- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещо за петната след пъпките?
Да сте чували за някой прудкт за петната след пъпките, за по-бързото им изчезване, защото ако вие изтискате една пъпка и след седмица нямате петно вече там, то при мен минва месец, за да ичезне петното.
'emin3mchet0' +1
ии дерматолог![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
http://d.yimg.com/au.yimg.com/i/life...e_3in1_170.gif
използвам го повече от седмица само пилинга всяка вечер то си пише , ако го изолзваш постоянно има ефект поне при мене .. пъпките ми намаляха, черните точки и петната се махнаха![]()
Тоз пилинг не съм наясно много с него, това само от козметик ли може да се направи, к'во това; )
Ползвал съм Garneir pure 3v1 около 2 седмици и никакъв ефект, затова не бих рискувал да зема и тоя с листото дето показа...
И аз имам същия проблем![]()
Ползвам ексфолиант /от него не ми излизат толкова много пъпки/ , ама една появили сееее... няма оттърване от петното после..
Мислила съм да пробвам с крем здраве, ще кажа какъв е резултатът(ако изобщо има такъв)
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
взими си мивия Гарниер Актив, поне при мен върши работа.. или пък някакъв избелващ крем за лице. Аз използвам един тоник.. Мелабел също помага![]()
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
Ами има един унгарски продукт, много е добър, но не съм сигурна дали го продават в България. Казва се Richtofit, то е едно гелче и се води като лекарство против херпеси, но помага и при пъпки,петна, белези ако те е ухапал комар и си се разчоплилаАз като истискам една пъпка малко преди да си легна и се намажа с него, на другият ден вече петното почти не се вижда. Ако пъпката е по голяма трябват около 2 дена.
А аз тука да питам...Откакто съм била хремава ми е останало едно такова червеничко около носа и не знам какво да правяhttp://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...DhnixmwXnP.BMP
![]()
аз използвам Имекс , Зинерит , а от днес и Контратубекс... дано помогнат
Една моя приятелка ползва крем Здраве,петната от пъпките при нея започват да изчезват още на третия ден...
Иначе аз използвам Гарниер 3 в 1..Има ефект..Доволна съм![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аз ползвам утайка от кафе за ексфолиация+крем Здраве или Nivea обикновен.Кожата ми е мекичка и няма петна.Пък и сега е лято печи се на слънце,за да не личат толкова.![]()
Не подтиквай децата към прегрешения,че в раздел 'Секс' положението е мн трагично.Първоначално написано от EarthShaker
![]()
нищо, нека да увеличим естествения прираст на държавицата ни![]()
да е .... да земем да правим сватби , когато сме на 12-13 и до 14 вече да сме родители и ще сме същите кат мангалите...Първоначално написано от EarthShaker
а да не се обидят "ромите"
Всъщност крем 'Здраве' може да ти помогне![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от lDoLLl
Не ползвайте тоя боклук .. само като му видите цената ще прецените колко действие има.. супер много омазнява кожата
По темата .. и аз имам такъв проблем и ползвам един почистваш гел с глина и масло от някаква роза ..от серията на AVON .. "Planet spa" .. 9 лева е ,75 милилитра ,но на мен лично ми помага.Ползвам го от около седмица и виждам промяна . Но до скоро се възползвах от слънцето ,за да не се виждат толкова![]()
абе тая серия на гарниер .. пюр актив нямаше ли някакво такова точно за тоя проблем..![]()
аа сетих се бе, гела май беше за тия петна![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Взимате си някъф тоник за почистване и след това се мажете със детския крем "Бочко"нито ти излизат пъпки нито петна ние няколко приятелки от една година се мажем с него и кожата ни е като бебешка
точно (то нали е за бебета)пък и не е скъп така че успееех
![]()
![]()
Попринцип ако много стискаш пъпката...след това няма отърване от тия петна, затова ако не измъчвате пъпката може по лесно да ви се махнат петната след това...е то зависи и от голимината на самата пъпка. Аз да ви кажа лично съм доволна от крем ,,Здраве" и от ,,Бочко" винаги са ми под ръка...особенно ,,Здраве" много съм доволна, върши чудесна работа за пъпки и за петната.Преди малко прочетох, че някаква известна актриса използва паста за зъби за премахване на тия петна... [[Дженифър Лав Хюит
Красивата брюнетка разкрива, че използва изключително много паста за зъби. Сигурно затова зъбите й изглеждат толкова бели. Освен за миене на зъби обаче, Дженифър използва пастата за почистване на порите на лицето, както и за минимизиране на петна от пъпки и др.]]