Влез

View Full Version : Заряза ме...

biberinka
08-04-2009, 11:49
Здравейте, гаджето ми ме заряза с пред текст, че съм ревнива. Искам пак да сме заедно какво да направя?

Sh@d0w
08-04-2009, 11:50
Еми не бъди толкова ревнива.

valdesbg
08-04-2009, 11:51
Здравейте, гаджето ми ме заряза с пред текст, че съм ревнива. Искам пак да сме заедно какво да направя?

Спри да искаш и се вземи в ръце. Мрънкащо девойче никой няма да иска :)

bog4eto
08-04-2009, 11:51
Ех тая пуста ревност..разбере,че мъжете искат малко лично пространство :?

Няма кво да праиш-следващия и така..

Priceless
08-04-2009, 11:52
Еми ти си си виновна ;) Сега вече нищо не можеш да направиш, освен ако не му обещаеш да се промениш и НАИСТИНА да го направиш :)
Освен ако той просто не си е търсил причина да те зареже .. тогава няма какво да направиш ;)

beliqsmok
08-04-2009, 11:54
Само можеш да си направиш извод от тази връзка .. съветвам те да не се връщаш при него .. най-добре си намери друг :)

danone
08-04-2009, 11:56
emii .. stegni se i mu poiskai wtori 6ans i ne budi tolkowa rewniwaa .. prosto mu pokazwai kolko go obi4a6 no ne go rewnuwai ..nali se pak 6tom e s teb durji nqma smisul da go revnuva6 :) ..

Snickers
08-04-2009, 11:59
Научи се да се владееш. Ревността може да убие една връзка - при вас това се е случило. Няма смисъл да се напрягаш толкова, нали сте заедно? Просто се отдай на момента. Ако наистина те обича, а и ако ти го обичаш, направете компромис. Промени се - да, знам, не става от днес за утре, но не е невъзможно. Промени се, но защото ти искаш, а не защото ви се е разпаднала връзката. Това ще ти е от полза и занапред. Предполагам ревността те изяжда отвътре. Замисли се, няма ли да ти е по-добре, ако не ревнуваш чак толкова? Ще си по-спокойна, няма непрекъснато да те измъчват лоши мисли. Поговорете, кажи му, че ще се опитваш да ревнуваш по-малко. Ако те обича, ще те разбере и ще има търпение. А, всъщност, може и просто това да му е оправдание, а причината за раздялата ви да се крие някъде другаде.

3oPuTy
08-04-2009, 12:02

А ние жените не искаме,така ли?! :?

По темата:Поговори с него и му кажи,че ще спреш с тази тъпа ревност ... Току-виж ти повярвал и се върнал при теб :-|

HarumScarum
08-04-2009, 12:02
Намери някои,които да те харесва такава,каквато си.Не бива да променяш себе си и харектера си заради някое момче.Ако имаше чуства към теб щеше да свикне с твоята ''ревнивост'' :)

Snickers
08-04-2009, 12:07
Намери някои,които да те харесва такава,каквато си.Не бива да променяш себе си и харектера си заради някое момче.Ако имаше чуства към теб щеше да свикне с твоята ''ревнивост'' :)По същата логика, ако тя има чувства към него ще преодолее ревността си, нали?

HarumScarum
08-04-2009, 12:12
Намери някои,които да те харесва такава,каквато си.Не бива да променяш себе си и харектера си заради някое момче.Ако имаше чуства към теб щеше да свикне с твоята ''ревнивост'' :)По същата логика, ако тя има чувства към него ще преодолее ревността си, нали?
Ревноста си..Няа как да я преодолее,но наистина може да се опита да премълчва повечето въпроси от рода на "Къде ,с коя" То нали затова е връзка да се правят комспромиси,но ако не те харесва и обича таква каквато си..Няма смисъл да се правиш на друг човек. :)

Snickers
08-04-2009, 12:17
^ Има как. Абстрахира се от всички въпроси и готово. Да, напълно не може. А и тук не знаем за каква фаза на ревността говорим, нали? Тя може да е много дребнава и да не го оставя да диша, нима това е редно?
То бива, бива да приемеш човека, който обичаш такъв какъвто е, ама той да ти трови живота с ревността си...

HarumScarum
08-04-2009, 12:37
^Тогава просто не са един за друг..И все пак за ревноста и може тои да и е давал причини.

Snickers
08-04-2009, 13:12
^ Няма такова определение, един за друг. Или са заедно или не. Или се обичат или не. Или са заедно цял живот или не.

kindergarden
08-04-2009, 13:25
Спри да мислиш,че си център на вселената и той трябва да общува само с теб...

с две думи...умерена ревност!

PurpleDream
08-04-2009, 15:06
не се занимавай с него,може би просто вече не те иска и само това е измислил за причина...остави го

myHeartIsOnlyForYou
08-04-2009, 15:10
Еееее ама ти сериозно ли мислиш,че с две думи и ще разберем ситуацията :?: Защо поне не ни кажеш колко време сте били заедно???Ако е било по малко от месец или най-много месец просто забрави - да не ти пука.

peteto_love
08-04-2009, 15:30
Ами бъди малко по-добра и не ревнувай много..Всички знаем,че един от най-честия проблем във връзките е ревността.Обичаш ли го? Ако е така какво чакаш.Опитай се да се върнеш при него..Поговорете,обещай му да се бориш срещу ревността ти..Ако те обича може и да се върне..Има и вариянт да си е търсил причина за да те разкара..Сорру знам,че това те наранява но..Ако си била нетърпима,може да му е пиаснало и така..Спомни си той как се държа? Наистина ли държеше на теб?

Sh@d0w
08-04-2009, 15:37
Спомни си той как се държа? Наистина ли държеше на теб?

Според мен,за да зарежеш някого по такава измислена причина,показва най-малкото което е,че не държиш на него.

vesSynkaa
08-04-2009, 15:43
Има два варианта ...
Първия е , че т'ва може да е просто оправдание, за да скъса с теб, тъй като може да не знае по какъв начин да скъса с теб ..
Втория е , че може наистина да си прекалено ревнива и ако е така по-добре спри да ревнуваш толкова, защото тая ревност проваля доста хубави връзки .. Щом гаджето ти е с теб, значи е с теб и точка.
Не трябва да си толкова ревнива и той се нуждае от лично пространство като всеки човек .

executor313
08-04-2009, 19:20
Еми ти си си виновна ;) Сега вече нищо не можеш да направиш, освен ако не му обещаеш да се промениш и НАИСТИНА да го направиш :)
Освен ако той просто не си е търсил причина да те зареже .. тогава няма какво да направиш ;) съгласен :)

Hilary_
08-04-2009, 19:22
Освен ако той просто не си е търсил причина да те зареже .. тогава няма какво да направиш ;)
+++

DevilWish
08-04-2009, 19:25
И аз така мисля, макар че според мене нямаш вече шанс.Ревността убива всичко :# :С

YourPoison
08-04-2009, 20:30
Еми не бъди толкова ревнива.
мда..

alex3540
08-15-2009, 22:21
Ако той не ти дава основание да го ревнуваш тогава защо го допускаш? Не можеш да го ревнуваш от приятелките му и пр. Опитай се да го преодолееш или просто не го показвай. Съгласна съм с другите, че сама си си виновна и трябва да се промениш :( Аз също бях така и това не ме доведе до никъде и си дадох сметка, че няма смисъл.Ако вярваш на приятеля си няма защо да го ревнуваш, а ако не му... тогава не виждам няма защо да сте заедно :( :(

BlueFace
08-15-2009, 22:41

Спри да искаш и се вземи в ръце. Мрънкащо девойче никой няма да иска :)

Аз я искам :grin: :grin: От колко време си търся едно мрънкащо девойче :grin: Колко се продава? 8-)

Beau
08-15-2009, 23:09
бла бла бла...

NamelessRomantic
08-15-2009, 23:23
Ако наистина толкова държиш на него му се извини и поискай втори шанс.Наистина може да е дразнещо ако си твърде ревнива - дай му малко да подиша,но все пак в някакви граници.Ако все пак и втория път те отреже,зарежи го.Няма смисъл.

newii
08-16-2009, 07:14
И аз съм много ревнива .. но понякога просто го заравям в себеси и се опитвам да не го показвам ... :grin: макар и да ме гризе от вътре :D обещаи му промяна ии знам че е трудно ама опитаи да го държиш в теб :)

elena_k
08-17-2009, 07:10
Когато ревнуваш не значи,че обичаш,а че не знаеш дали теб те обичат!

Замисли се...наистина ли искаш пак да си с него и да си тровиш нервите?

theoneudontknow
08-17-2009, 07:32

А ние жените не искаме,така ли?! :?

По темата:Поговори с него и му кажи,че ще спреш с тази тъпа ревност ... Току-виж ти повярвал и се върнал при теб :-|

В случая, момичето явно не му е оставяло лично пространство и това (съм сигурен), че беше отправено към НЕЯ, не към теб :P