Влез

View Full Version : тъп "проблем"

ivana0895
08-13-2009, 00:19
Ами искам да ви попитам какво бихте направили на мое място .

Много пъти на различни места съм се засичала с едно момче МНОГО красиво , сладко..... на външен вид си е направо прекрасен ! Един ден той ме намери в импулс , пойска ми скайпа и аз бях на седмото небе , докато не разбрах , че той е турчин , продължих да си пиша с него и разбрах че е много мил и добър , той ми призна че ме харесва и двамата в момента сме сами без партньори . Сега нещата вървят на там той да ми предложи , но мен ме спира това че е турчин , имам приятели турци , но никога не сем ходила с такъв , някак си кофти ми е , немога да го обесня с думи - вие ме разбирате . Как бихте постъпили на мое място ?

П.П.
Аз съм на 13 той на 18 :)

ShtrudeL
08-13-2009, 00:22
Наистина...тъп "проблем". Като видях накрая и възрастта, "тъп" придоби повече смисъл.

Swingswing
08-13-2009, 00:24
Той е мил,добър,красив с една дума е идеален и теб те спира факта, че е турчин, което има значение на тази възраст понеже...?

Tokra
08-13-2009, 00:28
Слушай това, което сърцето ти приказва. Няма значение какъв е по народност или религия, важното е какво чувстваш. Аз също не обичам турците, но не мога да забраня на сърцето да приказва. Плюс това, какво те спира? Това, че е обрязан? Или мюсулманин? Той няма да те кара да му приемеш вярата (нядавам се), или пък си длъжна да правиш секс с него... Направи го за първи път, когато си готова за това и с подходящият, разбира се... Може би си мислиш, че ако ваще разберат, няма да го приемат... Там не знам вече...

IndependentGirl
08-13-2009, 00:30
Наистина...тъп "проблем". Като видях накрая и възрастта, "тъп" придоби повече смисъл.
+ :lol:

Не съм расистка, но определено турци и роми не мога да понасям.. :? .. пък и мисля, че си малка за него.. :? :-|

Sh@d0w
08-13-2009, 00:34
Слушай това, което сърцето ти приказва...

Ти мислиш ли?По-добре изтрезней и после пиши.Какви чувства на 13 години всички знаеме от какво се влекат децата на 13 години...от хормоните. :x Иначе другите неща които написа са вярни попринцип.

По темата:

Не на расизма!

Tokra
08-13-2009, 00:48
Моля? Т'ва, което виждаш при 13 годишните, не се отнася за всички! Вярно, пере ги хормонът, но ако едно момче знае какво да прави, то тя няма да направи нещо. Аз, признавам си, приятелката ми е на 14, аз на 18 (3 месеца до 19 год,), тя ми е първата и какво? Нито ми е изневерила, нито нищо. Щях да я усетя! Всичко зависи от възпитанието (дали ще стане ку*ва, или не). И к'во, виновен ли съм по дяволите, че се влюбих в нея? Когато виждам, че е по-отраснала (на физическо и психическо равнище) от връстниците си, когато мога да я спася от курвенските изпълнения? Когато знае, че не съм способен да изневеря, тъй като ми е първата? Знам какви са другите, за това ги мразя...

ivana0895
08-13-2009, 00:51
Моля? Т'ва, което виждаш при 13 годишните, не се отнася за всички! Вярно, пере ги хормонът, но ако едно момче знае какво да прави, то тя няма да направи нещо. Аз, признавам си, приятелката ми е на 14, аз на 18 (3 месеца до 19 год,), тя ми е първата и какво? Нито ми е изневерила, нито нищо. Щях да я усетя! Всичко зависи от възпитанието (дали ще стане ку*ва, или не). И к'во, виновен ли съм по дяволите, че се влюбих в нея? Когато виждам, че е по-отраснала (на физическо и психическо равнище) от връстниците си, когато мога да я спася от курвенските изпълнения? Когато знае, че не съм способен да изневеря, тъй като ми е първата? Знам какви са другите, за това ги мразя...
^ момче за пример :-)

Sh@d0w
08-13-2009, 01:05
^ момче за пример :-)

Да!Нека всички да си хванеме по едно момиче на 13 за гадже и да ги спасим от изпростяване!Напълно те подкрепям ти си моят идол!GO GO GO !

PePeLePew
08-13-2009, 01:05
aaaaaaa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaA НЕ НЕ НЕ не на турците.Кажи му да си ходи в турция да си хване някоя туркиня и да се гледат там.ВЪН ОТ МАЙКА БЪЛГАРИЯ тази измет.Аз съм от поколението на промените в България ние или обичаме до болка родината или останалите си заминават за чужбина отричайки се от нея.Твърдо съм против турците може да ми е набито в главата,но това е правилния път.Всички знаем защо лично аз ги мразя!!!!!!!!!!!Сега за постовете след мен,в който очаквам да пише "какво ти е направило това момче,за да го мразиш.той е мил и добър".Хайде помислете сега това добро момче дали няма да ви взема работата като пораснете,защото е турчин и някой ще го бутне нали малцинствата трябва да се тулерират турците в България се ползват с повече привилегии от колкото един българин ФАКТ!.Освен това в политическо отношение турци,цигани и пенсионери определят съдбата на младите хора в страната ни.Факт е,че държавата турция е забранила двойното граждансвто изключение правят турските българи?Защо?Защото искат вечно да се бъркат в нашите дела и да ни създават проблеми.Ако давате път на тези хора в нашето общество и да ги толерирате скоро ще се казваме БУЛГАРИСТАН и българите ще сме малцинство контролирани от турци на всички нива !!!!!!!!!?????!!!!!!Ще позволите ли това да се случи или не ви пука за бъдещето и за ваще деца!Тогава за нас няма да има никакво толериране!ГАРАНТИРАНО!ДАВ АЙТЕ ИМ ЛЮбов да се чувствак като у дома си ......... ,това ли е тяхната земя или нашата.Изчезнаха ли милите добри и красиви българи???????Турците ли са най-най !?!?!?!?

mArMaLaDkA
08-13-2009, 03:39
Точно пък авторката е от тея, дето я пере хормона. Толкова я сърби, че две не вижда. И все на големи(вече) мъже налита. Сигурно, докато пише колко били "красиви, сладки и прекрасни" се подмокря n-пъти. Мразя да ставам толкова брутална, ама не се спря, да му се невиди. Все едно си избира обложка за албум, а не човек до себе си.
Ако моята дъщеря, при това малолетна, дори само се "зарибява" с турчин, тесен ще й се стори света. Сама си вади изводите.

Sh@d0w
08-13-2009, 03:46
Ако моята дъщеря, при това малолетна, дори само се "зарибява" с турчин, тесен ще й се стори света. Сама си вади изводите.

Ае що сички използвате тая думичка зарибява :shock: дедазнам звучи ми тъпо.Стига с тоя жаргон използвайте думи като флиртува,сваля се.Избери Българското!

http://greenwichmeantime.co.uk/time-zone/europe/european-union/bulgaria/images/bulgaria-flag.jpg

ПП.тая сутрин ме бие яко сачмата дедазнам сиг щот не съм спал почти :D

mArMaLaDkA
08-13-2009, 03:49
'Бе и аз не съм спала никак и изобщо, но не се оправдавам с това. 8-)

valdesbg
08-13-2009, 05:06
Взехте да изпростявате все повече и повече...

Токра - по добре да си мълчиш и да те мислим за тъп, щото сега вече няма никакви съмнения... Жалко че си на 19...

Авторке - връщай се в пясъчника да си играете :)

Priceless
08-13-2009, 06:34

http://pipefittermadison.com/images/bullshit.jpg

Виж сега .. Не е до възпитание. По-скоро зависи от хората, от които е заобиколено момичето ;) Защото те родителите може да се опитват да и налеят акъл в главата, но тя като си знае своето малко трудно ше стане :) Ти ако ще и най-свестния и най-моногамния да си .. за курволяка няма спасение, нали се усещаш?
Иначе .. все пак поздравления, че си си намерил такова момиче :)

Tokra
08-13-2009, 07:00
Взехте да изпростявате все повече и повече...

Токра - по добре да си мълчиш и да те мислим за тъп, щото сега вече няма никакви съмнения... Жалко че си на 19...

Авторке - връщай се в пясъчника да си играете :)

Тъп в какво? Я ми кажи, родителите ти един набор ли са? На другите посерковци също ли? Защо за тях е нормално, а за мен не? Не си мисли, че правя нещо с нея, тъй като и аз разбирам възрастта и и я пазя! Пак питам, виновен ли съм, че съм се влюбил в нея? Едно е да ходиш с 13-14 годишна за единия тъп секс, друго е когато имаш чувства към нея!

Priceless, родителите могат да контролират обкръжението и.
Sh@d0w, ей, не мислих, че трябва да се карам в този форум, ама ще ти кажа. Ти тъп ли си? Къде видя да ви агитирам да тръгнете с такива? По-добре да я предпазя от такива работи, като това, че като израстне, да не и е лепнато името курва, заедно с трите и имена. И повярвай, резултат има, гледайки връстниците и. На тебе ако не ти пука за твоята половинка, прав ти път и не ме занимавай...

Priceless
08-13-2009, 07:02
Родителите НЕ могат да контролират обкръжението й. Родителите имат контрол над нея, докато си е вкъщи. Когато тя излезе вече прави каквото си иска :?

EarthShaker
08-13-2009, 07:02
Рязаните не си дават момичетата за нищо на света, пък шибат българки като за световно...

valdesbg
08-13-2009, 07:04
^
Казах ти - спри да се излагаш пред толкова много хора. Последен пост в темата :)

Лили, ти не разбираш токра е нашия пътеводител в любовта... :-D

Tokra
08-13-2009, 07:18
Родителите НЕ могат да контролират обкръжението й. Родителите имат контрол над нея, докато си е вкъщи. Когато тя излезе вече прави каквото си иска :?

Пак казвам, родителите могат да контролират обкръжението и (ако знаят с к'ви се шматка едно наказание е достатъчно).

valdesbg, прост си признавам го... Аргументирай се? Докажи ми, че не е правилно? Като пълен идиот тъпчиш на място, като дори и с едно нещо не си подкрепил тезата си. Кой е идиотът сега? :>

0nem0retIme
08-13-2009, 07:24

лол :shock: и такива момчета били останали ! :grin:
Браво,браво !! 8-)

anonimchetou
08-13-2009, 07:31
ами приницпно това че е турчин кво означава.. чее е някъв по различен че няма сърце .. и т.н?Аз незнам за кво се чудиш при положение че ти си на 13 едва ли си готова за нещо сериозно и т.н. (макар че в днешно време.. :х) Той е на 18 може да иска нещо по-сериозно.. незнам.. ти си решаваш..

haritov
08-13-2009, 07:40
Всички се раждаме еднакво,живеем еднакво,обичаме еднакво и накаря всеки го ядът червейте.

Какво значение е произходът и религията?Нима вече делите хората по потеклото?Какво е виновен той,че е турчин?
Ако беше англичанин?Нима и той не е човек и не испитва обич,състрадание,вина,стра и тн?
Кой е по-жалък те или ние които им,забраняваме двама да се обичат,защото единия е различен?

valdesbg
08-13-2009, 07:41
Държиш да пиша - окей. Сам си го направи :)

Слушай това, което сърцето ти приказва.
Глупости на търкалета. Къде ти отива разума мой човек? Викаш да мсе безмозъчни глупаци и накъдето ни отвее вятъра на любовта натам да ходим.

Няма значение какъв е по народност или религия, важното е какво чувстваш.
Тъй ли..ми лови се за китайка тогава. Да видим как ще се справиш с техните традиции.

Аз също не обичам турците, но не мога да забраня на сърцето да приказва.
Ти имаш някакъв комплекс с това сърце...100 пъти го повтаряш във всичките си постове.

Плюс това, какво те спира? Това, че е обрязан? Или мюсулманин? Той няма да те кара да му приемеш вярата (нядавам се), или пък си длъжна да правиш секс с него...
Сигурен ли си? Колко пъти си имал вземане-даване с мюсЮлмани?

Направи го за първи път, когато си готова за това и с подходящият, разбира се... Може би си мислиш, че ако ваще разберат, няма да го приемат... Там не знам вече...
Като не знаеш, къде се буташ...

Моля? Т'ва, което виждаш при 13 годишните, не се отнася за всички!
Ахаа твойта е хубава, ама другите са паплач викаш.

Вярно, пере ги хормонът, но ако едно момче знае какво да прави, то тя няма да направи нещо.
И какво те кара да си убеден че утре няма да стане с г*за на горе и да ти се изрепчи? (друг е въпроса за акъл у 14 годишните де, ама...и за чий разделяш нея от всички останали? с повече уши ли е, нещо и липсва, или си има в повече?)

Аз, признавам си, приятелката ми е на 14, аз на 18 (3 месеца до 19 год,), тя ми е първата и какво?
Вика му се педофилия :)

Нито ми е изневерила, нито нищо. Щях да я усетя!
Въй, то почва да мирише като изневериш, така ще се окаже накрая :) Щом се усеща. 24/7 ли си с нея бе мой човек? :)

Всичко зависи от възпитанието (дали ще стане ку*ва, или не).
Сигурен съм че наркоманите са били възпитани така от родителите си. Убийците също :) Поздравления за мислите, драги :)

И к'во, виновен ли съм по дяволите, че се влюбих в нея?
Е аз ли те сгаджосах с нея?

Когато виждам, че е по-отраснала (на физическо и психическо равнище) от връстниците си, когато мога да я спася от курвенските изпълнения?
Ти ли си Спасителя? Я ела и мен ме спаси.

Когато знае, че не съм способен да изневеря, тъй като ми е първата? Знам какви са другите, за това ги мразя...
А така, мойто гардже е най-хубаво, на другите "мама ви..." :) Отделно че си се набутал яко в шамарите с първата реплика :)

Тъп в какво? Я ми кажи, родителите ти един набор ли са?
2 години разилка имат. Баща ми е починал.

На другите посерковци също ли?
И на другите "посерковци" също :)

Защо за тях е нормално, а за мен не?
По горе ти казах - педофилия :)

Не си мисли, че правя нещо с нея, тъй като и аз разбирам възрастта и и я пазя!
Викаш изземваш ролята на баща и :)

Пак питам, виновен ли съм, че съм се влюбил в нея?
Ахъ. Бог ли ви е събрал иначе и ви е наложил да сте заедно?

Едно е да ходиш с 13-14 годишна за единия тъп секс, друго е когато имаш чувства към нея!
Сериозно....Аз си мислех че двете са съвместими :)

lipsvashh_mi
08-13-2009, 07:52
Владо,колкото и да уважавам мнението ти не мога да се съглася напълно с начина ти на мислене в ситуацията...
Евала на Торка,че не е с мацката за единия секс-явно има чувства момчето :) :) :) Че разликата е голяма не споря,но ако я обича ккаво му пречи... :?
По темата-това,че е турчин да не ти дреме....щом момчето е свестно и се харесвате-вземайте се :)

bloodymirror
08-13-2009, 08:35
нищо против турците,ама на 13 години да ходиш с такъв си е опасно (все тая колко старовремски звучи) но това е моето мненние.. все пак има и голяма възрастова разлика,ноо както си решиш. :)

Dollystar
08-13-2009, 08:38
Докато не стигнах до възрастите ви бях За да си с него , но вече не мисля така!

TheMusicoholic
08-13-2009, 08:40

+1

haritov
08-13-2009, 08:43
Познавам мъж и жена,с 10г разлика и са с 2 деца.
:)

kindergarden
08-13-2009, 08:53
:)ама са мъж и жена :wink:

Sladurchoo
08-13-2009, 08:56
+ :lol:

Не съм расистка, но определено турци и роми не мога да понасям.. :? .. пък и мисля, че си малка за него.. :? :-|

мхм така е :D

anonimchetou
08-13-2009, 08:57
:)ама са мъж и жена :wink:

точно.. докато тя е на 13 , той на 18.. кой знае той кво иска от нея.. то така е лесно хубав е сладък е ала бала... ами другото ако започне да я притиска кво ше прай .. ще пита пак в сайта кво да правя ала бала.. и се пак това си е лично мое мнение..и казвам "ако"..

haritov
08-13-2009, 09:08
Дали е свестен тя си го знае.Но ако е такъв нищо не и пречи да е с него,ние само можем да предполагаме какво ще стане.

DevilWish
08-13-2009, 09:20
Какво значение има какъв е ,когато се харесвате?!???

producenta
08-13-2009, 09:57
Ако не мисли с оная си работа зимай го!

sexy_for_you
08-13-2009, 10:21
Ако аз бях на твое място бих прекратила всичко това. Първо,не понасям турци,второ,ти си твърде малка за него.Зарежи цялата ситуация и изчакай поне малко да узрееш и да прецениш дали наистина си заслужавт подобни връзки.

producenta
08-13-2009, 10:23
Ако аз бях на твое място бих прекратила всичко това. Първо,не понасям турци,второ,ти си твърде малка за него.Зарежи цялата ситуация и изчакай поне малко да узрееш и да прецениш дали наистина си заслужавт подобни връзки.

Абе то и оззи яде пилешки главички на коцертите,ама си е легенда.

Sh@d0w
08-13-2009, 10:30
Sh@d0w, ей, не мислих, че трябва да се карам в този форум, ама ще ти кажа. Ти тъп ли си? Къде видя да ви агитирам да тръгнете с такива?

Ми никой не иска да се кара,явно ти си го втълпяваш.Сам си го просиш като започваш да обиждаш наляво надясо "тъп ли си...прост ли си".Нито аз,нито валдес сме.Не опира до това въпроса.Явно щом виждаш че няма какво да кажеш и веднага почваш да нагрубяваш.Хубаво мен не ми пречи.

Та сега да ти отгаворя.Никъде не си га казал това в пряк текст,но прозвуча като хвалба-"аз ходя с 13 годишна за да не стане к***а,и това е много хубаво...".А относно моята приятелка не знаеш нищо за мен така че по-добре не говори...Ако имаш да кажеш нещо конкретно казвай го,аз си отстоявам мнението че 13 годишна да ходи с 18,19,20 годишни си е пълна простотия.Нито и е на възрастта,нито и е на акъла да се занимава с тия работи,пък колкото ще да е "напреднала".Виждам опитваш се да разсъждаваш трезво,вземи се замисли над това.

valdesbg
08-13-2009, 10:33
Радко, айде само да си единтнеш поста, щото сега илзиза че аз приказвам простотиите за 13 годишните :)

producenta
08-13-2009, 10:35
[quote=valdesbg]
Sh@d0w, ей, не мислих, че трябва да се карам в този форум, ама ще ти кажа. Ти тъп ли си? Къде видя да ви агитирам да тръгнете с такива?

Ми никой не иска да се кара,явно ти си го втълпяваш.Сам си го просиш като започваш да обиждаш наляво надясо "тъп ли си...прост ли си".Нито аз,нито валдес сме.Не опира до това въпроса.Явно щом виждаш че няма какво да кажеш и веднага почваш да нагрубяваш.Хубаво мен не ми пречи.

Та сега да ти отгаворя.Никъде не си га казал това в пряк текст,но прозвуча като хвалба-"аз ходя с 13 годишна за да не стане к***а,и това е много хубаво...".А относно моята приятелка не знаеш нищо за мен така че по-добре не говори...Ако имаш да кажеш нещо конкретно казвай го,аз си отстоявам мнението че 13 годишна да ходи с 18,19,20 годишни си е пълна простотия.Нито и е на възрастта,нито и е на акъла да се занимава с тия работи,пък колкото ще да е "напреднала".Виждам опитваш се да разсъждаваш трезво,вземи се замисли над това.

ПЪ чи хубу мнение имаш мъ остави и другите да искажат тяхното бре!

Ся като се различава от твоето трябва да тръгнеш да ги обеждаваш,че си прав ли аре беги от тука

пп
шъ станиш духовен лидер на талибаните в тоя дух

Sh@d0w
08-13-2009, 10:40

Ся като се различава от твоето трябва да тръгнеш да ги обеждаваш,че си прав ли аре беги от тука

пп

Ретард,научи се да пишеш първо после ми прави забележки.Ти за дискусия чувал ли си?Бахти хората вече не можеш да постнеш без да ти направят забележка...аман от хейтъри :?

ПП.Владо кое точно не ти хареса в поста ми :shock:

producenta
08-13-2009, 10:42

пп

Ретард,научи се да пишеш първо после ми прави забележки.Ти за дискусия чувал ли си?Бахти хората вече не можеш да постнеш без да ти направят забележка...аман от хейтъри :?

ПП.Владо кое точно не ти хареса в поста ми :shock:

:razz: бахти дискусията къртиш китари

ама хубу прав си аре млъквам ся отивай си легнеш доволен от себе си

valdesbg
08-13-2009, 10:43

Та сега да ти отгаворя.Никъде не си га казал това в пряк текст,но прозвуча като хвалба-"аз ходя с 13 годишна за да не стане к***а,и това е много хубаво...".А относно моята приятелка не знаеш нищо за мен така че по-добре не говори...Ако имаш да кажеш нещо конкретно казвай го,аз си отстоявам мнението че 13 годишна да ходи с 18,19,20 годишни си е пълна простотия.Нито и е на възрастта,нито и е на акъла да се занимава с тия работи,пък колкото ще да е "напреднала".Виждам опитваш се да разсъждаваш трезво,вземи се замисли над това.[/quote]

Копирай го така. И забележи разликата :) А продуцента да ходи да снима еФтини п0рно филми.

producenta
08-13-2009, 10:46

Копирай го така. И забележи разликата :) А продуцента да ходи да снима еФтини п0рно филми.[/quote]

ти кво мислиш че правя по цял ден :D

producenta
08-13-2009, 10:47
:)

тия са се спазарили май 8-)

rozovsluncho
08-13-2009, 11:04
aaaaaaa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaA НЕ НЕ НЕ не на турците.Кажи му да си ходи в турция да си хване някоя туркиня и да се гледат там.ВЪН ОТ МАЙКА БЪЛГАРИЯ тази измет.Аз съм от поколението на промените в България ние или обичаме до болка родината или останалите си заминават за чужбина отричайки се от нея.Твърдо съм против турците може да ми е набито в главата,но това е правилния път.Всички знаем защо лично аз ги мразя!!!!!!!!!!!Сега за постовете след мен,в който очаквам да пише "какво ти е направило това момче,за да го мразиш.той е мил и добър".Хайде помислете сега това добро момче дали няма да ви взема работата като пораснете,защото е турчин и някой ще го бутне нали малцинствата трябва да се тулерират турците в България се ползват с повече привилегии от колкото един българин ФАКТ!.Освен това в политическо отношение турци,цигани и пенсионери определят съдбата на младите хора в страната ни.Факт е,че държавата турция е забранила двойното граждансвто изключение правят турските българи?Защо?Защото искат вечно да се бъркат в нашите дела и да ни създават проблеми.Ако давате път на тези хора в нашето общество и да ги толерирате скоро ще се казваме БУЛГАРИСТАН и българите ще сме малцинство контролирани от турци на всички нива !!!!!!!!!?????!!!!!!Ще позволите ли това да се случи или не ви пука за бъдещето и за ваще деца!Тогава за нас няма да има никакво толериране!ГАРАНТИРАНО!ДАВ АЙТЕ ИМ ЛЮбов да се чувствак като у дома си ......... ,това ли е тяхната земя или нашата.Изчезнаха ли милите добри и красиви българи???????Турците ли са най-най !?!?!?!?

100% съм на тфа мнение!

ivana0895
08-13-2009, 11:39
Благодаря на всички за мнениата и съветите ! Вижте не съм безмозъчна пикла която иска само секс ! - аз съм на 13 и нямам намерение да правя секс на тези години ! Не съм казала че ще спа с него , не съм казала и че ще приема да сме заедно . Просто попитах какво бихте направили на мое място . А и по лично мое мнение на момчетата на моите години им си Е*Е повече от колкото на някой на 18 . :) :) :)

valdesbg
08-13-2009, 11:41
А и по лично мое мнение на момчетата на моите години им си Е*Е повече от колкото на някой на 18 . :) :) :)

Бъркаш :-D

ivana0895
08-13-2009, 11:44
А и по лично мое мнение на момчетата на моите години им си Е*Е повече от колкото на някой на 18 . :) :) :)

Бъркаш :-D Възможно ! Но човек се учи от грешките си :)

rozovsluncho
08-13-2009, 11:46
Ти може да казваш,че няма да спиш с него,но той с теб ще спи :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Di
08-13-2009, 11:49
да не са ви изнасилили че ги мразите толкова.. те могат да бъдат повече приятели дори от българите,няма да те предадат.. така че,нямам нищо напротив,но си малка за него.. оправяй се.. :)

Tokra
08-13-2009, 13:34
Държиш да пиша - окей. Сам си го направи :)

О боже стреснах се...

Глупости на търкалета. Къде ти отива разума мой човек? Викаш да мсе безмозъчни глупаци и накъдето ни отвее вятъра на любовта натам да ходим.

Пич, ти не вдяваш, прочети мнението на авторката! Това го казвам на авторката, която смята момчето за "много мил и добър", а ги спира само народността. За това и гхо казах, вниквай в думите, не чети само от горе и като буквално се хващаш.

Тъй ли..ми лови се за китайка тогава. Да видим как ще се справиш с техните традиции.

Ако харесвах, щях. И к'во му е традициите? Важното е да бъдеш сериозен и да правиш това, което ти казват и това е... Не е сложно? Не съм българин, но свикнах на традициите и обичаите? Времето, във времето е отрговорът...

Ти имаш някакъв комплекс с това сърце...100 пъти го повтаряш във всичките си постове.

Това е идиотизъм, какво искаше да кажеш с това? Та то дори не се връзва с цитата ми? Плюс това, текстът е сбор от изречения, свързани по смисъл...

Сигурен ли си? Колко пъти си имал вземане-даване с мюсЮлмани?

Достатъчно, а ти?

Като не знаеш, къде се буташ...

Пак не вдяваш, деба. "Там не знам вече..." тук вече се говори за ролята на родителите...

Ахаа твойта е хубава, ама другите са паплач викаш.

Случайно да съм казал, че единствено моята е свястна? Тук дори и в думите като вникнеш, ще се разбере, че не говоря само за моята! Наблегни на ВСИЧКИ. Има една неопредленост на броя, сещап ли се?

И какво те кара да си убеден че утре няма да стане с г*за на горе и да ти се изрепчи? (друг е въпроса за акъл у 14 годишните де, ама...и за чий разделяш нея от всички останали? с повече уши ли е, нещо и липсва, или си има в повече?)

Да се изрепчи и к'во? Ще си разбере грешката по-късно и нещата ще дойдат на мястото. Всичко и перфектно за мен. В моят цитат се отнася до това, че ако едно момче знае как да постъпва, то няма да има опасност от неприятни случки. И какво ми говорите за чувствата на 13 годишните? Сега сме вече 11 месеца заедно и сме си щастливи...

Вика му се педофилия :)

Нц, педофилът изпитва сексуално увлечение само към деца. Това при мен го няма ;). Преди да я срещна аз си харесвах и други момичета на моята възраст, че дори и по-големи. ;)

Въй, то почва да мирише като изневериш, така ще се окаже накрая :) Щом се усеща. 24/7 ли си с нея бе мой човек? :)

Прекарвам достатъчно време за да знам това, усещам я когато лъже. Ще усетя промяна и в настроението от тази гледна точка.

Сигурен съм че наркоманите са били възпитани така от родителите си. Убийците също Поздравления за мислите, драги :)

Мале, не... ти не зацепваш от каква страна го говоря това. Не казвам, че те възпитават да станеш наркоман, но ако е лабаво или въобше го няма, то гореспоменатите неща са абсолютно възможни. И така виждам, че въобще не разбираш какво говоря, а тръгнал да ми прави психоанализ...

Е аз ли те сгаджосах с нея?

Не, това пък за к'во го изплю? :D И аз не исках в началото, но на ето, че съм и пак повтарям, щастлив съм си. ;)

Ти ли си Спасителя? Я ела и мен ме спаси.

Твоят влак в това отношение е заминал...

А така, мойто гардже е най-хубаво, на другите "мама ви..." :) Отделно че си се набутал яко в шамарите с първата реплика :)

Пхаха ^^

2 години разилка имат. Баща ми е починал.

Съжелявам за баща ти.

И на другите "посерковци" също :)

Брей, ти много знаеш бре, да не си свещенник или сватовник?

Викаш изземваш ролята на баща и. :)

Ето пак не ме разбра деба... Ти само повърхностно ли гледаш? В моя цитат искам да кажа, че няма правя каквито и да е интини занимания. Тя сама ще си реши, тя самата се пази, поне до възрастта, в която иска да го направи.

Следващият цитат пак е идиотизъм.

Сериозно....Аз си мислех че двете са съвместими :)

...

И въобще за какво трябва да ти се обяснявам? Техните нямат нищо против, нашите също. Най-добрият ми приятел е полицай, и к'во? Имам 2ма приятели висшисти: Единият учител, другият ПиАр. Те казват "Щом се обичате, то няма нищо лошо". Живеем на място, където се познаваме всичките, и мен познават и нея. Нищо лошо не казват. От това излиза, че разликата в годините зависи само от хорското мнение, но не мисля, че ще слушам, тъй като ако ги слушам, то тогава няма никаква любов... Ако ще продължаваме този спор, нека да е на ЛС, че тука много Оффтопик стана, а аз мразя това.

Edit: Извинявам се на потребителите, които обидих, но не успях да контролирам гнева си. Ако има нещо да казвате, то тогава на ЛС...

proach
08-13-2009, 13:39
Какво като е турчин ,да не бида не е човек :?

l0lz
08-13-2009, 13:41
Не забравяй кой ни е държал под робство цели пет века..
Само тва щи кажа, ти си прави изводи..

ShtrudeL
08-13-2009, 13:47

Именно! В днешно време да мразиш турците заради това от преди пет века е глупаво! (макар,че разбирам) Мрази ги за друго..но ехо...сега не е като от едно време... Какво... страх ви е някой да не ви убие в 2 през ноща ли?

producenta
08-13-2009, 15:30

То и Симеон трепа гърчолята,сигурно за тва ни мразят :P

Sh@d0w
08-13-2009, 15:51

ЛоЛз тоя път не сме на едно мнение.Незнам къде си бил в часовете по история,но би трябвало да знаеш че турците в днешно време нямат нищо общо с турците от османската империя,тези,под чието робство са били българите 5 века...Така че тези шаблони дето ги ползваш са толкова неадекватни че на моменти даже е смешно.