PDA

View Full Version : Дали иска да ми прави гадно или ме харесва ??

TheLastAngel
08-02-2009, 14:26
С едно момче ходихме миналото лято около месец и половина. Чист летен флирт ... Но дали е само това ?? Лашна ме чувството в корема още от както се запознахме , но това то не спря. Дори година по-късно несъм безразлична към него. Точно както преди пеперудите не спират да фъркат винаги щом се сетя за него ... а видя ли го изключвам напълно. :D След като скъсахме ми каза ,че иска да сме пак заедно ,но аз се направих на недостъпна и му казах ,че няма да тръгна пак с него.
Намерих си друг .. той -друга .. И няколко пъти ни кани да пием кафе четеримата.Аз му отказах разбирасе. Немога да ги гледам как се мляскат.
Днес с една моя приятелка спорихме дали той още ме харесва след като иска да пиеме кафе макар и с половинките си.
Аз не мисля че ме харесва ,но тя твърди друго...

А вие как мислите? Дали иска да ми прави гадно или ме харесва ??
:-o

vesSynkaa
08-02-2009, 14:28
Може би просто иска да пиете кафе, за да ти покаже, че е приятелски настроен към теб ..

Tempest
08-02-2009, 14:29
С едно момче ходихме миналото лято около месец и половина. Чист летен флирт ... Но дали е само това ?? Ляшна ме чувството в корема още от както се запознахме , но това то не спря. Дори година по-късно несъм безразлична към него. Точно както преди пеперудите не спират да фъркат винаги щом се сетя за него ... а видя ли го изколючвам напълно. :D След като скъсахме ми каза ,че иска да сме пак заедно ,но аз се направих на недостъпна и му казах ,че няма да тръгна пак с него.
Намерих си друг .. той -друга .. И няколко пъти ни кани да пием кафе четеримата.Аз му отказах разбирасе. Немога да ги гледам как се мляскат.
Днес с една моя приятелка спорихме дали той още ме харесва след като иска да пиеме кафе макар и с половинките си.
Аз не мисля че ме харесва ,но тя твърди друго...

А вие как мислите? Дали иска да ми прави гадно или ме харесва ??
:-o

не, не си му безразлична, но не е и това, което се надяваш - просто иска да сте приятели ;)

TheLastAngel
08-02-2009, 14:30
Може би просто иска да пиете кафе, за да ти покаже, че е приятелски настроен към теб ..

Ама ние си бяхме "приятели" ... дори си споделяхме .... :(

Sh@d0w
08-02-2009, 14:31
Ей това не мога да ви го разбера на вас жените...правите се на недостъпни и защо?После се вайкате защо направих така или иначе :?

По темата:Можеби те е харесвал докато сте ходили,но ако беше истинско щеше да настоява да излезете дори когато си се правила на недостъпна.Това че се е отказал толкова лесно и си е намерил друга говори доста.Според мен го прави един вид за да те дразни или да ти натрие носа.Не казвам че изпитва злоба към теб или нещо подобно.Просто такава ни е мъжката психика :D

Baby_b
08-02-2009, 14:31
Може би иска да стане като в оная песен на Преслава, не се сещам как се казва. За две двойки, които са сбъркали половинките си 8-)

themusicinme
08-02-2009, 14:32
Питай го директно какво цели и какво изпитва към теб. Аз не обичам догадки и така бих направила. Но ти може би си имаш стратегия или не си толкова директна. Успех.

fire_cat
08-02-2009, 15:05
Може наистина да е приятелски настроен към теб, но може би просто е искал да види дали още изпитваш нещо към него като вътрешно те накара да ревнуваш.

sladur4etyYy
08-02-2009, 15:18
Може би иска да стане като в оная песен на Преслава, не се сещам как се казва. За две двойки, които са сбъркали половинките си 8-)

''Зле разпределени'' 8-)

по темата: и аз смятам, че са по- скоро приятелски чувства

AFT
08-02-2009, 15:35
Откъде да знаем пък ние кво той си мисли?? Питай го сама и ще разбереш.

aloveyou
08-02-2009, 16:02
Откъде да знаем пък ние кво той си мисли?? Питай го сама и ще разбереш.

ДА така си е,ние тука може да ти кажем - че те дразни или те обича,или просто е настроен към теб приятелски..НО не можем НИКОГА да знаем(дори и да го познаваме)какво чувства към теб..
Ако искаш да научиш-защо ви е поканил на кафе,дали те обича или иска да останете приятели ТРЯБВА ДА ПОПИТАШ НЕГО,а не нас

RaZzer
08-02-2009, 16:05
Никой освен той самият не може да ти каже със сигурност защо е искал да пиете кафе, но най-вероятно е от чисто приятелско чувство (особено щом си споделяте и се държите като приятели). Ако те харесваше, най-вероятно щеше да му е неприятно и той да те гледа с новия ти приятел и едва ли щеше да ви кани само, за да те кара да ревнуваш...

Faces
08-02-2009, 16:06
Иска да ти покаже какво си изтървала докато си се правила на много оборотна също така да ти покаже и че ти за него си минало тия неща точно с тая цел се правят вярвай ми :)

elsy
08-02-2009, 16:27
Де да знам, много може да са причините да те кани...

Hilary_
08-02-2009, 16:42
Ми не съм му в главата за да знам .. :? :? Пък и звездите нещо днес не ми гоговорят .. :-o

Извод: А що не го питаш ?? 8) :? :?

SpOrTs_GiRl
08-02-2009, 16:49
Йепп.. Надали, ако те харесваше, щеше да иска да пиете кафе четиримата .. И защо по-точно да ти прави гадно, след като и той ще те гледа в прегръдките на друг?!

TheLastAngel
08-02-2009, 19:27
Ми не съм му в главата за да знам .. :? :? Пък и звездите нещо днес не ми гоговорят .. :-o

Извод: А що не го питаш ?? 8) :? :?

Защото съм срамежлива , много съм срамежлива... До такава степен ,че знам - не губя нищо ... Но той е самовлюбено глупаче :D
Ще ме отреже и ще се хвали :(
Мога единствено да си вдъхвам надежда и да чакам той да направи първата крачка ](*,) #-o

golqmumnik
08-02-2009, 19:39
Кристалното кълбо ми говори,че иска да те има като резерва,евентуално ще къса скоро с неговата.