View Full Version : ???
cvetemoe
08-10-2009, 19:18
???
Не е болест. Нарича се асексуалност. :)
rozovsluncho
08-10-2009, 19:37
Това е супер странно :neutral:
нищосексуални :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
LovelyGirl
08-10-2009, 19:45
Сигурно е временно :-|
Странно ми се струва да не изпиташ сексуално влечение през целия си живот :-o
hamacs563
08-10-2009, 19:48
Сигурно е временно :-|
Странно ми се струва да не изпиташ сексуално влечение през целия си живот :-o
Подкрепям :)
Искам да ви попитам как се нарича човек който не изпитва сексуално влечение нито към момичета, нито към момчета, нито към животни нито към нищо. Болест ли е това и как се нарича.
Например човек изпитваш сексуално влечение към другия пол и хетеросексуален, ако изпитва сексуално влечение към своя пол е хомосексуален, ако изпитва сексуално влечение към двата пола е бисексуален а как се нарича човек който не изпитва сексуално влечение нито към жени нито към мъже. Просто пълно базстрастие. Мерси
Абе ако Фройд беше жив сигурно щеше да си изяде книгите от яд, защото неговата теория са сексуалността като днижеща сила на човека, при мен не важи, ами хич. Така че Фройд да си има много здраве с теорията си.
нарича се ЕМО или по точно глупак :-D
Ilikeliljon
08-10-2009, 20:00
Искам да ви попитам как се нарича човек който не изпитва сексуално влечение нито към момичета, нито към момчета, нито към животни нито към нищо. Болест ли е това и как се нарича.
Например човек изпитваш сексуално влечение към другия пол и хетеросексуален, ако изпитва сексуално влечение към своя пол е хомосексуален, ако изпитва сексуално влечение към двата пола е бисексуален а как се нарича човек който не изпитва сексуално влечение нито към жени нито към мъже. Просто пълно базстрастие. Мерси
Абе ако Фройд беше жив сигурно щеше да си изяде книгите от яд, защото неговата теория са сексуалността като днижеща сила на човека, при мен не важи, ами хич. Така че Фройд да си има много здраве с теорията си.
Цвете Мое, Фройд нямаше да си изяде книгите, защото това, за което той говори няма нищо общо с това, което ти казваш. :D :D
ThisIsMe
08-10-2009, 20:50
сега ако кажеш и че не обичаш храна и вода.... :D
Може би не ти е дошъл още периода,на колко години си?
rozovsluncho
08-10-2009, 21:06
Да,на колко години си?
BePoHuKa
08-10-2009, 21:55
Сега ще каже на 12 и вижте какво клане ще настъпи! :razz: Инъче,ако си да речем на 30 и още се чувстваш по този начин значи си асексуална. :)
Абе ако Фройд беше жив сигурно щеше да си изяде книгите от яд, защото неговата теория са сексуалността като днижеща сила на човека, при мен не важи, ами хич. Така че Фройд да си има много здраве с теорията си. ем ти момче ли си
LadY_AnonYmitY
08-10-2009, 23:33
Абсолютно невъзможно.Биологически е вроден е във всяко животно инстинкта да се размножава.Ако някой нищо не го привлича сексуално=няма произвеждане на хормони=липса полови органи=уродливост или извънземно... 8)
Rebirthing
08-11-2009, 00:26
Асексуалност :-o
time2rock
08-11-2009, 00:50
Асексуалност :-o
+1
:)
Абсолютно невъзможно.Биологически е вроден е във всяко животно инстинкта да се размножава.Ако някой нищо не го привлича сексуално=няма произвеждане на хормони=липса полови органи=уродливост или извънземно... 8) По добре прочети това онова, преди да правиш такива смели изказвания. Това явление се нарича Асексуалност, рядко срещано е, но го има.
VforVendeta
08-11-2009, 13:25
Преди да кажа компетентното си мнение за умствения ти капацитет, желая да спомена, че Зигмунд Фройд е постигнал много в сферата на психологията за разлика от тебе (едно нищо недоумяващо лапе). Така че не си мисли че си излязла умна като споменаваш името му в недообмислената си тема.
Като толкова много те интересува как се наричат тези хора хвани някои учебник, интернет ("google it"), енциклопедия и прочети.
П.П: Ако нямаш сексуално влечение към нищо върви на лекар, не ми пълни интернета с простотии.
TheDuchess
08-11-2009, 15:00
Преди да кажа компетентното си мнение за умствения ти капацитет, желая да спомена, че Зигмунд Фройд е постигнал много в сферата на психологията за разлика от тебе (едно нищо недоумяващо лапе). Така че не си мисли че си излязла умна като споменаваш името му в недообмислената си тема.
Като толкова много те интересува как се наричат тези хора хвани някои учебник, интернет ("google it"), енциклопедия и прочети.
П.П: Ако нямаш сексуално влечение към нищо върви на лекар, не ми пълни интернета с простотии.
Я по-полека ... Момичето/момчето има проблем и пита..За това е направен тоя форум до колкото знам. Поне не е тема 'Бременна ли съм', 'Колко трябва да ми е дълъг', ' На 12 съм ама искам да съм на 20'. Вземи прочети в гугъл "Как да не съм пълния нърд" и после споделяй Компетентното си мнение за квото и да е.
За да не съм мноо off : асексуалност се нарича тва както казаха доста хора преди мен.
lifelesscorpse
08-11-2009, 15:05
Интересна тема,но не мога да ти помогна...
laila_94
08-11-2009, 18:28
Не си намерил подходящият човек :P .Има време,ще се оправиш,спокейшанс :D :)