View Full Version : Какво правите когато сте с любимия човек ?
anonimchetou
08-13-2009, 08:53
и така как прекарвате времето с любимия човек.. (за секса то е ясно ..) споделете другите неща .. излизания.. занимания заедно : )
Ние лично с моя гледаме някое филмче в къщи или сме някъде извън града когато можем и когато времето не ни гони..и мн други неща и така гледаме да избягваме баналните кафета и т.н. :)
0nem0retIme
08-13-2009, 08:58
Гледаме филми,ядеме ;д ,разхождаме се,говориме си,гушкаме се,целуваме се ии такива неща .. :grin: :D
Punisherrr
08-13-2009, 09:02
Ходим на кино,разходки в паркове,седене/лежане по пейки,ходим на Витоша,ако някой иска да си купува нещо ходим заедно,зимата го мъкна с мене да караме кънки на лед ии така...понякога просто си седим, приказваме си,гледаме се,прегръдки,целувки,милув и :Ь :) И без друго имаме само по ден,два заедно... така че цял ден правим каквото дойде на ум.
DevilWish
08-13-2009, 09:24
Амиии какво правим . . та за секса пропускам да споделям ,иначе ние също както по-горната потребителка имаме само 2 дни ,в които сме заедно и сме само за няколко часа заедно (сега поне през лятото, защото той работи) и аз отивам в тях и го събуждам винаги с целувка (оставя отключена задната врата) ,той работи до късно и е много уморен ,нямаме време да ходим на ляво на дясно ,за това сме в тях, обичкаме се ,целуваме се ,прегръщаме се, слушкаме си музика, говорим си .. след това ме кара с колата до спирката на автобуса и си продължава за работа . . иначе ,когато у-ще почне ,пак ще можем да си излизаме навън и да се разкарваме, да седим по пейките в парковете както преди и тн :)
Абе тая търсачка не я ли оправихте вече бе ?? :-o :?
anonimchetou
08-13-2009, 09:40
айде да се успокоиш малко, ако не искаш да пишеш по темата не го прави. Ако я има тази тема СЕ ИЗВИНЯВАМ че я пуснах.Ама с тези тъпи намеци се успокои. : )
valdesbg
08-13-2009, 09:44
Тихо деца мои ;)
И каза Бог - нека бъде Светлина :)
anonimchetou
08-13-2009, 09:45
аз съм тихо :) Щастие и Любов да има : )
айде да се успокоиш малко, ако не искаш да пишеш по темата не го прави. Ако я има тази тема СЕ ИЗВИНЯВАМ че я пуснах.Ама с тези тъпи намеци се успокои. : )
даже в момента съм прекалено спокойна ако трябва да съм честна .. 8-)
а по темата съм писала доста пъти ... но за да не е спам ... ходили сме в парковете (защото там е по-спокойно) ... на кино ... на билярд, дарц, боулинг ... а точно кафетата и секса са липсвали ... :?
Assshley
08-13-2009, 10:34
Обикновенно ходим на кафе като излезем после обикаляме някъде се разхождаме .. общо взето повече разходки си правим .
И ние с моя се виждаме за по два дена-два дена и половина на седмица-две и когато сме заедно гледаме да си наваксаме пропуснатото време :) И тези два дена по принцип минават така:
Сутринта като стана му пускам сигнал и когато той стане ми звъни.Аз отивам в магазина на една приятелка за да й правя компания,той идва до там с колата,стоим 15-20 мин. още за да се уговорим за вечерта.После с него отиваме някъде извън града - я до пещерите,я до язовира ... Стоим там и си лафим,гушкаме се,целуваме се и така :) После се връщаме в града,минаваме през една пицария,вземаме три пици и отиваме пак при тази наша приятелка :) Наяждаме се,тя затваря магазина,отиваме до тях за да си вземе багажа и заминаваме.Отиваме в едно градче на 25 км. от Силистра (приятеля ми и половината ни компания са от там).Решаваме в кого да се съберем вечерта и отиваме до магазина за алкохол и мезета.После се започва с мъките,защото почти винаги не успяваме да запалим барбекюто от първия път и :D После цяла вечер ядене,пиене,танци,приказки и така :) На края се прибираме в моя (ако не сме били в тях де) ... Заспиваме почти моментално :-D и на другия ден рано,рано си обличаме екипите и айдеее на пещерите :) Там отново се започва с едни скари,мезета ... Вечерта ме прибира в Силистра и веднага след това заминава за Варна :o
Миии общо взето това правим като си дойде :-D Сега обаче обмислям варианта другия вторник да отидем на една вила до Дунава амааа ще видим дали той ще се съгласи :-o :-)
guinessgirl
08-13-2009, 23:52
разхождаме се,седим,говорим си,пием бира в разните паркчета,понякога просто се гледаме и се гушкаме,правим секс..
нормалните неща
ама си нямам сега гадже :(
на кафе,в парка,на някоя пейка седим гушнати :smt056 :smt057
NaNa_SladuRana
08-14-2009, 15:42
аз обичам разходките...
producenta
08-14-2009, 16:05
МНООО ЯК СЕКС
FiRe_LaDy
08-14-2009, 16:06
Какво ли не .. на река,дискотеки,катефа,по парковете,по купони,в тях,в дома,сред природата,на кино,футбол (някой път се включвам :D ),по магазините,готвим си,пийм (някой път и се напиаме заедно :-D :oops: ),по пейките ии т.н. Мързи ме да изреждам сега и други неща.
Важното е кеф и разнообразие да има, пък дали ще са разходки, прегръдки, кино, кафета, секс, напивания,.. :)
BlueFace
08-16-2009, 22:27
От отдавна не съм имал такъв човек до мен ,но попринцип яко натискане из парка :D :D
mysticinside
08-17-2009, 11:03
Ми или аз съм в тях илли той в дома гледкаме някое филмче (е не само) гушкаме се хапваме и така докато не стане след обед и тръгваме по разходки парк , тук там или наблизо има една месност много е готино там катериш ени камъни и си точно над града и виждаш всички селца и тн :grin: забавно е :grin:
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-17-2009, 14:35
ами по принцип едно и също... излизаме я на кафе я някъде другаде... понякога просто си лежим в леглото с часове и си говорим ;) иначе веднъж в седмицата (през учебно време на 2 седмици) правим нещо по голямо което отнема цял ден ;) например пикник или отиваме извън града и се прибираме късно вечерта ;) такива ми ти неща ;)
sweety_blondy
08-17-2009, 16:34
секс секс и само секс :grin: :grin: :grin: базикам се, сексът е нещо нормално,но в умерени количества :)
Ние по цял ден сме заедно,той понякога ходи да бачка в магазина им и ме вика при него,иначе или сме в къщи и правим някви глупостии и се хилим като луди или се разхождаме , понякога билярд, дарц, но дори и когато е някво сдухано пак ни е приятно защото сме си двамката :D :)
krem4et0
08-18-2009, 13:31
Разходки, спорт(но тази година е уморен и почти няма), хапване, седене на 1 определена пейка и дъъъъълги разговори. Същото, но и с приятели. В къщи-телевизия и гушкане. Ако е у дома-зяпане на нещо в нета, разговор с наш`те, хапване и пийване. Скоро правихме каталог на библиотеката у тях. Имаме още книги да описваме, а 3 пълни вечери с това се занимавахме. Сега съм решила да го навия да ми прочете дипломна работа, но снощи на първото изречение се скапа:(. Абе не е много разнообразно, но просто не мога да си представя деня си без да се видим. Дори и да му държа ръката е 1000 пъти по-забавно от всяко занимание у дома сама.
П.С.Миналата седмица бяхме на Видима с приятели, а след седмица живот и здраве заминаваме на море...там ще разнообразяваме.
mesechka
09-01-2009, 17:09
-Караме колелета
-Той ме кара на колелото си
-Аз го карам на моето :D
-Ходим на Витоша с приятелите
-Бием се и винаги печеля. :grin:
-Танцуваме заедно.Е,понякога се случват и инциденти,забравени с помощта на една целувка.
-Помага ми с математиката..(БЛАГОДАРЯ ТИ,МИЛО!!!!)
А на морето нещата са дори още по-хубави...
-Гледаме заедно звездите на нашето място.
-Състезаваме се по плуване.Любим мой номер-задържъм си дъха и му изчезвам за 15 секунди.После става весело... :-D
-Разхождаме со до скалите и си говорим за всичко.
-Нощем се срещаме тайно...
-Тичаме заедно сутрин,ако успея да го събудя.
-Когато сме заедно,падат звезди посред бял ден.
Надявам се съм била изчерпателна :)
sexfantasy
09-02-2009, 08:24
излизаме си, висим на площадката на училището, натискаме се, ходим заедно по магазини (не го изнервя това, щом не го изнервя, да се възползвам :-D ) ту у нас, ту у тях, гледаме филми, висим на компютъра, понякога ходим на фитнес заедно и така...