View Full Version : Отслабване .....
monkata95s
08-09-2009, 12:05
Ами ако можете да предложите изпитани диети ? Ама не от сорта на " една приятелка на баба ми на шурата на дядо и казала : " А наистина ефикасни ...... Попринцип никога не съм била от финните мадами , ама това лято доста попрекалих с килцата ..... Иска ми се да отлабна на корем , задник и бедра . Започнала съм коремните преси от няколко седмици , но не намирам ефект :S . Имам проблем със ранното ставане и спя до към 12/13 , но бих се прежалила да ставам по-рано :) . Висока съм към 160 см и тежа около 50/54 кг . Иска ми се да смъкна колкото може повече ..... Чакам предложенията Ви :) . Мерси предварително !
П.П Извинявам се , ако има правописни грешки , и пропуснати знаци , но клавиатурата нещо се опитва да се разваля .
sladkish_14
08-09-2009, 12:15
Още си малка да мислиш за отслабване , както ти така и всичко останали твои наборки.В момента организма Ви има нужда от тази храна и тези килограми , развивате се.През пубертета имате нужда от енегрия , хубав сън и добро хранене.А вие какво правите - не ядете и не спите да ставате рано да тренирате.До момента във всички тези теми , които съм изчела за тези 2-3 години във този форум разбрах , че проблема ви е на психическа основа.Престанете да се лигавите , по ника ти личи ,че си на 14 знаеш ли колко много има нужда организма ти сега от енегрия ? За да израстеш ?И аз на твойте години бях пълничка , но ето сега съм в нормални килограми и не защото съм търпяла диети , а защото изтърпях пубертета си !
harabelka
08-09-2009, 12:42
и аз съм толкова, само че съм на 15 и изглеждам добре. За какво ти е да сваляш? :-o
under_black_sky
08-09-2009, 12:57
Още си малка да мислиш за отслабване , както ти така и всичко останали твои наборки.В момента организма Ви има нужда от тази храна и тези килограми , развивате се.През пубертета имате нужда от енегрия , хубав сън и добро хранене.А вие какво правите - не ядете и не спите да ставате рано да тренирате.До момента във всички тези теми , които съм изчела за тези 2-3 години във този форум разбрах , че проблема ви е на психическа основа.Престанете да се лигавите , по ника ти личи ,че си на 14 знаеш ли колко много има нужда организма ти сега от енегрия ? За да израстеш ?И аз на твойте години бях пълничка , но ето сега съм в нормални килограми и не защото съм търпяла диети , а защото изтърпях пубертета си !
Мда, съгласна съм :) Аз сега съм качила 3 кг за една година,но просто започнах да ям повечко и усещам ,че организма се нуждае от тази храна.Винаги съм била мн против диетите,аз самата не издържам на диети... една седмица ми е било рекорд и то дори не я спазвах стриктно.Спортувах две седмици ама никъв резултат ,защото с толкова храна.Ама си се харесвам каквато съм.Не ме интересува вече кой какво мисли за мен ,а какво аз за себе си :) Към авторката не пази диети,а просто намали вредната храна :) Яж си от всичко по малко :)
mysticinside
08-09-2009, 13:24
Щом си решила да слабееш давай, но не прекалявай,не наммирам нищо лошо в това ако човек не харесва тялото си да го промени...аз започнах да слабея на 13 ама защото наистина бях дебела,майка ми беше човека който ми казваше недей добре си,но пък и ми е помагала...като цяло спортуваи и не вечеряй след 18-19!!!!!! много спорт трябва иии да понамалиш нещата от които виждаш че се понатрупват килцата ти :) ...няма да стане изведнъж, но стига да имаш желание резултата ще го постигнеш! :)
monkata95s
08-09-2009, 13:37
Ами не се чувствам никак добре в тялото си . До скоро и аз бях много против диетите , но не се чувствам добре в кожата си . Във всеки един момент се чувствам преяла дори да ми къркори корема щото съм гладна . Дъбки от преди няколко месеца вече трудно ги закопчавам и ми преливат разни "месца" от панталонките . Не гоня сантриметри или нещо подобно :) . Просто не се харесвам така и искам да се променя . Не говоря за диета в която да не ям нищо , ами по-леки храни които съчетани заедно да дават някакъв ефект :)
DarkKisss
08-09-2009, 16:39
Монке, ето ти моя режим от личен опит, дано ти е от полза :)
Темата ми:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265983&start=0
mysticinside
08-09-2009, 17:05
Ами не се чувствам никак добре в тялото си . До скоро и аз бях много против диетите , но не се чувствам добре в кожата си . Във всеки един момент се чувствам преяла дори да ми къркори корема щото съм гладна . Дъбки от преди няколко месеца вече трудно ги закопчавам и ми преливат разни "месца" от панталонките . Не гоня сантриметри или нещо подобно :) . Просто не се харесвам така и искам да се променя . Не говоря за диета в която да не ям нищо , ами по-леки храни които съчетани заедно да дават някакъв ефект :)
Значи щом не се харесваш решението е 1...а то е да го промениш,тялото си де. :) просто те съветвам да не се ограничаваш а и трябва много воля пожелавам ти успех и дано скоро на лице са резултатите :-)
само спорт и ще постигнеш това,което искаш.
я си стой на гъза къде ше отслабваш 8-) няма смисъл ше си се оправиш пък и надали си чак толкова зле .. аз бяХ 1.60 - 63 кг така че
titinkaa
08-09-2009, 20:37
като искаш да отслабваш намали всякакви нездравословни храни,ограничи сладкото яж повече зеленчуци и плодове и тренирай нещо ходи на фитнес или бягай сутрин или вечер,най-дбре от всичко ще ти подейства това да намалиш до минимално сладките неща и тестяните,дори хляб яж по една две филийки на ден но не бял а пълнозърнест
monkata95s
08-09-2009, 20:50
DarkKisss - Ти си машина човече :shock: ! Евала за тялото ! Много добре се поддържаш . При мене чак такъв резултат надали ще има , но нищо де :) ЕВАЛА :-s !
mysticinside - И аз се надявам , но времето ще покаже :)
bekhama - Абе не мисля , че само спорт Човек има нужда и от здравословно хранене ,, което в случаят ми липсва....
lazzza - Ако се чудех дали да се слагам на диета и нещо подбно , нямаше изобщо да я пускам тая тема :) . Попринцип има и много по-дебели хора , но те не ме вълнуват . Искам да се чувствам комфортно и да не се притеснявам :) .
titinkaa - Ами мисля това да направя г/д , но няма да стане преди 22 , защото утре заминавам на моренце и нямам намерения там да се ограничавам от каквото и да било :D
да съгласна съм,че не само със спорт ще стане,но тва е основния фактор при борбата за отслабване
Аз първо искам да попитам защо всички като решите да слабеете се насочвате към така наречените диети??? Вярвай ми от "диета" няма да смъкнеш и грам, защото е отвратително да се ограничаваш и после да си го наваксаш. Яж си всичко, каквото ти се иска и спортувай. Важното е да изразходваш това, което поемаш. Ако си толкова зле с храната и не можеш да се сдържиш пий вода тя залъгва глада. Успех!!!
Аз първо искам да попитам защо всички като решите да слабеете се насочвате към така наречените диети??? Вярвай ми от "диета" няма да смъкнеш и грам, защото е отвратително да се ограничаваш и после да си го наваксаш. Яж си всичко, каквото ти се иска и спортувай. Важното е да изразходваш това, което поемаш. Ако си толкова зле с храната и не можеш да се сдържиш пий вода тя залъгва глада. Успех!!!
bravo
pifiella
08-13-2009, 10:03
Щом си решила да слабееш давай, но не прекалявай,не наммирам нищо лошо в това ако човек не харесва тялото си да го промени...аз започнах да слабея на 13 ама защото наистина бях дебела,майка ми беше човека който ми казваше недей добре си,но пък и ми е помагала...като цяло спортуваи и не вечеряй след 18-19!!!!!! много спорт трябва иии да понамалиш нещата от които виждаш че се понатрупват килцата ти :) ...няма да стане изведнъж, но стига да имаш желание резултата ще го постигнеш! :)
Че колко си била пълничка,за да започнеш да отслабваш от 13годишна?Питам,защото и аз бях много дбела като малка,ама много някъде към 57-58 кг.когато бях на 13 и бях 1.50 сигурно,абе просто ужасно..........
nimfa716
08-13-2009, 17:48
Monke a ti si malka osven tova sega navliza6 v poberteta i znae6 li kolko energiq ti trqbva ??? osven tova tolkova malki deca koito pravqt dieti i kato porasnat stavat na ni6to a i za6to po dobre ne vzema6 da sportuva6 !!!!! Spored men trqbva da sportuva6!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Puskaite Monka da ti4a!!!
С правенето на секс се свалят най-бързо килограми !
Няма майтап 8)
Ако си търсиш партньор пиши ми ЛС може и да стане работата
ако сме от един град :oops:
monkata95s
08-26-2009, 21:14
Добре де няма смисъл да се пишат по 2436836365 коментара как диетите са вредни , как съм малка и навлизам в пубертета сега , как трябва да спортувам и тн . Това , че съм на 14 и, че навлизам в пубертета значи ли , че трябва да не се чувствам комфортно и да съм свиня . Наслушах се на това как съм малка и тн . Никой не ми отговори на въпроса . Пак да поясня ИСКАМ ДА ОТСЛАБНА , ЗАЩОТО НЕ СЕ ЧУВСТВАМ ДОБРЕ И МАКАР И ГЛАДНА СЕ ЧУВСТВАМ ВИНАГИ ПРЕЯЛЛА ! Спорта е нещо различно . Винаги съм спортувала танцувала и тн , но за момента не ходя на нищо , но за сметка на това си правя упражнения за стягане ! Моля ви , ако не можете да дадете смиселн отговор не пишете нищо от сора на "Малка си , навлизаш в пубертета , трябва ти енергия и т " . Не питам какво ви е мнението за диетите ,а питам за ДИЕТА !
falshiwata
08-26-2009, 21:16
Пробвай 90 дневната диета.. Аз бях на нея преди и постигнах чудесни резолтати.. няма да съжаляваш.. :-)
ЦЪК ТУК! Това е 90-дневната диета. (http://www.dieti-otslabvane.com/90-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B4%D0%B8% D0%B5%D1%82%D0%B0_%D0%B7%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D0%BA% D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE_%D0%BE%D 1%82%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0% B5)
Ако имаш някакви въпроси пиши ЛС.
crazyall
08-27-2009, 04:28
Ами ако можете да предложите изпитани диети ? Ама не от сорта на " една приятелка на баба ми на шурата на дядо и казала : " А наистина ефикасни ...... Попринцип никога не съм била от финните мадами , ама това лято доста попрекалих с килцата ..... Иска ми се да отлабна на корем , задник и бедра . Започнала съм коремните преси от няколко седмици , но не намирам ефект :S . Имам проблем със ранното ставане и спя до към 12/13 , но бих се прежалила да ставам по-рано :) . Висока съм към 160 см и тежа около 50/54 кг . Иска ми се да смъкна колкото може повече ..... Чакам предложенията Ви :) . Мерси предварително !
П.П Извинявам се , ако има правописни грешки , и пропуснати знаци , но клавиатурата нещо се опитва да се разваля .Ще може ли да качиш снимка да видим дали ти трябва да отслабваш... (защото си мисля, че нямаш нужда) :?
pitbullxx
08-31-2009, 17:28
я си стой на гъза къде ше отслабваш 8-) няма смисъл ше си се оправиш пък и надали си чак толкова зле .. аз бяХ 1.60 - 63 кг така че
а сега колко си 8-)
monkata95s
08-31-2009, 19:19
Ще може ли да качиш снимка да видим дали ти трябва да отслабваш... (защото си мисля, че нямаш нужда) :?
Нямам снимки на сланинките :) . Факта , че като си обуя дънките и ми излизат от всички страни месца ми стига . 56 кг. също показват колко "фина " съм :) .
Иванчо , мерси за диетата . Мисля да я почна . За сега не виждам неясноти :) . Много ти благодаря .