Влез

View Full Version : Дайте си мнението

liglaaata
08-11-2009, 17:16
Според вас как едно момиче може да разбере дали едно момче което и е мн добър приятел има симпатии към нея без да признава чувствата си изцяло ... така да се каже само да се увери дали момчето има симпатии към нея и дали ще се получи нещо повече от приятелство между тях....или е по добре да си останат просто приятели ? :( Мерси предварително за отговорчетата :)

ShtrudeL
08-11-2009, 17:24
То се усеща. О.о

Snickers
08-11-2009, 17:29
наистина се усеща.
по-нежен е.
когато те прегръща (дори да е приятелски от твоя страна) се усеща една топлина. хах.
как го обясних само.

0nem0retIme
08-11-2009, 17:32
В зависимост от реакциите,от отношението..
Ти си го познаваш най-добре и би трябвало да си прецениш..
Но ако е просто увлечение,най-добре си останете приятели,а не само да си развалите приятелството..
Ти трябва да помислиш многооо добре,преди да си решила каквото и да било. ( Ако,разбира се,си говорела за себе си :) )

Di
08-11-2009, 17:34
наистина се усеща.
по-нежен е.
когато те прегръща (дори да е приятелски от твоя страна) се усеща една топлина. хах.
как го обясних само.
обясни го много добре.. без ирония..

Neftochimic
08-11-2009, 17:58
а пък, ако не можеш да го усетиш,а мислиш, че има симпатии към теб може направо да си го попиташ, ако не си срамежлива де... ;)

rozovsluncho
08-11-2009, 18:03
наистина се усеща.
по-нежен е.
как го обясних само.

Обясни го много много добре.Жалко,че от моя страна няма същите чувства :roll: :-k

Към авторката: Вярвай на интуицията си :-)

Snickers
08-11-2009, 18:09
може би съм го обяснила добре, защото го изпитвам на собствен гръб. 8-)

иначе, има намеци - съвсем деликатни, но ги има. на моменти е по-закачлив, но се усеща. погледа-загледай се и ако го познаваш достатъчно добре ще разбереш.

TooLittelTooLate
08-11-2009, 18:28
Както казаха и по-горе се усеща. Ако се държи с теб различно от с другите момичета. Ако е много мил и внимателен, все едно си от порцелан. Ако гледа винаги, по всяко време да е около теб. Ако иска да знае абсолютно всичко за теб и за ежедневието ти. И т.н., значи има чувства по различни от приятелски. :)

AceXe
08-11-2009, 18:31
Е сега... По Skype няма как да разбереш наистина дали изпитва някакви чувства към теб. :)

Snickers
08-11-2009, 18:52
Както казаха и по-горе се усеща. Ако се държи с теб различно от с другите момичета. Ако е много мил и внимателен, все едно си от порцелан. Ако гледа винаги, по всяко време да е около теб. Ако иска да знае абсолютно всичко за теб и за ежедневието ти. И т.н., значи има чувства по различни от приятелски. :)Това ми хареса, наистина. Много мило ми прозвуча.

8-)

Sexy_boy_94
08-11-2009, 18:56
Ако ти е наистина мн добър приятел ше разбереш .. :P
А то почти винаги между добри прители момче и момиче
се ражда истинската любов така че имаш големи шансове ;)

Lady_AMG
08-11-2009, 19:09
А какво ще кажете за това, че като си пийне повечеко и го избива на нежност конкретно и само към теб? Аз така разбрах наскоро :D

Snickers
08-11-2009, 19:40
^ може да са 'лапета на по 12-13 (като мен) и да не си пийват...

RaZzer
08-11-2009, 20:43
Преди да си тръгнала да се интересуваш от неговите чувства - изясни много добре своите... Да имаш хубав човек до себе си (на който можеш да гледаш само като приятел) е безценно, а пробвате ли нещо - много трудно ще се погледнете пак само като приятели! Все пак ако чувствата ти са повече от приятелски - няма какво да си ги пазиш - показвай му! :)

Sh@d0w
08-12-2009, 04:48
Според вас как едно момиче може да разбере дали едно момче което и е мн добър приятел има симпатии към нея без да признава чувствата си изцяло ... така да се каже само да се увери дали момчето има симпатии към нея и дали ще се получи нещо повече от приятелство между тях....или е по добре да си останат просто приятели ? :( Мерси предварително за отговорчетата :)

От самото му държание към теб,от настроението когато сте двамата,от това как ти говори,дали ти се усмихва често когато те гледа в очите.Има и друг куп от намеци които са очевадни и неможе да не ги забележиш ;)

valdesbg
08-12-2009, 04:59
Точно щото са очевАдни не се забелязват. Тъжно но факт :)
Иначе заставам зад мнението ти :)

Sh@d0w
08-12-2009, 05:08

Използвах демата "очевадно" защото има по-голяма сила от думата "очевидно" ако за това намекваш :)

А иначе за намеците,може би е така,мъжете също доста често не забелязваме намеците на жените или просто ги тълкуваме погрешно 8-)

valdesbg
08-12-2009, 05:14
Поздравявам те за избора на дума. Малките не виждат лесните и простички неща, които са пред очите им. И търсят сложни и трудни решения, обикновено от някой друг.

t0d1t0
08-12-2009, 05:23
Ако ти е наистина мн добър приятел ше разбереш .. :P
А то почти винаги между добри прители момче и момиче
се ражда истинската любов така че имаш големи шансове ;)
к'вото той каза http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/a0/rude.gif

Priceless
08-12-2009, 05:23

Използвах демата "очевадно" защото има по-голяма сила от думата "очевидно" ако за това намекваш :)

На мен "очеизвадно" някак си по ми харесва 8-)

valdesbg
08-12-2009, 05:29
Ама бебока е уникален, Лиленце :)

Priceless
08-12-2009, 05:35
Страхотно сладурче е 8-) :grin:

lipsvashh_mi
08-12-2009, 06:14
наистина в повечето случаи си личи-по държанието,по начина ,по който те гледа...абе трудно е да не се забележи :) Ако обаче младежа е по-труден за разгадаване така да се каже,виж като му направиш някой намек уж на закачка как ще реагира :)

Dollystar
08-12-2009, 06:30
Когато има някакви по-особени чувства се усеща, почват намеците, по-голямата физическа както и психическа близост и тогава идва един момент, в който и двамата осъзнават, че ако станат нещо повече от приятели ще развалят приятелството си и започват да се съмняват в чувствата си!

JekoV
08-12-2009, 07:39
То се усеща. О.о

Напълно съм съгласен със щрудела :Д ;d

anonimchetou
08-12-2009, 08:45
аз също.. ти сама трябва да усетиш начина по който се държи той с теб..

Hilary_
08-12-2009, 12:15
Ми то се усеща ... :shock: :shock: :?