View Full Version : Момичетата = ?
ShtrudeL
08-10-2009, 22:03
Не съм сигурна че темата е за тук...извинявам се ако е така :-o
Въпроса ми е по-скоро към момчетата,но не пречи да отговарят и момичета...както и да е.
Не ви ли дразнят момичетата, които се държат като простачки? :-o Които псуват повече и от момчетата,държат се агресивно,надуто и и...без никакво възпитание...не говоря за мъжкараните,а за надутите с просташки манталитет... На мен лично ми изглежда супер грозно едно момиче да псува или да се напива като свиня...Да не говорим за момичешките скарвания така да го кажем... О.о В даскало като видя например две момичета да се карат (понеже е често срещано) и обиждат с какви ли не думички направо смешно ми става...даже не смешно еми е за съжаление...да показваш толкова простотия...и да си момиче...И даже не умеят и да се защитават нормално еми именно с псувни...Тва че някой изразява мнението си за теб макар и отрицателно не означава че е всички онези обидни думички, с които гореспоменатите госпожици се обиждат...
Всичко тва е даже отчайващо...разбирам че не е само при момичетата,но е наистина грозно...
Какво мислите вие по темата? :-o
funky921
08-10-2009, 22:12
това е просто за да са в центъра на внимание .. понеже са кухи лейки си мислят, че по този начин са модерни .. :-o
На мен лично ми изглежда супер грозно едно момиче да псува или да се напива като свиня...
И на мен...
А относно този тип момичета, за който ти говориш - едва ли някой ще изрази положително мнение. То това поведение не отива и на момче, а за момиче - направо е отвратително! :?
ShtrudeL
08-10-2009, 22:21
Еми да ама това е отвратително...после защо има теми "момичетата/жените са кучки,еднакви" и не знам си какви още...че нямало свестни,.....говорят общо за всички...а вярвам че има и свесни както момичета така и момчета...
Даже ми е странно някой да ми каже някой че съм жена... 8-) Аз съм си дете ^_^ (така се чувствам ^^) Но като ти каже някой "абе вие момичета...." (отново общо казано) и вече губиш желание да разбереш кво е искал да каже понеже ти става ясно че човека който го казва се води от очакваното за едно момиче...
Не се обиждам от такива масови изказвания,но просто е трагично.
^
Тва са момичета дето искат да се докажат,защото нямат самочувствие!
За тях да се направиш на важна,да убидиш някой и да му земеш акъла е геройство! Знам и защо е така.Защото там където другите успяват,те не могат!
mitternacht
08-10-2009, 22:39
Добро утро.
Еми да ама това е отвратително...после защо има теми "момичетата/жените са кучки,еднакви" и не знам си какви още...че нямало свестни,.....говорят общо за всички...а вярвам че има и свесни както момичета така и момчета...
Даже ми е странно някой да ми каже някой че съм жена... 8-) Аз съм си дете ^_^ (така се чувствам ^^) Но като ти каже някой "абе вие момичета...." (отново общо казано) и вече губиш желание да разбереш кво е искал да каже понеже ти става ясно че човека който го казва се води от очакваното за едно момиче...
Не се обиждам от такива масови изказвания,но просто е трагично.
^
Това с общите изказвания е друга тема, но понеже ми е любима - не мога да не я зачекна... Супер глупост е да се поставят група хора под общ знаменател... :?
Т'ва за мен са абсолютно двойни стандарти. С какво една псувня става по - красива и приятна за ухото, изказана от устата на мъж? Или пък един пиян мъж, който се прибира и пребива к'вото му се изпречи на пътя е по - добра гледка от пияна жена? Абсолютно двойни стандарти и нищо повече! Такива неща не са грозни правени само от единия пол, те са грозни по принцип и не бива да ги има...
Познато..
В моето даскало е така постоянно.. Някакви пикли само се правят на кой съм аз.. Дори си викат ''Оу, кучко/курво'', но не да се обиждат ами просто така си се викат :razz:
Големи образи са някои, особено като мине някой батко от горните класове.. тогава са направо за вбокса :D :D
PurpleDream
08-10-2009, 23:09
айде айде в моето даскало миналата година 2 не само,че се псуваха ами се и сбиха :D инъче съм съгласна с авторката,ама хората са гадни и тъпи и колкото и да им се говори няма да се променят
0nem0retIme
08-11-2009, 04:45
Ооо,ама то се свиква с тези .. :lol:
Nadelina
08-11-2009, 05:54
Момчетата не са по-различни, просто е по-разбираемо и приемливо да го правят при положение, че за "Здравей" се наричат копеле, дори. А кокретно за такъв тип хора мога да кажа, че го правят от комплекс, няма с какво друго да се защитят, мислят, че така изпъкват и после всички им се възхищават "как са успели да направят някой за 2 ст.". Лошото е в това, че е точно обратното, но не го осъзнават. И искам да кажа, че напиването няма нищо общо с това просташко държание. Всеки има право да пие, когато поиска и да се забавлява, както му харесва. Не мисля, че пиенето може да се нарече просташка постъпка.
Аз съм си дете ^_^
^[/b]
абе ти си дете ама .................................................. ................................... 8-) :lol:
BePoHuKa
08-11-2009, 05:59
Мен пък не ме дразнят.. не псувам особено много честно казано, само когато някой ме изкара извън релси, но момичетата около мен не ме дразнят въобще ако псуват. Просто някак си не ги забелязвам.
Естествено че има разлика между МОМЧЕТА и МОМИЧЕТА в случая....момчетата са по-грубите и по-лошите и е много по-приятна гледката на момче с бутилка бира отколкото на момиче с цигара....В последно време направо се ужасявам да виждам по улиците ''момичета'' облечени като пруститутки крещят , викат, псуват ...и знаете ли,най-лошото е че няма кой да им каже че са ГРОЗНА ГЛЕДКА ....няма кой да ги свали на земята .... Няма ли кой да ги възпитава ?!?!?!
lipsvashh_mi
08-11-2009, 06:50
Тва са момичета дето искат да се докажат,защото нямат самочувствие!
За тях да се направиш на важна,да убидиш някой и да му земеш акъла е геройство! Знам и защо е така.Защото там където другите успяват,те не могат!
съгласна на 100 % :)
kindergarden
08-11-2009, 06:58
Въпроса ми е по-скоро към момчетата,но не пречи да отговарят и момичета...както и да е.
Не ви ли дразнят момичетата, които се държат като простачки? :-o Които псуват повече и от момчетата,държат се агресивно,надуто и и...без никакво възпитание...не говоря за мъжкараните,а за надутите с просташки манталитет... На мен лично ми изглежда супер грозно едно момиче да псува или да се напива като свиня...Да не говорим за момичешките скарвания така да го кажем... О.о В даскало като видя например две момичета да се карат (понеже е често срещано) и обиждат с какви ли не думички направо смешно ми става...даже не смешно еми е за съжаление...да показваш толкова простотия...и да си момиче...И даже не умеят и да се защитават нормално еми именно с псувни...Тва че някой изразява мнението си за теб макар и отрицателно не означава че е всички онези обидни думички, с които гореспоменатите госпожици се обиждат...
Всичко тва е даже отчайващо...разбирам че не е само при момичетата,но е наистина грозно...
Какво мислите вие по темата? :-oняма как да ме дразнят...и аз често псувам :oops: а обидите са и без да се караме :oops: 8-)
Sexy_boy_94
08-11-2009, 08:21
Естествено че ме дразнят :)
Да,попринцип ме дразнят всички хора които прекаляват с псуването.То бива да изпсуваш веднъж,човешко е ама има хора които са направо противни и е много грозно отстрани.Направо ми идва да
http://i925.photobucket.com/albums/ad94/tomekolek/7bdffffb6015f9fb3f0ec384c98e5600123.gif
anonimchetou
08-11-2009, 09:19
принципно ако знаеш какво искаш,какво имаш какво означават хората около теб,ако можеш да преценяш кой е стока и кой не е стока.. ня попадаш в такива ситуации а още по малко да се стига до псувни. Има много начини за разрешаване на проблема най-важният от който е разговор.. Само с един точен разговор между нормални хората могат да се орпавят нещата. Това че момичетата в днешно време се кефят да се праат на някви звезди , да се надуват ала бала си е тяхен проблем . Супер смешно е според мен .. смешно и детско. .Само хора който не са осъзнали още за кво ста въпрос в живота ги праят тея простоии . Летят високо.. но рано или късно падат .. 8)
ShtrudeL
08-11-2009, 09:27
хъм...видях коментари от сорта на "правят се на такива за да са "готини"" или нещо такова... Аз пък си мисля...т.е. съм почти убедена,че изобщо не се правят...те просто са си такива...за съжаление.
MadeOfWater
08-11-2009, 10:19
аз пък много се дразня като почнат да показват средни пръстове :booooomb:
Ми аз съм съгласна с авторката.. тъпо е грозно е ... :? :? Но има и един друг проблем ... какво правим като те самите нямат нищо в главите, за да го осъзнаят? :-o :? Седим и им гледаме сеира .. :lol: Оправия няма .. :?
evelinka1122
08-11-2009, 10:51
ами съгласна съм с твоето мнение... изключително е зле да се представят в такава светлива, това говори само и единствено лошо за тях..
Що бе,много са печени! :lol: :lol: :lol:
Whyniser
08-11-2009, 11:31
Глупаво е да се държат така.Всяка друга вика на приятелката
" ОуУ Кучко къде ходиш" , "Ще те чукам до екстаз и т.н. " 8-) . Бият се за некое момче - това просто като го вида си е чиста комедична драма - не може да се сдържи човек :lol: . Но тези,който се бият просто искат да направят по-голямо впечатление/респект около другите съученици/приятели , защото подсъзнанетлно са със ниско самочувствие т.н. "въздухарки" 8-)
sweetchef
08-11-2009, 11:41
Чрез псувните се правят на отворини и се мислят за нещо "по" от другите,но колко се залъгват горките 8-) :D
elle_123
08-11-2009, 11:49
Казват,че простотията не ходи по гората,а по хората.Естествено,че не ми харесват момичета,които много псуват,но определено не си падам и по такива момчета.
KimBerLy1912
08-11-2009, 11:57
Тва много тъпо... :? Така,както псуват мъжете,логично е,че и жените могат да псуват... :? Чудо голямо.. Признак било на ниско възпитание,айде сега... Всеки нормален човек (ПОДЧЕРТАВАМ НОРМАЛЕН) ,знае,че е съвсем различно когато му теглиш една майна .. Простащина било... 8-) Смятам,че на всеки се е случавало да си изпусне нервите-на мен лично много често-и псувам. И кво ся излиза,че съм простачка ли? 8-)
Смея да твърдя,че имам много повече интелект от ЕнтЕлеГентните барбита-"добре възпитани,винаги мили,дружелюбни... и изкуствени " 8-) Също смятам,че горе споменатите възпитани момиченца доста по-често от останалите се обръщат помежду си със "кучко" ,отколкото останалите-но тва си е техен избор 8-)
Тва че псувам не ме прави нито проста,нито тъпа,нито показва какъв човек съм... Тва ми е просто начин на изказ,така както пиша "тва" вместо "това",и всеки,който ме познава,би го потвърдил....
И пуша, пия,и съм се напивала ..ъъ как беше..."като свиня" :lol: Не,че е нещо,с което се гордея,ама дай ся да се самоубия... Случило се е и тва е... Чудо голямо ... Веднъж живеем,редно е да има свобода на действията и думите... Смятам,че всеки за себе си може да прецени кога "пада под нивото" чрез думите и действията си ,кога " се вписва в критерия" и кога самия той вдига летвата...
По-коплексарското е да се влияем от чуждото мнение-макар,че понякога може да е вярно,в повечето случаи е вредно...
Започнете да живеете собствения си живот и стига сте надничали в чуждите паници ... :wink:
elle_123
08-11-2009, 12:15
...8-) Смятам,че на всеки се е случавало да си изпусне нервите-на мен лично много често-и псувам. И кво ся излиза,че съм простачка ли? 8-)... на всеки се случва да псува,но не всички псуват като каруцари.
...Смея да твърдя,че имам много повече интелект от ЕнтЕлеГентните барбита... някои каруцари имат и високо IQ сигурно,но не е там въпроса.
..Тва че псувам не ме прави нито проста,нито тъпа,нито показва какъв човек съм... ако псуваш често се вижда,че си доста невъзпитан или по-точно некултурен човек.
KimBerLy1912
08-11-2009, 12:28
...8-) Смятам,че на всеки се е случавало да си изпусне нервите-на мен лично много често-и псувам. И кво ся излиза,че съм простачка ли? 8-)... на всеки се случва да псува,но не всички псуват като каруцари.
...Смея да твърдя,че имам много повече интелект от ЕнтЕлеГентните барбита... някои каруцари имат и високо IQ сигурно,но не е там въпроса.
..Тва че псувам не ме прави нито проста,нито тъпа,нито показва какъв човек съм... ако псуваш често се вижда,че си доста невъзпитан или по-точно некултурен човек.
1.На всеки се случва да псува и е редно да си псува както иска,ако ще и като балкалин,ако ще като хайдутин.
2.Е че възпитанието не е въпрос на IQ,но само до някъде... Има нещо като самосъзнание и въпросното IQ ,и смятам че тези две неща определят думите и държанието ни.. Или греша?
3.Ако псувам доста често,то е защото го искам... И ако не позволявам на някой да ми пречи да си живея,действам и говоря както искам,вероятно съм щастлива?Или пак греша? Или ще изляза невъзпитан човек според хора,за чието мнение... не ми пука... И аз ли ще съм по-добре,или снобарите наоколо?
Пропускаш заключителната част в предишния ми пост-човек има свободата да върши каквото му допада (и по какъвто начин му допада) ,каквото и да направя,все някой няма да има угодия... Греша ли,че се опитвам на себе си да угодя... И както ми е кеф,така ще говоря... Дали тогава ще съм щастлива? Сигурно... Или пак греша,щото да му еба майката,не се вписвам във стандартите?
elle_123
08-11-2009, 12:59
...Пропускаш заключителната част в предишния ми пост-човек има свободата да върши каквото му допада (и по какъвто начин му допада) ,каквото и да направя,все някой няма да има угодия... Греша ли,че се опитвам на себе си да угодя... И както ми е кеф,така ще говоря... Дали тогава ще съм щастлива? Сигурно... Или пак греша,щото да му е** майката,не се вписвам във стандартите?
KimBerLy1912, права си,всеки може да си живее както си иска,аз просто казах какво бих си помислила,ако видя момиче или момче,на което всяка десета дума е псувня,но това е само моето мнение.
KimBerLy1912
08-11-2009, 13:15
Просто така го беше изказала,сякаш моето е грешно...
А това са просто... лични мнения-разни хора,разни идеали...
Айде със здраве : )))
elle_123
08-11-2009, 13:40
Просто така го беше изказала,сякаш моето е грешно...
А това са просто... лични мнения-разни хора,разни идеали...
Айде със здраве : )))
;-)
DeNNichkA
08-11-2009, 15:32
Адски грозно изглеждат горепосоченият момичета. Като видя момичета с просташко поведение направо не знам как да реагирам... Наистина оставам много възмутена като видя някое, иначе хубаво момиче, да говори диалектно, да псува или едвам да ходи от алкохол. Направо ме отчайват. И лошото е, че всеки ден броят им расте и започва да се приема все по-нормално още от мънички (4-5 клас) децата да имат просташки маниери. Не знам в каква среда ще растат нашите деца. Чудя се на сегашните родители не виждат ли децата им в какво са се превърнали - повечето нямат елементарно възпитание и главният виновник е родителят и след това и компанията, в която са разбира се.
Assshley
08-11-2009, 15:35
Селяния,пошлост и безхарактерност само това мога да кажа.
мда и аз съм на тва мнение и искам да призная нещо .. преди 2 години бях същата КИФЛА и само търсех внимание .. и веднъж видях няколко девойки като мен отстрани как се карат и се праат на интересни ми стана толкова противно и честно ми идваше да потъна в земята от срам като знаех, че и аз съм такава!!! но се радвам, че вече не е така :)
gigaherz
08-11-2009, 18:55
mon4yyy написа:
мда и аз съм на тва мнение и искам да призная нещо .. преди 2 години бях същата КИФЛА и само търсех внимание .. и веднъж видях няколко девойки като мен отстрани как се карат и се праат на интересни ми стана толкова противно и честно ми идваше да потъна в земята от срам като знаех, че и аз съм такава!!! но се радвам, че вече не е така Smile
Не мога да повярвам,че една кифла е способна да се откаже от това да бъде кифла! Но ако наистина си престанала да бъдеш,тогава ти казвам БРАВО! И дано повече кифли се осъзнаят!
xa точно такива шматки не са си намерили майстора .. според мен всички момичета го правят това само с една цел "помощ обърнете ми внимание че май съм невидима" ;) такива хич не ги обичам .. пък като видя момиче пияно като мотика или пък да псува като някоя каруцарка просто ми се преобръща всичко .. вместо да се държат като големи зрели момичета те някой са даже по-прости от едно 5-6 годишно дете и с такъв акъл и разсъждават :) .. незнам но за мен лично е много грозно момиче да се бие с друго момиче ;xx .. и доста често момичета които са напълно скромни и не смеят да кажат дума на никого стават мишени на някоя фръцла дето вирнала носа до небето и се мисли за много оборотна :-o .. жалко но факт .. доста са тези фръцли които с бой и т.н. привличат нечие внимание .. мисля че имаше даже тема пусната за едно момиче което системно е малтретирано от своите връстници и заради тях се самоубива но преди това оставя стихотворение .. ама ей на такива мърли трябва да им се покаже от къде изгрява слънцето :-x
Т'ва за мен са абсолютно двойни стандарти. С какво една псувня става по - красива и приятна за ухото, изказана от устата на мъж? Или пък един пиян мъж, който се прибира и пребива к'вото му се изпречи на пътя е по - добра гледка от пияна жена? Абсолютно двойни стандарти и нищо повече! Такива неща не са грозни правени само от единия пол, те са грозни по принцип и не бива да ги има...
Не съм съгласна. Та, нали жените трябва да са нежния пол. Не е нужно да се държат като кой знае какви дами, но малко от малко да се придържат към някакви стандарти. Изключително грозно е момиче да псува като каруцар, да се напива като свиня и още сумати неща, които напоследък са много модерни сред момичетата, но просто не ми се и говори за тях.
Какво мислите вие по темата? :-o
Eдна дума- "селянки".
Противни са ми..
GaBiIi__
08-11-2009, 22:15
на мнение съм че едно момиче.. една жена трябва да е преди всичко дама.. просташки речник и обноски не се вкл в това..може да привлича момчетата но като се замислиш какво момче би било привлечено от псуващо (пияно и тн) момиче... едва ли ако искаш сериозно момче с държание като това би го получила ... но може би тези момичета искат това простаци :)
ем не виж сега и аз не харесвам простачки ама не обичам и прекалено консервативни и стегнати хора.не мисля,че едно момиче трябва да псува като хамалин ама и не е и няква скована-сичко да си е в граници.
MadeOfWater
08-13-2009, 09:14
Що бе,много са печени! :lol: :lol: :lol:
нали :D и най-смешното е като ще се бият :D с 15 см токчета и с чантичките,надъхват се и после кво почват да се скубят :D ама иначе са много важни :D
DevilWish
08-13-2009, 09:19
На мен лично ми изглежда супер грозно едно момиче да псува или да се напива като свиня...
И на мен...
А относно този тип момичета, за който ти говориш - едва ли някой ще изрази положително мнение. То това поведение не отива и на момче, а за момиче - направо е отвратително! :?
Присъединявам се към общото мнение.Просто това са момичета ,които имат липса на внимание и се чудят как да станат интересни, обаче не виждат ,че се изглагат.А кой ги харесва - повърхностните момчета, които гледат да са с гадже с 15 см ток ,чантичка, косичка ,гримче и тн ;) Ама и да ги коментираме ,файда няма. . ще си останат такива ;) И все повече и повече такива ще се появяват ;)
наистина е тъпо момичетата да псуват,аз по принцип псувам само на ум :D пък и с никой не се карам толкова,че да го псувам 8)
това е просто за да са в центъра на внимание .. понеже са кухи лейки си мислят, че по този начин са модерни .. :-o :razz: :booooomb:
за мен такива момичета имат висша форма на идиотизъм ...
най-важното за едно момиче е да се държи на ниво, нямам впредвид да се надуе, а просто да има достойнство !
LoveRetroMusic
08-29-2009, 17:45
Баси, аз съм забелязала, че момчетата харесват точно такива .. :neutral:
Mayweather
08-29-2009, 17:48
еми правят го защото са толкова кухи лейки и просто няма с какво друго да направят впечатлление...а отделно от това има също толкова кухи момчета,на които това им харесва и ето ти отговора...предлагането е според търсенето като на пазара...елементарно е :)
Та значи, ние трябва да се въздържаме от всякакви емоции , защото не било красиво и прилично.
Не бива да псуваме , не бива да пием , не бива да изригваме.
Ние не сме хора.
Ние нямаме натоварено ежедневие, ние не искаме да разпуснем като хората през почивните дни, ние нямаме право да се ядосваме , защото просто не е хубаво.
За всяка тенджера си има похлупак.
Някои обичат прилежни ,мили и възпитани девойки, а други комбинацията на това с абсолютната му противоположност.
Mayweather
08-29-2009, 18:00
това,че си напрегнат от динамичното ежедневие значи,че трябва да псуваш ли...да речем запиши се да тренираш нещо,за да потискаш негативните си емоции и така...човешко е да се псува,но просто не прави добро впечатление-това е...въпрос на възпитание... :)
това,че си напрегнат от динамичното ежедневие значи,че трябва да псуваш ли...да речем запиши се да тренираш нещо,за да потискаш негативните си емоции и така...човешко е да се псува,но просто не прави добро впечатление-това е...въпрос на възпитание... :)
Възпитанието не играе толкова решаваща роля.
Всичко опира до емоционалност.
И едно ми е интересно. Защо под непристойно женско поведение , всички си представят 16 годишни пикли, млатещи се в задния двор на училище заради изневярата на двуседмичното си гадже??
Стига , бе хора - има и по-големи в тоя форум.
Баси, аз съм забелязала, че момчетата харесват точно такива .. :neutral:
Да, защото са лесни!! :(