View Full Version : какво харесват момчетата
здравейте момчета :) винги ми е било интересно какво очаквате от нас момичетата да направим,за да ви впечтлим? :oops: :oops: :oops:
BePoHuKa
08-01-2009, 03:38
Това е толкова многозначна тема,че няма и на къде...... задай някакъв по-конкретен въпрос все пак :?
kr0dakinG
08-01-2009, 04:29
Една хубава свирка би свършила работа :lol:
Gabroveca
08-01-2009, 06:38
Една хубава свирка би свършила работа :lol:
:D :D :D :D
Macallan
08-01-2009, 06:42
да ни пускате когато поискаме
Момчетата харесват Мерцедеси/БМВ-та и други. Имат ли ги, не им трябва жена... защото могат да имат много жени!
beliqsmok
08-01-2009, 09:29
Да ни слушате, когато ви говориме =D>
1. Да е възвишена – ще рече да ми се възвисява до шнура
2. Да е като риба – демек да ходи опулена с отворена уста и да лапа де що види да мърда
3. Да е ентелегентна – ще рече кат’ са прибера вечер от работа нервен, с едно такова ебано настроение, да се нагъзва веднага с една студена бира в ръка, без да се налага да отварям уста да обяснявам що ми е ебано настроението
4. Да е широко скроена личност – ще рече да се не плаши от романтичен секс с подръчни материали с големо “фи”. Пример: свещи, свещници, винени бутилки, бирени бутилки, крак от маса, само крак, само маса и други подобни
5. Да е тактична – да се клати в такт с музиката докато я лющя, че се изнервям иначе и обърквам ритъма. Аз слушам лека, отпускаща музика като Напалм Дед, Сепултура, Пантера, Висоцки
6. Да е поет по душа – и по гъз, та кат’ чуе, че пускам Сепултура да знае, че ще й го тура и да ма фаща за шнура
7. Да е романтична – например да си татуира две Б-та на бузите на задника, та всеки път като се нагъзи да си чета името – БОБ. За големината “О”-то съм изцяло отговорен аз.
8. Да е практична – да се движи изкъщи в стойка партер със забучена пура в задника, че не се знае кога ще ми дойде кефа да пуша, кога да еба
9. Да е музикална – да обича да прави свирки
10. Да е твърдоглава – като правим секс на задна прашка да не се оплаква, че я боли като си удря главундера в стената, ами да гледа да не излиза от ритъм с музикалния съпровод на Пантера
11. Да носи на бой и анален секс – ще рече да има потенциал да го поема не само надлъжно, но и напречно, щот’ се не знае как ще ми е кеф
12. Да говори само истината – демек да отбелязва с възторг всеки ден колко ми е голям, колко съм красив, мъжествен, умен и забавен
13. Да има малки ръчички и големи устища.
14. Да няма връзка между хранопровода и матката, че една мръсница така се опита да ме върже за семейното огнище. Вика ми "Бременна съм". Казвам как ше си бременна кат' та еба само в гъзъ? "Ама аз имам връзка". Лайняна работа ви казвам...
15. Да няма трета сливица, че пречи
16. Да изглежда като терорист – демек да има големи бомби
srebrity
08-01-2009, 10:00
gurdii i dupe :?
лично на мен ми е писнало от курви ..... тай че вече по си падам по сериозни ... ми тай да е сериозна, с добро тяло/да не е няква мн дебела/, симпатична с готин характер ....................
Macallan
08-01-2009, 10:10
2. Да е като риба – демек да ходи опулена с отворена уста и да лапа де що види да мърда
3. Да е ентелегентна – ще рече кат’ са прибера вечер от работа нервен, с едно такова ебано настроение, да се нагъзва веднага с една студена бира в ръка, без да се налага да отварям уста да обяснявам що ми е ебано настроението
4. Да е широко скроена личност – ще рече да се не плаши от романтичен секс с подръчни материали с големо “фи”. Пример: свещи, свещници, винени бутилки, бирени бутилки, крак от маса, само крак, само маса и други подобни
5. Да е тактична – да се клати в такт с музиката докато я лющя, че се изнервям иначе и обърквам ритъма. Аз слушам лека, отпускаща музика като Напалм Дед, Сепултура, Пантера, Висоцки
6. Да е поет по душа – и по "задни части", та кат’ чуе, че пускам Сепултура да знае, че ще й го тура и да ма фаща за шнура
7. Да е романтична – например да си татуира две Б-та на бузите на задника, та всеки път като се нагъзи да си чета името – БОБ. За големината “О”-то съм изцяло отговорен аз.
8. Да е практична – да се движи изкъщи в стойка партер със забучена пура в задника, че не се знае кога ще ми дойде кефа да пуша, кога да е**
10. Да е твърдоглава – като правим секс на задна прашка да не се оплаква, че я боли като си удря главундера в стената, ами да гледа да не излиза от ритъм с музикалния съпровод на Пантера
11. Да носи на бой и анален секс – ще рече да има потенциал да го поема не само надлъжно, но и напречно, щот’ се не знае как ще ми е кеф
12. Да говори само истината – демек да отбелязва с възторг всеки ден колко ми е голям, колко съм красив, мъжествен, умен и забавен
14. Да няма връзка между хранопровода и матката, че една мръсница така се опита да ме върже за семейното огнище. Вика ми "Бременна съм". Казвам как ше си бременна кат' та е** само в гъзъ? "Ама аз имам връзка". Лайняна работа ви казвам...
това дори не е смешно
PhoneiX666
08-21-2009, 08:39
Красива ли си няма смисал да правиш впе4атление на някого.Просто седни до него и след като сте пийнали малко го заговори за нещо(каквото и да е,няма зна4ение).След това можеш да му се облегнеш на рамото(да го прегърнеш) и по-някое време да го целунеш.
Кога ще разберете че имаме нужда от всичко което докопаме :D
Кога ще разберете че имаме нужда от всичко което докопаме :D
хххх дааааа :grin: :D
thespark
08-25-2009, 00:06
жената треабва да умее 70 неща .
да готви и 69 8-)
Ми обичам да ми се отделя внимание... иии ддз - да гледаме следобедните сериали заедно 8-)
6. Да е поет по душа – и по "задни части", та кат’ чуе, че пускам Сепултура да знае, че ще й го тура и да ма фаща за шнура
8. Да е практична – да се движи изкъщи в стойка партер със забучена пура в задника, че не се знае кога ще ми дойде кефа да пуша, кога да е**
14. Да няма връзка между хранопровода и матката, че една мръсница така се опита да ме върже за семейното огнище. Вика ми "Бременна съм". Казвам как ше си бременна кат' та е** само в гъзъ? "Ама аз имам връзка". Лайняна работа ви казвам...
това дори не е смешно
+1
http://www.shipmentoffail.com/wp-content/uploads/2008/02/parade_fail.jpg
monincetyyy
08-25-2009, 07:16
Когато още ги тресе хормона искат секс, секс, секс.. Когато им дойде малко акъла в главата искат секс, секс, секс, секс, секс + подкрепа, доверие и уважение..
Искам да ти влезе моя крив,за да ти гъделичкам бъбреците и да го изкарам през твоите уши.
FromAutumToAshes
08-25-2009, 07:35
С няколко думи - противоположност на болшинството момичета между 15-18 години
dimitar_ak
08-25-2009, 08:02
Много е просто. Да ни заговорите на улицата с "как си пич? искаш ли да пием по бира а после да отидем в нас и да те скъсам от секс".
experimental
08-25-2009, 08:05
ми да се ярим цяла нощ после да пием кафе и пак да се почнем до към обяд :grin:
кафето много яки ми влиае една чаша и немога да го сваля 20 минути, :D
пък като хапна една морена направо ми тръгва кръв от носа
kaisha30
08-25-2009, 08:40
Приятен характер(по-то4но да си допадаме),хубаво лице, гърди и дупе. Най-важното според мен :grin: :grin: :grin: :grin: 8)
u3BaH3eMeH
08-25-2009, 08:43
Момчетата харесват Мерцедеси/БМВ-та и други. Имат ли ги, не им трябва жена... защото могат да имат много жени!
прав си . . . с хубава кола и пари можем да имаме всяка жена :)
dimitar_ak
08-25-2009, 09:13
прав си . . . с хубава кола и пари можем да имаме всяка жена :)
Това са глупости. Може да имате всяко комерсиално курве, но не и една сериозна жена.
Punisherrr
08-25-2009, 09:15
^ всяка (тъпа) жена можете да имате,да. ;)
глупчовци...
Това е толкова многозначна тема,че няма и на къде...... задай някакъв по-конкретен въпрос все пак :?
+1 :smt033