволствието от флирта и целувките.
няма обич има привързаност доверие .. уважение не и обич... а колкото до тръпката това е любовта докато има тръпка ще има любов ..
Jumbie483
08-01-2009, 08:47
аз преди вярвах в "любовта" от пръв поглед..
сега вярвам в нечовешки голямото привличане от пръв поглед :smt118
Dollystar
08-01-2009, 09:00
Когато видиш някое хубаво момиче на улицата и нямаш шанса да се запознаеш с нея, но много ти харесва е единия вариант тогава хората казват харесване.
А когато става същото обаче се запознааш с момичето и СЛЕД КАТО СЕ ОПОЗНАЕТЕ СТАВАТЕ ПО-БЛИЗКИ хората го наричат любов от пръв поглед, но това си е просто чистата случайност :-o
Направо си е тръТка...
sladkalady
08-01-2009, 10:03
Вярвам в любовта от пръв поглед :)
ItalianMafia
08-01-2009, 10:17
Има привличане, но чак пък любов..
Любовта е а душевна основа, не се ражад от един поглед..
srebrity
08-01-2009, 10:29
mm daa izpitwala sum go :P
Ми да.Такава беше първата ми детска любов и си беше доста силно и истинско. :oops:
kamucheto0
08-01-2009, 15:57
Емии не точно.. може и да съществува,но при мен все още не е дошла . :-D :D :-D :D
Вярвам в тази любов,защото аз самата сам я изпитвала и все още я изпитвам към момчето..просто не е обикновенно привличане,а нещо повече...никoй не си го е обяснил как така става.
mickelangelo
08-01-2009, 16:55
Вярвам да ..
kroasandvi4
08-02-2009, 10:05
Т.нар. "любоф от пръф поглит" е просто извинение за хора,които не могат да се преборят с хормоните си.
Има разлика между любов и желание да се натискаш.
Калашников.
AnIcHkAtA
08-02-2009, 10:18
Аз пък вярвам, защото ми се е случвало и ме държи все още.
GaBiIi__
08-02-2009, 10:21
Т.нар. "любоф от пръф поглит" е просто извинение за хора,които не могат да се преборят с хормоните си.
Има разлика между любов и желание да се натискаш.
Калашников.
ако ти неможеш да се пребориш с хормоните си тва не важи и за другите
kroasandvi4
08-02-2009, 10:25
Нещо не ти разбрах поста,както и ти моя.
lipsvashh_mi
08-02-2009, 10:27
еми честно казано ,в привличането от 1в поглед да,но в любовта -не....странно ми е без да си опознал някой да се влюбиш в него,дори да е най-красивото същество на планетата :?
GaBiIi__
08-02-2009, 10:31
Нещо не ти разбрах поста,както и ти моя.
хах май да
AnIcHkAtA
08-02-2009, 10:33
еми честно казано ,в привличането от 1в поглед да,но в любовта -не....странно ми е без да си опознал някой да се влюбиш в него,дори да е най-красивото същество на планетата :?
Дори не е необходимо да е красиво.Просто нещо отвътре подсказва, че няма по-подходящо същество за теб на планетата.
buntar90
08-02-2009, 10:55
да . не ми се е случвало , но някой денкой знае.... :oops:
donkihot
08-02-2009, 11:19
да бе,както си го казаха умните глави по-горе..не е любов,а чисто физическо привличане,породено от хормони и нищо друго!
Irenchety
08-02-2009, 11:48
естествено че вярвам
естествено че вярвамЧе защо да е естествено ? Има толкова мнения 'да' колко и 'не'.
F_CK_all_I_need_is_U
08-02-2009, 13:01
Да.
Малко е нреазбираема и необяснима,но съществува :D
sobieskiboy89
08-03-2009, 19:38
има и аз лично съм го разбрал, усетил, почувствал :) нз дали и с моето момиче е така, но го има.
Това за секса също е вярно, че може би от голяма част се крепи на това, но нали знаете 80% от една връзка е секси мекси... макар и да не ми звучи много добре но факт :)
ShtrudeL
08-09-2009, 12:18
Не.
Осмисляте ли какво е любов от пръв поглед? Оо Да заобичаш някой си от първия път без да го познаваш без нищо Оо Стига бе...
Може да има силно привличане,но нищо повече...
Може би я има..
Не съм сигурна дали изобщо има любов! :?
Snickers
08-09-2009, 12:57
не.
KimBerLy1912
08-09-2009, 13:03
Не...
0nem0retIme
08-09-2009, 13:13
+++++
IndependentGirl
08-09-2009, 14:59
Не.. не вярвам.. :?
За да заобичаш някой трябва да го опознаеш добре :)
+1 :)
Жените вярват в този тип любов. Като видят, че има "мерник" колата отпред и са лудо влюбени!
недей слагай всички жени под общ знаменател, защото е много убидно за тези, които не гледат джоба и колата на мъжа :-x
Да вярвам,но досега лично при мен не съм я срещала - било е просто увлечение :)
lyly_lili
08-09-2009, 19:11
Не вярвах, но откакто преди година ми се случи точно любов от пръв поглед вече вярвам :P
F_CK_all_I_need_is_U
08-09-2009, 20:29
Нормално е,който я е изпитвал да казва,че вярва и обратното.Но все пак има разлика между любов от пръв поглед и привличане от пръв поглед.Доста момчета са ме привличали външно от първия път в който ги видя,но аз си знам,че тфа е само физическо желание и усещане :D .Та любовта от пръв поглед е..нещо..абе нещо като съдба.Удря те по главата и всякаш познаваш човека и си бил от цяла вечност с него.Странно е...и да,звучи супертъпо,но при мен беше така и сега съм с този човек,с първата ми любов (единствената от пръв поглед) :P
:razz:
dan40123
08-09-2009, 21:25
вярвам донякъде щото неможе да се влюбиш във всеки втори от пръв поглед може би на хората им се получава 1-2 пъти в живота а на някой николко в смусъл това е рядко явление което може да е много по-често срещано при такива като нас тоест тийнове а не при 25-30 годишни тва е .
да, защото ми се е случвало и мога да твърдя че беше една от най-хубавите ми години. беше от пръв поглед, защото първия път като се видяхме дори не се запознахме но химията бе там и си свърши работата!
абе то е трудно вече да се влюбиш в някой когото познаваш от години просто защото сега хората се променят толкова много от възможностите на другия и от някви материални неща ....камо ли да се влюбля от пръв поглед може за една вечер ама после естествено нищооооо
KeInEnAmE
08-10-2009, 08:59
по скоро не но за привли4ането определено да
Dimana99
08-10-2009, 15:51
Не. Вярвам в привличането от пръв поглед
DoYouLoveMe
08-11-2009, 00:11
ДА : )~
Co0kieGirl
08-11-2009, 08:39
+1 ;-)
AtanasGeorgiev
08-11-2009, 08:44
Твърдо Не 8)
надали ... привличане от пръв поглед окей, но не и любов от пръв поглед ...
И аз не вярвах,докато не ми се случи...
anonimchetou
08-11-2009, 09:06
всичко е възможно на този свят : )
differentbynature
08-11-2009, 11:56
+1 ;-)
И аз съм на това мнение :-)
sweetchef
08-11-2009, 11:57
Може да се каже :)
Jessieee
08-11-2009, 13:53
И аз не вярвах,докато не ми се случи...
liglaaata
08-11-2009, 16:47
определено вярвам в любовта от пръв поглед :)
ThePowerOfLove
08-11-2009, 17:22
Мога да си харесам някой на външен вид, но това любов ли е? Трябва поне да го опозная малко, че да се говори за любов :? Все едно да видя някой и да кажа "Тоя го обичам" :lol: Абсурд.. :?
TooLittelTooLate
08-11-2009, 19:26
Определено има привличане, влечение, страст или нещо подобно, но чак пък любов, не вярвам. Но понякога този първи поглед може да доведе и до любов. :oops:
elle_123
08-11-2009, 19:46
Казано кратко и ясно. :)
GaBiIi__
08-11-2009, 21:07
Не.
Осмисляте ли какво е любов от пръв поглед? Оо Да заобичаш някой си от първия път без да го познаваш без нищо Оо Стига бе...
никой не говори за обич а влюбване
Не ми се е случвало но мисля че не е вазможно...Защото се пак това е реалноста а не някой филм.. А и любовта си идва малко по малко с течение да времето.. Привличане от пръв поглед да .. Често се случва някой да ти грабне окото, но чак пък сърцето едвали...
ShtrudeL
08-11-2009, 21:28
Не.
Нали е любов от пръв поглед? За мен любов = на обич.
Дори за влюбване...в какво ще се влюбиш...само във външния вид. Нищо повече.
bubinkaa
08-11-2009, 22:43
не
dif4u1912
08-11-2009, 23:51
не
gigaherz
08-12-2009, 11:42
Не!
8992LIGHTER
08-12-2009, 12:18
аз май писах в тая тема :-o иначе по въпроса - Да 8-)
SnowWhiteQueen
08-12-2009, 20:17
Може и да има или поне за тези, които вярват в това. :D Аз лично не вярвам... 8-)
Не.
Явно не ти се е случвало,щом говориш така.Ако ти се случи ще разбереш,сякаш имаш чувството че познаваш този човек много отдавна,въпреки че го виждаш за първи път.Незнам как да ти го кажа по-ясно,това е просто усещане,или както искаш го наречи,но съществува ;)
valdesbg
08-13-2009, 04:52
Щруделче - влюбване не е любов, любовта не е обич. Затова има три отделни думи.
Да влюбвал съм се от пръв поглед :)
ShtrudeL
08-13-2009, 11:10
Не.
Явно не ти се е случвало,щом говориш така.Ако ти се случи ще разбереш,сякаш имаш чувството че познаваш този човек много отдавна,въпреки че го виждаш за първи път.Незнам как да ти го кажа по-ясно,това е просто усещане,или както искаш го наречи,но съществува ;)
Случвало ми се е. : | Беше гадно...и в същото време хубаво..
И...да...наистина имах чувството,че го познавам този човек отдавна..
...но не мисля че е любов...абе...не знам. : | nvm
didss001
08-13-2009, 15:39
mi da v na4aloto e privli4ane,no posle moje da se prevurne v golqma lubov ^.^ :-)
mi da v na4aloto e privli4ane,no posle moje da se prevurne v golqma lubov ^.^ :-)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/bg/thumb/4/4e/Kirilica_Is_Not_Dead.jpg/270px-Kirilica_Is_Not_Dead.jpg
Мисля, че е възможно силно привличане от първия поглед. Сякаш този човек ти е "влезнал под кожата", сякаш го познаваш... И си мислиш, че си се влюбил/а в него/я. Това не може да е много истинско, защото се вюбваш във външността на човека, не в неговата същност. Гледаш го (човека) привлекателен, чаровен... и си мислиш, че го харесваш. Но всъщност си привлечен от външния му вид. Като пообщувате повечко, може да се окаже, че той не е твой тип или точно обратното - той наистина е страхотен. Но пък любовта от пръв поглед според мен е силно привличане към външността на някого, не точно любов в истинския смисъл на думата, а просто... леко харесване. :-o
GaBiIi__
08-15-2009, 21:52
Не.
може да се влюбиш в определен човек без да го обичаш няма обич това не значи че няма любов не случайно има две различни думи обич и любов защото са различни неща :)
PurpleDream
08-15-2009, 22:08
тц :?
Вярвам в желанието за секс от пръв поглед... Ама ти.. влюбване.. пръв поглед? ЧАКАЙ МАЛКО БРАТО :lol:
Pliok0019
08-16-2009, 00:18
Вярвам в любовта от пръв поглед, но и в добрият й финал.
Добрият финал на любовта е смъртта... както щеш ме разбирай.
PureSexy
08-16-2009, 01:47
Споделям мнението ти :)
ivana0895
08-16-2009, 03:16
Да ! :-)
ShtrudeL
08-16-2009, 19:33
Аз съм от тези,които искат/чакат втори/трети/4/5/6/н-ти поглед. ^_^
MaLkaTa_LaDy
08-16-2009, 19:55
Не! За да говориш за любов трябва да си опознал човека да теб. Какъв ти пръв поглед тогава? :-D
Да ! Тя е най-силна !! :smt007