PDA

View Full Version : Какво доставя удоволствие на мъжете в една връзка? - ff

devi
08-04-2009, 16:45
Коли, компютърни игри, футбол, секс и вече индивидуалните хобита. Това е основата.

Kukumqvka
08-04-2009, 16:48
ами сигурно секс :lol:

Hilary_
08-04-2009, 17:28
хах ми повечето случаи ги вълнува само и единствено секса .. биричката.. колата ... :? :? Много малко останаха свестните момчета .. :?

misslowe
08-04-2009, 18:23
хах ми повечето случаи ги вълнува само и единствено секса .. биричката.. колата ... :? :? Много малко останаха свестните момчета .. :? ;-) Определно съм с тебе

PurpleDream
08-04-2009, 18:25
хах ми повечето случаи ги вълнува само и единствено секса .. биричката.. колата ... :? :? Много малко останаха свестните момчета .. :?

+1 и дори да има свестни момчета рано или късно и те стават като другите

FeelMyPain
08-04-2009, 18:55
Най-голямо удоволствие ми доставя да виждам желанието й да бъде с мен... да усещам как ме иска до себе си и колко съм важен за нея... :oops:
^Bruno?

Hilary_
08-04-2009, 18:59
Спрете с тоя секс.Не всичко опира до секса.

.. за повечето момчета опира и то много !!! :?

RaZzer: Добре казано .. :D :D

FeelMyPain
08-04-2009, 19:04

Razzer говори от страната на момичето.Той момиче ли е?
Определено мъжа не го радват такива неща.
Просто говори за да получи плюсченца от момиченца. :P
Както и да е.Донт хейт ме :oops:

Hilary_
08-04-2009, 19:05

Razzer говори от страната на момичето.Той момиче ли е?
Определено мъжа не го радват такива неща.
Просто говори за да получи плюсченца от момиченца. :P
Както и да е.Донт хейт ме :oops:

.. тебе и да искам не мога .. :oops: :D :D :D

аа за RaZzer му знам мненията и повярвай ми не е за едното плюсче .. :wink: 8)

Punisherrr
08-04-2009, 19:15
Най-голямо удоволствие ми доставя да виждам желанието й да бъде с мен... да усещам как ме иска до себе си и колко съм важен за нея... :oops:
^Bruno?

Въпреки,че RaZzer,струва ми се, се лигавеше - твоят коментар беше много тъп. ;)
Защо си мислиш,че знаеш какво искат ВСИЧКИ... ? .. ;) просто не можеш да говориш от името на ВСИЧКИ мъже... и щом някой казва нещо различно от обикновените мъжкарски приказки,значи ''говори от страната на момичетата'' ... :? Sorry,просто не съм съгласна.

DevilWish
08-04-2009, 19:15
Коли, компютърни игри, футбол, секс и вече индивидуалните хобита. Това е основата.
И аз съм на това мнение ;)

FeelMyPain
08-04-2009, 19:18
^Bruno?

Защо си мислиш,че знаеш какво искат ВСИЧКИ... ? .. ;) просто не можеш да говориш от името на ВСИЧКИ мъже... и щом някой казва нещо различно от обикновените мъжкарски приказки,значи ''говори от страната на момичетата'' ... :? Sorry,просто не съм съгласна.
Не се и съмнявам.Още чакам деня, в който да сме на 1 мнение по някой въпрос. :)

LovelyGirl
08-04-2009, 19:22
Ей момичета, темата е мъжка :)
А и вие казвате неща, които според вас ги вълнуват попринцип, а то се пита в една връзка :)

Punisherrr
08-04-2009, 19:26
^Bruno?

Не се и съмнявам.Още чакам деня, в който да сме на 1 мнение по някой въпрос. :)

хах... еми ще чакаме пък да видим ;) Така се случило. :smt102

vichevv
08-04-2009, 20:13
Естествено че футбол

ItalianMafia
08-04-2009, 20:24
Секс, свобода, да не им се мрънка, да им ходиш по гъза..

Sh@d0w
08-06-2009, 09:50
http://www.greatfunnypictures.com/pictures/665_sexy7.jpg

bog4eto
08-06-2009, 10:26
Мъжете искат сериозни връзки,просто са твърде оплашени да не ги зарежат,да не се влюбят и т.н. за тва накрая всичко опира до секса..

marti93
08-06-2009, 14:48
е за моя е важен най-вече секса :booooomb:

eikichi
08-06-2009, 16:10

АХАХАХАХАХАХАХАХАХ. Много си далече..

Много е просто. Предизвикателството. Ако жена му е дървена. То стои с нея заради секса.

Ние мъжете обичаме да ни предизвикват, няма по добър начин да задържиш един мъж..

SiNiStEr
08-06-2009, 16:11
първо е секса,след това някво хоби ....
и най- вече футбола

VerryBerry
08-06-2009, 18:48
Много е просто. Предизвикателството. Ако жена му е дървена. То стои с нея заради секса.

Ние мъжете обичаме да ни предизвикват, няма по добър начин да задържиш един мъж..

Определено!Като момиче,което се познава с достатъчен брой момчета,съм си направила това заключение :)

BlindedAngel
08-06-2009, 19:16
И мотори 8)

lipsvashh_mi
08-06-2009, 19:22
хах ми повечето случаи ги вълнува само и единствено секса .. биричката.. колата ... :? :? Много малко останаха свестните момчета .. :? ;-) Определно съм с тебе
абе да ви кажа има и бая свестни момчета,които обаче не забелязваме ,защото са по-затворени и срамежливи :?

batty
08-06-2009, 19:32
Какво доставя удоволствие на мъжете в една връзка?
Аз ли съм тапа (не, че се съмнявам в себе си :-D), ама какво общото между моя момък, връзката и удоволствието от нея с футбола?!? Не аз тичам по терена !!
Удоволствивто което връзката ни му доставя е,че винаги има кой да го изслуша (квит и простотии да говори), секс (редовен) ииии... да оставим др клишета - кефи се че вс му приятели си мечтаят някоя мацка да им носи бира викайки с него за Левски!

FiRe_LaDy
08-06-2009, 21:54
С моя ходим заедно да играем футбол с приятелите му.Доста е заабвно.Някой път играем игри на компютъра.Футбол не обичам да гледам,но пък му правя подаръци свързани със отбора,за който е.Подкрепям го във всичко,което прави и това го радва.А иначе има и други неща,които му доставят удоволствие,но ме мързи да пиша сега ...

Snickers
08-06-2009, 22:08

Ние мъжете обичаме да ни предизвикват, няма по добър начин да задържиш един мъж..Съгласна съм.

xplay
08-07-2009, 07:39
За моя бяха секса и футбола :?

rusoto_baby_f
08-07-2009, 07:49
Какво доставя удоволствие на мъжете в една връзка?
Аз ли съм тапа (не, че се съмнявам в себе си :-D), ама какво общото между моя момък, връзката и удоволствието от нея с футбола?!? Не аз тичам по терена !!
Удоволствивто което връзката ни му доставя е,че винаги има кой да го изслуша (квит и простотии да говори), секс (редовен) ииии... да оставим др клишета - кефи се че вс му приятели си мечтаят някоя мацка да им носи бира викайки с него за Левски!

+++ :P

lil4eto9
08-07-2009, 12:40
от секса,колата,бирата и жените :grin: :lol: :lol:

myHeartIsOnlyForYou
08-07-2009, 13:14
Ей момичета, темата е мъжка :)
А и вие казвате неща, които според вас ги вълнуват попринцип, а то се пита в една връзка :)
Така е.Какво общо има футболът и колите с връзката :-D .Според мен ако момчето е влюбено всичко,което му дава момичето ще му носи радост.Ще изпитва удоволствие от връзката - че може да вижда,целува,прегръща,люби( :D ) човека,който най-много обича на света,може да споделя и най-големите си тайни с любимата,тя е само негова и т.н.Тези,които казват,че само секса носи удоволствие на момчетата във връзка явно никога не са били обичани истински....Виждала съм случаи,при които момчета от "плейбойчета" стават добрички и въздържани,поради любовта,която им е завъртяла главата...В началото на връзката,когато момчето все още не е влюбено в момичето,отново всичко му носи удоволствие,та нали харесва момичето и му е приятна компанията и!Тези "връзки" ,които приключват след 1 секс,според мен не са връзки,а заблуждения!

eikichi
08-07-2009, 13:28
Наричат се малки афери. Като да отидеш на командировка и да срещнеш някоя и те така..

Иначе, всичкте пишете глупости според мен. И повечето сте жени.. много компетентни станахте на теми мъже?! :lol:

Мъжа иска да се забавлява и в същото време да не му се отнема мъжествеността. Той иска да е се съревновата постоянно, а в една връзка това става много лесно - хем се забавлявате, хем той не се чувства не на място.

С приятелката редовно правим леки залози и си разообразяваме живота. Пример: "Загубилият на билярд тази вечер ще нарича другият "Ваше Височество" в продължение на една седмица." И така.. избирайте нещо което да забавлява вас и мъжа ви едновременно.

Dimana99
08-07-2009, 13:49
Сексът