Влез

View Full Version : Проблем с родителите...

Sweetlipss
08-08-2009, 10:36
Здравейте!Обръщам се към Вас с молбата да ми дадете съвет как да изляза от моето проблемно положение!
Имам си приятел от почти два месеца,но родителите ми не го харесват.По всякакъв начин се опитват да ни разделят.
Живеем в различни градове,но уча в неговия град!В началото докато бяхме още на училище си нямахме никакви проблеми..всеки ден си се виждахме,всичко си беше супер.Но когато дойде ваканцията,родителите ми започнаха да се инатят,не ме пускат да отида при него,и викат,че можело само той да да идва!
Но напоследък опитват всякакви начини да ни разделят..оплюват го,казват ми колко найвна съм била,че от тая връзка нищо нямало да стане и само ми се присмиват като им кажа,че имам големи чувства към него.
Но върха на всичко беше,когато вчера им казах,че днес ще излизам с него..а те ми вдигнаха скандал как може тъй да си излизам с него,когато си поискам! И днес едва ме пуснах да изляза с него,но ми казаха,че това може да е последния път когато ме пускат да изляза с него!!!
Помогнете ми...как да накарам родителите ми да си променят мнението?
Ужасно ме е страх,че като не се виждаме с приятеля ми,ще скъсаме ....а аз не искам това да се случва!

Благодаря Ви предварително :-)

haritov
08-08-2009, 10:39
Ти не можеш да им промениш мнението,но той може.Покани го у вас някой път да видят,че няма нищо страшно.

пп

за напред не казвай с кого си като излизаш аз никога не казвам

Nellynka
08-08-2009, 10:39
На колко си?! :-o

Sweetlipss
08-08-2009, 10:41
На 15 съм.
Искала съм да ги запознавам,но родителите ми са против и твърдят,че това няма да промени тяхното мнение..
А ако ги излъжа,че не съм била с него и разберат,че съм била с него,ще стане много по-лошо!

Mem0reX
08-08-2009, 10:49
Ами незнам... Просто явно си малкото момиченце на вашите и ги е страх да те загубят.Спокойно рано или късно ще се предадът.Но наистина опитай да ги запознаеш.. предполагам че няма да са толкова строги след като се запознаят.
Мен лично бащата на приятелката ми в началото ме гледаше на кръв.. а сега ако се скараме с приятелката ми винаги и се кара :D :D

nikkiiii
08-08-2009, 11:09
Ами незнам... Просто явно си малкото момиченце на вашите и ги е страх да те загубят.Спокойно рано или късно ще се предадът.Но наистина опитай да ги запознаеш.. предполагам че няма да са толкова строги след като се запознаят.
Мен лично бащата на приятелката ми в началото ме гледаше на кръв.. а сега ако се скараме с приятелката ми винаги и се кара :D :D +1 :)

Sh@d0w
08-08-2009, 12:07
...и само ми се присмиват като им кажа,че имам големи чувства към него.

:shock:

Да,наистина,както другите казаха мисля че родителите ти все още не са осъзнали че малкото им момиче е порасноло...или пък още ни искат да го приемат.Не мисля че го правят за да те дразнят,а защото те обичат и искат да те предпазят.Опитай се да ги разбереш.Иначе за друг съвет освен да ги запознаеш приятеля ти не се сещам.

mysticinside
08-08-2009, 13:56
Здравейте!Обръщам се към Вас с молбата да ми дадете съвет как да изляза от моето проблемно положение!
Имам си приятел от почти два месеца,но родителите ми не го харесват.По всякакъв начин се опитват да ни разделят.
Живеем в различни градове,но уча в неговия град!В началото докато бяхме още на училище си нямахме никакви проблеми..всеки ден си се виждахме,всичко си беше супер.Но когато дойде ваканцията,родителите ми започнаха да се инатят,не ме пускат да отида при него,и викат,че можело само той да да идва!
Но напоследък опитват всякакви начини да ни разделят..оплюват го,казват ми колко найвна съм била,че от тая връзка нищо нямало да стане и само ми се присмиват като им кажа,че имам големи чувства към него.
Но върха на всичко беше,когато вчера им казах,че днес ще излизам с него..а те ми вдигнаха скандал как може тъй да си излизам с него,когато си поискам! И днес едва ме пуснах да изляза с него,но ми казаха,че това може да е последния път когато ме пускат да изляза с него!!!
Помогнете ми...как да накарам родителите ми да си променят мнението?
Ужасно ме е страх,че като не се виждаме с приятеля ми,ще скъсаме ....а аз не искам това да се случва!

Благодаря Ви предварително :-)

Таака и моя приятел е от друг град но сме заедно от доста време...мнението на родителите трудно се променя ... а и той не може ли да дойде и да говори с ваще според мен това е една мъжка постъпка момчето да говори с родителите на момичето , за да ги успокои че дъщеря им е в сигурни ръце :-) е успех :-)

Sweetlipss
08-08-2009, 16:04
Още в началото исках да ги запозная,но нашите абсолютно никакво желание нямат...дори са против :shock:
Приятеля ми също иска да се запознаят,за да се спрат с глупостите!

Благодаря за отговорите :-)

Xitap
08-08-2009, 16:06
Още в началото исках да ги запозная,но нашите абсолютно никакво желание нямат...дори са против :shock:
Приятеля ми също иска да се запознаят,за да се спрат с глупостите!

Благодаря на отговорилите :-)
Няма да стане, трябва да възприемат сериозно нещата, запознаването с родители е сериозна работа. А те явно нямат твоята връзка за такава. Приятеля ти да не настоява, а направо да дойде и ги дебнете "уж" случайно да се запознаете на улицата.

bmwsasho
08-08-2009, 16:19
Иха това е много неприятно :? ...аз подкрепям мнението на Xitap да ги "издебне" и да се запознае с тях.Така поне ще знаеш, че си направила всичко възможно да запазиш връзката.

shell
08-08-2009, 17:33
А те защо така от рано без дори да са го виждали не го харесват :-o
Според мен те те ревнуват прекаено много от него и изобщо от момчетата.Може би за тях си още малка за връзки и тн и затова така постъпват.Много е неприятно когато родителите не те вземат на сериозно :( :-x