PDA

View Full Version : малко помощ

cO_olY
08-10-2009, 00:23
Здравейте!
Искам да ви питам (защото не сам много навътре с "материала") какво точно трябва да направя.
Историята е такава:
Аз съм момче на 15 години и почти всеки ден излизаме със приятели навън.В тази компания естествено има и няколко момичета..преди около 1 година едно момиче от компанията и едно момче пак от компанията станаха гаджета.След 2-3 седмици скъсаха и сега не се харесват много.Момичето постоянно отбягва това момче.В смисъл излиза с него ама виждам че не се чуства комфортно.И ето каде идва проблема..Аз напоследък нещо съм си паднал по това момиче.Искам да знам дали ще е ОК спрямо моят приятел, а неискам да го питам защото незнам тя какво изпитва към мен :)
П.С. Момчето го познавам от много малък и преди бяхме много добри приятели, но сега не сме чак толкова близки.В 1 и същ клас сме и няма как да го избягвам колкото и да ми се иска.
Благодаря за отделеното внимание! :)

sladur4etyYy
08-10-2009, 00:35
ми тва момче, ако няма чувства към нея вече, не виждам проблем.

BePoHuKa
08-10-2009, 00:49
Те са скъсали преди бая време..най-вероятно няма да има проблем. Ако ти е истински приятел, няма да застане на пътя ти. :) И все пак не виждам нищо лошо в това да поговориш с този твой приятел.

haritov
08-10-2009, 04:42
Ко ти пука?

Sh@d0w
08-10-2009, 04:46
Ко ти пука?

Ами замисли се малко и ще разбереш какво му пука...явно ти си нямаш компанийка в която се събирате с приятели и ти е все тая.

По темата:

Според мен по-редно е да поговориш първо с приятеля ти,не директно по-добре се опитай да разбереш дали все още таи чувства към това момиче и чак след това говори с нея ;)

Sladurchoo
08-10-2009, 05:53
амми отдавна са скъсали и все пак поговори с него :)

RaZzer
08-10-2009, 07:35
Еми, няма начин - трябва да говориш с него! :)

CrAzYanDlaZy
08-10-2009, 08:54
Ами замисли се малко и ще разбереш какво му пука...явно ти си нямаш компанийка в която се събирате с приятели и ти е все тая.

По темата:

Според мен по-редно е да поговориш първо с приятеля ти,не директно по-добре се опитай да разбереш дали все още таи чувства към това момиче и чак след това говори с нея ;)[/quote]

И аз мисля по същия начин. :)

0nem0retIme
08-10-2009, 09:13
Май няма да има проблем..

PurpleDream
08-10-2009, 11:08
Те са скъсали преди бая време..най-вероятно няма да има проблем. Ако ти е истински приятел, няма да застане на пътя ти. :) И все пак не виждам нищо лошо в това да поговориш с този твой приятел.

дам най- добре първо приказвай с приятеля си и после с момичето,успех

GabisiTa
08-10-2009, 11:59
Говори с приятеля си и ако ти каже, че няма проблем - действай :)

haritov
08-10-2009, 14:39
Ко ти пука?

По темата:

Според мен по-редно е да поговориш първо с приятеля ти,не директно по-добре се опитай да разбереш дали все още таи чувства към това момиче и чак след това говори с нея ;)
Той не му е длъжен,както и тя ако искат да тръгнат той няма думата.
Ако те не се понасят не означава,че момчето няма право да е с нея.
Ти се замисли ако обичаш някоя обаче,някой твой фр е бил с нея и сега не се понасят,какво ще направиш?
Няма да си с тази която обичаш за да не убидиш някой ли?
И не е важно какво испитва той а тя! Все пак той няма да тръгва с приятеля си!

Sh@d0w
08-10-2009, 14:43
Ти се замисли ако обичаш някоя обаче,някой твой фр е бил с нея и сега не се понасят,какво ще направиш?

"Не се понасят" е твърде относително и пресилено.Как така като не се понасят излизат заедно?Плюс това че са скъсали не значи че единия примерно все още не изпитва чувства към другия.

valdesbg
08-10-2009, 14:44
Те са скъсали -> тя е свободна -> ти си свободен -> къде е проблема? :)

Ако той има недоизказани чувства и непреодолени случки и хора - това не е твой проблем. Без да питаш - директно си действай.

haritov
08-10-2009, 14:45

"Не се понасят" е твърде относително и пресилено.Как така като не се понасят излизат заедно?Плюс това че са скъсали не значи че единия примерно все още не изпитва чувства към другия.

Абе аз ко ти написах бе четеш ли въобще?

Сложи си очила!

Sh@d0w
08-10-2009, 14:48
.

Абе аз ко ти написах бе четеш ли въобще?

Сложи си очила!

Съветвам те ти да си сложиш :)

haritov
08-10-2009, 14:50

0.0

Sh@d0w
08-10-2009, 14:53

0.0

Първо,не че е от значение де,но думата иЗпитва се пише с "З".
Второ,как така не е от значение?Ако беше някой друг да,ок,но той ти е приятел трябва да се интересуваш от неговите чувства.Ако така се отнасяш ти с приятелите си,не бих искал да те познавам,камо ли да съм ти приятел.

Надявам де ме разбра този път,нищо лично.Просто осмисли какво значи думата приятелство,това не е човек с които да излизаш само да пиеш по 1 бира ;)

haritov
08-10-2009, 15:03

0.0

Първо,не че е от значение де,но думата иЗпитва се пише с "З".
Второ,как така не е от значение?Ако беше някой друг да,ок,но той ти е приятел трябва да се интересуваш от неговите чувства.Ако така се отнасяш ти с приятелите си,не бих искал да те познавам,камо ли да съм ти приятел.

Надявам де ме разбра този път,нищо лично.Просто осмисли какво значи думата приятелство,това не е човек с които да излизаш само да пиеш по 1 бира ;)

Хубу като те иЗпитат по математика радваш ли се?

А ти би ли тръгнал с някоя,която обича някой твой фр?

Аз не,ето какъв приятел съм.

Sh@d0w
08-10-2009, 15:07

Аз останах с друго впечатление,от това което написа по-горе.

haritov
08-10-2009, 15:09

Аз останах с друго впечатление,от това което написа по-горе.
Аз пък не видях отговор на въпроса ми!
Ще го задам по-ясно.

Ако обичаш момиче,но то обича твой приятел ще тръгнеш ли с нея?

Sh@d0w
08-10-2009, 15:16
Ще го задам по-ясно.

Нещо не намирам логика във въпроса ти,но ще отговоря.Няма как да тръгна с момиче,което харесва друг,не мога да я накарам да се влюби.Още по-малко че ми е приятел кк?

Ти в началото твърдеше съвсем друго доста бързо си мениш мнението...или просто разбра че е погрешно.Друг път мисли преди да пишеш нещо ;)

haritov
08-10-2009, 15:20
Ще го задам по-ясно.

Нещо не намирам логика във въпроса ти,но ще отговоря.Няма как да тръгна с момиче,което харесва друг,не мога да я накарам да се влюби.Още по-малко че ми е приятел кк?

Ти в началото твърдеше съвсем друго доста бързо си мениш мнението...или просто разбра че е погрешно.Друг път мисли преди да пишеш нещо ;)
Може да четеш погрешно евангелието!

Обеснявам като за идиот!!!!!

Да пробва с нея! Няма какво да го пита,не са му длъжни.Важно е какво испитва тя а не той.

Sh@d0w
08-10-2009, 15:38
Нека да проследим събитията от последните 2 страници и да разберем кой "чете погрешно евангелието":

1.Автора пита как да постъпи защото харесва бившето гадже на негов приятел

В тази компания естествено има и няколко момичета..преди около 1 година едно момиче от компанията и едно момче пак от компанията станаха гаджета.След 2-3 седмици скъсаха и сега не се харесват много.Момичето постоянно отбягва това момче.В смисъл излиза с него ама виждам че не се чуства комфортно.И ето каде идва проблема..Аз напоследък нещо съм си паднал по това момиче.

2.Ти казваш че не са важни чувствата на приятеля му (може още да е влюбен),да не се интересува как ще се почувства той.

3.Аз казвам че един истински приятел никога не би постъпил така

Ако беше някой друг да,ок,но той ти е приятел трябва да се интересуваш от неговите чувства.Ако така се отнасяш ти с приятелите си,не бих искал да те познавам,камо ли да съм ти приятел.

4.Ти променяш мнението си и казваш че ти също не би постъпил така

5.Аз слагам край на спора между нас

Друг път мисли преди да пишеш нещо Wink

6.Ти ме наричаш идиот

Обеснявам като за идиот!!!!!

7.След това пак се връщаш към първоначалното си твърдение

Да пробва с нея! Няма какво да го пита,не са му длъжни.

Това е общо взето как ще коментираш.И бтв без флейм успокой нервите.Като няма какво да напишеш по-добре не пиши,отколкото да започнеш да нагрубяваш.Всички го можем но не мисля че е прилично.

haritov
08-10-2009, 15:44
Казах обеснявам като за идиот.Не съм те наричал така.
Ама пак не ме разбра :D .
Така обеснявам като за мега ИДИОТ!

Постави се на мястото на бившото!

Ти я обичаш,излизате заедно,но не сте гаджета.

Твой приятел тръгва с нея без да те пита (макар да не си им шеф :D )

И ти ще се сърдиш и ще си наранен,защото те се обичат и са заедно,така ли?
И би искал да си нея въпреки,че тя обича него,нали?
Дано си ме разбрал сега!

valdesbg
08-10-2009, 15:49
Лекичко да се вмъкна в дискусията ви и да подкрепя позицията на харитов.

Sh@d0w
08-10-2009, 15:50

Дано си ме разбрал сега!

1.
Именно за това говоря че ако не поговори с преятеля си относно това което изпитва към бившата му приятелка,може да го нарани както и ще стане.А ти го съветваш точно това да загуби приятеля си заради едно момиче,с което не може да си сигурен колко време ще искарате.Някои връзки са кратки,но приятелството е вечно.

2.

Не,ще се сърдя защото приятеля ми не е споделил с мен какво изпитва към бившата ми приятелка и не го ебе дали все пак аз още не я харесвам.

3.

Не може да си сигурен че го обича.Това пък къде го измисли.Може да прави напук.

haritov
08-10-2009, 15:50
Лекичко да се вмъкна в дискусията ви и да подкрепя позицията на харитов.
Отменям анатемата!

haritov
08-10-2009, 15:52

Дано си ме разбрал сега!

1.
Именно за това говоря че ако не поговори с преятеля си относно това което изпитва към бившата му приятелка,може да го нарани както и ще стане.А ти го съветваш точно това да загуби приятеля си заради едно момиче,с което не може да си сигурен колко време ще искарате.Някои връзки са кратки,но приятелството е вечно.

2.

Не,ще се сърдя защото приятеля ми не е споделил с мен какво изпитва към бившата ми приятелка и не го е** дали все пак аз още не я харесвам.

3.

Не може да си сигурен че го обича.Това пък къде го измисли.Може да прави напук.

Възможни са много неща. Може любовта им да е вечна.

Та бившото ако му е фр ще го разбере,не може да му забрани да обича.

Забрави да копнеш,че не им е шеф!

kindergarden
08-10-2009, 15:54
И аз съм на мнение,че трябва първо да поговориш с приятеля си.С две ръце подкрепям мнението на Шадоу.То бива,бива егоизъм ама така най-много да си умреш сам...

haritov
08-10-2009, 15:55
И аз съм на мнение,че трябва първо да поговориш с приятеля си.С две ръце подкрепям мнението на Шадоу.То бива,бива егоизъм ама така най-много да си умреш сам...

Ахъ и ако не е съгласен приятеля му,няма да е с тази която обича.

Sh@d0w
08-10-2009, 15:55
Както и да е явно и двамата разбираме приятелството по различен начин.Аз съм на мнение че ако са приятели нигога единия не би тръгнал с бившето гадже на другия без да се допита до него.А ти си на мнение че ако са приятели дори единия да се хване с бившата му той трябва да си трае отстрани.Странно разбиране но както и да е.

Край.

haritov
08-10-2009, 16:01
Както и да е явно и двамата разбираме приятелството по различен начин.Аз съм на мнение че ако са приятели нигога единия не би тръгнал с бившето гадже на другия без да се допита до него.А ти си на мнение че ако са приятели дори единия да се хване с бившата му той трябва да си трае отстрани.Странно разбиране но както и да е.

Край.
ОБЕСНЯВАМ КАТО ЗА ТУРБО ИДИОТ
ЪЪЪЪЪЪЪЪ е след,като са скъсали с бившото значи не са заедно.Следователно тя не му е длъжна.Следователно той не може да и забрани да тръгне с най-добрият и приятел.

Хубу де постави се на мястото на бившото!

Ако не си съгласен какво ще кажеш?

Тръгнеш ли с нея не съм ту приятел!

И имаш ли право им забраниш?

Sh@d0w
08-10-2009, 16:06

Край.
ЪЪЪЪЪЪЪЪ е след,като са скъсали с бившото значи не са заедно.Следователно тя не му е длъжна.Следователно той не може да и забрани да тръгне с най-добрият и приятел.

Оф човек незнам кой е идиота но ми кажи едно нещо-КЪДЕ СЪМ КАЗАЛ ЧЕ ПРИЯТЕЛЯ МУ МОЖЕ ДА МУ ЗАБРАНИ ДА ИЗЛИЗА С ГАДЖЕТО?

Отговорът е никъде.Казах просто да се изяснят,да поговорят за да няма после караници и побоища.Все пак той ти е приятел и трябва да знае какво изпитваш към бившата муе приятелка,пък после ако ще да е съгласен или не.НО КЪДЕ ПОДЯВОЛИТЕ СЪМ НАПИСАЛ ЧЕ ТРЯБВА ДА МУ ИСКА РАЗрешеНИЕ?Ако той все още изпитва чувства към нея все някой ще отстъпи,но е кофти да не знаеш нищо и на другия ден да видиш гаджето си с твоя фр.

kindergarden
08-10-2009, 16:07
:razz: ма Харитов се пъне,пени се...мале мале :razz:

haritov
08-10-2009, 16:09

Край.

Оф човек незнам кой е идиота но ми кажи едно нещо-КЪДЕ СЪМ КАЗАЛ ЧЕ ПРИЯТЕЛЯ МУ МОЖЕ ДА МУ ЗАБРАНИ ДА ИЗЛИЗА С ГАДЖЕТО?

Отговорът е никъде.Казах просто да се изяснят,да поговорят за да няма после караници и побоища.Все пак той ти е приятел и трябва да знае какво изпитваш към бившата муе приятелка,пък после ако ще да е съгласен или не.НО КЪДЕ ПОДЯВОЛИТЕ СЪМ НАПИСАЛ ЧЕ ТРЯБВА ДА МУ ИСКА РАЗрешеНИЕ?Ако той все още изпитва чувства към нея все някой ще отстъпи,но е кофти да не знаеш нищо и на другия ден да видиш гаджето си с твоя фр.

Значи ще се сбиеш с някой твой приятел,за дето е тръгнал с бившото ти без да говори с теб? :shock:

haritov
08-10-2009, 16:10
АНАТЕМА

kindergarden
08-10-2009, 16:12
АНАТЕМА а престани бе дразнител...кат бебе се държиш :?

haritov
08-10-2009, 16:14
АНАТЕМА а престани бе дразнител...кат бебе се държиш :?

АНАТЕМА