Влез

View Full Version : 1-во Лизане

RoCkSpOt
08-12-2009, 09:07
Здр на всички... искам да ви питам нещо.Значи приятелката ми е дествена и я питах да я лижа ... тя обаче се притеснява да не и станело нещо... това немога да го разбера :-o Това искам да ви попитам какво може да и стане ?! :shock: :-o

sladkata_bebz
08-12-2009, 09:11
Просто се притеснява,защото и е за първи път,най-вероятно.Отпусни я преди това,целувки прегръдки ала бала и действай.Едва ли ще се разочарова.

Extremescream
08-12-2009, 09:21
Омг....значи бях виждала теми 'първият път',ама сигурно хиляди.Ама това ме хвърли в оркестъра....Очаваме тема 'Първата чикия'
А по темата:
Може да я е срам да я гледаш там...А дано не я страх,че ще забременее....

titinkaa
08-12-2009, 09:24
нищо не може да и стане,тя се притеснява не е друго

0nem0retIme
08-12-2009, 09:33
Омг....значи бях виждала теми 'първият път',ама сигурно хиляди.Ама това ме хвърли в оркестъра....Очаваме тема 'Първата чикия'
А по темата:

:lol: :lol:

Sh@d0w
08-12-2009, 09:40
А по темата:

:lol: :lol:

Много смешно...хаха... :shock: Нормално е да се притеснява,все пак ще и е за първи път,девствена е.Спокойно нищо не може да и стане,просто я предразположи,да не се стяга толкова. :)

Punisherrr
08-12-2009, 09:43
Момичето се притеснява просто..неудобно и е явно. Защо не си поговорите първо на тема секс и да сте на ясно кой какви тревоги има... после да видиш колко по-лесно ще ви е. ;)

newii
08-12-2009, 10:06
и аз имах този проблем не за друго ама ме беше срам ... :? ноо вече бифшия ми ме хвана така че да не мърдам .... :o иии започна ,, леле умрех от кеф :shock: така че нацелуваи я нагушкаи я и и кажи са ше пробваме нещо ново хващаш и почваш 1 мин ше се дърпа после сама ще иска :grin:

MakeMeLaugh
08-12-2009, 10:46
По-вероятно е да я е страх да не стане нещо повече от лизане, ако на теб ти стане хубаво и я насилиш да го правите..

t0d1t0
08-12-2009, 10:49
може да хване бебе... http://www.pic4ever.com/images/connie_38.gif
хххх ... Освен да и стане хубаво , да се овлажни и да те заприиска друго не може да стане http://www.pic4ever.com/images/9.gif

bathory
08-12-2009, 10:51
Оф ми предразположи я бе.. както по-горе са казали целувки, прегръдки..
Толкова ли е трудно да се сетиш... :-o

beliqsmok
08-12-2009, 11:52
Така е :) трябва малко да я подгрееш със целувчици, прегръдки, масажи, докосвания, ако щеш и със "ръчно стимулиране" :-D въпроса е да я предразположиш и да се отпусне .. другото само ше си дойде :wink:

puhinka93
08-12-2009, 18:37
ми.. друго освен кеф не знам какво може да и стане..

galev90
08-12-2009, 19:01
Казаха ти хората вече какво да правиш.Предразполагаш я,после действаш :) :)

sweetchef
08-12-2009, 20:39
Може да и стане само хубаво,а ти отказва само защото я е срам и се притеснява :)

Ilikeliljon
08-12-2009, 20:43
Абе, какво може да стане. Например можеш да се отровиш от нейното овлажняване или пък да ти изгори езика, или пък, ако вагината и има зъби да ти отхапне езика :D :D Ей такива работи може да станат.

BePoHuKa
08-12-2009, 21:55
Естествено, че от притеснение ще си измисли милион и една причини да откаже. Една от тях е "страх ме е да не ми стане нещо".. само дето тя пишок няма (надявам се :shock: ) и няма просто какво да и "стане".. Най-голям успех ще имаш, ако започнеш първо с пръсти (само клитора ;) ). След доста време игра с пръсти когато се е възбудила адски много, започваш да я целуваш, след това по вратлето и бавно (БАВНО!! [-X ) се спускаш по коремчето (ако до коремчето не те е спряла, значи явно се е дала ;) ) и после смъкваш гащетата на бързо и започваш. Срам я е от това, че ще я видиш, затова през цялото време точно до преди мига в който ще докоснеш най-интимното и място с език, я гледай В ОЧИТЕ! Кажи и ,че е красива, че я обичаш адски много и ПРОСТО НЯМА от какво да се притеснява. Кажи и "имай ми доверие!" и бъди самоуверен като го казваш. Гарантирам успех! ;)

tsoko
08-12-2009, 22:15
Това се казва пълноценен отговор по темата Вони ти така ли се даде бе пиле шарено явно си попаднала на споц :) ще го пробваме това :P

BePoHuKa
08-12-2009, 22:16
Това се казва пълноценен отговор по темата Вони ти така ли се даде бе пиле шарено явно си попаднала на споц :) ще го пробваме това :PТ'ва за мен ли беше? Ами не, аз се дадох доста по-лесно, но не бях притеснена като първокласничка ;)

tsoko
08-12-2009, 22:23
Да за теб беше нали знаеш разни хора разни идеали :)

Tokra
08-12-2009, 22:38
Може да и стане, ако преди това не си пил бензин или си хапвал сяра... BePoHuKa ти каза какво да правиш, не изтървай шанса. Но едно важно е забравила да спомене - прави това не за твой кеф, а за неин, както ти би искал да ти прави фелацио.

BePoHuKa
08-12-2009, 22:40
Може да и стане, ако преди това не си пил бензин или си хапвал сяра... BePoHuKa ти каза какво да правиш, не изтървай шанса. Но едно важно е забравила да спомене - прави това не за твой кеф, а за неин, както ти би искал да ти прави фелацио.Според мен не пречи удоволствието да е взаимно, затова не съм го казала. :)

tsoko
08-12-2009, 22:44
Ддз явно щом момчето иска да лиже трябва и на него да му е кеф :)

Tokra
08-12-2009, 23:08
Предните две мнения също са верни, като допълвам, че трябва да се наблегне на нейното удоволствие. :)

tsoko
08-12-2009, 23:12
Е понякога трябва да се правят жертви :)

Amateur
08-13-2009, 00:51
Трябва да я предразположиш малко!

elit092
08-13-2009, 08:47
e tq ako verno si misli 4e taka moje da zabremeneee :-D kaji i 4e ezika ti n e puska sperma i gotovo :D:D:D:

SunFl0w3r
08-13-2009, 09:44
По-вероятно е да я е страх да не стане нещо повече от лизане, ако на теб ти стане хубаво и я насилиш да го правите..

според мене наистина това е истинската причина ;)
но и на верониак отговора беше доста добър :P

under_black_sky
08-13-2009, 10:51
Естествено, че от притеснение ще си измисли милион и една причини да откаже. Една от тях е "страх ме е да не ми стане нещо".. само дето тя пишок няма (надявам се :shock: ) и няма просто какво да и "стане".. Най-голям успех ще имаш, ако започнеш първо с пръсти (само клитора ;) ). След доста време игра с пръсти когато се е възбудила адски много, започваш да я целуваш, след това по вратлето и бавно (БАВНО!! [-X ) се спускаш по коремчето (ако до коремчето не те е спряла, значи явно се е дала ;) ) и после смъкваш гащетата на бързо и започваш. Срам я е от това, че ще я видиш, затова през цялото време точно до преди мига в който ще докоснеш най-интимното и място с език, я гледай В ОЧИТЕ! Кажи и ,че е красива, че я обичаш адски много и ПРОСТО НЯМА от какво да се притеснява. Кажи и "имай ми доверие!" и бъди самоуверен като го казваш. Гарантирам успех! ;)

Прочети и екпериментирайй,братле 8-)

elit092
08-13-2009, 11:06
[quote="under_black_sky"][quote="BePoHuKa"][b] и после смъкваш гащетата на бързо и започваш.

Е може да носи прашки моми4ето ти пък

radinaaa
08-13-2009, 11:10
Не се притеснява,че ще и стане нещо,а я е срам,страх или не знам и аз какво.Не мисля,че се притеснява от това,което ти е казала.

BigFakeSmile
08-13-2009, 11:23
притеснява се бее...девствена..явно не е от ''отворените кучки'' :D това е най-интимното й място..срам я е може би
какво можем да ти кажем..не можеш ли сам да се досетиш, че трябва да я предразположиш...но внимавай..трябва да си адски мил и нежен..друг начин едва ли има :)
П.П. думичката е Минет :) спрете с това ''лизане'' грубо и просташко е...

YourPoison
08-13-2009, 14:00
Така е :) трябва малко да я подгрееш със целувчици, прегръдки, масажи, докосвания, ако щеш и със "ръчно стимулиране" :-D въпроса е да я предразположиш и да се отпусне .. другото само ше си дойде :wink:
ахх как знаеш тии :smt110 :lol:

AceXe
08-13-2009, 15:40
А по темата:

Еее що... Тъкмо ще пусне тема с въпроса си и ще се посмеем за пореден път на безумното ниската сексуална култура.

OstraPisalka
08-13-2009, 17:24
предразположия и внимателно и нежно и я подхвани без да се притесняваш.а на нея какво ще и стане ... ами ще подивее от кеф.поне аз не познавам жена която да не и става хубаво от това :)

krasivia
08-13-2009, 21:21
защото ще си умре от кеф ?! :grin:

crazyall
08-14-2009, 04:12
може да хване бебе... http://www.pic4ever.com/images/connie_38.gif
хххх ... Освен да и стане хубаво , да се овлажни и да те заприиска друго не може да стане http://www.pic4ever.com/images/9.gif+1 :-D

crazyall
08-14-2009, 04:14
А по темата:

Еее що... Тъкмо ще пусне тема с въпроса си и ще се посмеем за пореден път на безумното ниската сексуална култура.Точно :) Смях да има :wink: :lol:

marti93
08-14-2009, 07:58
хаха еми притеснява се ..ти що я питаш?действай..все пак е неопитна и я е страх ,обясни и че е хубаво и като започнеш няма начин да иска да спреш :smt023

malkotoo
08-14-2009, 11:19

+

sddicted
08-14-2009, 20:46
Писането на кирилица е задължително!
smileforyou12

Banderas
08-14-2009, 21:00
А по темата:

Мен една ме гонеше че била бременна от мен от свирки

Sh@d0w
08-15-2009, 02:20
А по темата:

Мен една ме гонеше че била бременна от мен от свирки

http://www.dragonfire-bg.net/forum/images/smilies/lol.gif

BePoHuKa
08-15-2009, 05:49
[quote="under_black_sky"][quote=BePoHuKa][b] и после смъкваш гащетата на бързо и започваш.

Е може да носи прашки моми4ето ти пък

Под "гащета" се има предвид всичко. ;) Прашките са си бельо нали така.. по старому , бельо = гащи

seduction1mplex
08-15-2009, 12:33
Бе вие недейте така..Чувала съм "Не ме целувай да не забременея.."
Ако я предразположиш първо(например много целувки по врата) и после преминеш надолу ще е по лесно (: Успех хах

under_black_sky
08-16-2009, 14:41
сетих се по-груб начин :D като почне да се дърпа, фащаш я ,с белезниците за леглото,държиш така краката ,че да не те измлати с някой иии да видишшш :D :D Спри по някое време и и кажи ааа още ли не искаш ?? ии пак продължавашш :D :D

...голяма съм фантазьорка :(

theworldleader
08-16-2009, 14:43
сетих се по-груб начин :D като почне да се дърпа, фащаш я ,с белезниците за леглото,държиш така краката ,че да не те измлати с някой иии да видишшш :D :D Спри по някое време и и кажи ааа още ли не искаш ?? ии пак продължавашш :D :D

Доста добре, бих казал! :oops:

mysterious93
08-16-2009, 15:15

това не е ли за напреднали :D

plmn
08-16-2009, 18:47
Здр на всички... искам да ви питам нещо.Значи приятелката ми е дествена и я питах да я лижа ... тя обаче се притеснява да не и станело нещо... това немога да го разбера :-o Това искам да ви попитам какво може да и стане ?! :shock: :-o

може да й стане хубаво.

Dimana99
08-16-2009, 19:16
Не виждам какво може да й стане

BlueFace
08-16-2009, 19:34
Ако е със слабо сърце може да получи сърдечен удър от много удоволствие 8-)

13thwednesday
08-16-2009, 22:19
Ами ако не си е мила шундата преди това ? :D

slome
08-16-2009, 22:34
Внимавай,че ако си ял ябъка преди това може да попадне семка в нея...и да си имате малки ябълченца. :D :booooomb:

tsoko
08-16-2009, 22:35
Важното е да aсладишаш сливата :D

Djanny
08-17-2009, 01:55
А по темата:

Хихи Криси,това за забременяването за малко да ме свали от стола хихихи :D :D :D

Паднах от коня :D :D :D
Презерватив на езика! :D

l0shata
08-17-2009, 22:11
пр0ст0о я е срам :)

Grassh0pper
08-17-2009, 22:15
Внимавай,че ако си ял ябъка преди това може да попадне семка в нея...и да си имате малки ябълченца.

- Ми ако е ял грозде ? Ще им израсте цяла асма ? :lol: :lol: :lol: :D :D :razz: :razz: ОМГ ... представям си пък кестен :D 8-) :lol:

t0d1t0
08-17-2009, 22:31
може да умре от кеф http://img.zamunda.net/pic/smilies/huhsign.gif

slome
08-17-2009, 22:34
може да умре от кеф http://img.zamunda.net/pic/smilies/huhsign.gif

...или от смърт. :smt011

t0d1t0
08-17-2009, 22:40
леле т'ва е ужасно бе http://img.zamunda.net/pic/smilies/rip.gif да умреш от смърт ... Бахти кофтито , на никой не го пожелавамhttp://img.zamunda.net/pic/smilies/sorry.gif

slome
08-17-2009, 22:42
Един приятел така умря от смърт...много гадно му беше. :-#

uNvaLuabL3
08-17-2009, 23:15
Просто ще е перфектно, ако го направиш така ;) аиди успех..

DeVilAnGeL
08-18-2009, 14:19

+1 8)

wildman
08-18-2009, 15:01
Мда... всъщност могат да станат много неща докато я лижеш:
1. Може да и падне чиния на главата
2. Може да и умре кучето/котката/рибката или коня едва ли не...
3. Може след като е забравила пусната мивката в банята, тя да прелее и да наводни апартамента
4. Също така може да я хване ток, ако докато се мята на ляво на дясно, бръкне в контакта
5. Най-добре ше е, ако докато я лижеш излезем от световната финансова криза или намалее престъпността в България...

under_black_sky
08-18-2009, 15:30

това не е ли за напреднали :D

Абе какви напреднали .... фащаш и правиш тамм кво ти пука.. както стане така :D ,ама то важното е да стане някак :D

BePoHuKa
08-18-2009, 17:37

Седя и се чудя: Ти що не напишеш книга бе? Само като се чете звучи мнооого добре! :smt112 :smt112 :smt112 :D Не съм обмисляла все още въпроса, но е добра идея. 8-) Дали ще е вървежна? :-o

kantona
08-21-2009, 17:20
Това се казва пълноценен отговор по темата Вони ти така ли се даде бе пиле шарено явно си попаднала на споц :) ще го пробваме това :PТ'ва за мен ли беше? Ами не, аз се дадох доста по-лесно, но не бях притеснена като първокласничка ;)

Може ли да опишеш точно по какъв начин се даде? :D

amk933
08-21-2009, 17:26

Седя и се чудя: Ти що не напишеш книга бе? Само като се чете звучи мнооого добре! :smt112 :smt112 :smt112 :D Не съм обмисляла все още въпроса, но е добра идея. 8-) Дали ще е вървежна? :-o

Зависи от автора. Ако съдим по теб, ще е най-продаваната книга в България. А, ако се комбинирате с Алекс93, напрао ще задминете по продажби 7-те книги Хари Потър взети заедно. :D :smt011

kantona
08-22-2009, 22:12

може ли? :P

dontgiveafuck
08-22-2009, 22:23
олижи я докато спи. 8-)

BePoHuKa
08-22-2009, 22:23

може ли? :P :D Ами вече съм предупредена няколко пъти за спам :D и не е добра идея.. но, доста лесно, защото адски много обичах човека на който се "дадох" :-P

peteto_love
08-22-2009, 22:50
Мале,малее не може да и стане нищо,освен да й е върховно хубавоо :grin: :P Накарай я да се отпусне.

DemonchY
08-22-2009, 22:53
Мда... всъщност могат да станат много неща докато я лижеш:
1. Може да и падне чиния на главата
2. Може да и умре кучето/котката/рибката или коня едва ли не...
3. Може след като е забравила пусната мивката в банята, тя да прелее и да наводни апартамента
4. Също така може да я хване ток, ако докато се мята на ляво на дясно, бръкне в контакта
5. Най-добре ше е, ако докато я лижеш излезем от световната финансова криза или намалее престъпността в България...

Маняк тренирай си езика щото ако успееш да я лижеш докато излезем от световната финансова криза ше си герой! ... Просто си го представи: вече сички ще имаме достатъчно пари, ти ще си записал световен рекорд "най-дългото лизане" и ще си мн богат , ше те има във всяка статия и книга, дори тази на ВеРоНиКа... , статуята на свободата ще е вече фигура с твоето лице, лижейки :grin: :grin: ще е върховно!

LesbianGirl
08-23-2009, 11:31
Ами освен хубаво друго не се сещам какво може да и стане!
Много хубаво. :P

pufchooy
08-23-2009, 22:00
Ами освен хубаво друго не се сещам какво може да и стане! :D :D

slome
08-23-2009, 22:03
Ами освен хубаво друго не се сещам какво може да и стане! :D :D

Може да умре от смърт! :S

kantona
08-24-2009, 17:39

може ли? :P :D Ами вече съм предупредена няколко пъти за спам :D и не е добра идея.. но, доста лесно, защото адски много обичах човека на който се "дадох" :-P

ух, искам и на мен да се дадеееш :P

Punisherrr
08-24-2009, 18:13
Мисля,че отговора е ясен и темата се изчерпа вече,а и в последните страници започна да се пълни с мнения извън темата.