View Full Version : Заряза ме...
biberinka
08-04-2009, 11:49
Здравейте, гаджето ми ме заряза с пред текст, че съм ревнива. Искам пак да сме заедно какво да направя?
Еми не бъди толкова ревнива.
valdesbg
08-04-2009, 11:51
Здравейте, гаджето ми ме заряза с пред текст, че съм ревнива. Искам пак да сме заедно какво да направя?
Спри да искаш и се вземи в ръце. Мрънкащо девойче никой няма да иска :)
Ех тая пуста ревност..разбере,че мъжете искат малко лично пространство :?
Няма кво да праиш-следващия и така..
Priceless
08-04-2009, 11:52
Еми ти си си виновна ;) Сега вече нищо не можеш да направиш, освен ако не му обещаеш да се промениш и НАИСТИНА да го направиш :)
Освен ако той просто не си е търсил причина да те зареже .. тогава няма какво да направиш ;)
beliqsmok
08-04-2009, 11:54
Само можеш да си направиш извод от тази връзка .. съветвам те да не се връщаш при него .. най-добре си намери друг :)
emii .. stegni se i mu poiskai wtori 6ans i ne budi tolkowa rewniwaa .. prosto mu pokazwai kolko go obi4a6 no ne go rewnuwai ..nali se pak 6tom e s teb durji nqma smisul da go revnuva6 :) ..
Snickers
08-04-2009, 11:59
Научи се да се владееш. Ревността може да убие една връзка - при вас това се е случило. Няма смисъл да се напрягаш толкова, нали сте заедно? Просто се отдай на момента. Ако наистина те обича, а и ако ти го обичаш, направете компромис. Промени се - да, знам, не става от днес за утре, но не е невъзможно. Промени се, но защото ти искаш, а не защото ви се е разпаднала връзката. Това ще ти е от полза и занапред. Предполагам ревността те изяжда отвътре. Замисли се, няма ли да ти е по-добре, ако не ревнуваш чак толкова? Ще си по-спокойна, няма непрекъснато да те измъчват лоши мисли. Поговорете, кажи му, че ще се опитваш да ревнуваш по-малко. Ако те обича, ще те разбере и ще има търпение. А, всъщност, може и просто това да му е оправдание, а причината за раздялата ви да се крие някъде другаде.
А ние жените не искаме,така ли?! :?
По темата:Поговори с него и му кажи,че ще спреш с тази тъпа ревност ... Току-виж ти повярвал и се върнал при теб :-|
HarumScarum
08-04-2009, 12:02
Намери някои,които да те харесва такава,каквато си.Не бива да променяш себе си и харектера си заради някое момче.Ако имаше чуства към теб щеше да свикне с твоята ''ревнивост'' :)
Snickers
08-04-2009, 12:07
Намери някои,които да те харесва такава,каквато си.Не бива да променяш себе си и харектера си заради някое момче.Ако имаше чуства към теб щеше да свикне с твоята ''ревнивост'' :)По същата логика, ако тя има чувства към него ще преодолее ревността си, нали?
HarumScarum
08-04-2009, 12:12
Намери някои,които да те харесва такава,каквато си.Не бива да променяш себе си и харектера си заради някое момче.Ако имаше чуства към теб щеше да свикне с твоята ''ревнивост'' :)По същата логика, ако тя има чувства към него ще преодолее ревността си, нали?
Ревноста си..Няа как да я преодолее,но наистина може да се опита да премълчва повечето въпроси от рода на "Къде ,с коя" То нали затова е връзка да се правят комспромиси,но ако не те харесва и обича таква каквато си..Няма смисъл да се правиш на друг човек. :)
Snickers
08-04-2009, 12:17
^ Има как. Абстрахира се от всички въпроси и готово. Да, напълно не може. А и тук не знаем за каква фаза на ревността говорим, нали? Тя може да е много дребнава и да не го оставя да диша, нима това е редно?
То бива, бива да приемеш човека, който обичаш такъв какъвто е, ама той да ти трови живота с ревността си...
HarumScarum
08-04-2009, 12:37
^Тогава просто не са един за друг..И все пак за ревноста и може тои да и е давал причини.
Snickers
08-04-2009, 13:12
^ Няма такова определение, един за друг. Или са заедно или не. Или се обичат или не. Или са заедно цял живот или не.
kindergarden
08-04-2009, 13:25
Спри да мислиш,че си център на вселената и той трябва да общува само с теб...
с две думи...умерена ревност!
PurpleDream
08-04-2009, 15:06
не се занимавай с него,може би просто вече не те иска и само това е измислил за причина...остави го
myHeartIsOnlyForYou
08-04-2009, 15:10
Еееее ама ти сериозно ли мислиш,че с две думи и ще разберем ситуацията :?: Защо поне не ни кажеш колко време сте били заедно???Ако е било по малко от месец или най-много месец просто забрави - да не ти пука.
peteto_love
08-04-2009, 15:30
Ами бъди малко по-добра и не ревнувай много..Всички знаем,че един от най-честия проблем във връзките е ревността.Обичаш ли го? Ако е така какво чакаш.Опитай се да се върнеш при него..Поговорете,обещай му да се бориш срещу ревността ти..Ако те обича може и да се върне..Има и вариянт да си е търсил причина за да те разкара..Сорру знам,че това те наранява но..Ако си била нетърпима,може да му е пиаснало и така..Спомни си той как се държа? Наистина ли държеше на теб?
Спомни си той как се държа? Наистина ли държеше на теб?
Според мен,за да зарежеш някого по такава измислена причина,показва най-малкото което е,че не държиш на него.
vesSynkaa
08-04-2009, 15:43
Има два варианта ...
Първия е , че т'ва може да е просто оправдание, за да скъса с теб, тъй като може да не знае по какъв начин да скъса с теб ..
Втория е , че може наистина да си прекалено ревнива и ако е така по-добре спри да ревнуваш толкова, защото тая ревност проваля доста хубави връзки .. Щом гаджето ти е с теб, значи е с теб и точка.
Не трябва да си толкова ревнива и той се нуждае от лично пространство като всеки човек .
executor313
08-04-2009, 19:20
Еми ти си си виновна ;) Сега вече нищо не можеш да направиш, освен ако не му обещаеш да се промениш и НАИСТИНА да го направиш :)
Освен ако той просто не си е търсил причина да те зареже .. тогава няма какво да направиш ;) съгласен :)
Освен ако той просто не си е търсил причина да те зареже .. тогава няма какво да направиш ;)
+++
DevilWish
08-04-2009, 19:25
И аз така мисля, макар че според мене нямаш вече шанс.Ревността убива всичко :# :С
YourPoison
08-04-2009, 20:30
Еми не бъди толкова ревнива.
мда..
alex3540
08-15-2009, 22:21
Ако той не ти дава основание да го ревнуваш тогава защо го допускаш? Не можеш да го ревнуваш от приятелките му и пр. Опитай се да го преодолееш или просто не го показвай. Съгласна съм с другите, че сама си си виновна и трябва да се промениш :( Аз също бях така и това не ме доведе до никъде и си дадох сметка, че няма смисъл.Ако вярваш на приятеля си няма защо да го ревнуваш, а ако не му... тогава не виждам няма защо да сте заедно :( :(
BlueFace
08-15-2009, 22:41
Спри да искаш и се вземи в ръце. Мрънкащо девойче никой няма да иска :)
Аз я искам :grin: :grin: От колко време си търся едно мрънкащо девойче :grin: Колко се продава? 8-)
NamelessRomantic
08-15-2009, 23:23
Ако наистина толкова държиш на него му се извини и поискай втори шанс.Наистина може да е дразнещо ако си твърде ревнива - дай му малко да подиша,но все пак в някакви граници.Ако все пак и втория път те отреже,зарежи го.Няма смисъл.
И аз съм много ревнива .. но понякога просто го заравям в себеси и се опитвам да не го показвам ... :grin: макар и да ме гризе от вътре :D обещаи му промяна ии знам че е трудно ама опитаи да го държиш в теб :)
Когато ревнуваш не значи,че обичаш,а че не знаеш дали теб те обичат!
Замисли се...наистина ли искаш пак да си с него и да си тровиш нервите?
theoneudontknow
08-17-2009, 07:32
А ние жените не искаме,така ли?! :?
По темата:Поговори с него и му кажи,че ще спреш с тази тъпа ревност ... Току-виж ти повярвал и се върнал при теб :-|
В случая, момичето явно не му е оставяло лично пространство и това (съм сигурен), че беше отправено към НЕЯ, не към теб :P