View Full Version : Моля ... хора вие сте ми надеждата !
Преди 1-2 дни избягахме с гаджето за 1 ден но така стана, че попаднахме в друг град и се наложи да спим там. Наще и техните истерясаха но ние се прибрахме възможно най-бързо на другия ден. Те пък взеха да ми навикват и ми забраниха да я виждам, да излизам където и да било, и да ползвам телефон. Какво да правя ? Как да ги накарам да си оправят мнението за нея или поне как да излизам с нея без да знаят ? Много ви моля, дайте предложения, ще полудея ако не я виждам ... откаде мога да намеря около 50лв за да си платя сметката за тела и пак до си говорим ? Много ми е гадно, че родителите са против връзката, а ние се обичаме толкова много!
Абе простак.... Толкова ли не можахте да попитате да изкарате 1 ден само вие двамата... Апфф като че ли вашите родители не са били същите....
А за парите.... Ако си на 14-16+ намери си работа.. Апф...Или искай "заемче" от някой приятел.... Знам ли....
п.п.
На колко сте?!
Kukumqvka
08-08-2009, 04:43
Че ваще не бачкат ли ? .. Излез като тях ги няма :)
а пък 50лв нз от де ш намериш,питай някой фр. Аам поне по скайп не можете ли да си пишете?
послепис:ей,новата Nickole по-полека с обидите .. ако си мислиш,че ще станеш ''популярна'' с някви такива-лъжеш се :)
Абе простак.... Толкова ли не можахте да попитате да изкарате 1 ден само вие двамата... Апфф като че ли вашите родители не са били същите....
А за парите.... Ако си на 14-16+ намери си работа.. Апф...Или искай "заемче" от някой приятел.... Знам ли....
п.п.
На колко сте?!
КЪДЕ СТЕ БЕ АДМИН ЕКИПА
sladkalady
08-08-2009, 05:50
Не е трябвало да ядосваш вашите като избягаш с нея...И какво постигна с това?Сега нещата оправиха ли се...най-много да се разделите...Не знам на колко години си но разсъждаваш като дете.
п.п.
На колко сте?!
КЪДЕ СТЕ БЕ АДМИН ЕКИПА
Ъъ? :-o
п.п.
На колко сте?!
КЪДЕ СТЕ БЕ АДМИН ЕКИПА
Ъъ? :-o
ахъ жалко че тука пускат свобода щеше да се научиш ти :-x
Не ме удряй само, бате... :-k :razz:
Kukumqvka
08-08-2009, 06:23
Разбрахме,можеш да иронизираш .. Ама защо обиждаш,без да познаваш човека отсреща? точка няма спамя повече :?
kamucheto0
08-08-2009, 06:44
Не е трябвало да ядосваш вашите като избягаш с нея...И какво постигна с това?Сега нещата оправиха ли се...най-много да се разделите...Не знам на колко години си но разсъждаваш като дете.
\:D/ \:D/ \:D/
mitternacht
08-08-2009, 07:54
Разбрахме,можеш да иронизираш .. Ама защо обиждаш,без да познаваш човека отсреща? точка няма спамя повече :?
Нищо фатално не е станало, че е казала "простак".Ако автора е бил толкова обиден винаги може да я навре на едно или друго място...
По темата-Защо изобщо сте избягали?Какъв е смисъла?Вашите и преди ли не са ви давали да се виждате?Ако преди са давали, ето, вече-не.
Че ваще не бачкат ли ? .. Излез като тях ги няма :)
а пък 50лв нз от де ш намериш,питай някой фр. Аам поне по скайп не можете ли да си пишете?
послепис:ей,новата Nickole по-полека с обидите .. ако си мислиш,че ще станеш ''популярна'' с някви такива-лъжеш се :)
+ 1 ;)
Ами виж пич..пари ако ти треет ... неможе да нямаш пряители които да ти дадът. Но не мисля че това ще помогне.Седни с вашите и поговори.Между другото наистина на колко сте ? Мен ако ми кажат че немога да излизам с пряителката си ще им се изсмея... :D
щом вашите те контолират сигурно си малък(под 18 год...) ;)
сигурно и приятелката ти е малка ..
родителите ви са се притеснили за вас и сега трябва да си понесеш последствията :)
хубаво е, че нищо не ви се е случило.
другия път кажете на родителите си за намеренията си, а не бягайте.
по вероятно е да не ви пуснат, но родителите имат право да знаят къде и с кого ходиш ;)
Преди 1-2 дни избягахме с гаджето за 1 ден но така стана, че попаднахме в друг град и се наложи да спим там. Наще и техните истерясаха но ние се прибрахме възможно най-бързо на другия ден. Те пък взеха да ми навикват и ми забраниха да я виждам, да излизам където и да било, и да ползвам телефон. Какво да правя ? Как да ги накарам да си оправят мнението за нея или поне как да излизам с нея без да знаят ? Много ви моля, дайте предложения, ще полудея ако не я виждам ... откаде мога да намеря около 50лв за да си платя сметката за тела и пак до си говорим ? Много ми е гадно, че родителите са против връзката, а ние се обичаме толкова много!
По-зле сте от лютеница Хорце. И като си бастун, сега си носи последствията!
Ако сте избягали заради това, че и преди вашите са били против връзката ви - трябва да говориш с тях и да им обясниш колко държиш на момичето и че тяхното поведение те е накарало да постъпиш глупаво, а ако преди да избягате вашите не са имали проблем с връзката ви - тогава си си напълно виновен и не можеш да ги обявиняваш, че искат да те опазят...
++ :D :D
По темата: Ммм споделям мнението на RaZzer ... :-o
darsi1819
08-08-2009, 20:53
Разбирам те мн добре и аз съм го правила но се опитай да разбереш и тях. Кой знае какви неща са си помислили родителите ти че си бил нападнат или отвлечен че си в болницата или в полицията - по този начин мисли един родител а не че си с гаджето и ти е добре. лесно е да изгубиш нечие доверие трудното е да го спечелиш отново
О, пич, аз на твоите години не слушах родителите си.
Гледай сега, голям човек си, ако не го разбират.. ... .
Стягай се и говори с вашите. Неща от рода на - ама ние бяхме, ама ние незнам к'во (мрънкане под носа) си ги забрави!!
Бъди смел и се изправи да видят, че са отгледали Мъж, а не друго. Говори спокойно и им обясни, че това е било грешка и няма да се повтори. Недей увърта нещата просто им го кажи.
Ако нестане - намери начин да се видите, говори с приятели да ти уговорят среща и така, освен ако не знаеш друг начин да се свържете.
П.П.: Ако се огъваш пред всяка трудност, няма да стигнеш далече в живота, затова - ДЕРЗАЙ!