Влез

View Full Version : Нервят ли ви дъртите /баба & дядо/

sheisthenumberone
08-10-2009, 20:31
Не знам колко от вас живеят при баба & дядо но има някои много зли.... изперкали стари хора .Наи-вече дядовците..... ако са бивши воени исперкват хипер яко и постояно откачат карат се и т.н. само проблеми създават на младите............ :-x

ShtrudeL
08-10-2009, 20:38
Не.
Е вярно баба ми е понякога малко досадна с тва "Гладна ли си,жадна ли си,студено ли ти е...." , "ама хапни си малко де,ама айде де..."
пфу пфу... знае само акъл да дава :-o ама кво да се прави...нали са ти баба и дядо ^^

LovelyGirl
08-10-2009, 20:47
Аз живея с баба си.Определено не е много лесно, но се налага.
Често спорим, то и като и се обясни нещо не разбира от първия път, че понякога и изобщо, ама и свикнах вече.

sladkish_14
08-10-2009, 20:49
Олееееееее това е идеалното място да го споделя ,,НЕ отговаря на темата обаче ми е много зле ,,
Днеска към 23:00 , чувам аз от терасата си някакво странно животно да издава звуци и изплашена , че наще ги няма се затичвам право на долу в на баба стаята./тя спи в тази стая лятото , защото е по - хладно/ И отварям си аз вратата с гръм и трясък /вътре тъмно/ и какво да видя 'баба яхнала дядо ' :shock: :shock: :shock: Олеее като я видях отгоре в/у на дядо *** и направооо :shock: , тя от стреса падна от леглото и ми вика 'Олеее Даниелкааа какво има' и аз :shock: ми има някакво животно и тя веднага ме изкара от стаята направи се , че нищо не е станало и това е ,, Олеее ужассс :shock: Трябваше да го споделя ,,
Иначе по темата: Да дразнят ме някой тяхни действия , обачеее :shock: :shock: :shock: НЕ НЕ НЕ ,.,,

LovelyGirl
08-10-2009, 20:53
:lol: :lol:

Е, че к'во, радвай се за хората.На техните години и те имат нужда от удоволствие 8-)

sladkish_14
08-10-2009, 20:57
^ Ти ако видиш баба си и дядо си как го правят :shock: , ще се радваш ли :lol: ,, като попарена съм ...

П.С - Сори за спама , наистина още ми държи влага ,,

LovelyGirl
08-10-2009, 21:01
Е на момента ще ми стане гадно, леко гнусно :-D , ама все пак и те са хора, имат си нужди :)

ThePowerOfLove
08-10-2009, 21:33
Сигурно е било ужасно :?
Иначе аз останах вече само с 1 баба, която не ме дразни изобщо :) Много ми допада :-)

Biskfitka
08-10-2009, 21:43
Олееееееее това е идеалното място да го споделя ,,НЕ отговаря на темата обаче ми е много зле ,,
Днеска към 23:00 , чувам аз от терасата си някакво странно животно да издава звуци и изплашена , че наще ги няма се затичвам право на долу в на баба стаята./тя спи в тази стая лятото , защото е по - хладно/ И отварям си аз вратата с гръм и трясък /вътре тъмно/ и какво да видя 'баба яхнала дядо ' :shock: :shock: :shock: Олеее като я видях отгоре в/у на дядо *** и направооо :shock: , тя от стреса падна от леглото и ми вика 'Олеее Даниелкааа какво има' и аз :shock: ми има някакво животно и тя веднага ме изкара от стаята направи се , че нищо не е станало и това е ,, Олеее ужассс :shock: Трябваше да го споделя ,,
Иначе по темата: Да дразнят ме някой тяхни действия , обачеее :shock: :shock: :shock: НЕ НЕ НЕ ,.,, :shock: :razz: Лелелее...

Мойте баба и дядо едните ме дразнят много,а другите са много якиииии. :grin:

Di
08-10-2009, 21:45
е..

Brunetkaa
08-10-2009, 21:58
:razz: сигурна ли си че са го правили..все пак тъмно е било може да си се объркала.. :shock: :lol:

RaZzer
08-10-2009, 22:08
По темата: Като цяло - много си ги харесвам... Само дето понякога прекаляват с вниманието, но това е приемливо... :-D

fifinkathefreak
08-10-2009, 23:26
За съжаление вече си имам само един дядо.Много го обичам,като бях малка бяхме много близки - той ме научи да яздя,да карам трактор и други полезни неща.
Напоследък звъни само,за да ме чуе.Днес ми се обади да ме пита какво правя.Знам,че се чувства сам,но след смъртта на баба не мога да го погледна в очите.Страх ме е ,че болката,която ще видя там ще ме изкара от равновесие,ще се разплача,ще се разплаче той и...мани,бегай.

Иначе с баба ми винаги съм се разбирала.Меко казано - най-прекрасния човек на света,който от ден на ден все по-зверски ми липсва.

Не казвам,че нямат отрицателни черти - всеки има,но не ги търсете толкова настойчиво,а се опитвайте да намерите доброто :)

CraZyTyY
08-11-2009, 04:30
Нямам такива, че да ме дразнят :-|

mar7inaaa
08-11-2009, 05:37
Аз живея с баба си.Определено не е много лесно, но се налага.
Често спорим, то и като и се обясни нещо не разбира от първия път, че понякога и изобщо, ама и свикнах вече.

+1 :D :D

kamucheto0
08-11-2009, 06:03
Не.
Е вярно баба ми е понякога малко досадна с тва "Гладна ли си,жадна ли си,студено ли ти е...." , "ама хапни си малко де,ама айде де..."
пфу пфу... знае само акъл да дава :-o ама кво да се прави...нали са ти баба и дядо ^^

на същото мнение съм
:)

YaNcHeToOo
08-11-2009, 06:52
Ми не, не живея с тях и може би заради това, а ако отида при тях ме изнервят естествено, все за нещо намират :lol:

mitakavg
08-11-2009, 08:31
Секи път кат им хода на гости на 1-вия час ми иде..... :-x

Jadzia
08-11-2009, 08:59
понякога баба да,не че с нещо лошо,ами е прекалено загрижена все едно съм бебе,ама нали съм и внучка :D иначе не ме дразнят,даже са ми забавни като почнат да се карат .. :D един с друг

ifilin4ica
08-11-2009, 09:50
В момента имам само баба. Дядо ми почина преди 7 години и за мен беше огромен шок. Сега на баба ми й е скучно и по цял ден звъни по телефона и ми досажда. Знам, че не й е лесно сама...и се старая да ходя все по-често, но все пак...
Иначе си се разбираме. По-добре се разбирам с нея, отколкото с майка ми и все й се оплаквам от нея :D

CTOMAHA
08-11-2009, 10:14
да някой път много ме дразняно за щястие неживея с тях :)

mochsis
08-11-2009, 10:23
НЕ :).. е някой път дядо ми ме дразни, ама все пак са ми баба и дядо!

Moonchild
08-11-2009, 10:43
Много ме нервят,голяма са досада

differentbynature
08-11-2009, 12:13
Не, добри са :D :)

youloveme
08-11-2009, 12:14
Не не ме дразнят може би защото още са млади на 58 са :) Супер хора саа :grin:

elle_123
08-11-2009, 12:26
Не ,много ги обичам и уважавам,защото винаги са готови да помогнат на мен или на другиго от семейството. :P

sweetchef
08-11-2009, 12:49
Не :)

angel4e_f3
08-11-2009, 15:33
Живея с тях и понякога ме дразнят,ама кой ли не ме .... иначе са супер печени хора и много си ги обичам :)

Assshley
08-11-2009, 15:38
ДОСАДАААААААаа отвсякъдее .. Иначе гледам да се отнасям с уважение към тях.Все пак по-възрастни са,гледали са ме малко или много.

bloodyF
08-11-2009, 16:32
оо всичките ги мразя...само 1ния от дядовците си го обичам...и 1та ми прабаба...от баби,дядовци и разни такива това са хората които ако умрат ще ми липсват... :?

endless07
08-11-2009, 16:36
ne 6toto davat pari :D;D

cookie_master
08-11-2009, 17:33
Иначе по темата: Да дразнят ме някой тяхни действия , обачеее :shock: :shock: :shock: НЕ НЕ НЕ ,.,, :shock: :shock: .По темата:Не живея с тях,но когати ни идват на гости ми скъсват нервите :x

NeverTheSame
08-11-2009, 19:02
Определено Не!
От страната на майка ми баба и дядо са супер големи маняци и просто няма други като тях.Те са по-съвременни хора (особено дядо ми) и от нашите :x
Тези от стараната на баща ми не ги виждам често...малко ме дразнят като почнат с глупостите да ям...да си гледам само здравето и нищо друго,но ги разбирам напълно.
Та така..имам късмет с баба и дядо (sun)

Scr3amerka
08-11-2009, 19:07
По темата: Като цяло - много си ги харесвам... Само дето понякога прекаляват с вниманието, но това е приемливо... :-D

chill
08-11-2009, 19:13
Обииичам дядоо
Баба от страна на мама постоянно ме критикува и все ми се сърди, та нея не я уважавам много
Другата ми баба я харесвам
ноо дядооо е дъ беест

Slashy
08-11-2009, 19:31
ооо мн са яки мойте :Д без единия ми дядо
ама останалите са супер, най-вече с др-ия ми дядо мн се разбираме ;р

happyfacex
08-11-2009, 19:34
Как можете да ги мразите бе. Много сте ограничени. :?

loveandemotion
08-11-2009, 20:54
Как можете да ги мразите бе. Много сте ограничени. :?разнич хора различни идеали.

AceXe
08-11-2009, 20:57
Изперкали или не, аз им се възхищавам... Толкова много история има в тях... Ако съумееш да извличаш тази история от миналото им ще осъзнаеш, че са страшно богати хора.

skittle
08-12-2009, 10:35
ДА !!! 100% Всеки път като ги видя :lol: :lol:

ameli
08-12-2009, 11:07
и аз живея с баба си
понякога се вдетинява и се сърди за всяко нещо
но и аз и свикнах :D

snufff
08-12-2009, 14:39
Не,даже ме раадват хипер мноу

vikatavili12
08-12-2009, 15:32
най-готиния ми дядо почина преди 4 год. :smt022 аа инече другите си ги харесвам нали все пак са ми баба и дядо :smt007 :smt054

Techy
08-14-2009, 01:21
Най-Пекъните хора на света Дядовци x2 Баби x2 :-D

Jumbie483
08-14-2009, 06:41
аз си останах само с една баба и един дядо.. другите починаха преди години..
не живея с тях, но когато си ходим на гости никога не са ме нервирали :) дядо ми е супер готин човек с уникално чувство за хумор, а баба ми е прекалено загрижена за всичко, но по доста забавен начин 8-)

lipsvashh_mi
08-14-2009, 09:56
понякога!...Винаги са прекалено заглижени и фърчат около мен да ми угаждат...все пак не съм на 5 :D

KoRnFlAkE
08-15-2009, 03:50
обичам баба(от страната на майка ми). другата баба е просто.. не сме близки. двамата ми дядовци са починали. не е истина баба колко ми липсва сега. :)

mArMaLaDkA
08-15-2009, 03:57
Баба, от страна на майка ми, почина преди няколко години, Бог да я прости. Изключително много си я обичах.
Дядо ми, пак от същата страна, хич не го обичам, даже и не го уважавам. Семейни истории...
Баба, от страна на татко, е много добра, женицата. Все ми прави ликьори, лютенички, сладка, курабийки, соленки, праща ми готвено(не че у нас не се готви, ама тя "да пратела"), говорим си, обичам я.
Дядо ми пък на моменти прекалено се вживява в историите си, ама пък и той се старае винаги да помогне, с каквото може.

eveto_xx
08-15-2009, 06:22
Понякога. Без вечерен час съм , но на село ли съм - дядо ми не ми дава да излизам, трябва да се крия. Защото миналата година разбра, че си имам приятел и вече ми е забранено да излизам. Жена му ( сиреч баба ми ) пък е егати чистницата. Няма лошо, ама не можеш да седиш на спокойствие . Във всеки един момент всичко трябва да е изрядно. Баба ми вкъщи е луда. Тя пък е на 86 (да е жива и здрава). Тя само върви из къщата и си говори сама простотии и непрекъснато източва водата от бойлера така, че никой да не може да се изкъпе в близките 3 часа. Абе да са ни живи и здрави, ама годините не прощават на никого.

angel4eto7
08-16-2009, 14:14
аз не живея нито при едните нито при другите, но когато им отидем на гости с наще - са много мили :grin:

teenems
08-16-2009, 18:49
не.много си ги обичам даже :-)

yambolov
08-16-2009, 20:58
баба ми от страна на баща ми,винаги гледа да помогне на хората,и понякога това ме дразни,защо трябва да мисли толкова за хората,постоянно ме пита гладен ли си и като кажа не почва да ми изрежда какво има в хладилника,напрао откачам,но иначе мн си ма кефи.дядо ми от същата страна,продължава да бачка с багер въпреки че е на 68г.малко от време на време си пийва ама то нормално и без цигари неможе.баба ми от страна на майками.....напрао ме побърква кат почне с плановете си,ко щяла да построи ко щяла да купи напрао са нервя и е манячка на тема чистота,преди не беше такава ама искара 3 месеца в германия и перкуляса.дядо ми от същата страна,еми нз...някак си мн рядко го виждам,защото с баба ми са се развели като са били млади,и когато отида при него на 2/3 месеца 1 път за 2/3 часа,някак си ми е странно дори да му кажа дядо....но няма значение.прабаба ми е на 70 някаде(да е жива и здрава) постоянно като отида при нея и ми повтаря да са пазя да не се разболявам да не се карам да не се бия и някви такиа,викам си на акъла ако знай колко съм са бил и т.нт.просто незнам,
ИНАЧЕ СА ОБЩО ВЗАЕТО ПЕКАНИ МОЙТЕ.

impassive7
08-16-2009, 22:39
Имам само една баба от майчина страна, като цяло се държи добре и не ме дразни много, ама скоро се карахме, че почна да ми дава съвети за гаджетата и стана мазало... :D Ама иначе е добра! :)

Krasencety
08-19-2009, 17:00
Рядко се е стигало до момент, в който чак да ме дразнят.Много си ги обичам! :grin: :-)

Millen4ety
08-19-2009, 18:03
единият ми дядо е мъртъв, с едната баба не си говорим по семейни причини, другата баба е вещица, а другият дядо си гепи любовница, с него не сме скарани 8-) , но не сме и близки и рядко се чуваме

ecstazy
08-19-2009, 18:12
изобщо :)

BrainlessROCKBABY
08-19-2009, 18:20
Не.

мда. + тфа ако можех да върна дядо.. :cry:

plamka
08-19-2009, 19:51
Мразя баба ми, ама наистина я мразя. Гадна лицемерна актриса. Дядо ми по го понасям.

myHeartIsOnlyForYou
08-19-2009, 20:32
Чак да ме дразнят...но може би ги виждам твърде рядко,за да се породи такова чувство..

todor4o
08-20-2009, 08:01
и двата чифта дядо и баба са печени :grin: обаче дядото на една приятелка е бивш военен и налитал на гаджето и...да го бие де :lol:

MirCa1
08-21-2009, 00:09
ами попринцип всички ги обичам , но само баба ми отстрана на майка ми е голяма нервачка .. не можеш да излезеш на галва с нея .. ужас е .. все знае какво да ти каже .. как да ти отговори .. как да те направи по нисък и от тревата дето се вика .. последния път чак ме хвана срам ... в автобуса почна да се кара с хората вътре ... ии аз стоях само и я гледах ..пълелн кошмар... иначе ако е спокойна и мълчиш всичко ще е ок .. :-D

NikkiTheSlayer
08-21-2009, 00:16
Баба ми.Бахти някой път ми идва да й ударя един....

2G4Y
08-21-2009, 03:37
Епа мойте са си супер ... от страна на майка :D :D иначе от към баща ми от 17 години 1 път не ми е звъннала за рд за коледа и нова :D Иначе дядо ми е супер печен .. ходим на риба помагам му с квото мога на село Иначе и баба ми е супер готина :grin: ама малко забравя :D Та пример : един път ме пита искаш ли ябълка .. викам не след малко ша ядем ... след 2 минути искаш ли ябълка ... така сигурно 10 пъти и накрая ми носи една и вика на баби яж ... викам не искам ябълка .. а тя еее що ме лъжеш искам ябълка аз ода търча да ти земам :D :D :D :D

mrtn
08-21-2009, 08:37
Понякога, но баба ми най-много ме ядосва ама я обичам няма как :-D 8)

bloodyF
08-21-2009, 10:54
щом баба ми вчера така ме ядоса че ме заболя главата + треперех 1 час след това смятайте.. :?

ToniStoraro
08-21-2009, 13:36
не. Много готини хора са.

Bimmer
08-22-2009, 07:50
НЕ. Никога. Аз ги уважавам, особено единия ми дядо.

fluffka1
08-22-2009, 09:20
пффф много е гадно да живееш с баба и дядо. Аз хубаво че ги виждам само по няколко пъти годишно. Уважавам ги, обаче немога да си представя да живея постоянно с тях :shock: така ми е по-добре. Отиваме за 1 седмица примерно, нито се караме нито нищо. Обаче при едните е много гадно щото има режим при тях, ужс

vampirekiss
08-22-2009, 10:01
Направо ме вбесяват.Много мнго не се задържам около тях.

sexydevil
08-22-2009, 12:12
Не.
пфу пфу... знае само акъл да дава :-o ама кво да се прави...нали са ти баба и дядо ^^ +1 бре мама му постоянно трябва да ми се яде ... слаб съм бил :shock:

SomewhereInTime
08-22-2009, 14:59
Мммм не бих казала. Виждам просто колко ме обичат, и разбирам държанието им. По стечение на обстоятелствата, разбрах колко ми липсва всичкото това, ''защо ядеш толкова малко'',''хапни си кексче'',''леле кихна - ТИ СИ БОЛНА, бързо сиропа'', и ставането в 7 часа сутринта за разходки и работа вкъщи. Толкова бих се радвала да си имам някоя баба или някой дядо, с който спокойно да седна и да слушам истории отпреди години. Бих била ужасно доволна, ако някой ми приготвяше кексове всеки ден, кой от кой по-вкусни, ако някой ми вареше кафето и ми връзваше косата. Да имам някоя баба, която да ми плете топли и меки чорапи за зимата, и хубави пуловери :-D . И не, не съм на 12-13, просто наистина ми лиспва всичко това..
Не че майка ми не го прави понякога, но бабата си е съвсем друго нещо, а и майка ми няма цял свободен ден. Има си работа и рядко би отделила време. Друго си е бабата : ). И ми липсва, точно защото знам какво е. Но сега нещата стоят така , че не мога да ида при баба и спокойно да седна и да я гледам какво готви, или как плете... Но знам, че винаги мога да разчитам на нея.Така, че трябва да оценяваме тези дребнички и понякога досадни неща. Ако вас ви дразнят - разбирам, нормално е, но се замислете какво ще е ако изведнъж всичко това изчезне :? .

SkiCatA
08-22-2009, 18:25
понякога се дразня като ми кажат да направя несто :( :( но 4ак да ги мразя - се пак нали дават пари :D :D :D тва е наи важното :D

miminkaa
08-23-2009, 21:13
Не даже са си големи пичове
:smt052 :smt052

eatmybrain
08-23-2009, 22:53
Не,обичам ги страшно много.Баба си обичам даже повече от майка ми

Vengeance
08-24-2009, 08:23
не ме нервят,защото вече нямам :(

denuutu
08-24-2009, 09:47
Мойта бабка като почне.... Да ми разправя некви клюки ... Да ме разпитва за известни личности...И нема и ми каже ма бабо вържи си косичката че ти е по хубаво тва ми бърка у мозък... и кат почне ела си хапнеш тва ела си хапнеш онова...не ходи боса че ш истинеш....защо си пуснала и телевизора и компютьра и лампите в коридора знааш ми колко ток харчи....дрън-дрън :shock:

iiordanova
08-24-2009, 11:08
Не , имам най-добрите баби и дядовци.
И не е приятно от страни да ги наричате " дъртите " .. те са ви роднини.

Converse333
08-24-2009, 19:33
Мойта бабка като почне.... Да ми разправя некви клюки ... Да ме разпитва за известни личности...И нема и ми каже ма бабо вържи си косичката че ти е по хубаво тва ми бърка у мозък... и кат почне ела си хапнеш тва ела си хапнеш онова...не ходи боса че ш истинеш....защо си пуснала и телевизора и компютьра и лампите в коридора знааш ми колко ток харчи....дрън-дрън :shock:

Тццц същата работа.Особено това за косата направо незнам къде ми бърка като го каже . :-x 8-) Аз с едната ми баба много се дразня.Постоянно я занимавам когато си гледа филмите и тя ми казва или "Майната ти" или "идиотка,глупачка"... Първия път като ми каза така аз казах:бреее виж я ти дъртата обиждала.. 8-)
Ама си я обичам,к'во да я правя...

А другата ми баба не се интересува от нищо друго,освен от себе си.Даже незнае кога имам рожден ден,на колко години съм ... :lol: Всеки ден е в града и никога не идва у нас,за да ме види.(Не,че ми е притрябвала,де) Иии като ме види само ми разправя колко е болна и как я болят хемародитите ! Бляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяк :-# :smt118

GreenMimss
08-25-2009, 10:11
Не! Много са яки :smt007 8-)

dessko
08-25-2009, 10:12
само едната ми баба ме дразни понякога :D

petito93
08-25-2009, 17:30
Едната ми баба е малко лудичка :D не че психически,ама като си науми нещо и...не отсъпва дори да е очевидно,че не е права

deni15
08-25-2009, 18:04
напротив дават мн парички :D

casey
08-26-2009, 11:41
Изобщо! Мойте баба и дядо са много млади 50 и няколко годишни са (едните де с другите не се виждам) и са супер готини. Бабчето особенно - много е в крак с модата... 8)