Влез

View Full Version : Същестува ли ?

Kukumqvka
08-07-2009, 14:27
В този хледен ден, ме усени една мисъл за любовта .. и как тя може да бъде нещото за което живеем и нещото,заради което искаме да умрем.През толкова много кошмарни дни минах,толкова мъка иживях,останах сам самичка със себе си .. и озъзнах,че трябва да се борим за споделенета любов .. щото тя наистина същестува .. но в мен остана въпроса Защо? .. защо трябва да изпитваме толкова мъка,защо трябва да проливаме толкова сълзи .. докато я намерим.Онази истинската,святата и вечната любов.Някой казват,че няма вечна любов .. че всичко се забравя с времето,според мен не е така.А вие как мислите същестува ли такава любов?Струва ли си да я търсим?Или тя сама ще ни намери ?

.. предварително се извинявам ако темата ви е скучна,но такива мисли тресът едно депресирано момиче

Hilary_
08-07-2009, 14:40
Има хора, които цял живот не намират момчето с главно "М" , което наистина да е точното за тях ... за това повечето хора се примиряваме с това, което имаме и намираме през целия ни живот и го приемаме с всички грешки ... е в началото за нас е "перфектен/а", но обичта започва точно тогава, когато започват и изпитанията за да си с този човек ... :-o Според мен първите са еуфория после вече е навик .. а това за вечната любов .. прекалено рядко се среща ии ми е трудно да повярвам в нея!!!

Да не говорим, че в днешно време думата "обичам те" звучи като .. "здравей" ... :? :? Вече думите нищо не значат .. а действията хич ги няма ... :? :? Е как ще има истински неща като дори самите хора не са истински ... :?

hooliganka89
08-07-2009, 14:44
Мислех,че истинската любов съществува и че я изпитвам,но уви след време се изпари и се превърна в неприязъм.За това дали съществува нещо такова не мога да кажа,но според мен "вечна любов" е малко пресилено.

DevilWish
08-07-2009, 14:46
Aми и аз много пъти си мислих, че изпитвам истинска любов и всеки път се оказваше грешка ;) Последният път вече наистина мислих ,че това е любовта на живота ми, но се оказа ,че успях някой друг да си харесам, тоест и това не е било истинската ми любов . . ще видим, вярвам ,че ще си намеря някой ,с който да ми е добре и на него да му е добре с мен :) Не ,че със сегашният ми приятел ми е зле, но зная ,че и това ще свърши ;)

l0lz
08-07-2009, 14:47
Yeah.. Fo' sure. :smt048

Faces
08-07-2009, 14:51
Ае кво се чудите как да се депресирате истинската свята любов ахахах ти ако в днешно време намериш такова ела и ми кажи.Давай в любовта толкова колкото си готов да загубиш така няма да прекарваш дните си циврейки за някой който хич не му и дреме за теб

Kukumqvka
08-07-2009, 14:56
Ае кво се чудите как да се депресирате истинската свята любов ахахах ти ако в днешно време намериш такова ела и ми кажи.Давай в любовта толкова колкото си готов да загубиш така няма да прекарваш дните си циврейки за някой който хич не му и дреме за теб

То аз ако циврех,за някой на който не му пука за мен .. съвсем нямаше да съм пред компютъра :-D

IoaHka
08-07-2009, 15:09
Има любов и си струва да я търсим 8)

lifelesscorpse
08-07-2009, 15:19
Аз си я намерих вече голямата любов...давам и ще давам всичко за него без да ми мигне окото...по-добре аз да умра,отколкото той...прекалено ценен е ,за да умира преди мен...мамка му разплаках се от тая тема егати...

y0nit0y963
08-07-2009, 15:20
Мислех,че истинската любов съществува и че я изпитвам,но уви след време се изпари и се превърна в неприязъм.За това дали съществува нещо такова не мога да кажа,но според мен "вечна любов" е малко пресилено. и аз мисля така

ravita
08-07-2009, 15:41
Хеи чакай малко я ми обясни ако нямаше истинска /вечна любов кокво ще ни кара да живеем . Не смятайте че истинската любов е само тази която изпитвате към половинката си . Истинската любов е чувство което може да се намери във всеки човек ( майка , баща , дете и тн. ) . Ние живеем за да обичаме . Любовта се намира навсякъде . Това е чувство а чувството винаги е истинско то не може да се фалшифицира . По повод вечната любов ... не се ограничавайте в една вечна любов . Можеш да изпитваш вечна любов и това да спре - съвсем нормално е ! Но това не означава че някъде навън не ви чака друга вечна любов . Всичко е преходно и всичко е повторимо дори и вечната любов ! :) Не се шашкайте като я загубите .

Kukumqvka
08-07-2009, 15:41
Аз си я намерих вече голямата любов...давам и ще давам всичко за него без да ми мигне окото...по-добре аз да умра,отколкото той...прекалено ценен е ,за да умира преди мен...мамка му разплаках се от тая тема егати...

Айде много да се обичате!

PurpleDream
08-07-2009, 15:46
да,има такава любов....ии нали знаеш " Всяко зло за добро"
страдаш малко,после си щастлива,после пак страдаш-трябва да има малко баланс...

Faces
08-07-2009, 16:53
Металистка ? Сигурно депресията лъха дори от писанията ви интересно ми е как може да сте толкова болни че дори и като говорите за любов пак смърта да намисате :razz: :razz: :razz:

Punisherrr
08-07-2009, 17:50
Защо трябва да изпитваме толкова мъка,защо трябва да проливаме толкова сълзи .. докато я намерим.

Къде пише,че е така? ;) Аз не съм изпитвала кой знае какви мъки,нито съм имала разочарования и хиляди сълзи... то просто се случи.
Защото не съм ходила да ''го търся'' така да се каже... ;)
И според мен кога ще я намериш зависи И от теб и как подхождаш към връзките и изобщо...зависи от много неща.

Kukumqvka
08-07-2009, 18:40
Защо трябва да изпитваме толкова мъка,защо трябва да проливаме толкова сълзи .. докато я намерим.

Къде пише,че е така? ;) Аз не съм изпитвала кой знае какви мъки,нито съм имала разочарования и хиляди сълзи... то просто се случи.
Защото не съм ходила да ''го търся'' така да се каже... ;)
И според мен кога ще я намериш зависи И от теб и как подхождаш към връзките и изобщо...зависи от много неща.

Еми може би там ми е грешката .. сякаш се стремя да я намеря тая любов и като не я намирам се разочаровам и от идва всичко останало.

PurpleDream
08-07-2009, 18:42
ее любовта те намира,когато НЕ я търсиш,така че... :P

Cellmate
08-07-2009, 18:52
Че как да не съществува? Вчера пих бира с нея...стига глупости! Не мога да разбера какво толкова се задълбочавате и го превръщате в цел на живота да намерите там някъв/няква и да се радвате като малки деца. Има много по-важни неща и за мен лично е по-добре да съм си сам.

Faces
08-07-2009, 18:53
Така е и аз не търсих днешните бири ама те като ме накариха и като казаха а ся бой бой :D

Iliqn4eto
08-07-2009, 18:57
Има хора, които цял живот не намират момчето с главно "М" , което наистина да е точното за тях ... за това повечето хора се примиряваме с това, което имаме и намираме през целия ни живот и го приемаме с всички грешки ... е в началото за нас е "перфектен/а", но обичта започва точно тогава, когато започват и изпитанията за да си с този човек ... :-o Според мен първите са еуфория после вече е навик .. а това за вечната любов .. прекалено рядко се среща ии ми е трудно да повярвам в нея!!!

Да не говорим, че в днешно време думата "обичам те" звучи като .. "здравей" ... :? :? Вече думите нищо не значат .. а действията хич ги няма ... :? :? Е как ще има истински неща като дори самите хора не са истински ... :?
напълно сам съгласна с теб ;)

Kukumqvka
08-07-2009, 18:58
Че как да не съществува? Вчера пих бира с нея...стига глупости! Не мога да разбера какво толкова се задълбочавате и го превръщате в цел на живота да намерите там някъв/няква и да се радвате като малки деца. Има много по-важни неща и за мен лично е по добре да съм си сам.

Аз пък не разбирам тебе кво те засягат другите в кво се задълбочават щото те черпят от самите себе си,а не от теб .. смисъл въпрос на лични желания и копнежи 8-)

haritov
08-07-2009, 19:04
Любовта е една.Ако тръгнеш да я търсиш е се едно да си сама в мрака.
Тя ще те намери сама,човек не избира в кой да се влюби,той просто го прави.Имай воля и търпение,все някой ден ще те огрее южния кръст. (надявам се знаете историята за него)

FiRe_LaDy
08-07-2009, 21:13

Мдам .. напълно съм съгласна!Нищо сериозно не очаквах,когато тръгнах с приятеля ми.Мислех,че ще е поредния за месец.Така е мислел и той.Но се случи това,което най-малко очаквахме и двамата.
Но за истинската любов и такива драми .... не мисля.Изживяла съм доста малко и ми остава още много(надявам се), за да мога да кажа дали той ще е истинската ми любов и дали ще я срещна някога.А още повече пък да твърдя дали тя съществува или не.

blader
08-09-2009, 00:02
В този хледен ден, ме усени една мисъл за любовта .. и как тя може да бъде нещото за което живеем и нещото,заради което искаме да умрем.През толкова много кошмарни дни минах,толкова мъка иживях,останах сам самичка със себе си .. и озъзнах,че трябва да се борим за споделенета любов .. щото тя наистина същестува .. но в мен остана въпроса Защо? .. защо трябва да изпитваме толкова мъка,защо трябва да проливаме толкова сълзи .. докато я намерим.Онази истинската,святата и вечната любов.Някой казват,че няма вечна любов .. че всичко се забравя с времето,според мен не е така.А вие как мислите същестува ли такава любов?Струва ли си да я търсим?Или тя сама ще ни намери ?

.. предварително се извинявам ако темата ви е скучна,но такива мисли тресът едно депресирано момиче
леле...видях твои мнения в няколко теми...и направо паднах от коня...
все едно аз съм ги писал...леле...имаме толкова сходни виждания за любовта...страшно яко е...
за пръв път попадам на човек който да е с толкова близка до моята позиция по въпроса...
а по темата...
да...смятам че всяка сълза...всеки компромис и всичко направено или пропуснато в името на голямата любов или срещането и си струва...това я прави още по-ценна...никой не може да отрече че нещата които се постигат и получават лесно някакси не се струват толкова ценни на човек и предишното желание което макар и за кратко е изпитвал към тях е било сякаш някакси напразно...
както и да е...
вечна любов има разбира се...нима нещо невъзможно би могло да бъде идеал...ако беше така то неща като това човек да лети или да диша под вода или да създава материя с ума си също биха били идеал...но не са...защото за разлика от вечната любов те са непостижими...проблема при нея е че е двустранен процес и взаимността не винаги е гарантирана...но това не бива да ни отказва да пробваме да я постигнем...

UNITED
08-09-2009, 05:24
Любовта съществува.Щом ние съществуваме и пишем в тази тема значи и любовта я има.Всички ние сме плод на любов между двама души ( предполагам,че няма някой направен по грешка 8-) ) .Аз съм изживявал чувството любов и наистина е страхотно (абе страхотно,ама повече не искам да я изживявам :? :lol: ) таа да съществува :lol: !

lipsvashh_mi
08-09-2009, 05:56
Когато ни е писано ще я срещнеч тази чиста искрена любов,за която говори..За всеки на този всят е предназначен човек,и никой няма да му седне на стола ккато се казва :) А ни боли преди това,за да станем по-силни,да приемаме пораженията с вдигната глава и да се справяме с живота...човек,който не се е справял с болката или не е страдал никога при първия случй на провал или загуба на някой ще рухне.. :?

EarthShaker
08-09-2009, 06:14
защото това чувство е наложено от хиляди поколения история :) добър начин за запазване на вида.. любов, съвместен живот => по-голям шанс за поколението да оцелее :) главата ти хвърля хормони по цялото ти тяло и ти се влюбваш в някой си (или в неговата сперма) и не спираш да мислиш за него :)

това е отговора на въпроса ЗАЩО

peteto_love
08-09-2009, 06:46

Съгласна съм.То май всчка нова любов,ни се струва перфектната,по-голяма,по-добра от предишните,но уви не винаги чувствата и на двамата са еднакво силно..Както се вика едно камъче,може да преубурне каруцата..Така че,се наслаждавайте на моментите,правете си кефа...ПОне да имате хъбави спомени,пък дали това е вашият човек,ще покаже само времетоо..Намарете възмовно най-добрия,идеалния/-та не съществъва..

Nadelina
08-09-2009, 07:29
Сигурно минах през ада преди да я намеря... но ето - аз я намерих. И знаеш ли колко хора виждам, на които просто им личи, че са родени един за друг. И несъмнено вярвам в тази искрена и чиста любов завинаги.

ThePowerOfLove
08-09-2009, 08:46
Не съм сигурна дали съществува вечна любов. Винаги когато започваме нова връзка се надигат надеждите, че този е по-добър от предния, че може и да се получи нещо по-сериозно и накрая пак оставаме с разбити мечти.. Отдавна не съм виждала двойка, които да са заедно от поне 1 година.. какво да говорим за 'вечност'. :?
Преди и аз вярвах, че ще намеря 'идеалния', но вече се разубедих.. А и идеални хора няма ;) Както каза peteto_love - правете си кефа и не мислете толкова какво ще излезе. Може утре да се разделите, може да се ожените, не се впрягайте :-D

dif4u1912
08-09-2009, 09:30
бе доста бях негативно настроен на тая тема като нямаше човек който да се намери и да ме убеди че съществува...така че тука ако има човек който не го е испитвал тая тема си мисля че няма как да го убеди на противното...аз бих дал един пример с мен и моята приятелка...познавах момичето от 5 години в 1 компания почти секи ден...на маса сме сядали заедно хиляди пъти и след близо 5 години запознанство пламна нещо и у двамата ни и сега сме заедно и се обичаме адски много :) любов има !

EarthShaker
08-09-2009, 09:34
^пораснаха й цици?

bunbona
08-13-2009, 16:31
imam priqtel ot 4 godini i se razbirame dosta dobre no nikoi ne e kazal 4e 6te se obi4ame ve4no , za men tova e nai - 4istoto i nevinno 4yvstvo no v nikakakv sly4ai ve4no :wink:

Sexy_boy_94
08-13-2009, 20:28
Истинска любов може да се роди между най-добри приятели момче и момиче.

Или между мъж и жена които са преминали през много мъки и страдания в предишните си връзки и двамата искат истинска любов и винаги се стремят към нея.. :)

Assshley
08-13-2009, 20:37
За мен всичко е заблуда ума . Като се започне от вечната любов,истинската любов и т.н ..