View Full Version : Помощ
Здравейте , случая е такъв че преди месец някъде се запознах с едно момиче на един купон , тя е на 19 , аз на 17 там си говорихме доста , тя ми допадна ходи с мен до деноношния за разни работи почна да ми споделя разни неща и така ... СЛед тоя купон се намерихме по скайпа пишем си чат-пат 2 пъти я питам да ходим на кафе и 2 та пъти не ми звани иначе си пишеме редовно , виждали сме се от тогава 2-3 пъти на кафе с неини приятелки и аз с мои приятели по телефона като си говориме с нея и по скайпа се държи по един и същи начин от както се познаваме , петък бяхме на рожден ден на един общ наш приятел аз тя , неина приятелка и още няколко познати , излизахме си заедно говорихме си , но нищо по-сериозно :( а аз май се влубих в нея и не знам какво да правя ...
може да я поканиш на кафе , на разходка и да си приятно настойчив за да ти разбере тя намеренията и от там натататък зависи от нея :-D
Замислял ли си се да й кажеш че я харесваш например ?
Според мен,за нея си просто едно дете,с което се е запознала и не може да има нещо по-сериозно между вас :?
Все пак не забравяй,че вие момчетата се развивате много по-бавно от момичетата и нещата,за които мислите са коренно различни :) Това обаче не означава,че не можеш да продължиш да си настояваш за среща,нооо ми се струва,че на края ще й писне да те отрязва тактично и ще ти каже някои неща в прав текст :?
Все пак не забравяй,че вие момчетата се развивате много по-бавно от момичетата и нещата,за които мислите са коренно различни :)
А стига бе и за какво си мисли едно момиче на 19,според мен същото за което и едно момче на 17 си мисли.
Все пак не забравяй,че вие момчетата се развивате много по-бавно от момичетата и нещата,за които мислите са коренно различни :)
А стига бе и за какво си мисли едно момиче на 19,според мен същото за което и едно момче на 17 си мисли.
Повярвай ми начина на мислене на 17 годишните момчета и този на 19 годишните момичета се различава доста :? Аз съм на 18 год. и познавам хора на тази възраст и знам,колко са различни ... Друг е въпроса,че ти или не си общувал едновременно с 2 подобни "индивида" или не можеш да сравняваш начините им на държане и мислене!Да не говорим и,че са многооооо малко момичетата на 19 (и отгоре),които ще се навият да ходят с някой непълнолетен :D
ПУскал съм и много тънки намеци , ама :(
+++
човек радваш ме .. :D :D
Lyubomn7
08-03-2009, 14:18
Предполагам че тя има ъкъл в главата и е разбрала намеците но щом нищо не ти е казала може би те смята просто за добър приятел.
Предполагам че тя има ъкъл в главата и е разбрала намеците но щом нищо не ти е казала може би те смята просто за добър приятел.
И това си го помислих , но тя нее на 15-16 има акъл ... Кажете какво да направя :(
Според мен,за нея си просто едно дете,с което се е запознала и не може да има нещо по-сериозно между вас :?
Все пак не забравяй,че вие момчетата се развивате много по-бавно от момичетата и нещата,за които мислите са коренно различни :) Това обаче не означава,че не можеш да продължиш да си настояваш за среща,нооо ми се струва,че на края ще й писне да те отрязва тактично и ще ти каже някои неща в прав текст :?
Е кво, ние момчетата някви човекоподобни ли сме, че да се развиваме по- бавно..? Мноо ви порасна работата на всичките е.. Кифли, с кифли.
sladur4etyYy
08-03-2009, 14:59
И това си го помислих , но тя нее на 15-16 има акъл ... Кажете какво да направя :(
ми спри се малко с намеците и поканите. и аз мисля, че няма интерес засега, няма смисъл да й се натискаш. пък като спреш да я търсиш, може и да й залипсваш..
Е кво, ние момчетата някви човекоподобни ли сме, че да се развиваме по- бавно..? Мноо ви порасна работата на всичките е.. Кифли, с кифли.
Ти биология учил ли си?!
Ако не си - вземи попрочети малко инфо и ще разбереш,за какво говоря :?
Покажи и го !! ( но за бога не в skype и не по телефона ) . Когато излизате там с ваши познати й обръщай повече внимание . Действия не думи !! :)
Така 1-во да кажа че по-биология съм добър ученик тази година ме прецакаха с 5-ца но това е друг въпрос. Дотук с вашите коментари можете само да завъртите още повече главата на това момче.
Попринцип се води че момичетата се развиват с 3 години по-бързо момчетата, незнам кой е доказал това и дали е доказано, но лично аз не вярвам. Да минем на въпроса. Незнам това момиче с какъв характер е незнам дори ти си и правил намеци за това което чувстваш, но моят съвет е да и се обясниш (да разкриеш чувствата си към нея). Вярно за това се иска доста кораж, но пък ще разбереш дали имате бъдеще като двойка или не.
За срещата когато ще си разкриеш чувствата бих ти препоръчал да е навън да сте само ти и тя. Най приятното място е вечер в парка. Стискам ти палци ;) И после да кажеш как е минало :)
sladur4etyYy
08-03-2009, 15:52
^ мда, ние с наще коментари само му завъртяхме главата, пък ти така му помогна, че доживот ще ти е благодарен :lol:
stanislafchety
08-03-2009, 15:59
И аз ти желая късмет :-)
с тънките намеци не се получава.затова си и кажи в очите че я харесваш.според това което казваш ми се струва че тя те възприема за приятел или пък се прави на недостъпна... Успех!! :)
^ мда, ние с наще коментари само му завъртяхме главата, пък ти така му помогна, че доживот ще ти е благодарен :lol:
Тук ирония ли долавям ? :(
DevilWish
08-03-2009, 18:56
може да я поканиш на кафе , на разходка и да си приятно настойчив за да ти разбере тя намеренията и от там натататък зависи от нея :-D
Така е ;) Може би не й показваш достатъчно ясно чувствата си ;) А една 19 годишна няма да тръгне да се обеснява в любов на по-малък, си мисля аз ;)
Като излезем компания някъде на дискотечка , ще се пробвам , но въпроса е че се познаваме от малко време и сме се виждали 4-5 пъти от които 1-2 пъти са за повече от 1 4ас ... а мен вече си ме зариби ... дайте идея кво да правя следващия път :P
sladur4etyYy
08-03-2009, 20:51
Тук ирония ли долавям ? :(
не. чист сарказъм.
Като излезем компания някъде на дискотечка , ще се пробвам , но въпроса е че се познаваме от малко време и сме се виждали 4-5 пъти от които 1-2 пъти са за повече от 1 4ас ... а мен вече си ме зариби ... дайте идея кво да правя следващия път :P
Опознай я. Стига с тези компании обърни и малко повече внимание на нея. Няма да е зле повече тя да говори а ти да слушаш за начало, но ако не върви разговора и ако обича хумор няма да е зле да я позабавяваш :)
Опознай я. Стига с тези компании обърни и малко повече внимание на нея. Няма да е зле повече тя да говори а ти да слушаш за начало, но ако не върви разговора и ако обича хумор няма да е зле да я позабавяваш :)
Ами то така става като сме само двамата тя не спира да ми говори и не могада взема думата от нея :D но имам доста проблеми с това начало , просто идва някой момент и след това ми казват че ме възприемат като приятел а тва е наи гадното .
0nem0retIme
08-03-2009, 22:50
с тънките намеци не се получава.затова си и кажи в очите че я харесваш.според това което казваш ми се струва че тя те възприема за приятел или пък се прави на недостъпна... Успех!! :)
:wink:
А и едва ли на едно 19 годишно момиче ще му се нравят само намеци...ддз :(
Както бяха споменали по-горе..действия,не думи .. :)
Не стана номера ... Мерси все пак на всички които писаха
Какво стана? Излеи си мъката ;)
Чувства го като брат сигурно... ами да не е спал!
Чувства го като брат сигурно... ами да не е спал!
Е ако е така по - добре да го чувства като брат от колкото като сестра нали ;) Шегичка! Това е да разчупим леда, нищо лично ;)