View Full Version : какъв е проблемът ?
dif4u1912
08-09-2009, 09:41
ами здравейте първо.значи вече повече от 5 месеца съм с моята приятелка и тя беше девствена.чаках я допреди 3-4 дена....първият път когато тя се реши преди няколко дена бяхме леко на купонче и пийнали полигавих я стъбилно време от доло 1-2-3 пръста и накрая направих каквото следваше...странното беше че не усетих нищо...не ми се беше случвало допреди...не ми е 1-вото момиче в секса но ми е 1вата която отварям...както и да е казах пиян съм нещо не съм направил както трябва...след 2 дена повторихме занаятието вкъщи като бях между краката и с лице сигорно 1 час...лигавих се,пръстчета,масажчета и беше влажна като ниагарският водопад и сложих и го пак и познайте все едно нищо не съм сложил...вътре е а като се опитам да почна с плавни движения напред назад все едно имам чувството че нещо ми е притиснало пениса и сякаш ми е трудно да си го искарам камоли да почна да правя нещо....я сега компетентните ако могат да дадът по няколко съвета аз ли не правя нещо както трябва...въобще какъв е проблема :-o :oops: :oops: :oops: :(
suitable
08-09-2009, 09:45
Искаш да кажеш, че е тясна, така ли ? Ами това е, защото не го е правила до сега.. пък има и момичета, които са го правили и пак са си теснички. Има няколко причини: или е притеснена (което не ми се вярва в този случай) или не е възбудена достатъчно.. но точно в този твоя случай най-вероятно е, защото не е правила секс преди.. с времето ще се оправят нещата.. разширявайте се.. успех.. : )
dif4u1912
08-09-2009, 09:50
Искаш да кажеш, че е тясна, така ли ? Ами това е, защото не го е правила до сега.. пък има и момичета, които са го правили и пак са си теснички. Има няколко причини: или е притеснена (което не ми се вярва в този случай) или не е възбудена достатъчно.. но точно в този твоя случай най-вероятно е, защото не е правила секс преди.. с времето ще се оправят нещата.. разширявайте се.. успех.. : )
ами братле и аз се чуда наистина...да е заради овлажняването не вярвам да е...смисъл не ми е 1-ото момиче в секса правил съм секс и преди с момичета който са били много по малко влажни от нея и въобще като съм тръгвал да им го слагам всеки знае чувството...а на нея като и го сложа не усещам нищо...тясна е определено...но не небеше ли колкото по тясна толкова по хубаво ?
suitable
08-09-2009, 09:53
Като вземем това, че и е първия път.. може да я боли и да се стяга.. ами не е точно така, както казваш. Ще е хубаво да си поговориш и с нея и да не търсиш вината у себе си.. ; ) ..ако можем да го наречем вина де.. все пак всичко се случва..
dif4u1912
08-09-2009, 09:55
Като вземем това, че и е първия път.. може да я боли и да се стяга.. ами не е точно така, както казваш. Ще е хубаво да си поговориш и с нея и да не търсиш вината у себе си.. ; ) ..ако можем да го наречем вина де.. все пак всичко се случва..
благодаря ти за мненията :) и определено продължаваме да опитваме :P ако някой друг иска да ми каже,съвет а-у,нещо моля да се чувства като удома си тази тема :oops:
+1
shokoto91
08-09-2009, 15:20
аз не виждам нищо нередно.. по-скоро си имал прекалено големи очаквания :)
Sladurcho
08-09-2009, 15:25
ти сам каза че си бил с други момичета ама те са били вече отворени.. там е и разликата между тях и сегашната ти приятелка... нормалко е да се притеснява и да се стяга... пък и след като е тясна ти ако ще и 5ч да и се лигавиш няма да има кой знае колко по-голяма разлика... просто с времето ще си я разшириш и ше ти е по-голям кеф.не мисля че и двамата имате някаква вина просто тя си е такава тесничка
Бе то жени с по над 10 партньора има, които като го вкараш, не можеш го изкара от тясно, какво остава за девица!
beliqsmok
08-09-2009, 22:13
Следователно => разговор с нея => тя се отпуска => Е*АНЕЕЕЕ :grin: :)
BePoHuKa
08-09-2009, 23:17
Следователно => разговор с нея => тя се отпуска => Е*АНЕЕЕЕ :grin: :)К'вото той каза. ;-)
вааааа :shock: А бе човек ... Още няколко сеанса и ще ти е по мярка , че и малко по-широка, зат'ва ръгай докато можеш и мисли , че е гъзЪ и :D :D :D
както казаха преди мен поговори пък после ако не се отпусне има и лубриканти пък и може и просто да си е тесничка сега кфо да се пр природа.. :smt102 ..ама всичко с времето си .. :)
crazyall
08-10-2009, 02:56
както казаха преди мен поговори пък после ако не се отпусне има и лубриканти пък и може и просто да си е тесничка сега кфо да се пр природа.. :smt102 ..ама всичко с времето си .. :)+1 :P
Ilikeliljon
08-10-2009, 08:11
Предполагам е страшно стегната и за това трудно си го изкарваш. Вероятно притеснение, с времето, са разговори и практика всичко ще се оправи :) :)
Предполагам е страшно стегната и за това трудно си го изкарваш. Вероятно притеснение, с времето, са разговори и практика всичко ще се оправи :) :)
+1
dif4u1912
08-10-2009, 23:13
аре стискайте палци,утре сме вкъщи :oops: :oops: :D :D
аз не виждам нищо нередно.. по-скоро си имал прекалено големи очаквания :) \:D/
LadY_AnonYmitY
08-10-2009, 23:27
Не давай зор на момичето,има време карай по-леко 8)
dif4u1912
08-12-2009, 12:52
зор не и давам ;) тя сама иска щото и е интересно до кога ще продължаваме така :?
DevilWish
08-12-2009, 13:09
вааааа :shock: А бе човек ... Още няколко сеанса и ще ти е по мярка , че и малко по-широка, зат'ва ръгай докато можеш и мисли , че е гъзЪ и :D :D :D
Честно казано ,колкото и грубичко да звучи - така си е :)))
dif4u1912
08-13-2009, 00:51
абе супер сме :grin: неска за къв тек ставаше въпрос :oops: :oops: :D