Влез

View Full Version : Едно недостъпно момиче

asd_asd
08-04-2009, 20:32
Здравейте хора ще ви разкажа историята си накратко ... :oops:
От 7-ми клас си падам по едно и също момиче и до днес(сега ще бъда десети клас)значи тя тогава беше в моето училище и аз постоянно я споглеждах а тя винаги ходеше с най-големите Плейбоичета...по едно време си мислех че нямам шанс и затова се опитвах да не я гледам изобщо :-x
Да кажа че тя е две години по малка не е нищо особено като тяло но супер много ме кефи от общи приятели знам че техните имат доста парички и затова тя гледала 'по-лъскавите' момчета и на това изискване отговарам :grin:
до този момент обаче все още не се бях престрашил да я поканя да излезем :-o
Така след седми клас се преместих в друго училище и от там нови приятели....нови приятелки и просто я забравих имах и скайпа но дори не ми оставаше време да й пиша някой ден.
Това лято обаче започнах работа и един ден докато си работих и се замислих няма ли най-накрая да и аз като приятелите ми да имам сериозна връзка повече от 5-6 месеца а не обикновенните 'лигли' и се сетих за старата ми мечтана любов открих й скайпа гледах й албума и останах супер много впечатлен от външният и вид - момичето от мечтите и сънищата ми и още на следващият ден на обичайната сбирка на кафе с 3-4 приятелчета се загледах в няколкото момиченца минаващи по улицата но приятелите ми казаха че тези са малки и изобщо не ги гледаха аз обаче ги загледах и какво да видя ...моето момиче :oops: беше толкова красива че я гледах през цялото време докато минаваше наблизо с приятелки и момчета на нейната възраст които тичаха като че са излезли от детската градина :o вечерта й писах но тя не ми отговори на слезващата вечер отново не ми писа . В същото време умирам от срам дори да й напиша здр :( ](*,) ](*,)
Сега се чудя защо съм толкова срамежлив и как да се запознаем за да имам някакво движение с това момиче ?
Въпроса ми е какво да и кажа защото нестава просто да и кажа 'здрасти падам си страшно много по теб и искам да се видим'
Помагайте хора давайе съвети и моляви момичета обръщайте повече внимание на 'непознатите' момчета
Кажете какво да направя по скайп ли да я заговоря....като я вида по улицата ли да се опитвам да я заговоря страшно много съм объркан и за мен тя не е просто поредната... :( Какъвто и съвет да дадете ще ми е от помощ ::: :)

PurpleDream
08-04-2009, 20:37
ами запознайте се по скайп,пишете си няколко дни,после и предложи да излезете и така

Hilary_
08-04-2009, 20:40
Ами кофтито е, че не ти е отговорила ?? В смисъл това е гадното .. може да й пишеш пак ама този път да напишеш все пак кой си, защото може да си е помислила, че си поредния натрапник .. :-o Или другия път като я засечеш на улицата я питай нещо .. или знам ли .. с твоята компания седнете на тяхната маса в кафето .. абее няма да ти е лесно ... :? Успех!

RaZzer
08-04-2009, 21:01
Ам малко ми се струва, че си внушаваш, че чак толкова много я харесваш и сякаш нуждата от сериозна връзка те кара просто да направиш опит с първото момиче, за което се сетиш...

Все пак... можеш да пробваш да й пишеш още 1-2 пъти и ако продължи да не ти отговаря - ще трябва на живо да действаш!

nqkafsi_tam
08-04-2009, 21:16
преди година направих ей тая същата грешка дето се каниш ти да направиш, бачках не много яка работа и се чудех и аз като тебе що съм нямал дълги връзки , за това се сетих за едно момиче от миналото дето съм харесвал преди заблудих се яката, че съм влюбен в нея и после една година бях в пълна меланхолия... моят съвет каквито и чувства да имаш към нея не бързай да и ги казваш, излезте опознайте се, хората се променят, нещата се променят и то не винаги към добро,
аз напраих шибаната грешка (понеже бях доста объркан и малко побъркан), да и кажа всичко в скайп, беше адски тъпо ...... бе както и да е, квото и да праиш прави го от сърце :)

freziq
08-04-2009, 22:10
ти я харесваш откакто тя е била в 5ти клас :shock: :lol:
не й пиши по скайп, а гледай да се запознаеш с някой нейн приятел или накарай общ приятел да ви ''уреди'' среща

Kukumqvka
08-04-2009, 22:24
Еми като за начало не спирай да и пишеш в скайп .. пък ако ти отговори и се харасете я покани да излезете ..

sladur4etyYy
08-04-2009, 22:27
заговори я на живо, скайп е вятър работа

y0vcho
08-04-2009, 22:28
ти я харесваш откакто тя е била в 5ти клас :shock: :lol:
не й пиши по скайп, а гледай да се запознаеш с някой нейн приятел или накарай общ приятел да ви ''уреди'' среща
:)

l0lz
08-04-2009, 22:37
Ебал съм ти и накраткото.. Не ми се чете. :?

Sladurcho
08-05-2009, 03:20
е*** съм ти и накраткото.. Не ми се чете. :?
и като не ти се чете тряя ли да пускаш такъв отговор :lol: никой не те кара да го четеш в крайна сметка ... момчето има проблем и иска някой да му даде съвет ти като не искаш недей псува и т.н. :)
по темата ... според мен общ приятел ще оправи работата :) но и ти нещо много си се вманиачил "момичето на сънищата ти" лелеййй ... успех все пак

BePoHuKa
08-05-2009, 05:28
Tва "накратко" ли беше ? Не ми се чете по тва време :D Някой друг път ще ти кажа :-|

Aicken
08-05-2009, 05:32
Едно недостъпно момиче

има ли такова ? :-o

Sh@d0w
08-05-2009, 05:36
Не бих казал че момичето е недостъпно,по-скоро ти си сдухан и незнаеш какво да направиш,че да я спечелиш :?

Aicken
08-05-2009, 05:50
Не бих казал че момичето е недостъпно,по-скоро ти си сдухан и незнаеш какво да направиш,че да я спечелиш :?

МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО! БЛЕСТЯЩА ЛОГИКА И ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА МИСЪЛТА

BePoHuKa
08-05-2009, 05:51

МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО! БЛЕСТЯЩА ЛОГИКА И ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА МИСЪЛТАМай си нещо превъзбуден,а? 8-)

Aicken
08-05-2009, 05:55

МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО! БЛЕСТЯЩА ЛОГИКА И ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА МИСЪЛТАМай си нещо превъзбуден,а? 8-)

не ... имах си ядове и проблеми станъл съм в 5.30 ..

BePoHuKa
08-05-2009, 05:59
^^
Кофти :(

sladkalady
08-05-2009, 06:02
Не знам защо си мисля ,че нямаш шанс с нея.Ти сам каза,че тя си пада по лъскавите момчета и се движи с плейбойчета.Може би не иска да си променя средата така да се каже...пък и е малка.Едва ли ще е готова за сериозна връзка.Забрави я.

valdesbg
08-05-2009, 06:03
вечерта й писах но тя не ми отговори на слезващата вечер отново не ми писа . В същото време умирам от срам дори да й напиша здр :( ](*,) ](*,)
Ем тук е проблема :)

Сега се чудя защо съм толкова срамежлив и как да се запознаем за да имам някакво движение с това момиче ?
Ми отиваш до нея казваш и "Здрасти, в седми клас бяхме в един клас" представяш се и почвате да си говорите :)

Въпроса ми е какво да и кажа защото нестава просто да и кажа 'здрасти падам си страшно много по теб и искам да се видим'
Можеш но ти се присмеят. Както казах - почвате неангажиращ разговор. На следващия ден пак, завършваш с размяна на телефони, и уговорка да се видите еди-къде си и така.

Помагайте хора давайе съвети и моляви момичета обръщайте повече внимание на 'непознатите' момчета
Е тия момчета трябва да си заслужат вниманието :)

asd_asd
08-05-2009, 06:39
доста работи ще ги оправя има и доста работи който не са ми ясни като например какво точно да я заговоря...незнам какви може би са общите теми ?
За тези който си мислят че я харесвам защото см в нужда...не е така просто се замислям за бъдещето си и както ви казах не я заглеждат много момчета защото я определят като 'леко закръглена' доколкото гледам в албума й момчета на нейната възраст (13-14)