View Full Version : хора помогнетее
на 15 съм и преди 1 месец се влюбих за 1ви път..просто всичко стана от пръв поглед.. запознах се с въпросното момче (ще го нарека С.) и по начина по който ме гледаше,по начина по който ме докосваше си личеше че наистина изпитва нещо към мене.. станахме гаджета,всичко беше супер,не съм го отделяла от приятелите му,въпреки че бяхме постоянно заедно..ии да наистина беше кратко време..към 2 седмици..Но това момче наистина ми влезе под кожата..та вече след 13-14 дена нещата се промениха..той вече не се държеше с мен както преди,а и беше постоянно зает..я с групата си,я беше на работа или пък много изморен.. казваше ми че вс ще се опрай и т.н и тъкмо 3 дена преди да направим 1 месец ме заряза... Да всички ми казват да гледам напред и че ще има много други,сигурна съм в това.. пазя си всяка роза от С. пазя в сърцето си всеки ден прекаран с него и сега когато го виждам всеки ден и ми е кофти..искам да се събера с него,но без да му се моля..не е в моя стил.. моля ви кажете ми как да го привлека пак..
искам да се събера с него,но без да му се моля..не е в моя стил..
:shock:
И какъв е товя стил ако мога да попитам?Просто поговори с него,разкажи му за чувствата които изпитваш както разказа на нас...толкова ли е трудно.
Ебахти комплексираното дете, бих казал аз..
Много си горда и ше ядеш дръвцето много пъти, ако не я преодолееш тая шибана гордост..
rozovsluncho
08-08-2009, 12:14
Много си горда и ше ядеш дръвцето много пъти, ако не я преодолееш тая шибана гордост..
Не съм съгласна,авторката е права,защо ще трябва да му се моли?!С какво го е заслужил?!
Според мен заради това,че той е първата ти любов ти е трудно да го забравиш,но май се налага.С кфо заслужава да му се молиш?За това,че те е зарязал?Не си заслужава продължи на пред, колкото и да ти е трудно :( Ако той все още изпитва нещо към теб след време може би ще се върне пак,но не се надявай на много защото след това следва разочарование и ще ти е по-зле :(
Имаш 3 вариянта - да го забравиш, да бъдеш недостъпна и да му обясниш какво чувстваш.Сама трябва да прецениш от кое ще спечелиш най-много!Успех :-)
Dimana99
08-08-2009, 12:16
Много добре казано
smileforyou12
08-08-2009, 12:29
Щом не искаш да се молиш можеш спокойно да поговориш с него и да му кажеш, че искаш да сте отново заедно и че изпитваш силни чувства към него.
111111111
08-08-2009, 12:32
Забрави го,наистина. Не си струва да страдаш за такъв човек,който не го заслужава.
Аз така и не разбрах каква всъщност е била причината да се разделите?! Ако той е охладнял към теб - мисля, че е почти невъзможно да го накараш да си промени чувствата, а ако е някакъв друг проблем - говори с него и се опитайте да изгладите нещата...
mysticinside
08-08-2009, 13:46
как постоянно сте заедно .....предполагам че те е зарязал защото му е писнало да си някъде покрай него и постоянно да си с него все пак и той има нужда да е само с приятелите си и да си почива....а и дали наистина е имал чуваства? това вече е друг въпрос :) давай напред,живота те първа предстои :)
Момиче! Любовта боли,за жалост си била с този,който не трябва.
Знам,че го обичаш и ти е трудно,но времето помага.
И аз бях така колкото и зле да беше я обичах.Не греши и ти!
Момчета бол бря,кат маймуни капят,да не ти пука,има ги много по-добри и по-свястни от него. :)
Snickers
08-08-2009, 14:12
Момчета бол бря,кат маймуни капят,да не ти пука,има ги много по-добри и по-свястни от него. :)ти познаваш ли го, за да казваш, че има по-свестни от него (е, сигурно има). това, че е охладнял към нея, не значи, че не е свестен...
Момчета бол бря,кат маймуни капят,да не ти пука,има ги много по-добри и по-свястни от него. :)ти познаваш ли го, за да казваш, че има по-свестни от него (е, сигурно има). това, че е охладнял към нея, не значи, че не е свестен...
Едно свястно и добро момче,не би постъпило като него.
Друго което е има такива,които няма да я оставят ако я обичат.
PurpleDream
08-08-2009, 15:36
щом те е зарязал,не мислип ли,че просто вече не те иска и каквото и да правиш,ако така си е решил едва ли ще ти помогне да си го върнеш
mitternacht
08-08-2009, 15:41
Другия път си 'земи младеж, който не ходи на работа.Ще има повече време за тебе.
С гордост и инат нищо не се постига моето момиче ... :?
Ако искаш да си го върнеш си го върни както си му е реда ... ако ли не даваш next ... 8)
Забрави го,наистина. Не си струва да страдаш за такъв човек,който не го заслужава.
кофти е ,наистина.Особено когато е за пръв път.Но след време ще се поуспокоиш и ще видиш,че ще продължиш напред :)
0nem0retIme
08-08-2009, 18:11
:D
да,да,даа !! :lol:
как постоянно сте заедно .....предполагам че те е зарязал защото му е писнало да си някъде покрай него и постоянно да си с него все пак и той има нужда да е само с приятелите си и да си почива....а и дали наистина е имал чуваства? това вече е друг въпрос :) давай напред,живота те първа предстои :)
странното е че той ме викаше с него..както и да е,исках да видя различните мнения по въпроса.. а и ако бях чак такава комплексарка каквато ме описаха най-вероятно щях да го псувам и да го подминавам по улиците..все едно,а по отношение на комплексите-няма човек без комплекси,просто има хора които се стараят да не ги показват,няма значение тук сме за да изразяваме различни мнения и да даваме съвети..
fire_cat
08-08-2009, 18:35
Ако наистина не искаш ти да му се извиняваш - тогава по-добре направо го забрави, защото няма той просто така изведнъж да дойде и да пожелае да се съберете. Вярно е, че той може би също не желае пръв да ти се извинява, но всъщност ти не трябва да се опитваш и да искаш, а направо да действаш. Само с искане не става.Или му го кажи направо, или просто престани да се тормозиш и го забрави.