Влез

View Full Version : Сестра

Nadelina
08-03-2009, 22:48
Писала съм и преди за сестра ми, ама сега пак ще го направя, дано ми олекне...поне малко.... Прибрах се и ме преби... Имам кръв по лицето и по кръста, която още не спира да тече. Ужасно е да имаш роднини, които не знаят какво друго да направят освен да те ударят... или одерат..... И ме нарече курва... и алкохоличка.... И утре ще иска да бъдем пак Сестри... и аз пак ще бъда добрата, която всичко прощава.... И после пак ще страдам, както винаги става.... Каква ирония... по-малка е от мен с 4 години и прави това... Срам ме е, чак... Ужас....

sexyto9612
08-03-2009, 22:59
:( :(

InaPPrEciAbLe
08-03-2009, 23:00
:shock: Господи,чета и немога да повярвам на очите си,но как може да и позволяваш,стегни се малко и ти и посегни,как може така по-малка,но от друга страна не е хубаво на насилието да отговаряш с насилие,опитай да си поговориш с нея сериозно.Просто незнам какво друго да те посъветвам...горкичката

niku
08-04-2009, 06:32
Така няма да ти олекне... Нали ти си каката, вземи нещата в твои ръце и я научи малко

D12Respect
08-04-2009, 07:26
Едва ли ще те набие без да има причина.Кво си напраила?

YouCantStopMe
08-04-2009, 08:53
Да бе..
не може да е без причина.

lenito_sf
08-04-2009, 11:09
Кфо си напраила ?! :shock:

teenems
08-04-2009, 11:23
е как ..
по-малка е от теб :shock:

p3rf3c7
08-04-2009, 11:39
Каквато и да е причината,тя няма право да я бие! :shock: Да не й е майката или бащата :booooomb:

D12Respect
08-04-2009, 11:55
Каквато и да е причината,тя няма право да я бие! :shock: Да не й е майката или бащата :booooomb:
по малка с 4 години? земете се осъзнайте сама допуска това

Tempest
08-04-2009, 12:11
ох да имах аз по-малък брат или сестра и да ми посяга... лелеее щях да мия пода с него/нея :o

l0lz
08-04-2009, 14:02
Що нее земеш една тръба ии.. :smt093

dan40123
08-04-2009, 15:31
как така с 4 години по-малка а става така
първо майка и баща ти къде са??
второ като видиш накъде отива работата като сте двете направо недей я чака а почни ти с шамарите ама недей и набива един шамар и да чакаш а вкарай и една серийка ма здравата 8-) шегата настрана ама това е начина ако не разбере от думи...
за друго не се сещам сру

elito6754
08-04-2009, 16:17
Не се оставяй да те удря. Пък е и по-малка. Казала ли си на родителите си?

Izzy_
08-04-2009, 16:19
Ами така ще е като я търпиш.Я и шибни 1 шамар да се осъзнае къде е,да видим следващия път дали ще е толкова смела. ;]

blondeVIP
08-04-2009, 16:32
Една от най-добрите ми приятелки е в подобно положение.И тя има сестра с 4 години по-малка от нея, която обача се разпорежда като по-голямата.Съмнявам се да е стигнало до бой, но нищо не е сигурно.Та според мен трябва да се стегнеш и да и покажеш коя е по-голяма.Аз имам двама по-големи братя и то повече от 10 години ни е разликата, а до сега не са ме докоснали, камоли ако имах по-малка сестра и тя ме биеше.Ти на колко си?Все пак след като ви е такава разликата сестра ти трябва да е на г/д сериозна възраст , за да ти посяга, но това води, че и ти си на една възраст, на която /може би не да и отвърнеш/ трябва да я спреш. . не знам :?

dessko
08-04-2009, 19:19
Защо след като отново на следващия ден поиска да сте "сестри" ти и прощаваш... просто недей... Мисля, че тя ще осъзнае грешката си, а ако не го направи бий и шамарите и ти 8-)

NamelessRomantic
08-05-2009, 00:33
Ноу Мърси.Бой със шамарите,явно няма друг начин.

KimBerLy1912
08-05-2009, 13:49
Че на колко години сте и допускаш тва разпореждане?
Няма такова нещо като "Не отвръщай на насилието с насилие" ,така като слушам положението е тежко-стига да можеш набий и шамарите,и да се съобразява малко... Почвай и със гадни номера,и най-важното-игнорирай я докато не усетиш че си е дала сметка до къде е стигнала...

ПС:Аз защо имам някъв спомен че си доста голяма..даже мислех,че живееш с приятеля си...Или се бъркам...?
И все пак може да намесиш и родителските тела.... Но от опит казвам-игнорирането най-много боли,ако не можеш физически-смажи я психически,нищо че ти е сестра... :booooomb:

ValzZi
08-05-2009, 19:44
абе тва нещо не се вързва .. тя е по малка от теб с цели 4 години и те бие ?? то просто звучи нелепо .. и след това майка ти и баща ти като те видят "пребита" кво ли си казват .. не че нещо де ако положението наистина е така .. мнооого странно но май си измисляш ?? или бъркам

Brunetkaa
08-05-2009, 19:49
Това е системно, защото го допускаш.от къде на къде щом те бие здраво ти ще й прощаваш..както казаха всички един запомнящ се бой....карай й се...викай ако трябва ,пак я набий..

abs
08-05-2009, 20:01
Немога да си представя как може да стане това.Аз имам по-малка сестра ,която неможе и д аси помечтае да ми посегне,имам и по-голям брат ,на който аз не смея д аму посегна ,защото ако го направя става лошо.Стегни се вече не си малка,вземи нещата в свой ръце.Как така ще те бие?

mochsis
08-07-2009, 01:35
Тва е прекалено :shock:.. след като ти си по голяма от нея с 4 години би трябвало да се справиш с нея ( както правя аз с мойта :D :D ).. недей да разчиташ на тва че като го споделиш с някой и ще ти олекне.. накарай я да разбере че ти си нейната кака иначеее не знам :( може би има проблеми и си го изкарва на теб знам ли не може да е просто без причина все пак ти я познаваш наи добре : )

blue_ice
08-07-2009, 12:24
по-голяма си от нея с 4 години а си държиш се едно ти си много по-малка от нея :( не виждам смисъла в това само да я търпиш...явно тя мн се е разглезила и си мисли, че има контрол върху теб щом ти не й се противопоставяш. Забий й едно шамарче и й се развикай както е трябвало да правиш винаги щом така те унижава

happyfacex
08-11-2009, 20:01
Леле 8-) Я се стегни без да се обиждаш :lol:

Xeon
08-13-2009, 11:42
Сестра ти е по-малка от тебе с 4 години,а те бие така? Моята, която е с 5 по-ГОЛЯМА от мен, да пробва да го направи ще проима клюн (счупен нос нагоре :D ) :shock:

ThePowerOfLove
08-13-2009, 12:21
Ем ще те бие, защото ти го позволяваш. Всичко зависи от теб. Вместо да пускаш теми отиди и я шибни веднъж да се осъзнае. По-голяма си с 4 години ама никак не ти личи щом я остаяш да си прави квото иска.. :?

sexa_na_kompleksa
08-13-2009, 12:36
Явно няма никакъв респект от теб. Не й позволявай да се държи с теб и да ти се качва на главата. Това, че ти е сестра, не означава, че всеки път трябва да й прощаваш и да й ходиш по гъза.

KoRnFlAkE
08-15-2009, 03:59
и ти си си виновна. как ще и позволяваш да те бие? :-o

NeverTheSame
08-15-2009, 08:29
Не стига,че си кака ми и ще й позволяваш да те бие....?
Сега ми кажи,че и майка ти пребива баща ти без причина и вече ще съм мат :D

xXmagisXx
08-15-2009, 10:18
Не си оставяй бе момиче все пак си по- голямата. :)

YaNcHeToOo
08-15-2009, 12:16
:shock: Господи,чета и немога да повярвам на очите си,но как може да и позволяваш,стегни се малко и ти и посегни,как може така по-малка,но от друга страна не е хубаво на насилието да отговаряш с насилие,опитай да си поговориш с нея сериозно.Просто незнам какво друго да те посъветвам...горкичката

freziq
08-15-2009, 13:20
кофти работа...
аз съм на 19, сестра ми на 18 и онзи ден се скарахме и се целихме с храна :oops:
после майка как вика не е истина :oops:

eveto_xx
08-15-2009, 13:31
Това не е истина просто. Как , по дяволите , те бие. Като те нападне- защитавай се. Вземи си една бухалка ,залети ли се към теб - ФРАС. Как въобще сте стигнали до такова положение?! Родителите ви нямат ли очи?! Не виждат ли какво става?!

BlackWings
08-15-2009, 13:38
Какво значи " на насилието не отвръщай с насилие"?
Нали сестра и на момичето затова дотам е стигнала да си позволява такива своеволия - защото не са и са се противопоставяли ! И си мисли че може да посяга и да се разпорежда и да демонстрира превъзходство точно по тая причина - щото се чувства недосегаема че сестра и не се противопоставя!
Nadelina , да грозна картинка ще е ако започнеш и ти да удряш сестра ти и да се биете като животни все едно не сте сестри , но ако това е начина да се защитиш и да не бъдеш физически наранявана , просто го направи. Вярвам че вече толкова ярост си събрала в себе си , че случи ли се още веднъж просто я излей без да мислиш... Току виж сестра ти се е усетила че не си толкова примиримо и кротко същество , и че си имаш самоужажението!
И няма НИКАКВО значение на колко години е сестра и и дали е по-малка от нея , ама НИКАКВО , човек може да бъде груб и да причинява насилие независимо от възрастта, тия коментари са неуместни.

TheNewReligion
08-15-2009, 14:25
Какво значи " на насилието не отвръщай с насилие"?
Нали сестра и на момичето затова дотам е стигнала да си позволява такива своеволия - защото не са и са се противопоставяли ! И си мисли че може да посяга и да се разпорежда и да демонстрира превъзходство точно по тая причина - щото се чувства недосегаема че сестра и не се противопоставя!
Nadelina , да грозна картинка ще е ако започнеш и ти да удряш сестра ти и да се биете като животни все едно не сте сестри , но ако това е начина да се защитиш и да не бъдеш физически наранявана , просто го направи. Вярвам че вече толкова ярост си събрала в себе си , че случи ли се още веднъж просто я излей без да мислиш... Току виж сестра ти се е усетила че не си толкова примиримо и кротко същество , и че си имаш самоужажението!
И няма НИКАКВО значение на колко години е сестра и и дали е по-малка от нея , ама НИКАКВО , човек може да бъде груб и да причинява насилие независимо от възрастта, тия коментари са неуместни.

n3v3r4z
08-15-2009, 22:10
Абе ... нещо не се връзва ... с 4 години по-малка и те бие ?! Ти на колко години си ? Съмнява ме нещо тая тема .... Значи ти си се прибираш ей така и тя почва да те бие и да ти вика курва ..... :? Вашите това не го ли забелязват ?!?! Приятелите ти ? Твоя приятел ? Мне ... не ми се връзва никак тая история :?

sexa_na_kompleksa
08-16-2009, 07:03
Някакво развитие на проблема има ли?

bug1965
08-18-2009, 20:13
И моята сестра е по-малка от мене с 5 г.все пак на коко си .Не и се оставяй малките да завладеят света.Покажи и кой е големият.Моята често проявява капризи ама чак толкова...Стягай се моляте знам,че е лесно да се каже,ама нямаш друг начин.Или ще и се оставяш да те бие докато не се изнесеш от вас???