Влез

View Full Version : Момичета... толкова труди за разбиране...

krooki
08-04-2009, 20:49
Може ли някой да ми обясни защо всички готини момичета са с най-големи нещастници....

Забелязал сам че повечето красиви момичета са с момчета които са ако мога така да се изразя "голями нещастници"...

Повечето от тях са с тези момчета защото са "големи газарчета"...

А свестните момчета винаги са на заен план само зарадии това че те не са "голямата работа"...

Ако можете да ми отговорите на въпроса защо така се закопават тези момичета с хора който са с тях само за трофеи пишете.... :( :(

PurpleDream
08-04-2009, 20:51
ами за съжаление е така...

rozovsluncho
08-04-2009, 20:54
Незнам,но в момента си падам по нормално свестно момче,но започвам да си мисля,че не е нормален и свсетен..ми някаф бавен радиатор..незнам.. после защо си падаме по еди си кфи ми действайте е мама му стара..... :-x и да стоиш да ме гледаш и да не стоиш да ме гледаш няа да постигнеш нищо само с гледане :?

PurpleDream
08-04-2009, 20:55
проблема е в това,че повечето момичета НЕ знаят какво искат,повечето момчета знаят какво искат,но не и как да го постигнат...

Sladurchoo
08-04-2009, 20:57
никой не може да ти даде отговор на тоя въпрос ..
и все пак замисли се ако наистина са толкова свестни защо са с онея "големи нещастници" ? .. ем щото искат да се гъзарят, а тва не ги прави свестни ..
иначе съм съгласна, че свестните момчета са на заден план .. а тва не мога да си го обясня ..

rozovsluncho
08-04-2009, 21:02
проблема е в това,че повечето момичета НЕ знаят какво искат,повечето момчета знаят какво искат,но не и как да го постигнат...

И се случват следните ситуации:

1.Момичето незнае кфо иска и тръгва с някакъв олигофрен вместо с някое нормално момче. >> следва че всички момичета са такива и всяко момче казва "ТЕ НЕЗНАЯТ КФО ИСКАТ"

2.Момичето знае какво иска и тръгва с нормално момче. >>> никой няма да разбере...все едно никога е нямало такъв случай,никой не се оплаква за нищо и всички които незнаят,че и такива неща се случват се оплакват как всички момичета харесвали някфи олигофренясали..

3.Момичето знае какво иска,но момчето с което се харесват незнае как да я заприказва,незае как да действа и те не тръгват >> от тук момичето решава да тръгне с някаф олигофрен.И момчето,с което са се харесвали преди олигофрена,казва че момичетата незнаят кфо искат и се оплаква как всички момичета тръгват с олигофрени..

Сами си правете изводи...

krooki
08-04-2009, 21:08
rozovsluncho от една страна си прав/а... има ги и такива момчета детпо да не знаятъ как да заговорят момичетата с това сам напълно съгласен... :)

Но има и тоя случай момчето мн добре знае какво иска как да я заговори прави всичко възможно да я спечели но тя просто иска да се прави на интересна и да я се мисли за нещото повече щот е с "голямо газарче" :x

Hilary_
08-04-2009, 21:08
еми шанс .. тоо нали знаеш не може да си и хубав и умен .. :?

.. сам си вади изводите :? :? И аз не разбирам защо повечето търчат по тия женкари .. глупаво е .. ама всеки си решава сам за себе си .. :?

rozovsluncho
08-04-2009, 21:11
rozovsluncho от една страна си прав/а... има ги и такива момчета детпо да не знаятъ как да заговорят момичетата с това сам напълно съгласен... :)

Но има и тоя случай момчето мн добре знае какво иска как да я заговори прави всичко възможно да я спечели но тя просто иска да се прави на интересна и да я се мисли за нещото повече щот е с "голямо газарче" :x

Момиче съм.

По темата това за мен не е момиче с което искаш да имаш нещо общо,явно е някоя повърхностна патка...

0nem0retIme
08-04-2009, 21:17
Тъпо е,да .. ама повечето са така .. :-D
То и аз не мога да ги разбера,нищо,че съм момиче.. :(
Аз,попринцип,си гледам характера на момчето,а не дали е гъзар или ще предизвикам повече завистливи погледи,че съм с него..пхаах
Сега си ходя със съвсем нормално и свестно момче,което за годините си е рядко срещано.. :-D И не бих го заменила за някакъв нещастник,както ти каза,с кола,усилена музика,който само дебне да ебне (много готин израз :grin: ) ии там другите всеизвестни индивиди ! :-D :-D :D
Може и да съм по-различна от другите момичета и да не се вписвам в съвременното,ама предпочитам да ми е добре с това момче,да знам,че като се видиме,няма непременно да ме съблече,за да ме оправи,да мога открито да му покажа чувствата си,без да се възползва от това,да не ме е страх да му споделям,да му имам доверие и не да се самозалъгвам..и най-важното..да знам,че държи на мен и има чувства точно към мен,че за него съм най-специалната,както и той е най-специален за мен..Аз от това имам нужда,другите както си решат... :)

Bvlgar
08-04-2009, 21:24

Така е :( аз съм момче

sladur4etyYy
08-04-2009, 21:36
Аз,попринцип,си гледам характера на момчето,а не дали е гъзар или ще предизвикам повече завистливи погледи,че съм с него..пхаах
Сега си ходя със съвсем нормално и свестно момче,което за годините си е рядко срещано.. :-D И не бих го заменила за някакъв нещастник,както ти каза,с кола,усилена музика,който само дебне да ебне (много готин израз :grin: ) ии там другите всеизвестни индивиди ! :-D :-D :D
Може и да съм по-различна от другите момичета и да не се вписвам в съвременното,ама предпочитам да ми е добре с това момче,да знам,че като се видиме,няма непременно да ме съблече,за да ме оправи,да мога открито да му покажа чувствата си,без да се възползва от това,да не ме е страх да му споделям,да му имам доверие и не да се самозалъгвам..и най-важното..да знам,че държи на мен и има чувства точно към мен,че за него съм най-специалната,както и той е най-специален за мен..Аз от това имам нужда,другите както си решат... :)

ох, поредната, дето се смята за ''изключение на изключенията''. ми и аз искам същото като теб, но се занимавам с ''готини гъзарчета'' и знаеш ли защо? щото не намирам свястно момче в истинския смисъл на думата. може да е добър, да държи на момичето с което е и да си е само с нея, ама като тия момчета не могат да водят разговор с момиче, как да тръгвам да си задълбавам отношенията с такъв човек?! ''лошите момчета'' поне са интересни и знаят какво и как да говорят. намеря ли си свястно момче, което обаче да може да ме забавлява, а не аз през цялото време да се чудя как да го накарам да говои, да, ще бъда с него, разбира се. но дотогава и ''гъзетата'' вършат работа, като за убиване на време.
авторе, я кажи по кви начини точно си показвал на момичето, че я харесваш? най- вероятно в подхода ти е грешката.

FeelMyPain
08-04-2009, 21:42
Нормално е.
93 набор си.
МомичЯнцата на по 13 14 15 годинки гледат само парички,мускули и т.н.
И по-големите го гледат, но там вече влиза фактора любов, който дава шанс и на обикновените мишки да пробият.
Просто се абстрахирай от "фаворитките" и се заемай с момичета в сянка.
Често те са хората, които биха те дарили с любов в един по-късен етап от живота ти.
"Фаворитките" най-често стават курваля и/или продължават да гонят парите.

PurpleDream
08-04-2009, 21:46
но дотогава и ''гъзетата'' вършат работа, като за убиване на време.

започвам да се убеждавам,че любовта отива по дяволите...

sladur4etyYy
08-04-2009, 21:54
но дотогава и ''гъзетата'' вършат работа, като за убиване на време.

започвам да се убеждавам,че любовта отива по дяволите...

аз искам истинска любов и всичко, което го гледаш по романтичните филми (е, с някои изключения :D ), но като не я откривам, сама ли да седя? да седна и да я чакам да дойде? все пак не съм на 40 години, има време и за любов, аз искам да дойде, както казах, но докато я чакам, мога да си прекарвам добре и с не толкова ''свестни'' момчета. не си прави такива генерални заключения от извадка от цитат, който дори не е в пълния си смисъл.

PurpleDream
08-04-2009, 22:13
ми браво на теб,искай,ама като постоянно си с неподходящия как ще намериш този когото търсиш???заради такива връзки любовта изчезва...според мен

sladur4etyYy
08-04-2009, 22:16
ми браво на теб,искай,ама като постоянно си с неподходящия как ще намериш този когото търсиш???заради такива връзки любовта изчезва...според мен

аз как да знам дали някой е неподходящ, ако не съм била първо с него, за да мога да го опозная?! аз търся, а ако намеря- супер, ако не- шанс... а и любовта няма как да изчезне, тва са глупости :)

PurpleDream
08-04-2009, 22:38
да и това го има,но докато търсиш при един,може да пропуснеш този който търсиш...според теб може любовта да не изчезва,но според мен -да...

sladur4etyYy
08-04-2009, 22:43
да и това го има,но докато търсиш при един,може да пропуснеш този който търсиш...според теб може любовта да не изчезва,но според мен -да...

ми дано не го изпусна, тва не зависи от мен. а любовта няма как да изчезне, понеже всеки човек има нуждата да обича и да бъде обичан, независимо от всички други обстоятелства.

PurpleDream
08-04-2009, 23:11
напротив любовта вече не означава нищо за много хора,всички си повтарят под път и над път колко много се обичали,а някои дори не се харесват...."Обичам те",вече е като поздрав...за кво си говорим... :?

sladur4etyYy
08-04-2009, 23:23
напротив любовта вече не означава нищо за много хора,всички си повтарят под път и над път колко много се обичали,а някои дори не се харесват...."Обичам те",вече е като поздрав...за кво си говорим... :?

и тези ще се осъзнаят с времето.

Faces
08-05-2009, 00:06
Girls loves bad boys 8)

Sladurcho
08-05-2009, 03:08
многооо си права :lol: познавам приятели дето ходят с момичета от 1месец някъде и вечеееееееееееееее " мило обичам те " "мило не мога без теб" "мило ти си смисъла на живота ми " това става като добър ден и е суууупер банално такова ...

JenataKoTka
08-05-2009, 04:07
Винаги свястните са преебани.. Пф .. w/e

BePoHuKa
08-05-2009, 04:37
Чак пък всички... :? Бих казала,че съм със много готино момче :) и влизам в графата на готините момчиета :-D

Rapture
08-05-2009, 04:40
Значи тия фаворитки ,за които ми говориш са просто добри духачки ;)
И да ти кажа не са най-хубавите повярвай ми ;) те просто са използвани от ``всички гъзари`` за една вечер як секс...имам такива познати...седиш говориш им нещо супер обикновенно те не те разбират ,даваш им речника -те не могат да четат ... е има 100 пъти по хубави пу*ки...в моя град ама не са от тия духачките ;)

valdesbg
08-05-2009, 06:00
Може ли някой да ми обясни защо всички готини момичета са с най-големи нещастници....
И кой определя критериите за нещастник и не-нещастник?

Забелязал сам че повечето красиви момичета са с момчета които са ако мога така да се изразя "голями нещастници"...
Това го разбрахме вече.

Айде бе.. :) Тищо не тръгнеш с някоя клошарка да им правиш напук?

А свестните момчета винаги са на заен план само зарадии това че те не са "голямата работа"...
Хм, че какво му е свестното тогава на момчето, ако не може да покаже че е весел и готин?

Ако можете да ми отговорите на въпроса защо така се закопават тези момичета с хора който са с тях само за трофеи пишете.... :( :(
Щото мой човек "големите гъзарчета" са хората, които знаят какво икат от живота и как да го псотигнат. Те са хората, които знаят как да направят една жена щастлива и да се чувства ценена, както и знаят как да и и покажат когато си превиши правата.

С няколко думи - те могат да дадат на жените това от което имат нужда - материални облаги, сигурност, спокойствие, обич и доверие. Не са подредени по степен на важност.

А ти драги ми потребителю имаш мнооого страшен филм. Ако проявиш интерес ще те изложа пред всички форумци :)

Aicken
08-05-2009, 06:02

кво означава нещастници бе човек ? нещастници щото имат пари и коли и задоволяват нуждите на претенциозните мадами ? все едно че завиждаш , за всеки влак си има пътници.

BePoHuKa
08-05-2009, 06:04
И кой определя критериите за нещастник и не-нещастник?

Това го разбрахме вече.

Айде бе.. :) Тищо не тръгнеш с някоя клошарка да им правиш напук?

Хм, че какво му е свестното тогава на момчето, ако не може да покаже че е весел и готин?

Щото мой човек "големите гъзарчета" са хората, които знаят какво икат от живота и как да го псотигнат. Те са хората, които знаят как да направят една жена щастлива и да се чувства ценена, както и знаят как да и и покажат когато си превиши правата.

С няколко думи - те могат да дадат на жените това от което имат нужда - материални облаги, сигурност, спокойствие, обич и доверие. Не са подредени по степен на важност.

А ти драги ми потребителю имаш мнооого страшен филм. Ако проявиш интерес ще те изложа пред всички форумци :) :D Кефиш :razz:

fenasf
08-05-2009, 07:54

самата истина...

Magic_Girl
08-05-2009, 09:52
Защото много яките мацки нямат акъл с главата. Те мислят само как да си сложат спиралата и кой фон дю тен да използват. Затова първия, който ги заговори, те го мислят за идеален и защото е газар и тръгват с него да се фукат насам-натам. А свестните момчета никой не ги забелязва, защото не са така надути и не се занимават с кифли, каквито са яките мацки, защото знаят, че те нямат грам мозък. ;)

vampire_girl_
08-05-2009, 10:02
Не те харесват?
Преживей го...все някоя,която смяташ за готина,някога ще те забележи...

Иначе,винаги когато някой момче харесва някоя,която вече ходи с някой,естествено,че гаджето на въпросната ще бъде смятано за тъп,неподходящ и т.н. от другото момче.
В крайна сметка всяко момиче само избира за себе си...

ByK
08-05-2009, 14:33
Под готино момиче се разбира момиче което задължително пие фръцка се и се влачи с нещастници които са още по голями женчовци и имат врзка макс 2 седмици .. колкото до нормалните момичета тях никой не ги гледа (или поня рядко) защото си кротуват а не са тръгнали да се лепят на ляво и на дясно (като мен) колкото до обикновенните момченца - за тях мога да кажа евала ;)

misslowe
08-05-2009, 14:36

И се случват следните ситуации:

1.Момичето незнае кфо иска и тръгва с някакъв олигофрен вместо с някое нормално момче. >> следва че всички момичета са такива и всяко момче казва "ТЕ НЕЗНАЯТ КФО ИСКАТ"

2.Момичето знае какво иска и тръгва с нормално момче. >>> никой няма да разбере...все едно никога е нямало такъв случай,никой не се оплаква за нищо и всички които незнаят,че и такива неща се случват се оплакват как всички момичета харесвали някфи олигофренясали..

3.Момичето знае какво иска,но момчето с което се харесват незнае как да я заприказва,незае как да действа и те не тръгват >> от тук момичето решава да тръгне с някаф олигофрен.И момчето,с което са се харесвали преди олигофрена,казва че момичетата незнаят кфо искат и се оплаква как всички момичета тръгват с олигофрени..

Сами си правете изводи...

+ 1 ;-)

ZilenaJanka
08-05-2009, 14:39
Защото са голЯми...пък ти не си голЕм 8-)

мълко сладко комплексирано пуберче...

DeViLgIlrL16
08-05-2009, 14:56
Нормално е.
93 набор си.
МомичЯнцата на по 13 14 15 годинки гледат само парички,мускули и т.н.
И по-големите го гледат, но там вече влиза фактора любов, който дава шанс и на обикновените мишки да пробият.
Просто се абстрахирай от "фаворитките" и се заемай с момичета в сянка.
Често те са хората, които биха те дарили с любов в един по-късен етап от живота ти.
"Фаворитките" най-често стават курваля и/или продължават да гонят парите.

ами ако аз не гледам парите... не се мисля за нещо повече... но мога да твърдя, че материалното положение на човека в който ще се влюбя няма значение.... к'во като има пари да не би да ти направи живота по хубав.... като няма добро отношение към теб или ходи да се забива и спи със сяка срещната по улицата... гледам характера и доста време трябва да прекарам с някой за да кажа, че го обичам к'во като съм на 14... значение ник'во... мразя някой да слага всички под общ знаменател... вярно е, че в днешно време повечето гледат колата и парите на мъжете, но това не значи, че са всички... аз съм на мнението и клушар да е мой си е и си го обичам, и не ме интересува кво мислят ... сега някой ще земе да каже:- ми ако е циганин ? ... мангали мразя, не съм расистка ма при тях жените не са хора, а са фабрика за деца и за да му прай кефа... да му слугува, а той да ходи напред назад и да ебе саседките от маалата... по фешани не си падам, не смятам, че като е с хубава прическа и се облича едва ли не "модерно" треа да се лепна за него, гледам нормални момчета... не женкари... не и някви мазни шарани, дето уж били свестни... не си правете грешни изводи за всички, а ако някой е решил да пита нещо да ме пита, защото може да не ми е разбрал мнението като хората...

п.п: и за да не си мислите, че примерно ходя със секи или нещо подобно, ще кажа само едно-нямала съм гадже... не си правете и заключение, че съм надута или нещо подобно просто изказвам мнение... :)

lipsvashh_mi
08-05-2009, 14:59
защото са зле и оценяват човека до себе си предимно по външния вид ...не гледат каъв е всъщност!Обаче същото мога да ти кажа се отнася и за момчетаа-тръгват с мацките с 1 тон грим,късите поли и големите деколтета,с момичетата,при които знаят ,че ще им се отвори парашута бързо и лесно и т.н. и т.н....
Така ,че хич да не ти пука-някой ден ще срещнеш добро и умно най-вече момиче,което ще си е струвало чакането... :)

Sh@d0w
08-05-2009, 15:01
...п.п: и за да не си мислите, че примерно ходя със секи или нещо подобно, ще кажа само едно-нямала съм гадже... не си правете и заключение, че съм надута или нещо подобно просто изказвам мнение... :)

Евала ти правя за целия пост,дай боже повече момичета като теб на тоя свят :grin:

DeViLgIlrL16
08-05-2009, 15:07
...п.п: и за да не си мислите, че примерно ходя със секи или нещо подобно, ще кажа само едно-нямала съм гадже... не си правете и заключение, че съм надута или нещо подобно просто изказвам мнение... :)

Евала ти правя за целия пост,дай боже повече момичета като теб на тоя свят :grin:

:oops: мерси...

misslowe
08-05-2009, 15:14
И чeсно да ти кажа момичетата не са толкова трудни за разбиране ..
проблема е там че някой момчета не знаят как да се държат ..
( нежно и с мерак ;) .. ;-) )

0nem0retIme
08-05-2009, 15:24

ох, поредната, дето се смята за ''изключение на изключенията''. ми и аз искам същото като теб, но се занимавам с ''готини гъзарчета'' и знаеш ли защо? щото не намирам свястно момче в истинския смисъл на думата. може да е добър, да държи на момичето с което е и да си е само с нея, ама като тия момчета не могат да водят разговор с момиче, как да тръгвам да си задълбавам отношенията с такъв човек?! ''лошите момчета'' поне са интересни и знаят какво и как да говорят. намеря ли си свястно момче, което обаче да може да ме забавлява, а не аз през цялото време да се чудя как да го накарам да говои, да, ще бъда с него, разбира се. но дотогава и ''гъзетата'' вършат работа, като за убиване на време.
авторе, я кажи по кви начини точно си показвал на момичето, че я харесваш? най- вероятно в подхода ти е грешката.

Е,ок..може и да си права.. :)
Е аз съм си намерила свестно момче,което може да ме забавлява и т.н.
А и предпочитам да съм си сама,отколкото да ходя с някакъв си идиот... :)
Мое мнение..

DeViLgIlrL16
08-05-2009, 15:28
И чсно да ти кажа момичетата не са толкова трудни за разбиране ..

права си... докато бях на училище още, мислех, че си падам по едно момче, но в последствие той ме накара да не му вярвам (никога не ми е бил гадже или нещо подобно) целувал ме е ... но никога неможа да ме накара да му дам да си пъхне езика в устата ми... не знам защо просто неможах да му позволя, може би не исках или той с неговите задяфки с другите курви на даскалото ме накара да не изпитвам същото, не знам просто немога да си го обясна... преди не е бил такъв познавах го съвсем различен... но се сабра с една компания пропуши и стана леке... неможах да му помогна колкото и да съм го искала, просто не искаше да ме чуе и си правеше това което др го научиха... даже мен се опитваше да ме научи да пуша... но няма значение... в последсвие с едно друго момче дадох му, може би знаеше как да си я земе ... беше кратко изживяване и най хубавото нещо-първата ми истинска целувка ... :cry: затова не само момичетата са виновни за някой неща, ми и момчетата имат вина...

пп: благоря за мнението misslowe, накара ме да се чуствам страхотно, както се чуствах и тогава... :oops: и извинете ако коментара не е бил за тук... просто исках да споделя.. :-)

misslowe
08-05-2009, 15:30
И чсно да ти кажа момичетата не са толкова трудни за разбиране ..

права си... докато бях на училище още, мислех, че си падам по едно момче, но в последствие той ме накара да не му вярвам (никога не ми е бил гадже или нещо подобно) целувал ме е ... но никога неможа да ме накара да му дам да си пъхне езика в устата ми... не знам защо просто неможах да му позволя, може би не исках или той с неговите задяфки с другите к**ви на даскалото ме накара да не изпитвам същото, не знам просто немога да си го обясна... преди не е бил такъв познавах го съвсем различен... но се сабра с една компания пропуши и стана леке... неможах да му помогна колкото и да съм го искала, просто не искаше да ме чуе и си правеше това което др го научиха... даже мен се опитваше да ме научи да пуша... но няма значение... в последсвие с едно друго момче дадох му, може би знаеше как да си я земе ... беше кратко изживяване и най хубавото нещо-първата ми истинска целувка ... :cry: затова не само момичетата са виновни за някой неща, ми и момчетата имат вина...

пп: благоря за мнението misslowe, накара ме да се чуствам страхотно, както се чуствах и тогава... :oops: и извинете ако коментара не е бил за тук... просто исках да споделя.. :-)

Хубава история ;-)

raia338
08-05-2009, 17:28
Ами защото в компанията на готините фешънчета мацките се чустват безсмъртни ,нали битките са до тях чустват се сигурни бля-бля :-x
Като ти гледам снимката ,не оставаш на заден план за момичетата ми се струва ,защото си сладур :)

mArMaLaDkA
08-05-2009, 17:46
Погледнах най-първия пост(на автора), после на третата страница прегледах повърхностно.
1. "Не били важни парите". Хъх. Хубаво, де, ама ако момчето има малки възможности? И всеки път се налага вие да го черпите на заведение, в дискотеки, ала-бала? Ще ви писне след време и ще го зарежете. Недейте сега да ме убеждавате как нямало да стане така - не можете да мислите реално върху нещата все още - вярвате в чаровния принц, белия кон, каляската, бла-бла..
2. Човек, който пуши е леке(не се споменава какво, така че си мисля, че става дума за цигари)? Ако правилно съм си помислила - мога само да ви се изсмея в лицето, заради детското ви мислене. Цигарите не променят хората - който си е леке, си е леке и без тях.
3. Много са ми сладки такива дечурлига като автора, които се впускат в някакви философски разсъждения. Всеки сам си прави избора. Както ти казаха вече - ше ти се случи все някога и теб да те хареса хубаво момиче, което си си набелязал. ;)

x9xgxn
08-05-2009, 18:11
Ако имах отговор на този въпрос, щях да спестя една заплата, година депресия и да си запазя респекта, а не да се чудя как да не си прережа вените.

sweetchef
08-05-2009, 19:08
Сам си отговори готините мацки винаги са с газарчетата,а за свестните никой не пита,защото няма полза от тях

DeViLgIlrL16
08-05-2009, 19:31
Погледнах най-първия пост(на автора), после на третата страница прегледах повърхностно.
1. "Не били важни парите". Хъх. Хубаво, де, ама ако момчето има малки възможности? И всеки път се налага вие да го черпите на заведение, в дискотеки, ала-бала? Ще ви писне след време и ще го зарежете. Недейте сега да ме убеждавате как нямало да стане така - не можете да мислите реално върху нещата все още - вярвате в чаровния принц, белия кон, каляската, бла-бла..
2. Човек, който пуши е леке(не се споменава какво, така че си мисля, че става дума за цигари)? Ако правилно съм си помислила - мога само да ви се изсмея в лицето, заради детското ви мислене. Цигарите не променят хората - който си е леке, си е леке и без тях.
3. Много са ми сладки такива дечурлига като автора, които се впускат в някакви философски разсъждения. Всеки сам си прави избора. Както ти казаха вече - ше ти се случи все някога и теб да те хареса хубаво момиче, което си си набелязал. ;)

съжалявам за израза ма в 1-ви клас ли да те върна че да ме разбереш, а ... :? не за това че пуши, пак мислиш ли, че на 12 год трябва да се пуши... едва ли ти пука... казах, че се събра с лоша компания и от там се получи всичко... и грешиш за цигарите, точно сега тия дето пушат се мислят за гъзари, за мн готини, едва ли не аз пуша вижте ме кой съм... така, че като не разбираш за к'во говоря моля не ме обиждай... !!! явно ти си поредната която гледа на мъжа протмонето... никога не бих зарязала някой който обичам, за това, че няма пари.. егати народа... :?

DeViLgIlrL16
08-05-2009, 19:32
Сам си отговори готините мацки винаги са с газарчетата,а за свестните никой не пита,защото няма полза от тях

к'во им е на свестните момичета???... това, че не са курви като другите по лоши ли ги прави, а ... :x

mArMaLaDkA
08-05-2009, 19:45
Всеки сам прави своя избор и грешки. Това, че е пропушил на 12, не го прави по-малко човек. Прави го глупаво лапе, което не е намерило правилния начин да се доказва. Има някои, които почват рано да пушат, защото имат проблеми и това им е отдушник, а не, за да се харесат на Пенка и Гинка.
Като станеш на едни определени години и започнеш да си търсиш сериозна половинка, с която да скрепиш живота си, ще гледаш и да има пари, за да можете да си позволите най-елементарни неща, защото какво от това, че имал добро сърце, то няма да ви храни, да ви плаща тока и водата.
Но това ще е след мноого години.
Въпреки всичко не вярвам да ти е особено приятно да не можете нито веднъж да отидете на заведение, на дискотека, да си купите по 1 сладолед, защото той няма пари в джоба винаги. Просто не умееш да поглеждаш ситуацията от друг ъгъл, но когато(ако) пораснеш, и това качество ще ти се развие.
И с това изнервено "бла-бла, а?!", мнението ти не става по-смислено.

sulley
08-05-2009, 19:49
Ми истината е,че момичето няма да бъде спечелено от най-красивия,умния или дори този,който я обича най-много.Ще я спечели този,който е най-упорит..така че готин или не,гъзар или не,момичето си прави изводите по действията най-вече.
Затова не гълтай мухите,а действай ! 8)

krooki
08-05-2009, 21:40
Не те харесват?
Преживей го...все някоя,която смяташ за готина,някога ще те забележи...

Аз не говоря за себе си... Аз имам приятелка от почти година която си ме кефи и която си обичам...

Но като ми се налага да излизам с нейните приятелки които същоса много хубави и забавни момичета няма как да не забележа хората с които излизат,а в същото време има мн по свестни момчета които умират за тях.

Сяпред мен тези момичета сами се закопават нз какво мислите вие...

А за хората които са ЗА тези така наричани "газарчета 8) " не мога да изразя мнение, но оставам с впечатлеието, че са от тях и се засягат по някакъв начин от написаното от мен.

umri
08-05-2009, 22:24
Отговора е лесен. Защото тия нещастни олигофрени са застрелянй бай хуьовци и не ги ебе за никоя. Следователно принцеските не понасят този факт да не са най-харесваните и неволно се влюбват.

Stan4o123
08-05-2009, 23:27
тва дето си засегнал в темата е вярно...обаче рано или късно им писва от тия боклуци и осъзнават,че истината е в нормалните и вежливи момчета... тва става на по късен етап - към 17-18 годишна възраст :)

x9xgxn
08-06-2009, 07:26
тва дето си засегнал в темата е вярно...обаче рано или късно им писва от тия боклуци и осъзнават,че истината е в нормалните и вежливи момчета... тва става на по късен етап - към 17-18 годишна възраст :)

Хм, и как да възпра желанието си да си прережа вените до 17-18-годишна възраст?

Stan4o123
08-06-2009, 08:14

Хм, и как да възпра желанието си да си прережа вените до 17-18-годишна възраст?

човече... просто не се занимавай... не ги гони ти,а ги накарай те да дойдат при теб...при повечето момичета действа следното:ти първоначално си инициатор на всичко,в последствие се отдръпваш малко и не й звъниш...няма да показваш само,колко добро момче си... обаче бъди вежлив и леко прикрит и потайнствен...ходи изправен и говори бавно...шегувай се,ама помни "най-добрата шега е истината"... не забравяй да отбележиш,колко е красива и колко ти е приятно с нея...спокойно... другите "плейбойчета" са толкова глупави,че освен със косата си или нз си какво,нямат никакъв шанс да впечатлят УМНО момиче...

YourPoison
08-06-2009, 08:49
за съжаление е така .. те момичетата отиват при такива за да се гъзарят и те и да се хвалят едва ли не пред другите ,че гаджетата им са пълни с пари маркови дрехи ,,Армани'' ,скъпи парфЮмченца и коли .. и в повечето случаи са с тях заради това.. и аз бих казала ,че някои момичета незнаят какво искат ... а и плЮс това на тези гъзарчета не им пука за никоя само гледат коя да забият всеки ден защото знаят ,че покрай тях се навъртат всички 'пички' .. : )

kypo
08-06-2009, 12:43
ми щото като те гледа мс тая розаова тениска си пеерас мойто момче, жените обичат мъже - грозни, ръбести, недодялани, с хубави коли, а не момчета с розови тениски и бръснати крачета. ай сиктир, като в природата - който лъв има по-голяма грива е по-мъжкар, така и при хората, който има повече пари е по-мъжкар и му се лепят повече мацки
доволен ли си вече :razz:

DeViLgIlrL16
08-06-2009, 13:07
ми щото като те гледа мс тая розаова тениска си пеерас мойто момче, жените обичат мъже - грозни, ръбести, недодялани, с хубави коли, а не момчета с розови тениски и бръснати крачета. ай сиктир, като в природата - който лъв има по-голяма грива е по-мъжкар, така и при хората, който има повече пари е по-мъжкар и му се лепят повече мацки
доволен ли си вече :razz:

Праилно... :D :D т'ва за бръснатите и тия с розово си е точно така поне за мен... мясът ми на педали... нищо лично към никой... а мъжете с бръснати крака са си точно чистокръвни гейове който още не са го осъзнали.. :D :D

п.п: Косматите мъже са секси... :D

eikichi
08-06-2009, 16:20
Много просто. Щото имат смелост. Пък и тийнейджърите са кухи лейки..

Свестните до никъде не стигат, повечето са страхливи п***и.

И тези свестни, ако са толкова свестни, колкото ги изкарваш, могат да влязат малко в ритъм и да прокарат няколко идеи м/у иначе така гладката мозъчна кора.

Дървена работа.

Eddie
08-06-2009, 22:09
"Свестните момчета" не биха се занимавали с такива момичета. Аз лично не намирам нищо интересно за което да си говоря с момиче прекарало няколко часа пред огледалото и ежедневието и се състои в ходене по кафетата.

Намери "свестни приятели" и си живей живота и остави другите хора които не ти се нравят и те да си живеят живота. Не разбирам защо все гледате другите кви са що са. Ако нямаше разнообразие, демек тъпи, умни, грозни, красиви щеше да е еднообразно и скучно.

lunata_baby
08-06-2009, 22:27
Има и истински момичета, които знаят какво искат... просто не ги забелязвате. Издокараното и нагримираното момиче, което се бута при всеки втори лесно се забелязва... но това, че е хубава, не означава, че има достатъчно мозък в главата, за да разбере, че ти не си така да кажа мухльо. Тя ще гледа да тръгне с някакво манекенче, за да може да е център на внимание. Момиче съм, но съвет от мен - опитай се да забележиш и другите момичета, които не гледат само повърхностното. :)

sladur4etyYy
08-06-2009, 22:36
Има и истински момичета, които знаят какво искат... просто не ги забелязвате. Издокараното и нагримираното момиче, което се бута при всеки втори лесно се забелязва... но това, че е хубава, не означава, че има достатъчно мозък в главата, за да разбере, че ти не си така да кажа мухльо. Тя ще гледа да тръгне с някакво манекенче, за да може да е център на внимание. Момиче съм, но съвет от мен - опитай се да забележиш и другите момичета, които не гледат само повърхностното. :)

ми като не е, да го докаже. ей, много разбирате всички, бе... :-P

eikichi
08-07-2009, 08:23
А, не! :lol:

Я си ги търси кухите, 60-70% то тях поумняват, така че не се тревожи, докато стане на 26 шса опрай.

Относно тея, които там се движат "по ъглите" незабележимо, backstabbing innocent people.. да се размърдат малко. То никой нищо не е постигнал на тоя свЕт с чакане! :-x

Шантава история. :lol: