Влез

View Full Version : Едно интересно проучване (момичета ме интересуват)

kroasandvi4
08-12-2009, 12:28
Все повече започвам да чета разни стереотипни темички (и тук включително) и изказвания на всевъзможни мадами от типа на "тоя ми е твърде нисък" или "трее да е поне 1.80". Много хубаво,ама съм виждал хора (и себе си включително) да са отрязани заради такъв фактор неведнъж.

Това ме навежда към мисълта,че трябва да проуча нещата. Бива ли такова нещо.

Не става дума за фалшиво или прекомерно агресивно държание,но имайки в предвид,че и без това не е честно спрямо по-ниските мъжки в тая сфера на живота, поне да знам какво да правя,та да "компенсирам".
Аз лично винаги първо се интересувам от човека,пък после от циците й или задника й,затова ми е крайно обидно,като принципно свестни момичета ми го извъртят тоя номер.

П.С. Това е проучване. Интересуват ме мненията,за да мога да сравня и разбера горе-долу - какво би ви накарало да предпочетете и да се чувствате желаещи да сте с по-нисък мъж от вас пред някой по-висок?

KykLe
08-12-2009, 12:32
еми аз съм високо момиче и не бих си харесала някой,който е по-нисък от мен нз чувствам се тъпо...все едно аз съм мъжа в къщата ама е глупаво смисъл ако наистина харесвам някой няма да ми дреме...

l0lz
08-12-2009, 12:33
Aз до ся съм нямал проблеми спрямо ръста.. 8-)

PurpleDream
08-12-2009, 12:35
ами аз съм доста ниска и нямам проблем с височината на момчето...

Hilary_
08-12-2009, 12:37
Ммм това е кофти .. смисъл прието и наложено е момчето да е по-високо иии голяма част от момичетата предпочитат това (и нека си призная и аз съм така) ... НО ако момчето наистина много ми харесва и искам да бъда с него може би бих го преодоляла ... :-o

GD95
08-12-2009, 12:44
Аз досега само ниски съм харесвала :smt080 Пък и аз съм нисичка...

DevilWish
08-12-2009, 12:53
Никога не съм си избирала приятел ,по ръста му ;) Не смятам ,че това е най-въжното ,висока съм и разбира се ,добре е да е поне колкото мен, но съм ходила и с малко по-ниски момчета ,така че ,не ме вълнува ръста ;) Ако си попадал все на патки ,за които е важен само външният вид - това е друга тема ;)

golqmumnik
08-12-2009, 13:06
Аз лично винаги първо се интересувам от човека,пък после от циците й или задника й,затова ми е крайно обидно,като принципно свестни момичета ми го извъртят тоя номер.

Това,че ти изглеждат принципно свестни,съвсем не ги прови такива.

Най-добри са хората,които познаваме най-малко.
Имаш още да натрупваш опит.Ако някой ти каже,че не гледа външния вид,бъди сигурен,че 100% лъже.Ако някоя ти каже,че тя е най-подходящата за теб,също лъже на 100%.

rozovsluncho
08-12-2009, 13:16
Никога не съм си избирала приятел ,по ръста му ;) Не смятам ,че това е най-въжното ,висока съм и разбира се ,добре е да е поне колкото мен, но съм ходила и с малко по-ниски момчета ,така че ,не ме вълнува ръста ;) Ако си попадал все на патки ,за които е важен само външният вид - това е друга тема ;)

babity
08-12-2009, 14:19
Един - два, пет сантиметра не са болка за умиралка, обаче ако да кажем, че пича е една глава под мен... няма шанс. В най - добрия случай да ми стане приятел. Не съм придирчива към външния вид на момчето просто ако е такава фрапираща разлика във височината хората ще ни зяпат, ще се чувствам странно и т'ва ще убие химията помежду ни. А без химия... нищо не става.

mArMaLaDkA
08-12-2009, 14:27
Абсолютно по никакъв начин не може да ме привлече момче 1.60-5 високо. Аз искам момче до себе си, не тапа.
По-високите момчета/мъже ми изглеждат по-мъжествени.
Случвало се е да харесвам момче 1.68-70, както и 1.85.
Но просто наистина 1.60-5 момче, не би ме привлякло.

FiRe_LaDy
08-12-2009, 14:41
Ми аз не съм висока,но ми се е случвало да ме харесва по ниско момче и именно поради тази причина да не тръгна с него.Ако искате ме наричайте повърхностна и т.н.Просто не ми е приятно да съм по-висока от момчето до мен.Дори колко е по-висок толкова по добре за мен.Хубаво ми е като застана до него и да съм най-малко половин глава по-ниска.

sladur4etyYy
08-12-2009, 14:45
ако има момче, което толкова да ми допада по характер, но да е по- ниско от мен, ще ми стане приятел. просто за да ми стане гадже, трябва да има и привличане, а ако той е по- нисък, такова ще липсва, тъй като ще гледам на него като на по- малък брат примерно ;д

lipsvashh_mi
08-12-2009, 15:10
ако момчето наистина ми допадне като човек и излъччване изобщо няма толкова да му гледам ръста..пък и в моя случай по-скоро да отрежа заради прекомерна височина-1 и60 съм все пак :D някка си с 2 метров тип до себе си не си се представям :?

Amiliq999
08-12-2009, 15:20
имах такъв случай с момче, което беше високо до гърдите ми. В началото ми беше странно, но постепенно свикнах, само че той постоянно ме зяпаше в гърдите, а това никак не ми беше приятно. Незнам как бих постъпила, ако пак ми се случи, но все пак важен е и характера. Аз лично имам проблем и с по-високите момчета, по-малкия ми брат отдавна ме надрасна и определено не мога да преживея някой да ме гледа от високо (в буквалния смисъл) докато говоря с него, а не е приятно и да съм от другата страна, така че предпочитам момчето да е малко по-високо от мен. Все пак съм съгласна, че външния вид оказва някакво влияние, малко или много. Не може някой да е с човек, с когото не се чувства комфортно. Колкото и грубо и директно да е, това си е самата истина. :-| ;-)

mitternacht
08-12-2009, 15:28
Това е.... тъпо?! Наистина ли има момичета, определящи момчетата по тяхната височина?Ама че примитивно ниво сме достигнали тогава.Да не ние да трябва да определяме момичетата по техния бюст?Тогава всички с под "90" да не ми говорят :razz:

Не ми се ясно, що някой трябва да се комплексира, ако ще и да е 1.55 примерно.

sexita
08-12-2009, 15:42
Високи, високи :)

ThePowerOfLove
08-12-2009, 16:16
5-6 см не са проблем, но по принцип предпочитам да е по-висок

mysticinside
08-12-2009, 16:21
Хаха стига бе, за какво ми е някой висок към 190 и да сме като Крачун и малчо . При положение че аз съм 163см не ми трябва особенно висок приятел, моя сега е към 174-5 и ми е супер. Не мисля че височината е определящия фактов в една връзка.Най-елементарния пример е с моята сестра която е към 177 а приятеля и е по-нисък от нея,но това не им пречи - вече са една година заедно и нямат такива проблеми :) :) :) :) :) :)

DeViLgIlrL16
08-12-2009, 16:33
принципно за мен ниските момчета са по сладки, в смисъл или да са по- ниски от мен, или да са с 1-2см по високи.. намирам ги за по сладички... на някой би му се сторило тъпо, ма мразя мн високи момчета.. аз кфо с оная работа му ли да се гушкам или с него... :? 1,68см съм и не би ми харесал някой жираф 1,85 или 1,90 и отгоре... :?

w0lf
08-12-2009, 16:50
.. аз кфо с оная работа му ли да се гушкам..
за тая работа си има определено време :lol:

H8_mE
08-12-2009, 16:51
Е ако момчето е по-ниско от момичето наистина си е тъпичко.Това не е убида просто начин по който се чувстваш с някого. :) Все пак ,ако има истински чувства това няма да бъде кой знае колко голяма пречка! :)

inSane_baby
08-12-2009, 16:58
ами аз съм доста ниска и нямам проблем с височината на момчето...

И аз съм доста ниска, но не мисля, че някога е било фактор за развитието на някоя от връзките ми. Замислял ли си се, че може би това е просто оправдание и проблема е другаде?

freziq
08-12-2009, 18:06
по-принцип искам момчето да е по-високо от мен, защото предпочитам да се чувствам сигурна. обаче това не означава, че ниските момчета не са хубави. има много големи чаровници, но са ми като по-малък брат :-D

п.с. обичам волейболисти :oops:

anito0
08-12-2009, 18:35
м някак си не мога да възприема момчето да е по-ниско от мен....до сега не ми се е случвало и дано не ми се случва :)

Sladurchoo
08-12-2009, 18:57
ем предпочитам по-висок от мен :D
просто не мога да си представя той да е по-нисък от мен .. смешно е някак си :-D .. ся не говоря за сантиметър-два ми примерно с една глава под мен .. :D
ако е така може да сме приятели, но да тръгна с момче, което ми стига до рамото .. :lol:

0nem0retIme
08-12-2009, 19:03
Ммм това е кофти .. смисъл прието и наложено е момчето да е по-високо иии голяма част от момичетата предпочитат това (и нека си призная и аз съм така) ... НО ако момчето наистина много ми харесва и искам да бъда с него може би бих го преодоляла ... :-o

+1

SmileForME
08-12-2009, 19:04
Аз с моите 1.52 нямам притенции.. 8-) Ама имам една фр,която веднъж като си говорехме и каза:Охх **** е готин ама трябва да порасне с 6 см,щото ми е нисък...Според мен тва си е малко тъпичко,щото ти ако се влюбиш в някой няма да те инт дали е 1.50 или 1.80...Амаааа....

AFT
08-12-2009, 19:21
^ Нали трябва да има някакво привличане преди всичко?? А аз не мисля, че някога ще бъда привлечена от момче, което ще го бъркат с по-малкото ми братче (примерно).
inSane_baby, едно е да си ниско момиче, друго е да си ниско момче. Момчетата (или мъжете) трябва да са силни, да карат момичетата (или жените) да се чувстват защитени. Не виждам как някой с една-две глави по-нисък от мен би могъл да ми вдъхне такова чувство.
Към автора - сега е момента да кажеш точно колко е ръста ти. Относно въпроса с какво можеш да компенсираш височината, зависи от много неща, но най-вече от това колко е разликата между нас. Ако е няколко см, бих могла да си затворя очите, но ако е повече, колкото и да си забавен, умен и т.н., някак си ще ми е неудобно... не знам. Но отново казвам, че зависи от много неща.

fc
08-12-2009, 20:00
Алчна работа!!!! (swear)(swear) Аз съм потресен. :shock: :shock: :shock:

Punisherrr
08-12-2009, 20:05
Много други неща могат да ме привлекат на първо място и от там няколко си сантиметра нямат никакво значение. То и аз съм височка,така че ... Моя приятел е с 1,2 см. по-нисък...то не че се забелязва кой знае колко,но така или иначе това не променя нищо в отношенията ни :) Истински важните и определящи за една добра връзка неща се намират другаде :smt007... ;)

galenata
08-12-2009, 20:48
Да ... аз съм 1.72..като сложа 10 см ток става 1.82 .. как да тръгна с момче по-ниско от това...не ме привличат просто харесвам по-едри мъже и това си е.

Co0kieGirl
08-12-2009, 21:15
За мен няма голямо значение.Харесвала съм момчета в двете крайности - единия беше малко по-нисък,докато другия...бях му точно до раменете и когато си мрънках под носа той се навеждаше :lol: :lol: беше смешна гледката,ама нали ме кефеше :D

eminemfenka
08-12-2009, 22:22
Ми аз не съм висока,но ми се е случвало да ме харесва по ниско момче и именно поради тази причина да не тръгна с него.Ако искате ме наричайте повърхностна и т.н.Просто не ми е приятно да съм по-висока от момчето до мен.Дори колко е по-висок толкова по добре за мен.Хубаво ми е като застана до него и да съм най-малко половин глава по-ниска.

galu6a
08-13-2009, 09:53
аз съм момиче и съм ниска ,но на мен това не ми пречи ,но мисля ,че за едно момче може би би му пречело :)

gigaherz
08-13-2009, 10:23
Момче съм и все пак мисля, че е редно момчето винаги да е по-високо поне с половин глава. Много ми е странно като видя момичето да е по-високо от момчето.

vampirekiss
08-13-2009, 10:52
Аз съм 1 и 75.Не нося ток над 4-5 санта.Винаги съм си падала по по-височите,ноооо и аз мисля,че височината не е кой знае колко важна.Ако трябва да съм чесна в момента си падам по един,който е 1 и 73 (даже и личната карта му прибарах и там така пишеше) :lol: Като си обуя високите цчехли и хоп-стана разлика от 5-6 санта. 8-)

Slave4You
08-13-2009, 11:00
По принцип е доста трудно да се намери някой по-нисък от мен на моите години (аз съм 1.58) :-D Иначе трябва да съм адскииии влюбена в някой по-нисък от мен, за да тръгна с него.. даже ми се струва доста невъзможно :D Вярно, че височината не е най-важното, но аз лично няма да се чувствам комфортно някак си..

tItEufFf
08-13-2009, 22:32
Аз преди все си харесвах по-дребнички от мен момчета. Обаче сега не е така, не знам защо. Едно момче не може да ме привлече физически ако не е високо..

guinessgirl
08-13-2009, 22:43
ами аз съм ниска и не ме интересува колко е висок мъжа.
стига да не е по-нисък (което ... 1.57 съм)

Ballbreaker
08-13-2009, 22:45
Един познат се жалва, че си е харесал момиче колкото мен високо... той горкия е 1.70, тя е 1.80. Дано да стане между тях, пожелавам им го.

NaNa_SladuRana
08-14-2009, 16:36
аз съм висока 1.70 ,това е нормален ръст според мен
Като се замисля за сладките високе баскетболести и широки рамене и силни ръце направо потръпвам,просто всяко момечу го блазни мисълта да потъне в прегръдките на един силен пренц от преказкете,който да я защитатава от злите вълци... Но някакси вънаги се оказвам привлечена от виски сладури със страхотно излъчване. Всичко си е до човек :)

Ballbreaker
08-14-2009, 16:48
Аз съм 1,80 и все пак не съм обект на момичешки ахкания и охкания. х)

myHeartIsOnlyForYou
08-14-2009, 17:19
Аз по принцип не харесвам ниските момчета и ако ме бяхте питали преди 2 години щях категотично да кажа,че няма как да ми хареса и привлече ниско момче....Но преди година и половина някъде си харесвах едно момченце,ама наистина си беше момченце...2 години по-малък от мене(а това е значителна разлика след като аз бях 8,а той 6 клас :D )и разбирасе беше си и по-нисък...Ама толкова много го харесвах..леле..изтръпвах като го видех :-D ..по характер ми беше много приятен и направо се побърквах....ноо не исках да тръгвам с него,защото беше малък и не взимаше нищо насериозно...може би това че съм се спирала да тръгна с него ме е карало да го харесвам още повече...Въпреки това бяхме приятели и си разменяхме "приятелски" прегръдки,при не една от които той се е опитвал да ме целуне.....бррр направо ме е срам от себе си....Така че няма невъзможни неща...според нен възрастта и ръста не са от значение..ето преди съм харесвала малкото"момченце" а от 1 година съм с "баткото" - 5 години по-голям от мене....Човек не може да настрои чувствата си и да харесва точно определен вид хора...И при все повечето момичета наистина предпочитат по-високи от тях момчета,но защо трябва да се отчайваш?Мисля че броя на дребните момичета и момчета е сравнително равен така че...

flowerlina
08-14-2009, 18:03
В момента харесвам такова момче,/а вероятно и той мен :grin: /.Та той е висок колкото мен 1.70. Преди обръщах по- голяма внимание на ръста, но сега вече не. Стига момчето да си струва това няма значение.