View Full Version : Любов - Първа и последна - ..
withoutU
08-09-2009, 21:26
Първата любов може ли да е и последна ? :(
Имам предвид че това не ми е първото влюбване но така в никой друг не съм се влюбвала..Искам само да разбера дали според вас истинската любов е само веднъж и никога не се забравя :( :( :(
да! лагай да спиш спокойна вече
ShtrudeL
08-09-2009, 21:32
Всичко се забравя. (Не мога да повярвам че го казвам понеже самата аз не вярвам в това сега ^^)
Но все пак човек расте...израства...мисленето му се променя,той самия и след 10 години едва ли ще мислиш така както сега....едва ли възгледите ти ще са такива...самата аз до преди година бях съвсем различен човек от това което съм сега...от преди 2,3 и т.н също...харесвах други момчета различни от тези които харесвам сега...преди мислех по друг начин,който сега ми се вижда абсурден и глупав...
Така че времето ще покаже дали има само една истинска любов Оо
единственото вечно в този живот е смъртта, всичко друго е преходно
0nem0retIme
08-09-2009, 21:44
Но все пак човек расте...израства...мисленето му се променя,той самия и след 10 години едва ли ще мислиш така както сега....едва ли възгледите ти ще са такива...самата аз до преди година бях съвсем различен човек от това което съм сега...от преди 2,3 и т.н също...харесвах други момчета различни от тези които харесвам сега...преди мислех по друг начин,който сега ми се вижда абсурден и глупав...
Много точно..
evelinka1122
08-09-2009, 21:45
първата любов мноого рядко ще е последна... тъп въпрос
PurpleDream
08-09-2009, 21:46
Ами всички казват,че времето лекува,помага да се забрави,не смея да кажа че е вярно,защото на мен все още не ми е помогнало времето,а ми остана само на него да се надявам....
withoutU
08-09-2009, 21:49
благодаря ви за отговорите : )
Първата истинска и изпепеляваща любов, деца, е изгревът на слънцето... всяка следваща вече е лов на залези!
SunShinePearl
08-09-2009, 22:27
Ами на сестра ми първата любов и беше и последна вече са и женени... тъй че явно може
vampirekiss
08-10-2009, 08:25
единственото вечно в този живот е смъртта, всичко друго е преходно
добре казано.
на авторката също така ще кажа,че след като това й е първата любов,то й е още много рано дори да й мине през главата,че това е голямата й любов.
ThePowerOfLove
08-10-2009, 08:52
Според мен истинската любов не е само една. А и в повечето случай си мислим, че е истинска и накрая осъзнаваме заблудата си..
themusicinme
08-10-2009, 19:00
Според мен истинската любов в живота на човек е една, т.е. има една най-силна, така мисля. Моята истинска я изпуснах (аз я чувствах така, от другата страна явно не беше така, щом ме оставиха, но както и да е) и се надявам някога да заобичам др човек, но няма да е така, което за него няма да е мн добре. Искам и мен някой да ме обича истински...
rozovsluncho
08-10-2009, 19:27
Според мен истинската любов в живота на човек е една, т.е. има една най-силна, така мисля. Моята истинска я изпуснах (аз я чувствах така, от другата страна явно не беше така, щом ме оставиха, но както и да е) и се надявам някога да заобичам др човек, но няма да е така, което за него няма да е мн добре. Искам и мен някой да ме обича истински...
Взе ми думите от устата :-D :cry:
възможно, но много много рядко
sladkish_14
08-10-2009, 19:30
Първата любов в никакъв случай не е задължително и да е последна.
звучи красиво ... /не вярвах че някога ще кажа подобно нещо :D /
според мен може ноо .. мн рядко ...
Assshley
08-10-2009, 20:51
Според мен първата любов е последната истинска любов.Тази,която се помни винаги и винаги остава в сърцето ти като най-истинската дори и да я загубиш поради някакви обстоятелства.
ThePowerOfLove
08-10-2009, 21:28
Да, винаги се помни първата любов, но нима всички обичате все още първото си гадже??
withoutU
08-10-2009, 22:20
ама това не ми е нито първото гадже нито първата любов просто тази я чувстам най истинска и най силна и понеже човека който обичам не е до мене и ми идва но в буквалния смисъл да скоча в морето ... :(
Понякога се случва първия път,в който се влюбиш да е в човек,с който се допълвате,разбирате,можете да живеете заедно като лесно се справяте с различията...иии тогава Да,може първата да е последната любов,защото си открил нещо наистина добро ...имам приятели,чиито родители са заедно от 14 годишна възраст и продължават да се обичат и да са щастливи....но това не е много честно срещан мотив ;-)
след 1 месец ще пишеш тема колко си влюбена в новото си гадже... сепак си жена/.....
BePoHuKa
08-11-2009, 06:15
Ами как да ти го кажа най-кратко и най-ясно..
Ако беше истинска любов, то тя нямаше да има край!
Когато двама души са истински влюбени един в друг, никакъв спор не може да ги раздели. Никое разстояние не е прекалено голямо! Няма пречка, която да не могат да да преодолеят. Само смъртта може да ги раздели. Та.. все още не си срещнала любовта, а само обичта. :)
sweetEmily
08-11-2009, 10:11
бях на 16,влюбих се бяхме щастливи вс беше мн красиво след това по стечение на обстоятелствата се разделихме,но останахме приятели и до сега,и мога да кажа,че беше първата ми любов и още го обичам макар, че сега имам страхотен човек до себе си,но Него го обичам все още макар да твърдя,че обичам и момчето с което съм сега!
На този свят всичко е възможно...
Sexy_boy_94
08-11-2009, 18:15
Ами на сестра ми първата любов и беше и последна вече са и женени... тъй че явно може
Това е най-важното .. :P :lol:
Ако си попаднала на точния човек,естествено че може.
lipsvashh_mi
08-12-2009, 06:12
естествено ,че е възможно...аз засега на тоя свят невъзможни неща не съм чувала да има,така че какво пречи... :)
anonimchetou
08-12-2009, 08:50
зависи колко силна е била първата любов.. нооо срещаме различни хора.. имаме различни връзки .. общо взето не се знае кво може да стане.. днеска се влюбваш,утре ти е безразлично.. може даже да срещнеш "последната си любов" и да го осъзнаеш чак след време.. вариантите според мен са мноооогоо..
Всичко се забравя. (Не мога да повярвам че го казвам понеже самата аз не вярвам в това сега ^^)
Напълно съм съгласна, хората се променят адски много. Възгледите им, начина им на живот... всичко... и ако сега си влюбен в някого, то след 10 години това може да ти се струва най-глупавото нещо в живота ти... а може и все още да си влюбен...
Просто единственият начин да разбереш е да изчакаш... всичко идва с времето си... :)