View Full Version : Нещо за петната след пъпките?
sa6opi4a
08-04-2009, 04:16
Да сте чували за някой прудкт за петната след пъпките, за по-бързото им изчезване, защото ако вие изтискате една пъпка и след седмица нямате петно вече там, то при мен минва месец, за да ичезне петното.
emin3mchet0
08-04-2009, 11:05
Хубаво лечение, след това пилинг 8-)
sladkish_14
08-04-2009, 11:16
'emin3mchet0' +1
ии дерматолог :)
rali4ka91
08-04-2009, 11:23
Мас и невен! Прави се като крем, НЕ мирише отвратително и помага. Питай някоя баба как се прави или потърси из нета.
http://d.yimg.com/au.yimg.com/i/life/img/girlfriend/garnier_pure_3in1_170.gif
използвам го повече от седмица само пилинга всяка вечер то си пише , ако го изолзваш постоянно има ефект поне при мене .. пъпките ми намаляха, черните точки и петната се махнаха :)
sa6opi4a
08-04-2009, 12:22
Тоз пилинг не съм наясно много с него, това само от козметик ли може да се направи, к'во това; )
Ползвал съм Garneir pure 3v1 около 2 седмици и никакъв ефект, затова не бих рискувал да зема и тоя с листото дето показа...
И аз имам същия проблем :(
Ползвам ексфолиант /от него не ми излизат толкова много пъпки/ , ама една появили сееее... няма оттърване от петното после..
Мислила съм да пробвам с крем здраве, ще кажа какъв е резултатът(ако изобщо има такъв)
взими си мивия Гарниер Актив, поне при мен върши работа.. или пък някакъв избелващ крем за лице. Аз използвам един тоник.. Мелабел също помага :grin:
LittleFashionista
08-05-2009, 13:29
Ами има един унгарски продукт, много е добър, но не съм сигурна дали го продават в България. Казва се Richtofit, то е едно гелче и се води като лекарство против херпеси, но помага и при пъпки,петна, белези ако те е ухапал комар и си се разчоплила :-D Аз като истискам една пъпка малко преди да си легна и се намажа с него, на другият ден вече петното почти не се вижда. Ако пъпката е по голяма трябват около 2 дена.
А аз тука да питам...Откакто съм била хремава ми е останало едно такова червеничко около носа и не знам какво да правя :? http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1752/18385713004383825221249478915pLu7KBNd6DDhnixmwXnP. BMP :lol:
bebo4estvo
08-05-2009, 13:37
мий си лицето за да избегнеш и двете :)
rali4ka91
08-05-2009, 13:40
мий си лицето за да избегнеш и двете :)
Понякога не е въпрос само на хигиена.
аз използвам Имекс , Зинерит , а от днес и Контратубекс... дано помогнат
aloveyou
08-05-2009, 16:06
Една моя приятелка ползва крем Здраве,петната от пъпките при нея започват да изчезват още на третия ден...
Иначе аз използвам Гарниер 3 в 1..Има ефект..Доволна съм :)
Zaharinka
08-05-2009, 17:23
Аз ползвам утайка от кафе за ексфолиация+крем Здраве или Nivea обикновен.Кожата ми е мекичка и няма петна.Пък и сега е лято печи се на слънце,за да не личат толкова. :-)
EarthShaker
08-05-2009, 17:25
редовен сексуален живот му е майкта 8)
Zaharinka
08-05-2009, 17:32
редовен сексуален живот му е майкта 8)
Не подтиквай децата към прегрешения,че в раздел 'Секс' положението е мн трагично. 8-)
EarthShaker
08-05-2009, 17:42
нищо, нека да увеличим естествения прираст на държавицата ни :D
нищо, нека да увеличим естествения прираст на държавицата ни :D да е .... да земем да правим сватби , когато сме на 12-13 и до 14 вече да сме родители и ще сме същите кат мангалите... :? а да не се обидят "ромите"
sladkish_14
08-05-2009, 18:09
Всъщност крем 'Здраве' може да ти помогне :)
lenito_sf
08-05-2009, 22:28
И аз имам същия проблем :(
Ползвам ексфолиант /от него не ми излизат толкова много пъпки/ , ама една появили сееее... няма оттърване от петното после..
Мислила съм да пробвам с крем здраве, ще кажа какъв е резултатът(ако изобщо има такъв)
Не ползвайте тоя боклук .. само като му видите цената ще прецените колко действие има.. супер много омазнява кожата :-o
По темата .. и аз имам такъв проблем и ползвам един почистваш гел с глина и масло от някаква роза ..от серията на AVON .. "Planet spa" .. 9 лева е ,75 милилитра ,но на мен лично ми помага.Ползвам го от около седмица и виждам промяна . Но до скоро се възползвах от слънцето ,за да не се виждат толкова :)
ElinoOor
08-06-2009, 04:34
абе тая серия на гарниер .. пюр актив нямаше ли някакво такова точно за тоя проблем.. :-o
аа сетих се бе, гела май беше за тия петна 8-)
Взимате си някъф тоник за почистване и след това се мажете със детския крем "Бочко" :grin: нито ти излизат пъпки нито петна ние няколко приятелки от една година се мажем с него и кожата ни е като бебешка :grin: точно (то нали е за бебета)пък и не е скъп така че успееех :grin: :grin:
nikita9797
01-06-2012, 08:25
Попринцип ако много стискаш пъпката...след това няма отърване от тия петна, затова ако не измъчвате пъпката може по лесно да ви се махнат петната след това...е то зависи и от голимината на самата пъпка. Аз да ви кажа лично съм доволна от крем ,,Здраве" и от ,,Бочко" винаги са ми под ръка...особенно ,,Здраве" много съм доволна, върши чудесна работа за пъпки и за петната.Преди малко прочетох, че някаква известна актриса използва паста за зъби за премахване на тия петна... [[Дженифър Лав Хюит
Красивата брюнетка разкрива, че използва изключително много паста за зъби. Сигурно затова зъбите й изглеждат толкова бели. Освен за миене на зъби обаче, Дженифър използва пастата за почистване на порите на лицето, както и за минимизиране на петна от пъпки и др.]]
mimsSss96
01-06-2012, 10:25
На мен маска с хума и кисело мляко ми помага :)