Влез

View Full Version : Каква любов, какви 10 лева

Sun4o19
08-10-2009, 15:36
Качвам се в трамвая и гледам момче и момиче влюбена двойка се целуват. Момчето вика слизаме на следващата спирка, че ще ходим еди къде си...момичето не е съгласно и се скараха..той я удари..и тя се разрева...той си слезна, тя си остана в трамвая да си пътува...някои и вика да го зареже..а тя вика - обичам го, не мога...

Качва се една позната при един и той я закарва в една гора и я питал дали ще духа..тя казала, че не иска и той я изхвърлил от колата посред гора едвам се прибрала до тях 6 часа пеша, че било в отдалечена местност ..

Та да ви попитам защо момичетата си падат по лошите момчета? Защо е необходимо такива неща да се случват? Вместо едно момиче да си хване стабилно момче като мен :lol: тя се хваща с най-неподходящия и най-ужасния, които може да съсипе изцяло живота й

haritov
08-10-2009, 15:38
Питай бившата ми!
Ревеше за оня дето я биеше,а се дразнеше за почти всичко с мен.

Nam3less3
08-10-2009, 15:40
Защото не знаят какво искат, не разбират от любов, обичат да ги бият, и поради други странни психо причини :D

valdesbg
08-10-2009, 15:40
Що пак пускаш същата тема ама с друго заглавие?

И отделно кеф ли ти прави да пораждаш безсмислени спорове? :)

kindergarden
08-10-2009, 15:41
Идиоти!
Днес ги гледам двама двойка...през цялото време си викаха,крещяха,сърдиха,бих шамари :lol: голям смях беше :lol: за кво са заедно само да правят скандали :lol:

Sun4o19
08-10-2009, 15:41
Що пак пускаш същата тема ама с друго заглавие?

И отделно кеф ли ти прави да пораждаш безсмислени спорове? :)

Темата е доста хубава, това, че на теб не ти изнася не пиши смотаняко :-x

Sun4o19
08-10-2009, 15:42
Идиоти!
Днес ги гледам двама двойка...през цялото време си викаха,крещяха,сърдиха,бих шамари :lol: голям смях беше :lol: за кво са заедно само да правят скандали :lol:

Май повечето хора живеят точно за скандалите, ама е някак си неразбираемо..да обичаш някои в името на скандала..явно любовта е наистина изчезнала ;(

Sh@d0w
08-10-2009, 15:44
Идиоти!

Май повечето хора живеят точно за скандалите, ама е някак си неразбираемо..да обичаш някои в името на скандала..явно любовта е наистина изчезнала ;(

Това се нарича мазохизъм :-D И не можеш да съдиш за това от отделни случаи,така че не му придавай масов вид

Dimana99
08-10-2009, 15:45
:o

abv01
08-10-2009, 16:22
Гаджето и няма кола и я бие :shock: :shock: :shock: :razz:

Nam3less3
08-10-2009, 16:27
Абе ще ги бият докато им дойде акъла в главата. Щом се налага :o

rozovsluncho
08-10-2009, 16:28
Качвам се в трамвая и гледам момче и момиче влюбена двойка се целуват. Момчето вика слизаме на следващата спирка, че ще ходим еди къде си...момичето не е съгласно и се скараха..той я удари..и тя се разрева...той си слезна, тя си остана в трамвая да си пътува...някои и вика да го зареже..а тя вика - обичам го, не мога...

:razz: :razz: :razz: смятай как се излага момичето...ей тфа се казва да нямаш никакво достойнство!И аз немога да разбера момичетата дето си падат по батковци дето ги бият :? :shock: :o :D Мале мен ако момче ме удари голям ще го яде!! :lol: :lol: :lol: :x

Чудя се как си позволяват да стоят с хора,които само ги тъпчат...?! :shock: :-x

rozovsluncho
08-10-2009, 16:29
Абе ще ги бият докато им дойде акъла в главата. Щом се налага :o

:-D мда то няма да бият момичета с акъл ми тея дет го нямат :D :lol: :lol: :lol: :lol:

DeViLgIlrL16
08-10-2009, 16:44
знайте ли кога някой ще ме удари... никога... ще има ляв, прав, десен и след т'ва центрирано... :D и точно никога няма да уставя някво си нищожестео, което се мисли за мъж ма всъщност не е да ме удря... тва са улигофрени с комплекси за величие които имат нужда някой тях да ги посмлати... а тва пак да ме свали от колата примерно за тва, че не искам да му духам... ми после кто го хвана и си е подписал смуртният акт... както казах по горе, това неможе да се нарекът "мъже"... като жените са по крехки това не значи, че трябва да бъдем тормозене бити и т.н... всяко нормално момиче с мозак ще си намери свястно момче което да я обича, уважава и да не я тормози, а да бъде мил с нея, не поредният комплексиран улигофрен...

п.п: жал ме е много за такива хора... жалко, че всичко това е истина... макар и грозна... :(

rozovsluncho
08-10-2009, 17:00
знайте ли кога някой ще ме удари... никога... ще има ляв, прав, десен и след т'ва центрирано... :D и точно никога няма да уставя някво си нищожестео, което се мисли за мъж ма всъщност не е да ме удря... тва са улигофрени с комплекси за величие които имат нужда някой тях да ги посмлати... а тва пак да ме свали от колата примерно за тва, че не искам да му духам... ми после кто го хвана и си е подписал смуртният акт... както казах по горе, това неможе да се нарекът "мъже"... като жените са по крехки това не значи, че трябва да бъдем тормозене бити и т.н... всяко нормално момиче с мозак ще си намери свястно момче което да я обича, уважава и да не я тормози, а да бъде мил с нея, не поредният комплексиран улигофрен...

п.п: жал ме е много за такива хора... жалко, че всичко това е истина... макар и грозна... :(

Напълно съгласна съм с теб.Ще ме удари ама друг път :smt021 8-) Но и като има прости момичета, ще има и момчета, които да ги трепят :shock: :( :o :x

Nellynka
08-10-2009, 17:06
Като жена не съм била удряна от момче никога и се надявам да не ми се случи , но немога да бъда с момче , което ме удря , при простата причина че неможе да изпитва нещо към мен и да ми забие един шамар. :o Такива връзки са без преспектива , точно , ама точно никога няма да търпя такова говедо около мен , пък камоли да живея под един покрив с него , и да се самозалъгвам , че го обичам.С боя се охлаждат само и единствено чувствата и води до омраза.

А пък скандалите са неизбежни в една връзка , хората са различни следователно има много противоположни становища,тъй че постоянно има за какво да се драпаш с някой. :lol: :)

Sun4o19
08-10-2009, 17:12
Ами да ви кажа 2 града съм сменил, много нови обстановки, хора и прочие и повечето неща които съм гледал са точно такива случай - с насилие..ама тя всесто да избере някое тихо и добро момче, ще хареса някои боклук...

rozovsluncho
08-10-2009, 17:41
Ами да ви кажа 2 града съм сменил, много нови обстановки, хора и прочие и повечето неща които съм гледал са точно такива случай - с насилие..ама тя всесто да избере някое тихо и добро момче, ще хареса някои боклук...

Нали тряа се напрай...тряа да е гъзарка 8) 8)

ThePowerOfLove
08-10-2009, 18:05
Еми като е проста, така ще е :?
Никое уважаващо себе си момиче няма да търпи някой глупак да я удря :? Не бих могла да обичам човек, който ми причинява болка!

Sun4o19
08-10-2009, 18:09
Да но повечето в името на любовта, търпят болката...

mitakavg
08-10-2009, 18:11
Да но повечето в името на любовта, търпят болката...И заради тая любов треа да те бият :(

ImmortalForever
08-10-2009, 18:17
Това се случва само на безхарактерни пикли!Ако дадеш на един мъж още от самото начало да разбере, че не може да те удря и няма да му духаш насред гората, няма да стане иначе :)някои жени просто нямат себеуважение:)

0nem0retIme
08-10-2009, 18:24

:razz: :razz: :razz: смятай как се излага момичето...ей тфа се казва да нямаш никакво достойнство!И аз немога да разбера момичетата дето си падат по батковци дето ги бият :? :shock: :o :D Мале мен ако момче ме удари голям ще го яде!! :lol: :lol: :lol: :x

Чудя се как си позволяват да стоят с хора,които само ги тъпчат...?! :shock: :-x

++++
:D

mysticinside
08-10-2009, 19:04
Мъжете удрят, защото се мислят за велики ама нека моля ви не забравяме че мъж - жена го е родила така че... никога не бих позволила някой да ми посегне говоря за гадже ...просто е недупостимо ,пък само някой да посмее да ми посгне тогава жална му майка защото баща ми ако разбере става лошо(никой баща не бил оставил дъщеря му да страда).Въпроса е там че мъжете когат нещо не им изнася го изкарват с бой,комплексарчета.Пък и кой знае преди години кви поплювковци са били... :oops: :oops: :)

sentry
08-10-2009, 19:28
насилие към физически по-слаб човек е израз на слаб характер :(
да имаш мускули и п*шка не е достатъчно да се наричаш МЪЖ

love_enrique
08-10-2009, 19:32
Еми да,харесваме ги,по-интересно е като има екшън и момчето не ти се поднася на тепсия,освен това повечето сме си глупави и действаме първосигнално,нещо друго да питаш?

Не мога да разбера що ги пускате тея теми.Айде да зема ся аз да пусна една тема да ви питам що харесвате кухи превзети кифли,ще получа ли смислен отговор?И 10000 поучителни теми да напишете ние ще продължим да си харесваме злите грубяни,а вие кухите лейки,не променяш света с мнението си.

sladkish_14
08-10-2009, 19:35
Жалко е това ,което си написал за край , направо се стърпях да напиша , че ти си жалък :lol: ,,
Това момиче /случката в трамвая/ , може да се е влюбило във въпросното момче преди той да бъде такъв.Нещата се променят , представи си , че са заедно от 3-4 години как просто да си тръгнеш.Някой неща са по - сложни от колкото ни изглеждат на пръв поглед.И на мене така ми говорят 'защо го обичаш още след като мина толкова много време пък и той те заряза' , еми защото съм го обичала преди да стане такъв какъвто е , не е лесно да се откажеш от някой просто , защото е станал по - лош .. Мисля , че е безсмислено това .. Няма лоши и добри за едно влюбено момиче..

kobrichka
08-10-2009, 19:53
Малки и глупави... Никое момиче което уважава себе си няма да допусне такова отношение. Колкото и да обичам някого няма да търпя такова отношение. Да ме удря и да ме засрами така пред толкова много хора. :-o Това вече не е обич, а мазохизъм. Баща ми не ме е удрял никога, няма шанс да позволя на някакъв си да го прави. :o Различни хора, различни принципи. За някои това може да е обич,за мен не е.

rozovsluncho
08-10-2009, 20:00
Малки и глупави... Никое момиче което уважава себе си няма да допусне такова отношение. Колкото и да обичам някого няма да търпя такова отношение. Да ме удря и да ме засрами така пред толкова много хора. :-o Това вече не е обич, а мазохизъм. Баща ми не ме е удрял никога, няма шанс да позволя на някакъв си да го прави. :o Различни хора, различни принципи. За някои това може да е обич,за мен не е.

Съгласна съм с изключение за това с многото хора.Не мисля,че ще ми пука въобще за това,какво ще си помислят другите!Ще ме е срам не от това,че ме е ударил а да остана с него при положение,че ми е посегнал.Дори после да реве и да се тръшка - веднъж позволи ли си да те удари, това ще се повтори!

ThisIsMe
08-10-2009, 20:57
айде айде пак старата песен се завръща, :D
че при теб се е получило таака,не значи че всяка търси лоши момчета.Аз харесвам стабилни и добри,не лоши .Търсих добър и го намерих и за сега не съм се чувствала пренебрегната.Кой както си го направи ;)

evelinka1122
08-10-2009, 21:05
пресили нещата... тъпа тема

bog4eto
08-10-2009, 21:09
Такива момчета са си,явно,доста комплексирани,че удрят момиче.Да ходят да се мерят с "големите" ,като са толкова "мъжаги" ..апф,тва не е мъж ами помия :? И още повече,трябва да си куха лейка,че да търпиш такова отношение..ми нали,ако имате примерно по-натам деца..и тях ще ги тормози..абееее гадна работа.. :?

fifinkathefreak
08-10-2009, 21:31
Кой както си постели.Ценностна система или по-точно липсата й.
Докато сам си втълпяваш,че нещо е правилно или позволяваш да бъдеш убеждаван,и Господ не може да ти помогне.
Именно - двамата си приличат - по слабохарактерността.Само,ч е при единият и другият се изразява по различен начин.
Просто и ясно - животът е такъв.Аз не мога да бъда нито съдник,нито помощник.Само наблюдател,не желая да си надвишавам правата.

Dollystar
08-11-2009, 05:58
Така е и с момчетата те искат да ходат с красиво момиче, което разбирасе притежава някакво самочувствие, но много често се "сере в устата на гаджето си", така че не говорете само за момичетата.
А по темата: Момичетата просто обичат да се чувстват сигурни и си хващат момчета, към които имат някакъв респект и не смеят да им се отворат, колкото и самоуверени да са всъщност!

Aicken
08-11-2009, 06:03
бой ебанье и сръбско за тия ..

Hilary_
08-11-2009, 11:07
Вместо едно момиче да си хване стабилно момче като мен :lol: ...

Минутка за реклама ... 8) 8)

Сега по темата: Това не са "лоши момчета" а селяндури ... има разлика ... :wink:

sweetchef
08-11-2009, 12:11
Секи с интересите и предпочитанията си :)

SmiLe1
08-11-2009, 12:23
Всеки има право на избор и това,че някъде има момичета,които са с момчета,които се държат по този начин с тях си е чисто тяхно решение.Извинявай,но лично аз никога няма да търпя някой да ме бие,дори да го обичам много силно.Ако той ме обича,няма да се държи така и да ми прави сценки за това,че не съм искала да отида някъде си... :?

Bellatrix
08-11-2009, 12:32
Задай този интелигетен въпрос на някоя кифла. Да ти кажа, тия случаи са рядкост. Аз поне съм виждала много малко такива. Повечето момичета имат бая по-сериозно самоуважение.

При мен това няма да се случи. Ако някой тръгне да ме бие, това би бил краят между нас.

GaBiIi__
08-11-2009, 22:31
хаха някой ще те удари ии като няма какво да прави ще тръгне да звъни да се извинява тцтц наистина каква любов а момичето тъпа да е била няма да е пак с него но тя го обича лелел заблуден народ

bubinkaa
08-11-2009, 22:42
мм не разбирам какво удоволствие доставя на "мъжете" да бият приятелките си?!...да не би да се чувстват много горди,че са хвърлили един бой на момиче...
също така как момиче ще продължи да казва колко "обича" приятеля си...след като е бие...
леле ако мен някой ми посегне....в момента ...в който го направи всички чувства ще се превърнат в омраза и отвръщение... :?

storex
08-12-2009, 02:16
Такива момчета са си,явно,доста комплексирани,че удрят момиче.Да ходят да се мерят с "големите" ,като са толкова "мъжаги" ..апф,тва не е мъж ами помия :? И още повече,трябва да си куха лейка,че да търпиш такова отношение..ми нали,ако имате примерно по-натам деца..и тях ще ги тормози..абееее гадна работа.. :?
Подкрепям на 100%