View Full Version : Дали иска да ми прави гадно или ме харесва ??
TheLastAngel
08-02-2009, 14:26
С едно момче ходихме миналото лято около месец и половина. Чист летен флирт ... Но дали е само това ?? Лашна ме чувството в корема още от както се запознахме , но това то не спря. Дори година по-късно несъм безразлична към него. Точно както преди пеперудите не спират да фъркат винаги щом се сетя за него ... а видя ли го изключвам напълно. :D След като скъсахме ми каза ,че иска да сме пак заедно ,но аз се направих на недостъпна и му казах ,че няма да тръгна пак с него.
Намерих си друг .. той -друга .. И няколко пъти ни кани да пием кафе четеримата.Аз му отказах разбирасе. Немога да ги гледам как се мляскат.
Днес с една моя приятелка спорихме дали той още ме харесва след като иска да пиеме кафе макар и с половинките си.
Аз не мисля че ме харесва ,но тя твърди друго...
А вие как мислите? Дали иска да ми прави гадно или ме харесва ??
:-o
vesSynkaa
08-02-2009, 14:28
Може би просто иска да пиете кафе, за да ти покаже, че е приятелски настроен към теб ..
С едно момче ходихме миналото лято около месец и половина. Чист летен флирт ... Но дали е само това ?? Ляшна ме чувството в корема още от както се запознахме , но това то не спря. Дори година по-късно несъм безразлична към него. Точно както преди пеперудите не спират да фъркат винаги щом се сетя за него ... а видя ли го изколючвам напълно. :D След като скъсахме ми каза ,че иска да сме пак заедно ,но аз се направих на недостъпна и му казах ,че няма да тръгна пак с него.
Намерих си друг .. той -друга .. И няколко пъти ни кани да пием кафе четеримата.Аз му отказах разбирасе. Немога да ги гледам как се мляскат.
Днес с една моя приятелка спорихме дали той още ме харесва след като иска да пиеме кафе макар и с половинките си.
Аз не мисля че ме харесва ,но тя твърди друго...
А вие как мислите? Дали иска да ми прави гадно или ме харесва ??
:-o
не, не си му безразлична, но не е и това, което се надяваш - просто иска да сте приятели ;)
TheLastAngel
08-02-2009, 14:30
Може би просто иска да пиете кафе, за да ти покаже, че е приятелски настроен към теб ..
Ама ние си бяхме "приятели" ... дори си споделяхме .... :(
Ей това не мога да ви го разбера на вас жените...правите се на недостъпни и защо?После се вайкате защо направих така или иначе :?
По темата:Можеби те е харесвал докато сте ходили,но ако беше истинско щеше да настоява да излезете дори когато си се правила на недостъпна.Това че се е отказал толкова лесно и си е намерил друга говори доста.Според мен го прави един вид за да те дразни или да ти натрие носа.Не казвам че изпитва злоба към теб или нещо подобно.Просто такава ни е мъжката психика :D
Може би иска да стане като в оная песен на Преслава, не се сещам как се казва. За две двойки, които са сбъркали половинките си 8-)
themusicinme
08-02-2009, 14:32
Питай го директно какво цели и какво изпитва към теб. Аз не обичам догадки и така бих направила. Но ти може би си имаш стратегия или не си толкова директна. Успех.
fire_cat
08-02-2009, 15:05
Може наистина да е приятелски настроен към теб, но може би просто е искал да види дали още изпитваш нещо към него като вътрешно те накара да ревнуваш.
sladur4etyYy
08-02-2009, 15:18
Може би иска да стане като в оная песен на Преслава, не се сещам как се казва. За две двойки, които са сбъркали половинките си 8-)
''Зле разпределени'' 8-)
по темата: и аз смятам, че са по- скоро приятелски чувства
Откъде да знаем пък ние кво той си мисли?? Питай го сама и ще разбереш.
aloveyou
08-02-2009, 16:02
Откъде да знаем пък ние кво той си мисли?? Питай го сама и ще разбереш.
ДА така си е,ние тука може да ти кажем - че те дразни или те обича,или просто е настроен към теб приятелски..НО не можем НИКОГА да знаем(дори и да го познаваме)какво чувства към теб..
Ако искаш да научиш-защо ви е поканил на кафе,дали те обича или иска да останете приятели ТРЯБВА ДА ПОПИТАШ НЕГО,а не нас
Никой освен той самият не може да ти каже със сигурност защо е искал да пиете кафе, но най-вероятно е от чисто приятелско чувство (особено щом си споделяте и се държите като приятели). Ако те харесваше, най-вероятно щеше да му е неприятно и той да те гледа с новия ти приятел и едва ли щеше да ви кани само, за да те кара да ревнуваш...
Иска да ти покаже какво си изтървала докато си се правила на много оборотна също така да ти покаже и че ти за него си минало тия неща точно с тая цел се правят вярвай ми :)
Де да знам, много може да са причините да те кани...
Ми не съм му в главата за да знам .. :? :? Пък и звездите нещо днес не ми гоговорят .. :-o
Извод: А що не го питаш ?? 8) :? :?
SpOrTs_GiRl
08-02-2009, 16:49
Йепп.. Надали, ако те харесваше, щеше да иска да пиете кафе четиримата .. И защо по-точно да ти прави гадно, след като и той ще те гледа в прегръдките на друг?!
TheLastAngel
08-02-2009, 19:27
Ми не съм му в главата за да знам .. :? :? Пък и звездите нещо днес не ми гоговорят .. :-o
Извод: А що не го питаш ?? 8) :? :?
Защото съм срамежлива , много съм срамежлива... До такава степен ,че знам - не губя нищо ... Но той е самовлюбено глупаче :D
Ще ме отреже и ще се хвали :(
Мога единствено да си вдъхвам надежда и да чакам той да направи първата крачка ](*,) #-o
golqmumnik
08-02-2009, 19:39
Кристалното кълбо ми говори,че иска да те има като резерва,евентуално ще къса скоро с неговата.