Влез

View Full Version : Как да го накарам да..

bathory
08-05-2009, 22:26
Така.. ами историята е следната: Запознах се с едно момче, преди около месец/имам предвид лично/. А иначе си пишехме в скайп. Изведнъж както искаше да сме приятели, ми написа да не го занимавам, че му е писнало от мен. Стоях и гледах и не можех да повярвам. По никакъв начин, не съм го наранявала и не съм се опитвала да го правя. Чувстава, които изпитвам към него са наистина странни, но истински. По-голям с една година от мен, от едно у-ще сме. Дори не знам защо ми е сърдит, не казва и не ми пише та чак ме блокира. :( Как да го накарам да се видим и да се изясним, а ще мога ли изобщо!?
P.S.: Мм знам, че е леко тъпо но не мога да опиша всичко това е в размер от около година :-# ..

0nem0retIme
08-05-2009, 22:32
O,Боже ! :shock: :shock:
И ти продължаваш да се занимаваш с него???...Я,му тегли една и го зарежи...Егати лигльото .. :? Тоя да не е на 12 години,бе ?! :-o
Спипай го някъде , обясни му 2-3 изречения ( та да съжалява как се е държал 8) ) и го зарежи.. :lol:

PurpleDream
08-05-2009, 22:37
дам най-добре го хвани в даскало в някой ъгъл и го накарай да си признае,защо се е държал така 8-)

RaZzer
08-05-2009, 22:48
ем ако ти не си му направила нищо, най-вероятно някой му е наприказвал разни неща... ако искаш да оправиш нещата или поне да получиш обяснение (за което напълно имаш право) - няма начин освен да го "хванеш на тясно"!

8992LIGHTER
08-05-2009, 23:18
Еби го в гъза ... като не те ще кфо ше му се молиш ...вярно може да го искаш но яяя по-добре не се подценявай ...като тръгнете на училище виш кфо ше направи и как ще се държи! Аман от такива глупави момчета! [-X

BePoHuKa
08-05-2009, 23:28
Според мен някой му е наприказвал някакви филми за теб. Най-добре поразпитай приятелите му, ако той отказва да се срещнете. Ако бях аз, щях да си продължа живота и да го забравя. ;)

Amateur
08-06-2009, 00:42
Детски истории,бас ловя че някои от "приятелите" му са наговорили някакви работи за теб! :D

Hilary_
08-06-2009, 09:00
е** го в гъза ... като не те ще кфо ше му се молиш ...вярно може да го искаш но яяя по-добре не се подценявай ...като тръгнете на училище виш кфо ше направи и как ще се държи! Аман от такива глупави момчета! [-X
+++ :D :D

ssmilee
08-06-2009, 09:10
принципно мъжете не са по разговорите и надали ще се получи така както искаш ... понякога просто им писва да обсаждате проблемите на единия и ан другия ... не са по прости същества обсъждат проблемите си по един път или се опитват д ане мислят за тях .. а ние можем с месеци да говорим за тях ид а тъпчем на едно място ... това ги отблъсква..! :) :)

Kukumqvka
08-06-2009, 12:51
Остави го!Не си заслужава да го молиш,щом той не иска ..

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
08-06-2009, 13:02
Любовта, чувствата, връзките са избор... щом не те избира .. явно не те иска... не можеш да изискваш от някой това, което искаш ... примири се и продължи напред.

bathory
08-06-2009, 23:10
О не знам вече, но благодаря на всички които писаха.. Ще се опитам да го накарам да говорим, някъде или на градска или в у-ще :)

sladur4etyYy
08-06-2009, 23:17
О не знам вече, но благодаря на всички които писаха.. Ще се опитам да го накарам да говорим, някъде или на градска или в у-ще :)

той ти казва, че му е писнало от тебе, ти го гониш.. странно ;д

labirint
08-06-2009, 23:28
ми няма смесал да му се м0лиш егати и лигли0т0 0стави г0 кат0 му мине пак ще те п0търси...

TomR
08-06-2009, 23:41
Виж имам едно предположение по въпроса и то ми изглежда логично. Малко се безпокоя, че може да те нарани обаче.
Та моето предположение е:
Той не те харесва и е излизал с теб само от учтивост. Неговите приятели са ви видели и са го избъзикали. Започват подмятания. Случайни, но той се засяга от тях. Така постепенно си изгражда мнение на базата на околните, че си ужасна и че след като всички се бъзикат с теб и той трябва да го прави. Тегли ти майната по ужасен начин и така след това може да се похвали пред всички "Вижте ме къв съм пич, защото тъпча грозните или различните"
Кеф. Той печели точки от теб вместо да губи докато го бъзикат.
Перфектното решение.
Така на базата на натиска на общтността той взима решение за да трупа позитиви на базата на негативи.
Погледнато така и ако допуснем, че наистина не му пука. Решението е повече от лесно.
Ако му е пукало. Вече решението се е усложнило. Но да ти призная - много са малко хората, които могат да издържат дълго време в опозиция на мнозинството, а който твърди, че го може нека се постави не в същата, а в ситуация в която знае, че ще му пука и ще разбере какво имам в предвид.

ellikok
08-07-2009, 01:19
Значи или някой му е наприказвал нещо за теб(разбирай глупости) или просто му е писнало.За мен по-верочтно е първото

raia338
08-07-2009, 07:56
да не би да си го тормозила и да си му писала постоянно в skype заради това :?

eikichi
08-07-2009, 08:13
О да знаеш - махай го!

Щом нещем да са занимаваме с някое момиче, значи сме прекрачили някаква граница и нещем да задълбочаваме нещата.. 8)

DevilWish
08-07-2009, 08:20
е** го в гъза ... като не те ще кфо ше му се молиш ...вярно може да го искаш но яяя по-добре не се подценявай ...като тръгнете на училище виш кфо ше направи и как ще се държи! Аман от такива глупави момчета! [-X
Съгласна съм ;) Но пък никой не се замисля ,че всъщност може би просто като си му показала 'странните' (както ти ги наричаш) си чувства, може да се е стреснал и да е решил да прекрати всякакви отношения, защото не иска да имате нищо общо.С една дума остави го, а ако той не потърси, тогава се изяснете ;) Но ти не бива нищо повече да правиш ;) Не се унизявай ;)

abv01
08-07-2009, 09:31
Случайно да е зодия дева :-D

NarcisaB
08-07-2009, 10:21
Виж имам едно предположение по въпроса и то ми изглежда логично. Малко се безпокоя, че може да те нарани обаче.
...........

За първи път срещам из подобен изпаднал форум такова интелигентно и изчерпателно мнение, цинично, но искрено. Евала на такива момчета. Като тебе де.
Иначе оня е простак. За предпочитане е всичко да се казва в лицето, а не да разкарваш така момичето. Много момичешка постъпка. Оставяй го.

bathory
08-07-2009, 10:33
................
Не изобщо не ме нарани.. Ние не сме ходили, а бяхме просто приятели. Знаеше за чувствата ми, но се бяхме изяснили да няма нищо повече от приятелство. Но нали казах изведнъж ми написа това по скайп и край.. И аз се съмнявам да не са негови приятели, а и дори ме излъга че си имал приятелка и че тя нямало да се очарова като види какво му пиша /да той ще и' дава чата ни |-(/ А то нищо особено и не съм го тормозила в скайп, да сме си писали 2-3 пъти в седмицата за по 1-2 ае 3 часа. На 17 е, а аз на почти 16. хD
P.S.: Не мисля, че съм грозна :D Странна да, но и не и другото :shock: :D

NarcisaB
08-08-2009, 09:14
Момчетата могат да бъдат много глупави. И даже те самите да не знаят защо.
Най-напред си задай въпроса дали наистина изпитваш нещо към него или дали интересът ти не е засилен от факта, че нещата не се получават.
Ако наистина у него има нещо специално, което не откриваш у никой друг, какво е то? Ако успееш да си отговориш и на този въпрос, може би си заслужава. Но дали самото момче заслужава твоите усилия?

bathory
08-08-2009, 10:09
Сигурна съм напълно, че не е засилено от факта че не ме иска. Откривам много неща в него, а и е единствения след най-добрия ми приятел с който мога да разговарям нормално за всичко без да се притеснявам. Не се страхувам да му споделя какво мисля и винаги получавам ценен съвет-отговор. Той ме промени по някакъв нягов си начин, за което съм му благодарна. :-) :)
P.S.: А гадното е че не съм единствената на която е правил ей този номер, само че само на мен не иска да ми говори. :?

bYbAa
08-09-2009, 10:59
пфф миличка няма никакъв смисъл да се занимаваш с него...от личен опит казвам че щом едно момче каже да не го занимаваш и да се "оправите" той или ще си прави тшк с тебе или няма да е същото :) не се занимаваи повече с тоя :wink: :wink:

bathory
08-09-2009, 20:08
Скапания ми проблем и на мен е, че не мога спра просто така..
Трудно е да притъпиш по какъвто и да е начин чувства..
Ужасно гадно! :cry:

ThePowerOfLove
08-09-2009, 20:24
Трудно е, но заслужава ли си да стигаш до там? Някакъв идиот ще се прави на много интересен и ти още ще го мислиш и ще го търсиш? Я си гледай живота и не се занимавай. ;) Няма да е първия нито последния глупак. Каквото повикало - такова се обадило.. Според мен ще стане по-зле ако го 'хванеш на тясно'. След като не иска да ти каже какво става значи не иска. Просто забравяш за него и това е. И не си мисли, че е толкова трудно.

CrazySweety
08-09-2009, 21:09

+10000

bathory
08-10-2009, 20:21
Благодаря на всички! =;

tuzaro
08-10-2009, 20:34
сложи силикон майна, 95% успеваемост ше имаш

ThisIsMe
08-10-2009, 20:44
:shock: Имай си достойнството,защо ще го молиш,той ти е казал да не го търсиш повече,не иска да е с теб,разбери го,не се унижавай,бий му и ти шута и не го мисли повече!Нито е първият,нито последният на планетата!Айде дано си проумяла нещичко!

evelinka1122
08-10-2009, 21:12
бита карта! :?

bathory
08-10-2009, 22:55
Ем дано съм проумяла! #-o

bathory
08-11-2009, 16:11
:)

anonimchetou
08-11-2009, 16:11
не се занимавай

m0n4yyy
08-11-2009, 17:06
опитай се да поговорите ако не му тегли една дълга и широка :)

Sexy_boy_94
08-11-2009, 17:58

+1 8)

TheNewReligion
08-11-2009, 18:01
Не се занимавай.

KykLe
08-11-2009, 22:29
аз мисля,че има някаква причина,която крие...иначе нямаше да те отреже така рязко

bathory
08-11-2009, 23:18
аз мисля,че има някаква причина,която крие...иначе нямаше да те отреже така рязко
може и така да е, но мамка му каква ли е причината.. :(

Sh@d0w
08-12-2009, 05:56
може и така да е, но мамка му каква ли е причината.. :(

Ти сама каза,че сте от едно училище.Тогава 100% ще можете да се срещнете след месец и ще поговорите независимо дали му се иска или не.Иначе относно реакцията му-типично пубертетска е,не се учудвам.Просто те разиграва,личи си че си му безинтересна. :? Не се занимавай с него загуба на време и нерви.

bathory
08-17-2009, 17:47
^Странно, че се прави на големия и зрелия..
На 17 и да се лигави така е наистина пуберско, но негова си работа..
Отказвам се да си хабя нервите и времето.. Не му пука и това е!
Но така или иначе както Sh@d0w 100% ще говорим и видим из у-ще.

Благодаря на всички! :)

MaLkaTa_LaDy
08-17-2009, 20:51
Оу... Хлътнала си. Защото се самонавиваш, че ти трябва точно той. Не е така. Трябва ти тръпката, която можеш да изпиташ с всеки друг. Намери му заместител.

Lucey
08-17-2009, 20:59
Не знае какво иска и той, макар че е на 17 години се държи като на 12. Има два варианта - единия е някой да му е наговорил лоши работи за тебе, другия е да иска да му се молиш. Който и да е от двата не си заслужава. Ако иска нещо повече от теб ще те портъси сам, а няма да те блокирва. ;) Не се занимавай повече с него - съвета ми.