Влез

View Full Version : Мислите ли че съм старомоден ?

Youth_boy
08-11-2009, 22:17
Значи аз съм малко странен в отношенията си с момичетата,държа се мъжки но използвам вероятно някакви остарели начини на флирт,обичам да ходиме по ресторани по-тихи,да правя вечери на свещи в къщи да танцуваме балади и т.н. като гледам обаче все по-малко девойки се кефят на подобни неща,повечето с които излизам ми говорят за дискотеки,барове,клубове и т.н. не че съм против това дори ми допада но да не се превръща в ежедневие или задължителните петък и събота в които можем да се отпуснем в комфортна обстановка в някое добро заведение,да хапнем,пийнем по нещо да си поговориме и да послушаме музика на спокойствие да се чуеме и видиме кой кой е ...
Според вас демоде ли съм,задължително ли е да беснея 24/7 по дискотеки и клубове само и само да направя добро впечатление и това ли е разбирането за мъжа към днешна дата.Очаквам коментари както от момичета така и от момчета.

Грешен раздел
Преместена от Punisherrr

Iv4eTy
08-11-2009, 22:26
Не мисля, че си старомоден. Това, което казваш е наистина хубаво и не не е задължително да си постоянно по дискотеки и клубове, където нито може да си чуеш приказката с някого, нито да си се отпуснете двамата... Една спокойна, уютна обстановка би свършила доста по-добра работа за опознаване и за прекарване на една романтична вечер с човека до теб :)

KykLe
08-11-2009, 22:34
ами аз лично бих ти казала "ЕВАЛА" момчета като теб вече са голяма рядкост :) аз лично много се кефя на такива неща смисъл от всичко по-нещо да има,пък и съм много романтична и за това

NamelessRomantic
08-11-2009, 22:38
Напротив.Аз самият съм с такива нагласи и много момичета са ми казвали,че момчета като мен и теб вече са рядкост,и такова държание е много ценено от момичетата.Ако някоя те отреже заради това - не си заслужава. :)

П.П. Не мисля че това е за "Секс" раздела... :?

l0lz
08-11-2009, 22:41
Джентълмен си, не си демоде. Бъди си такъв какъвто си и не се променяй.

t0d1t0
08-11-2009, 22:47
Ем и аз съм на същото мнение. Да се усамотим , на тихо , разговори , по-нежно да се действа. Просто попадаш на неподходящи. Всъщност повечето мислят за купона и как да забият момиче за 1 вечер. Това твое държание хич не е демоде. Просто някой хора не го осъзнават. Не се променяй и ще намериш някой който ще цени това отношение. http://img.zamunda.net/pic/smilies/look.gif

fifinkathefreak
08-11-2009, 23:25
Разбира се,че не.Даже твоето виждане за добро прекарване съвпада с моето,а и на доста двойки,които познавам.
Интересно ми е обаче защо човек като теб си има вземане - даване с момичета,които изобщо не са неговия тип.Не си струва да се променяш заради тях ;)

tsoko
08-11-2009, 23:32
За това всички хора сме различни според мен това е много готино а и много жени го обужават дори и тези които си падат по дискотеки и такива работи и те са гледали сапунки :D

therichbitch
08-11-2009, 23:45
1. мисля ,че въпросът ти е безсмислен, тъй като ти вече сам си отговори на него
2. но понеже знам,че "днешното поколение" не може да се изразява хубаво, ще кажа,че ти искаше да попиташ не дали е отживелица/защото както сам каза е, масата от момчета днес не е такава/, а дали е лоша проява тази "отживелица"
3. моят отговор- не, не е лоша, напротив, мн е хубаво това
4. от друга страна не е мн добре за самия теб, тъй като повечто момичета няма да го оценят и ще те зарежат /хипотетично, не ти го пожелавам в никакъв случай/ именно заради това по- достойно поведение, но проблемът си е в тях, това теб да не те бърка ;)

gigaherz
08-11-2009, 23:52
Това се нарича РОМАНТИКА! И не, не е демоде(все още) и е 100% по-добре от това да ходиш по някакви тъпи дискотеки и барове. Просто тия с които си бил не са го оценили.

Tokra
08-12-2009, 04:40
Не се тръшкай, не е демоде. И аз донякъде съм такъв. Не гледай стадото, от които си милиш, че трябва се научиш, гледай себе си. Пък за девойката, се ще случиш на някоя, която ще го оцени и повярвай, ще поживеете страхотно. ;)

Epicphail
08-12-2009, 06:45
Не си демоде, Но масата от сегашните тийн-ове не ги привлича романтиката, тъй че няма да спечелиш много по този начин :)

SmiLe1
08-12-2009, 07:08
Не си демоде...Да ти кажа много момичета мечтаят да срещнат момче като теб.Не се притеснявай и бъди себе си.Ако някоя не те оцени такъв,какъвто си-значи не е твоето момиче...:)

Punisherrr
08-12-2009, 07:38
Не си старомоден. Ти си пич 8) :smt023

abv01
08-12-2009, 08:38
:-|

rozovsluncho
08-12-2009, 08:42
Иска ми се да срещна човек като теб :) :-)

anonimchetou
08-12-2009, 08:42
не не си старомоден.. :) Почти всяка от нас търси именно това.. не само партита простоии и шумни истории.. ами и малко тишина..усамотение с любимия човек.. :)

vampirekiss
08-12-2009, 08:55
Много се радвам като видя,човек които постъпва като автора.Много си е добре човека даже.Аз примерно съм отвратена,от момчета,които висят по цели нощи в дискотиките и водят приятелките си по най различни долнопробни кръчмички.

lipsvashh_mi
08-12-2009, 09:01
уоу,отдавна не бях срещала такова момче...мога да ти кажа,че не си никак старомоден,а напротив-в днешно време много от момичетата биха предпочели човек като теб до себе си отколкото някое гъзарче забиващо всичко що мърдо от срещуположен пол по дискотеките :?
Лично аз съм 100 пъти по-добре настроена към тиха,уютна,леко романтична атмосфера отколкото към барове и тем подобни глупости :)
както каза розовслънчо-дано някой ден и аз да открия човек като теб..наистина сте рядкост в днешно време :oops: :)

mysticinside
08-12-2009, 09:06
НЕ СИ СТАРОМОДЕН! В днешно време са голяма рядкост момчетата като теб за което Евала и да ти кажа наистина има момичета които ценят това качество в момчетата,номера е да намериш подходящата. Аз също съм против тези нощни излизания да не можете от силната музика да си чуете приказката ,5 думи да не може да си кажете. Естествено има и моменти в които е хубаво да разпускате но в по-далечен етап на връзката.. :grin: супер си :)

Sh@d0w
08-12-2009, 09:08
Според вас демоде ли съм,задължително ли е да беснея 24/7 по дискотеки и клубове само и само да направя добро впечатление и това ли е разбирането за мъжа към днешна дата.

Нали знаеш приказката-за всеки влак си има пътници.Това че не си намерил досега такова момиче което да харесва романтици,означава че не търсиш на правилното място,а не че такива момичета не съществуват.Ако седиш пред дискотеките в очакване да си намериш някоя романтичка си в грешка 8) Смени средите ;)

abv01
08-12-2009, 09:09
И аз съм така :grin: фенките зад оградата моля :razz:

0nem0retIme
08-12-2009, 09:14

Точно,кратко и ясно !! :)

Sh@d0w
08-12-2009, 09:18

Точно,кратко и ясно !! :)

Всички сме пичове http://vbox7.com/play:c11bfc7d :D

GodLovesYou
08-12-2009, 09:55
зарибен си просто чалгата завладява света

Sexy_boy_94
08-12-2009, 09:57
Ем и аз съм на същото мнение. Да се усамотим , на тихо , разговори , по-нежно да се действа. Просто попадаш на неподходящи. Всъщност повечето мислят за купона и как да забият момиче за 1 вечер. Това твое държание хич не е демоде. Просто някой хора не го осъзнават. Не се променяй и ще намериш някой който ще цени това отношение. http://img.zamunda.net/pic/smilies/look.gif

+ 1 8)

ThisIsMe
08-12-2009, 10:00
НЕ ,изобщо не си,аз също не съм почитателка на шумните места.Обичам да ходя на по-спокойни места,да можем да си поговорим с него,да си споделяме,е понякога посещаваме и дискотеката,но всъщност много рядко,понеже и приятелят ми не е техен фен:)АЗ обичам романтиката,мн от останалите момичета също..радвай се ,че умееш да създаваш любовна атмосфера ,това е + за теб :)

CrAzYanDlaZy
08-12-2009, 10:13
Мисля, че си по- скоро романтичен. :)

smiirnoff
08-12-2009, 10:21
уоу,отдавна не бях срещала такова момче...мога да ти кажа,че не си никак старомоден,а напротив-в днешно време много от момичетата биха предпочели човек като теб до себе си отколкото някое гъзарче забиващо всичко що мърдо от срещуположен пол по дискотеките :?
Лично аз съм 100 пъти по-добре настроена към тиха,уютна,леко романтична атмосфера отколкото към барове и тем подобни глупости :)
както каза розовслънчо-дано някой ден и аз да открия човек като теб..наистина сте рядкост в днешно време :oops: :)

+1
никога не съм харесвала , момчетата , които само искат да си врът гъза по дискотеките всяка вечер , по клубове и тем подобни ..
не че не обичам да ходя по такива места , просто предпочитам тихата обстановка :) .. но повечето момичета искат да са с пичовете с BMW-то на тати , които ше ги вкарат в най - яката дискотека ии кво ли не

пийс , ти си супер пич и продължавай в същия дух ^^

candy_girl4e
08-12-2009, 10:44
Въобще не си старомоден... даже е много хубаво, че си толкова романтичен, защото наистина в днешно време много малко са такива като теб.Да наистина много малко момичета ще го оценят, но има и такива (и дано да срещнеш такава), която ще те оцени точно такъв какъвто си. :))

XiPiXoPiGiRL
08-12-2009, 11:03
Не си демоде...Да ти кажа много момичета мечтаят да срещнат момче като теб.Не се притеснявай и бъди себе си.Ако някоя не те оцени такъв,какъвто си-значи не е твоето момиче...:)

Ахам. Като стана дума даваш ли скайпа си :D

джъст бъзик, мой чфек :razz:

8992LIGHTER
08-12-2009, 12:29
Ти си такъв какъвто си и не трябва никога да се променяш ... тва е много сладко да заведеш момичето си на ресторант или в вас от колкото да циклите в някоя дискотека и да се надвиквате ... :smt050

ThePowerOfLove
08-12-2009, 12:33
Въобще не си демоде ;) Аз бих била с момче като теб

Hilary_
08-12-2009, 12:35
Не си старомоден ... просто ти трябва по голяма кака ... 8-) :wink:

DevilWish
08-12-2009, 12:56
Съгласна съм ;) Но повечето девойки ,искат да се изфукат едва ли не с приятелят си и за това трябва да са на колкото се може по-шумно място и да се покажат ;) За тях 'приказките' ,не са най-важното.Може би не познават гаджетата си грам, нито по характер, нито да знаят нещо от миналото им, но "много се обичкат" ;) Все пак има момичета (жив пример) ,които ще ти се зарадват на идеите ;)

dark_angel3
08-12-2009, 12:57
Мъж мечта. :D

H8_mE
08-12-2009, 17:02
Значи аз съм малко странен в отношенията си с момичетата,държа се мъжки но използвам вероятно някакви остарели начини на флирт,обичам да ходиме по ресторани по-тихи,да правя вечери на свещи в къщи да танцуваме балади и т.н. като гледам обаче все по-малко девойки се кефят на подобни неща,повечето с които излизам ми говорят за дискотеки,барове,клубове и т.н. не че съм против това дори ми допада но да не се превръща в ежедневие или задължителните петък и събота в които можем да се отпуснем в комфортна обстановка в някое добро заведение,да хапнем,пийнем по нещо да си поговориме и да послушаме музика на спокойствие да се чуеме и видиме кой кой е ...
Според вас демоде ли съм,задължително ли е да беснея 24/7 по дискотеки и клубове само и само да направя добро впечатление и това ли е разбирането за мъжа към днешна дата.Очаквам коментари както от момичета така и от момчета.

Грешен раздел
Преместена от Punisherrr

Не мога да кажа ,че си демоде,по-скоро си по-романтичен и не си много по щурите неща.Това не е убида,просто всеки си е различен и такъв си ти. :) И момичето,което е за теб ще хареса тази черта в теб :) Аз ако бях би ми харесало! :) Е чак по ресторанти не...но свещи и танци ,да :) Много е хубаво :) още помня първият ми танц с мойто момче ... беше невероятно,няма да го забравя! :smt007

inSane_baby
08-12-2009, 17:06
Разбира се, че не, просто не прекалявай с романтиката. Добре е да караш момичето да се чувства специално, но тя има нужда да вижда и други хора, да се среща с приятели, компании..

lifelesscorpse
08-12-2009, 17:09
Недей да се променяш заради мнението на разни кухи лейки,които изобщо не заслужават вниманието ти.Това,че не си от хората,които постоянно са по дискотеките,само се напиват до припадък и мислят,че "това е животът",не значи,че си старомоден...Все ще намериш мадама,която да оцени това,което си и заедно да се присмивате на простотията на хората :)

freziq
08-12-2009, 18:27
не си :)
даже си готин ;)
просто трябва да попаднеш на добро момиче, което ще оцени това, което правиш за нея :)

anito0
08-12-2009, 18:42
ето точно типа момчета,които харесвам :) когато намериш точното момиче да я черпиш една вечеря от мое име :D ;)

pinki
08-12-2009, 20:15
ти си романтичен, което е повече от СТРАХОТНО :mrgreen: нямам какво др да допълня освен - продължавай в същия дух :smt003
А пък това за старомодността беше мн тъпо... пожелавам ти от сърце да откриеш момичето/жената, която ще те оцени! И не се занимавай с надути лигли - те са твърде неориентирани, за да видят твоите красиви качества :smt008

PurpleDream
08-12-2009, 20:38
ами аз лично бих ти казала "ЕВАЛА" момчета като теб вече са голяма рядкост :) аз лично много се кефя на такива неща смисъл от всичко по-нещо да има,пък и съм много романтична и за това \:D/

GaBiIi__
08-12-2009, 20:50
трябва да съчетаваш и двете спокойствие и купони

ecstazy
08-12-2009, 20:55
Не си старомоден. Ти си пич 8) :smt023 :)

sweetchef
08-12-2009, 21:05
Не си старомоден по точно си романтичен :)

hackberry
08-12-2009, 21:41
обичам да ходиме по ресторани по-тихи,да правя вечери на свещи в къщи да танцуваме балади и т.н. като гледам обаче все по-малко девойки се кефят на подобни неща

:lol: :lol: :lol: :lol:

съжалявам

:lol: :lol: :lol: :lol:

sladur4etyYy
08-12-2009, 22:18
не си старомоден, но гледай да правиш по- рядко тези жестове, за да се ценят. ако ги правиш постоянно, определено на момичетата ще им омръзва .

ShtrudeL
08-12-2009, 22:20
Реално погледнато е старомодно. Но все пак...ретрото винаги е хубаво.

galu6a
08-13-2009, 09:51
на мен личн би ми харесало такова държание :)

producenta
08-13-2009, 09:59
МЪ чи ти си бил голям романтик бе!Кво ти е старомодното?

Slave4You
08-13-2009, 11:13
Щом знаеш какви са тезо момичета, защо точно към такива се целиш, които искат да са по цяла нощ по баровете с приятеля си? Има още такива, които ценят малките приятни неща, но определено не са от тези, с които ти се срещаш. Ако искаш да си с такова момиче стани като повечето други момчета, ако не- просто не си забелязал подходящото момиче:)
Също така съм съгласна със sladur4etyYy - супер е да се правят тези жестове, но не всеки ден и всяка вечер, защото на момичето ще му омръзнат и няма да ги цени!

rozovsluncho
08-13-2009, 11:42
Съгласна съм ;) Но повечето девойки ,искат да се изфукат едва ли не с приятелят си и за това трябва да са на колкото се може по-шумно място и да се покажат ;) За тях 'приказките' ,не са най-важното.Може би не познават гаджетата си грам, нито по характер, нито да знаят нещо от миналото им, но "много се обичкат" ;) Все пак има момичета (жив пример) ,които ще ти се зарадват на идеите ;)

Аз пък бих се изфукала,че съм ходила на ресторант с приятелят ми и той ми е подарил роза 8-) ест ако имам такъв приятел. И тогава всички ще ми завиждат [-( :-P :-P :D

bori96
08-13-2009, 12:55
Старомоден изобщо не е точната дума... РОМАНТИЧЕН си :wink: . Мога да ти кажа, че момичетата сме най-разнообразни. Някои си падаме по по-шумните места, а други по по-тихите. Така че карай смело напред, бъди такъв, какъвто си, защото това е най-важното и определено ще срещнеш точното момиче за теб.

kuklichka_bg
08-13-2009, 14:28
Амииииииииииииииииииииии.. .... :? :?
малко

Priceless
08-13-2009, 14:45
Добре .. аз май ще се различавам малко от стадото 8-) Лично на мене чааак такива неща не ми харесват. В смисъл .. нямам нищо против приятната обстановка и т.н. .. обаче чак такива вечери на свещи и танци на балади .. НЕ МЕРСИ ... :? :?

Youth_boy
08-14-2009, 18:35
Мерси за комплиментите и милото държание от всички вас общо заето моето мнение се припокрива с отговорите ви но исках да получа повече от едно мнение както и стана.Компанията ми се състои от хора които мислят по малко по-различен начин в което,естествено няма нищо лошо всеки преценява сам за себе си.Отново благодаря за позитивните постове по темата,може да се заключи!

AceXe
08-14-2009, 20:15
Опира до човек. Това не те прави старомоден. Има хора енергични, запалени, луди, които си падат по купони, силна музика и дискотеки всеки ден. Други обичат повече чувствеността, романтиката, нежността. А и повярвай ми, много момичета обичат романтиката. Не се коси за това и най-важното гледай да не си създадеш някакъв комплекс от това, че много ще ти пречи. :)

Bandolero
08-14-2009, 20:19

Грешен раздел
Преместена от Punisherrr
Браво готин,евала ти правя :)

bloody_tower
08-14-2009, 21:26
Това не е старомодие, а запазване на най-хубавите обичаи така да го кажа в началото на една връзка. На мен ми харесва 32323232 пъти повече пикник на плажа отколкото дикотека, в която не можеш да си чуеш и мислите. Продължавай така и за напред :) Важното е на теб да ти харесва пък и всеки си има вкус. Наистина ЕВАЛА!

Fe6an4etyty
08-14-2009, 21:41
Не !!!!!!