View Full Version : Моля помощ.
Walentin
08-04-2009, 21:32
Та проблема е такъв. Комшийката ми има доста мерак да се боцкаме, така да се каже, но аз все изпускам шанса. Вече няколко пъти подред все изпускам поради факта, че незнам как да я забия. Онзи ден дойде при нас и пак я изпусна, а знаех че иска да се клецаме. Само си търкаше краката в моите, говорише перверзни неща и др. Та кажете другия път като ми се отвори възможност как да постъпя за да мога да топна чушлето :D Доста е развратна момичката.
Macallan
08-04-2009, 21:33
ти си някакъв пълен кретен...
Walentin
08-04-2009, 21:54
И защо съм кретен, обясни ми. За това че немога да я на**а ли? И не си мисли че съм някакво лапе или тя е лапе. Тя е на 19, а аз на 18. 8 години бяхме в 1 клас.
hamacs563
08-04-2009, 21:58
Еми голям си можеш и сам да помислиш :-P .Покани я на среща и я заведи у вас когато няма никого и деиствай ;)
Walentin
08-04-2009, 22:00
Има си приятел, пък и майка и ако я види да се мота с друго момче не ми се мисли, ще посинее цялата. Въпроса ми беше, ако пак дойде у нас как да започна.. ако ме разбирате. :)
Walentin
08-04-2009, 22:01
послушай моя съвет!!! тестван е и работи :)
Ще го пробвам, само да дойде у нас :-P
Но пък ако имате и други идеи давайте ги тука, няма да откажа, все пак от много гласа не боли.. :-P :-P
Еййй както се казва ти не моо убодеш кучето у газо :D Пич тя е готова какво трябва да я забиваш дъпаш я в една стая и дийййййййй :-D
Направи ей тва:
http://www.gifbin.com/bin/3403yu50sw.gif
beliqsmok
08-04-2009, 22:56
Еп като дойде у вас и казваш : Са ша та скъсам ! и я почваш :-o не знам кво сложно има
BePoHuKa
08-05-2009, 00:16
Това истински въпрос ли е?? :-o
Sladurcho
08-05-2009, 02:42
тя ти са търка нз си какво прави а ти седиш и се чудиш как да я забиеш... аз не виждам какво имаш да и забиваш след като тя иска да я е*еш! като дойде седващия път тръгваш да я целуваш и от там ръчички едно друго тя ако не иска ще те спре ако иска ще те остави да си я обарваш после да я съблечеш и т.н. :) другото ти е ясно или сега ще питаш и как да я е*еш [-(
JenataKoTka
08-05-2009, 03:00
teenproblem. net/f/viewtopic.php?t=269301
Ние ще помогнем какъвто и да е пробрема!
п.п.
Ако Ади не е на смяна ше съм аз.. А ако и двамата ни няма.. Запишете си час при ItalianMafia.
С много целувки Ади 'n Стелс корпурейшън ™
п.п. 2
Само си махнете интервала след тийнпроблем. че дава неква тъпа грешка.. :lol: :-)
presityxo
08-05-2009, 03:53
удари един презерватив в масата и и кажи е сега те нае*ах... заключваш вратата и си слагаш ключа на х*я и казваш земи си го с уста.. така като ти полигави пишката и късаш дрехите ( сутиени сичко... ) и почваш да я клатиш, като гладен циганин - джанка :)
хахахахаххахахахах :razz: :razz: :razz:
като гладен циганин - джанка
:razz: :razz: :razz:
...че незнам как да я забия.
Какво искаш да я забиваш бе,тя е вече готова.Какво искаш да направи още за да предприемеш първата крачка,да си качи краката на главата ти ли.То си личи че си го търси.
Боже господи,колко мъка има по тоя свят... :shock:
bojee ti si nqkav super idiot hodi se metni ot nqkade (izvinqvam se za latinicata)
ае брато напавкай я и потарси някаде между краката и трябва да има едно нещо дето там моиш да си топнеш органа но само със гумичка !!!! тапак
ludiq0maks
08-05-2009, 07:58
утепай я от бой после я вържи на леглото и пак бой така поне нема те е яд , че не си я нае*ал кога му е било времето :D :D
Macallan
08-05-2009, 08:15
И защо съм кретен, обясни ми. За това че немога да я на**а ли? И не си мисли че съм някакво лапе или тя е лапе. Тя е на 19, а аз на 18. 8 години бяхме в 1 клас.
8 години сте били в 1 клас :-o ...
на 18 си не знаеш как да се държиш като мацка ти се натиска ... :? нищо недей прави остави я да си намери друг.
И не си мисли че съм някакво лапе или тя е лапе. Тя е на 19, а аз на 18. 8 години бяхме в 1 клас.
Сам казваш,че не си някое лапе..тогава не виждам проблема да си понапънеш мозъчните клетки ...и да подходиш правилно ;)
YourPoison
08-05-2009, 09:33
:lol: а не можеш ли сам да измислиш нещо ?
Ilikeliljon
08-05-2009, 10:24
За първи път чувам такова нещо. Тя му се е търкала, той идва да пита как да я забие. :lol: :lol: Ами че ти какво чакаш повече да направи тя, да ти събуе дънките и да те почне ли? :razz:
мн ши са изкефя и мацката да цъка във форумчето ..
тука някви конспирации как ши я ебе .. :lol:
Направи и директно предложение от типа на: Здравей съседке, познаваме се от толкова дълго че напоследък имам огромно желание да те чукам здраво, к'во ше каеш?
foreverr
08-05-2009, 16:59
+1 :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :razz: :lol: :shock:
Ако не я наебеш си тъп девствен педерас!!! 8)
therichbitch
08-05-2009, 19:02
ми тя достатъчно ти е показала ,че си го проси, какво толкова има ти да прайш :(
Brunetkaa
08-05-2009, 19:15
удари един презерватив в масата и и кажи е сега те нае*ах... заключваш вратата и си слагаш ключа на х*я и казваш земи си го с уста.. така като ти полигави пишката и късаш дрехите ( сутиени сичко... ) и почваш да я клатиш, като гладен циганин - джанка :)
нене...тоя коментар ме разби :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: удряш презерватива в масата и казваш ей ся та наебах :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: доста романтичен е подхода :lol:
Осем години сте повтаряли първи клас? Леле ужас/
Anarchya2
08-05-2009, 20:12
AXTgXtgxAtaGtxYgaXTYgAX осем години в първи клас ? Ех кви умници сте!!! 8-) 8-) 8-) :razz: :razz: :razz:
uNvaLuabL3
08-05-2009, 20:44
Осем години сте повтаряли първи клас? Леле ужас/
божеее божеее, осем години са били в един клас бее :x не че са повтаряли първи клас, ти праиш ли са :shock:
а по темата Sladurcho ти го каза много добре, най-добрия съвет според мен ;]]
ivelinnka
08-09-2009, 15:20
Еми голям си можеш и сам да помислиш :-P .Покани я на среща и я заведи у вас когато няма никого и деиствай ;)
защо когато няма никой? той казва че момичето е развратно тъй че брато, аз ако бях момче и бях на твое място щях първо само аз да я опъна, след тва да и фърля 1 здрав бой, че да не бяга и да събера цялта махла да я опрай :D :D
Просто се напийте и то ше си дойде :D Вечер на тъмно и пускате филмче, и сте на градус и ше се скъсате то е ясно
Евалата... Един човек тук да казва каквото мисли!
bloodylips
08-09-2009, 19:43
клецане....боцкане....и аз да съм квот да ми кажеш и аз няа ти пусна
ваааа човек и к'во стана , наеба ли я накрая? :lol:
CrazySweety
08-09-2009, 20:32
Ти къде се буташ като си има приятел!!!(Курвалъка е до някога :-D )