Влез

View Full Version : Искам го обратно при мене...

biberinka
08-03-2009, 09:11
Здравейте, ще бъда кратка. Снощи гаджето ми се скъса с един SMS с пред текста, че няма да се получи нищо между нас, а ние не ходиме от много време, близо 1 месец, а го обичам безкрайно много, просто това което изживях с него никога няма да го забравя :cry: Преди 2 дена държанието му беше перфектно както винаги е било, но сега не знам какво му става, телефона му е изключен за да го питам. Искам си го пак при мене :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: PLS HELP :cry: :cry: :cry: :cry:

Sh@d0w
08-03-2009, 09:14
Тоя е ретард незнам какво намираш в него.Как може да се държи така това е толкова грубо.Личи си че не изпитва нищо към теб,не се хаби.Все пак дължи ти поне едно смислено обяснение :?

selens
08-03-2009, 09:19
И аз искам бившето си гадже но просто в един момент трябва да приемеш,че неможе да сте заедно :( щом те е зарязал си е имал причина остави го той да те потърси а ако не го направи здраве да е не е единствения. :)

Успех :-)

lipsvashh_mi
08-03-2009, 09:19
не се унижавай да го търсиш....щом е такъвстрахливец,та да не посмее да ти каже нещата в лицето хич не си заслужава усилията и нервите :)

Pliok0019
08-03-2009, 09:22
Надявам се темата да е ебавка.

А ако не е - в никакъв случай не се занимавай повече.

RaZzer
08-03-2009, 09:39
Имаш право да получиш обяснение!!!

Punisherrr
08-03-2009, 09:46
Ходиш с него едва от месец и казваш,че го обичаш...за което не ми се вярва много ама това си е ваша работа. Въпроса е,че за толкова кратко време едва ли познаваш тоя човек особено добре...както сама виждаш от постъпката му ;)
Ако толкова настояваш и си си втълпила,че не можеш без него ... потърси го и го питай туй-онуй ;) Но по-добрия вариант(като чета така) е да си кажеш ''за какво ми е някой,който прави така''

fenasf
08-03-2009, 09:56
When The Game Is Over, The Game Is Over.

sladkotykate
08-03-2009, 10:12
според мен може да има проблеми и не иска да те намесва,затова може да го е направил

l0lz
08-03-2009, 10:15
Намерил си е друга?

voLtage
08-03-2009, 10:20
Намерил си е друга?

ravita
08-03-2009, 10:32
Хмм не разбрах ти какво очакваш от тази тема .. помощ , съвет.. някакси не ми стана ясно . Едва ли би получила различно изказване от " зарежи го за бога " . И все пак си мисля че си търсиш съчувствие..( е имаш го ) :?

elsy
08-03-2009, 10:37
Щом той не иска да сте заедно, няма кво повече да направиш :?

Xitap
08-03-2009, 10:46
When The Game Is Over, The Game Is Over.
Insert coin to continue...
Авторке, заеби го... някой, който не ти казва в очите нещата, не е човек. Това са мишки, които цял живот ще бягат от отговорност. Да мре в ъгъла и това е.

GossipGirl89
08-03-2009, 10:50
Ходиш с него едва от месец и казваш,че го обичаш...за което не ми се вярва много ама това си е ваша работа. Въпроса е,че за толкова кратко време едва ли познаваш тоя човек особено добре...както сама виждаш от постъпката му ;)
Ако толкова настояваш и си си втълпила,че не можеш без него ... потърси го и го питай туй-онуй ;) Но по-добрия вариант(като чета така) е да си кажеш ''за какво ми е някой,който прави така''

+1 ;)

anSsito
08-03-2009, 10:57
Ходите близо месец - няма как да го обичаш.. привързана, някакви по - силни чувства - да, но обич :?
Иначе изчакай няколко дни, колкото и да ти е трудно и тогава го потърси. Така и двамата ще сте се поуспокоили от случилото се и поизкай обяснение - все пак ти го дължи..
А през това време излизай с приятели, гледай да се разсейваш някак..

0nem0retIme
08-03-2009, 11:14

:)

CheRnoKosKaA
08-03-2009, 11:14
Първо постъпката му е доста глупава, но от друга страна ти е показал какъв страхливец е всъщност и, че няма смисъл да страдаш за него. И второ, за това кратко време надали си го обикнала, а по скоро си се привързала и си си втълпила, че не можеш без него. Затова излизай повече с приятели, намирай си занимания и ще видиш, че ще свикнеш и така :)

sulley
08-03-2009, 12:39
Веднъж счупено,не може да се поправи.. :(

Aicken
08-03-2009, 13:00
ем вече дълго време сте заедно даже... доста дълго... би трябвало да си го опознала

deSireeE
08-03-2009, 17:23
Познато.. :-o ами според мен без да поговорите няма да се променят нещата,направи всичко възможно да говорите или да се видите,щом казваш че си е изключил телефона няма как,но поне го потърси..искай му обяснение ... знам какво ти е,но ти пожелавам успех :)

elysunny
08-03-2009, 17:27
Тоя е ретард незнам какво намираш в него.Как може да се държи така това е толкова грубо.Личи си че не изпитва нищо към теб,не се хаби.Все пак дължи ти поне едно смислено обяснение :?

+1

KoRnFlAkE
08-03-2009, 18:13
Здравейте, ще бъда кратка. Снощи гаджето ми се скъса с един SMS с пред текста, че няма да се получи нищо между нас, а ние не ходиме от много време, близо 1 месец, а го обичам безкрайно много, просто това което изживях с него никога няма да го забравя :cry: Преди 2 дена държанието му беше перфектно както винаги е било, но сега не знам какво му става, телефона му е изключен за да го питам. Искам си го пак при мене :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: PLS HELP :cry: :cry: :cry: :cry:

няма как да си го обикнала за тва време, сори. и явно той не те харесва вече. вие се вкарвате в егати филмите за некви глупости, честно.

DevilWish
08-03-2009, 18:36
Искам да ти кажа ,че трябва да го оставиш.Ако го засипваш с обаждания и смс-и става по-лошо за теб самата ;) Покажи му ,че не е единствен.НЕ му звъни ,докъто той не те потърси, а ако не те потърси ,значи не е бил точният за теб ;) Успех!
Излез и се забавлявай с приятели ;)

SiNiStEr
08-03-2009, 18:50
И аз искам бившето си гадже но просто в един момент трябва да приемеш,че неможе да сте заедно :( щом те е зарязал си е имал причина остави го той да те потърси а ако не го направи здраве да е не е единствения. :)

Успех :-)

ехее....същото е и при мен :-o

sladur4etyYy
08-03-2009, 18:59

представи си щом 2 дена преди да те зареже, се държи ''перфектно, както винаги'', колко искрено всъщност е било ''перфектното'' му държание през цялото време. няма смисъл да се тормозиш, поплачи си, за да си изкараш всичко и после продължавай напред.
п.п. чак пък да го обичаш безумно много за 1 месец... малко и ти си във филма, ама карай ;д

myHeartIsOnlyForYou
08-03-2009, 20:04
ние не ходиме от много време, близо 1 месец, а го обичам безкрайно много
Заблуждаваш се!Щом си е изключил телефона значи(90% съм сигурна) се крие.....Не се занимавай изобщо повече с този индивид.Намери си най-добре друг - клин-клин избива.По-добре този път бъди по-старателна в избора си и си отваряй хубаво очите.......

Amateur
08-03-2009, 22:28
За месец си го обикнала?Я се стегни!

Riot
08-03-2009, 22:30
Искаш ама няма
употребена си

kwisy
02-09-2012, 20:36
Все едно слушам своята история ..... ясно е, че на този боклук не му пука за теб! Предполагам, че ти е ужасно гадно и си готова на всичко, за а си отново с него, но те съветвам да го забравиш .. успех .. при мен минаха вече 2 седмици и се мъча да го забравя, но няма друг изход .. :) оопс темата е доста стара ... я разкажи какво стана с този нещасник .. :Д

paradosou
02-09-2012, 20:44
2 0 0 9, бе

bebzgirl
02-09-2012, 21:25
Сега се сетих за един цитат : ,,Ако никой не те спира,продължавай да вървиш.''
Мисля,че е много ясно.Не се унижавай,още по-малко за човек,който не те заслужава.
Ако те е обичал-ще те потърси,ако не-не е единствения.Знам колко е лесно да го чуеш и колко трудно е всъщност,но такъв е животът.

djipsito
02-09-2012, 22:19
Ква голяма разлика има в коментарите от 2009 и от днешните... ;д