- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нервят ли ви дъртите /баба & дядо/
Не знам колко от вас живеят при баба & дядо но има някои много зли.... изперкали стари хора .Наи-вече дядовците..... ако са бивши воени исперкват хипер яко и постояно откачат карат се и т.н. само проблеми създават на младите............![]()
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
Не.
Е вярно баба ми е понякога малко досадна с тва "Гладна ли си,жадна ли си,студено ли ти е...." , "ама хапни си малко де,ама айде де..."
пфу пфу... знае само акъл да даваама кво да се прави...нали са ти баба и дядо ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз живея с баба си.Определено не е много лесно, но се налага.
Често спорим, то и като и се обясни нещо не разбира от първия път, че понякога и изобщо, ама и свикнах вече.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Олееееееее това е идеалното място да го споделя ,,НЕ отговаря на темата обаче ми е много зле ,,
Днеска към 23:00 , чувам аз от терасата си някакво странно животно да издава звуци и изплашена , че наще ги няма се затичвам право на долу в на баба стаята./тя спи в тази стая лятото , защото е по - хладно/ И отварям си аз вратата с гръм и трясък /вътре тъмно/ и какво да видя 'баба яхнала дядо '![]()
![]()
Олеее като я видях отгоре в/у на дядо *** и направооо
, тя от стреса падна от леглото и ми вика 'Олеее Даниелкааа какво има' и аз
ми има някакво животно и тя веднага ме изкара от стаята направи се , че нищо не е станало и това е ,, Олеее ужассс
Трябваше да го споделя ,,
Иначе по темата: Да дразнят ме някой тяхни действия , обачеее![]()
![]()
НЕ НЕ НЕ ,.,,
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
![]()
![]()
Е, че к'во, радвай се за хората.На техните години и те имат нужда от удоволствие![]()
^ Ти ако видиш баба си и дядо си как го правят, ще се радваш ли
,, като попарена съм ...
П.С - Сори за спама , наистина още ми държи влага ,,
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Е на момента ще ми стане гадно, леко гнусно, ама все пак и те са хора, имат си нужди
![]()
Сигурно е било ужасно![]()
Иначе аз останах вече само с 1 баба, която не ме дразни изобщоМного ми допада
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от sladkish_14
![]()
Лелелее...
Мойте баба и дядо едните ме дразнят много,а другите са много якиииии.![]()
сигурна ли си че са го правили..все пак тъмно е било може да си се объркала..
![]()
![]()
Щастието на човека е в малките събития..!
По темата: Като цяло - много си ги харесвам... Само дето понякога прекаляват с вниманието, но това е приемливо...![]()
За съжаление вече си имам само един дядо.Много го обичам,като бях малка бяхме много близки - той ме научи да яздя,да карам трактор и други полезни неща.
Напоследък звъни само,за да ме чуе.Днес ми се обади да ме пита какво правя.Знам,че се чувства сам,но след смъртта на баба не мога да го погледна в очите.Страх ме е ,че болката,която ще видя там ще ме изкара от равновесие,ще се разплача,ще се разплаче той и...мани,бегай.
Иначе с баба ми винаги съм се разбирала.Меко казано - най-прекрасния човек на света,който от ден на ден все по-зверски ми липсва.
Не казвам,че нямат отрицателни черти - всеки има,но не ги търсете толкова настойчиво,а се опитвайте да намерите доброто![]()
Нямам такива, че да ме дразнят![]()
no relationship, no emotion, just sex..
на същото мнение съмПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
I'd come for youu .. <3
Ми не, не живея с тях и може би заради това, а ако отида при тях ме изнервят естествено, все за нещо намират![]()
понякога баба да,не че с нещо лошо,ами е прекалено загрижена все едно съм бебе,ама нали съм и внучкаиначе не ме дразнят,даже са ми забавни като почнат да се карат ..
един с друг
В момента имам само баба. Дядо ми почина преди 7 години и за мен беше огромен шок. Сега на баба ми й е скучно и по цял ден звъни по телефона и ми досажда. Знам, че не й е лесно сама...и се старая да ходя все по-често, но все пак...
Иначе си се разбираме. По-добре се разбирам с нея, отколкото с майка ми и все й се оплаквам от нея![]()
да някой път много ме дразняно за щястие неживея с тях![]()
Срещам кучка ''чука ми се,,да я черпя аз япитам...
тя ми вика ''Искам и си клати задника във ритъм"
НЕ.. е някой път дядо ми ме дразни, ама все пак са ми баба и дядо!
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
Много ме нервят,голяма са досада
Не не ме дразнят може би защото още са млади на 58 саСупер хора саа
![]()
Vin diesel RULZZZZ