View Full Version : Искам го обратно при мене...
biberinka
08-03-2009, 09:11
Здравейте, ще бъда кратка. Снощи гаджето ми се скъса с един SMS с пред текста, че няма да се получи нищо между нас, а ние не ходиме от много време, близо 1 месец, а го обичам безкрайно много, просто това което изживях с него никога няма да го забравя :cry: Преди 2 дена държанието му беше перфектно както винаги е било, но сега не знам какво му става, телефона му е изключен за да го питам. Искам си го пак при мене :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: PLS HELP :cry: :cry: :cry: :cry:
Тоя е ретард незнам какво намираш в него.Как може да се държи така това е толкова грубо.Личи си че не изпитва нищо към теб,не се хаби.Все пак дължи ти поне едно смислено обяснение :?
И аз искам бившето си гадже но просто в един момент трябва да приемеш,че неможе да сте заедно :( щом те е зарязал си е имал причина остави го той да те потърси а ако не го направи здраве да е не е единствения. :)
Успех :-)
lipsvashh_mi
08-03-2009, 09:19
не се унижавай да го търсиш....щом е такъвстрахливец,та да не посмее да ти каже нещата в лицето хич не си заслужава усилията и нервите :)
Pliok0019
08-03-2009, 09:22
Надявам се темата да е ебавка.
А ако не е - в никакъв случай не се занимавай повече.
Имаш право да получиш обяснение!!!
Punisherrr
08-03-2009, 09:46
Ходиш с него едва от месец и казваш,че го обичаш...за което не ми се вярва много ама това си е ваша работа. Въпроса е,че за толкова кратко време едва ли познаваш тоя човек особено добре...както сама виждаш от постъпката му ;)
Ако толкова настояваш и си си втълпила,че не можеш без него ... потърси го и го питай туй-онуй ;) Но по-добрия вариант(като чета така) е да си кажеш ''за какво ми е някой,който прави така''
When The Game Is Over, The Game Is Over.
sladkotykate
08-03-2009, 10:12
според мен може да има проблеми и не иска да те намесва,затова може да го е направил
Хмм не разбрах ти какво очакваш от тази тема .. помощ , съвет.. някакси не ми стана ясно . Едва ли би получила различно изказване от " зарежи го за бога " . И все пак си мисля че си търсиш съчувствие..( е имаш го ) :?
Щом той не иска да сте заедно, няма кво повече да направиш :?
When The Game Is Over, The Game Is Over.
Insert coin to continue...
Авторке, заеби го... някой, който не ти казва в очите нещата, не е човек. Това са мишки, които цял живот ще бягат от отговорност. Да мре в ъгъла и това е.
GossipGirl89
08-03-2009, 10:50
Ходиш с него едва от месец и казваш,че го обичаш...за което не ми се вярва много ама това си е ваша работа. Въпроса е,че за толкова кратко време едва ли познаваш тоя човек особено добре...както сама виждаш от постъпката му ;)
Ако толкова настояваш и си си втълпила,че не можеш без него ... потърси го и го питай туй-онуй ;) Но по-добрия вариант(като чета така) е да си кажеш ''за какво ми е някой,който прави така''
+1 ;)
Ходите близо месец - няма как да го обичаш.. привързана, някакви по - силни чувства - да, но обич :?
Иначе изчакай няколко дни, колкото и да ти е трудно и тогава го потърси. Така и двамата ще сте се поуспокоили от случилото се и поизкай обяснение - все пак ти го дължи..
А през това време излизай с приятели, гледай да се разсейваш някак..
0nem0retIme
08-03-2009, 11:14
:)
CheRnoKosKaA
08-03-2009, 11:14
Първо постъпката му е доста глупава, но от друга страна ти е показал какъв страхливец е всъщност и, че няма смисъл да страдаш за него. И второ, за това кратко време надали си го обикнала, а по скоро си се привързала и си си втълпила, че не можеш без него. Затова излизай повече с приятели, намирай си занимания и ще видиш, че ще свикнеш и така :)
Веднъж счупено,не може да се поправи.. :(
ем вече дълго време сте заедно даже... доста дълго... би трябвало да си го опознала
deSireeE
08-03-2009, 17:23
Познато.. :-o ами според мен без да поговорите няма да се променят нещата,направи всичко възможно да говорите или да се видите,щом казваш че си е изключил телефона няма как,но поне го потърси..искай му обяснение ... знам какво ти е,но ти пожелавам успех :)
elysunny
08-03-2009, 17:27
Тоя е ретард незнам какво намираш в него.Как може да се държи така това е толкова грубо.Личи си че не изпитва нищо към теб,не се хаби.Все пак дължи ти поне едно смислено обяснение :?
+1
KoRnFlAkE
08-03-2009, 18:13
Здравейте, ще бъда кратка. Снощи гаджето ми се скъса с един SMS с пред текста, че няма да се получи нищо между нас, а ние не ходиме от много време, близо 1 месец, а го обичам безкрайно много, просто това което изживях с него никога няма да го забравя :cry: Преди 2 дена държанието му беше перфектно както винаги е било, но сега не знам какво му става, телефона му е изключен за да го питам. Искам си го пак при мене :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: PLS HELP :cry: :cry: :cry: :cry:
няма как да си го обикнала за тва време, сори. и явно той не те харесва вече. вие се вкарвате в егати филмите за некви глупости, честно.
DevilWish
08-03-2009, 18:36
Искам да ти кажа ,че трябва да го оставиш.Ако го засипваш с обаждания и смс-и става по-лошо за теб самата ;) Покажи му ,че не е единствен.НЕ му звъни ,докъто той не те потърси, а ако не те потърси ,значи не е бил точният за теб ;) Успех!
Излез и се забавлявай с приятели ;)
SiNiStEr
08-03-2009, 18:50
И аз искам бившето си гадже но просто в един момент трябва да приемеш,че неможе да сте заедно :( щом те е зарязал си е имал причина остави го той да те потърси а ако не го направи здраве да е не е единствения. :)
Успех :-)
ехее....същото е и при мен :-o
sladur4etyYy
08-03-2009, 18:59
представи си щом 2 дена преди да те зареже, се държи ''перфектно, както винаги'', колко искрено всъщност е било ''перфектното'' му държание през цялото време. няма смисъл да се тормозиш, поплачи си, за да си изкараш всичко и после продължавай напред.
п.п. чак пък да го обичаш безумно много за 1 месец... малко и ти си във филма, ама карай ;д
myHeartIsOnlyForYou
08-03-2009, 20:04
ние не ходиме от много време, близо 1 месец, а го обичам безкрайно много
Заблуждаваш се!Щом си е изключил телефона значи(90% съм сигурна) се крие.....Не се занимавай изобщо повече с този индивид.Намери си най-добре друг - клин-клин избива.По-добре този път бъди по-старателна в избора си и си отваряй хубаво очите.......
За месец си го обикнала?Я се стегни!
Искаш ама няма
употребена си
Все едно слушам своята история ..... ясно е, че на този боклук не му пука за теб! Предполагам, че ти е ужасно гадно и си готова на всичко, за а си отново с него, но те съветвам да го забравиш .. успех .. при мен минаха вече 2 седмици и се мъча да го забравя, но няма друг изход .. :) оопс темата е доста стара ... я разкажи какво стана с този нещасник .. :Д
paradosou
02-09-2012, 20:44
2 0 0 9, бе
bebzgirl
02-09-2012, 21:25
Сега се сетих за един цитат : ,,Ако никой не те спира,продължавай да вървиш.''
Мисля,че е много ясно.Не се унижавай,още по-малко за човек,който не те заслужава.
Ако те е обичал-ще те потърси,ако не-не е единствения.Знам колко е лесно да го чуеш и колко трудно е всъщност,но такъв е животът.
djipsito
02-09-2012, 22:19
Ква голяма разлика има в коментарите от 2009 и от днешните... ;д