Влез

View Full Version : Какво да правя?

Angel_GiiirL
08-03-2009, 19:01
здравейте.. преди 1 година и няколко месеца се запознах с едно момче (той е др град).постепенно мн се харесахме и решихме да се видим-лятото се видяхме и всичко беше прекрасно,докато не си тръгна.знам,че е мн трудно любов от разстояние,затова и нямах големи очаквания от тази любов,но към него изпитвах мн дълбоки чувства и всичко беше различно.продължихме да си пишем,но изведнъж той се промени и си намери приятелка..разбира се аз се отдръпнах и реших,че вс е свършило м/у нас.така в продължение на месец си писахме по рядко..той скъса с приятелката си и отново започна да ми пише всеки ден и да показва че има някакви чувства към мен.. и аз глупачката се зарадвах от това и отново почувствах тази нужда да си пиша всеки ден с него..че не мога без него.. :( но той отново се промени и постепенно започнахме да се отчуждаваме :( каза,че нищо не иска вече :( спряхме да си пишем,да се чуваме.. вече няколко месеца така.. той знае,че съм голям инат и няма да му пиша първа,но изпитвам желание да му пиша,да разбера какво става с него :) нз дали е правилно и дали има смисъл .. щом той не се сети за тия 3 месеца :(
какво да направя..да му пиша ли или да го забравя ? да чакам ли той първи да се сети(едва ли ще се сети).

Punisherrr
08-03-2009, 19:04
А не ти ли каза защо не иска нищо? Поне да се бяхте разбрали като хората кое как защо и да не се тормозиш ;)
Ако не можеш да мирясаш - пишеш му и го питаш защо е станало така.
Но като гледам и той малко те е разигравал май...така че щом той няма интерес какъв е смисъла да се тормозиш?

sladur4etyYy
08-03-2009, 19:04
и да му пишеш, трябва да е с ясното съзнание, че нищо не можеш да очакваш от него, освен от вр. на вр. по някой чисто приятелски чат. според мен той те ползва малко за резерва, а ти едва ли би искала да си такава.

RaZzer
08-03-2009, 19:06
Не му пиши... Той, едва ли не, те е използвал когато няма друга закачка - а може би си била и средството му да забрави другата... Не се занимавай с него! :roll:

kombarka
08-03-2009, 19:25
Използва те.

CheRnoKosKaA
08-03-2009, 19:33
То е пределно ясно, че просто си те използва човека за резерва и знае, че винаги ще си му на разположение. Най-добре му изтрий skype и забрави за него, защото доколкото разбрах сте се видяли само веднъж, от което следва, че няма как да имаш толкова силни чувства, че да не можеш без него :)

sladkalady
08-03-2009, 19:48
То е пределно ясно, че просто си те използва човека за резерва и знае, че винаги ще си му на разположение. Най-добре му изтрий skype и забрави за него, защото доколкото разбрах сте се видяли само веднъж, от което следва, че няма как да имаш толкова силни чувства, че да не можеш без него :)

Shashavaaa
08-03-2009, 20:14
Колкото и да ти е кофти е ясно,че на това момче не му пука на теб.
Моят съвет е щом иэпитваш желание да го чуеш и да раэбереш как е - просто му пиши или му се обади ТИ.Тук нещата не опират до инат.Няма нищо общо.В крайна сметка трябва да ти е ясно,че не му дреме.Не си иэграждай наново някакви очаквания,эа да не ти е кофти.Въпреки че според мен няма как да не си ги иэградиш...сама реши дали да го правиш,ако ще има филми в главата ти - при това с лош край. :)
Сори эа песимистичното иэкаэване,но това мисля от това,което ти си написала.
Айде и малко личен опит ще споделя,че се сетих..
И аэ имах подобен случай.
От опит ти каэвам: ПО-ЛЕСНО Е ДА СПРЕШ ВЕДНЪЖ 3АВИНАГИ!
Днес ще му пиша просто ей така,утре пак,в други ден отново...и накрая пак ще ти е гадно.По-добре е да си кажеш КРАЙ и сама да се спреш.Ще мине малко време и ще се почувстваш по-добре.Гарантирам. :)

l0lz
08-03-2009, 20:14
Ае заеби го..

Addiced
08-03-2009, 20:17
Апк к'во се впрягате толкова вижте се изчукайте си и толкова секи е доволен :) , а сега по темата абе на тоя що не му го начукаш :oops:

vagarious
08-03-2009, 20:19
Бе я го остави.Толкова време си издържала да не му пишеш,а сега ще се предаваш.Той ако е искал,да го е направил предполагам.Не се занимавай.

Marrisa
08-03-2009, 20:25
за кво ти е да му пишеш?пък и ти самата каза че нищо не може да се получи

Hilary_
08-03-2009, 20:29
И за какво да му пишеш след като те използва за някаква резерва .. :? Няма смисъл .. зарежи го !! :?

SunnyTime
08-03-2009, 21:02
А не ти ли каза защо не иска нищо? Поне да се бяхте разбрали като хората кое как защо и да не се тормозиш ;)
Ако не можеш да мирясаш - пишеш му и го питаш защо е станало така.
Но като гледам и той малко те е разигравал май...така че щом той няма интерес какъв е смисъла да се тормозиш?

+1

Kukumqvka
08-03-2009, 21:24
Забрави за него и не му пиши !!!

0nem0retIme
08-03-2009, 23:15
Използва те.

+1

Sh@d0w
08-04-2009, 05:06
Използва те.

Ти си пророк.

По темата:Това според мен си е само един флирт който даже няма и стабилна основа,щом сте от различни градове и нямате възможност да се виждате често.

FAIL.

fire_cat
08-04-2009, 07:02
И аз мисля, че те използва. Не му пиши вече и се опитай да го забравиш. Ако той ти пише - няма лошо, но просто не очаквай повече.