View Full Version : 5 неща
sweety_blondy
08-08-2009, 13:14
Избройте 5 неща , които сте правили или искате да направите с гаджето си :) Нещо по - различно или .. ? :)
1.Скос с бънджи
2.С парашут
3.С парапланер/делтапланер
4.С балон
5.Windsurf също...
Тва искам ама... :?
ShtrudeL
08-08-2009, 13:30
1. Да лежим на някоя огромна зелена полянка без никакви хора около нас,да се гушкаме,да гледаме как пухкавите облачета се местят из синьото небе и накрая да заспим гушнати под някое зелено голямо дърво със шарена сянка ^__^ Уви това едва ли ще стане понеже мойто слънце не е по такива романтични дреболии ^_^
2. Да пътуваме някъде само двамата ...ей така безцелно без значение къде...просто да сме с кола ...ама още от мноого рано сутрина когато още ни се спи ^^ Да спираме на случайни места,да наблюдаваме изгрева от някое ново и непознато място ^^
3. Да направим някоя грандиозна простотия заедно ^^ Мечта ми е прросто да изсипя 2-3 пакета прах за пране в най-големия фонтан на центъра и да гледам след тва как хвърчат балончета из целия център ^__^ (хихи като споменах фонтан...сетих се как се мокрехме веднъж от една чешмичка в един парк ^^ Бяхме вир вода ии беше много сладко и забавно ^__^ )
4. Да идем заедно един ден на море само двамата ^_^ Рано отново да гледаме слънцето и да лежим на брега и и вечер пък залеза ух ^__^
5. Ще го запазя за себе си ^___^
Snickers
08-08-2009, 14:08
нямам приятел, но...
1. колкото и банално да звучи, да гледаме звездите, под открито небе
2. да гледаме залеза, само двамата
3. скок с бънджи, заедно.
4. да се откъснем от света за няколко дни... да знаят, че сме някаъде, но не и къде... ах
за 5-то не се сещам :Д
едит: 5. да се къпем в морето, след полунощ
nadelina ме подсети 8-)
Assshley
08-08-2009, 14:56
Най най най най най много от всичко искам да избягаме заедно,някъде далеч само двамата.Ей така да си фанем пътеките просто и никой да незнае къде сме. :-D Някъде мноооого надалеч. Просто малко релакс от всичко и от всички.Бих заменила всичките пет неща само заради това.
нямам приятел, но...
1.да напишем песен
2.да пътуваме без много пари и да отидем до Los Angeles примерно 8-)
3.да отидем на концерт на Guns 8-)
4.да вървим под дъжда
5.не се сещам засега и аз
оооо много е за мислене ... :D :D
1. Секс
2. Орален
3. Анален
4. Вагинален
5. Секс 24/7
Nadelina
08-08-2009, 17:00
1. Да танцуваме под дъжда.
2. Да отидем в Париж.
3. Да се къпем в морето през нощта.
4. Да се оженим.
5. Да си имаме дете.
И още нещо ще добавя - все така красиво да е ежедневието ни и като цяло любовта ни, защото ако нещо се промени тези 5 неща са без никакъв смисъл.
1. Бънджи скок (задължително) :: in progress
2. Месец обикаляне на България без посока :) :: in progress
3. Вечер на палатка в планината :: done
4. Секс :) :: done
5. Разходка с яхта :: in progress
0nem0retIme
08-08-2009, 18:06
оооо много е за мислене ... :D :D
:) :D
И аз си нямам. Така че ще опиша какво искам да направя с партньора, с който съм правил най-много секс, а именно - ръката ми. :)
Искам:
1. Да бръкнем под пола.
2. Да плеснем задник.
3. Да държим пачки пари.
4. Да се здрависаме с Бойко.
5. Да сме заедно винаги.
myHeartIsOnlyForYou
08-08-2009, 20:17
Не са подредени по важност,а по последователността,в която се надявам да се случат.....По принцип сме говорили за тези неща и и двамата ги искаме така че ще станат :) .
1.Да му сготвя нещо мноого вкусно,което знам,че обича(например мусака,тъкмо и двамата много я обичаме :-D ).Няма да готвим заедно,но е свързано с него и с доставяне на удоволствието му(а ако той е щастлив и аз ще бъда :) )
2.Да отидем заедно(само двамата) на море.
3.Да го заведа в града,където е родена майка ми(там сега живее баба).Да го запозная с нея и с други роднини...Да се разхождаме из този град и така.....
4.Да живеем заедно.
5.Да имаме дете :) .(преди това ще се оженим де ама за мен сватбата няма значение и не мисл че би ми доставила голямо удоволствие,затова не съм я написала...)
:)
ifilin4ica
08-08-2009, 20:32
Нямам си гадже ама много бих искала:
1. Да отидем на рок концерт заедно
2. Да се напием някоя вечер :D
3. Просто да си стоим само двамата и да си говорим...да се държим за ръце...абе нещо романтично, че не може и без това :D
4. Да дойде в нас и да му сготвя нещо
5. и...просто да си се обичаме и разбираме :oops:
gia_sena_mono
08-08-2009, 21:12
Да се разбираме повече
Да прекарваме повече време заедно
Да пътуваме... много... много... навсякъде...
Да посрещнем изгрева на Слънцето на морския бряг
Да дивеем без да ни пука за нищо
gia_sena_mono
08-08-2009, 21:13
И аз си нямам. Така че ще опиша какво искам да направя с партньора, с който съм правил най-много секс, а именно - ръката ми. :)
Искам:
1. Да бръкнем под пола.
2. Да плеснем задник.
3. Да държим пачки пари.
4. Да се здрависаме с Бойко.
5. Да сме заедно винаги.
:-D
bubinkaa
08-08-2009, 21:48
1. искам да скоча с бънджи с него
2. да се гоним вечерта по брега на морето
3. да отидем на палатка
4. да правим непланувани неща (премерно екскурзия)
5. да се съгласи на нещо,което е с огромен адреналин :oops:
FiRe_LaDy
08-08-2009, 22:00
Искам ...
1.Да отида на море с него(живот и здраве,ако догодина сме заедно - ще отидем).
2.Да го заведа на едно специално за мен място,на което не съм водила никого до сега.
3.Да живеем заедно.
4.Да скочим с бънджи/да караме ски/да скочим с парашут.
5. Да направим някоя глупост и да прекараме след това нощта в полицията :oops:
ъммм...нямам приятелка...за мое огромно нещастие...
и все пак...
1:бих искал да сме само двамата под небето и да гледаме звездите...по време на непрекъснат звездопад...
2:да вървим и да говорим(просто..обичам да говоря с хората и ако дадено момиче е с мен то определено би било способно да разговаря на много и разнообразни теми с мен...) и да си довършваме изреченията...
3:да я нарисувам...и накрая да видя радоста в до момента изпълнените и с очакване очи...тази неудържима...детска радост от неочаквано добрия резултат след уморителното нетърпеливо чакане...
4:да правим секс...чувствен...такъв от който и двамата да усетим не само задоволяване на чисто животинското желание но и удоволствието от докосването и невероятната близост до любимия човек...секс който би бил физически израз на чувствата ни...
5:да сме заедно до смъртта на който и да е от двама ни...или и на двамата...
lipsvashh_mi
08-09-2009, 05:53
въпрекиче сега нямам много ми се иска да скочим с парапланер,да се научим да свирим на някакъв музикален инструмент-китара или барабани ако са направооо :-) ,да извършим нещо супер откачено ....но най-вече да иммае достатъчно време един за друг :)
kindergarden
08-09-2009, 10:04
1.Екскурзия до Мюнхен към края на септември началото на октомври (Октобър Фест) :smt007 (особено ако е догодина,че ще празнуват 200 години :-D )
2.Тръгване някъде с палатка в ръка и минимално количество пари 8-)
3.почивка на Хаваите+секс на плажа,когато ми дойде врмето :D
4.Къпане голи в някоя река,без да има кой да ни безпокои 8-)
5.Вегас,бейби 8)
executor313
08-09-2009, 20:06
нямам си приятелка, но ще напиша нещата които искам да правя с една прекрасна девойка,в която съм много много влюбен, ако потръгнат нещата с нея и се съберем
1.Да отидем зимата в някой планински курорт сами или с приятели...да си наемем вила например...да караме ски и сноуборд (много ми се иска да се науча да карам)...да сме заедно постоянно и да има много сняг...ааа и да има Коледно настроение :D :D :D
2.Да отидем на море само двамата и да се разхождаме на плажа сами през нощта
3.Да я поканя у нас за един уиикенд ...да гледаме някой филм...да й сготвя нещо и да заспим гушнати
4.Да отидем на село сами и да си направим супер здрав купон
5.Да отидем на екскурзия до Дисниленд
6.Да я заведа в Ibiza (тва вече е почти невъзможно щот тряят мн мн пари)
7.Да отидем на Палма де Майорка сами
да отида зимата на планина с нея - НО В СВЯСТЕН И ТОПЪЛ ХОТЕЛ!!!
да имаме възможност поне 1 седмица да сме сами , без родители и т.н.
да ни се отдаде възможността всеки ден да пътуваме
да го направим повече от 5 пъти и то из цялата къща
да цъкам CS докато тя ми го духа :)
и това са нещата за които се сещам , а иначе нищо друго не искам освен да сме 2мата , другите сами се сбъдват. Нямам толкова големи мечти - малко реалист си падам :)
dan40123
08-09-2009, 21:34
и аз сега нямам но след време незнайно колко искам да я повозя на моторец да отидем на море и през нощта също и др не се сещам не съм мислил за това :?
нямам гадже, нека спрем до тук :lol:
1. Секс
2. Орален
3. Анален
4. Вагинален
5. Секс 24/7
+1 !
BePoHuKa
08-10-2009, 07:01
1. Да се разбираме все така прекрасно и да се обичаме така.
2. Да нямаме проблеми в секса и за в бъдеще.
3. Да отидем на някое прекрасно място сами. (Скоро)
4. Да остареем заедно
5. Да обиколим света заедно,ако може и с приятели- още по-добре. :)
нямам приятел, но...
1. колкото и банално да звучи, да гледаме звездите, под открито небе
2. да гледаме залеза, само двамата
3. скок с бънджи, заедно.
4. да се откъснем от света за няколко дни... да знаят, че сме някаъде, но не и къде... ах
за 5-то не се сещам :Д
едит: 5. да се къпем в морето, след полунощ
nadelina ме подсети 8-)
ти за тфа нямаш приятел...
vampirekiss
08-10-2009, 08:21
1 да се напием до безпаметност,но не в компания,а само двамата.
2 да отидем на море двамцата
3 да стоим будни цяла нощ и да си бъбрим
4 да задигнем нещо,но просто ей така за спорта.
5 да отидем заедно на мач и да поядосаме запалянковците от другия отбор.
Такам да изясня,че сега съм самичка,но това ми се е искало с бишия да го направя.