Влез

View Full Version : ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!

bebity12340
08-13-2009, 09:25
Здр на всички .... мии имам проблем .. косатаа :cry: !! Попринцип ми е чуплива и преди мн често я изправях но тогава си седеше права докато не се изкъпя ... а сегаа 10 минути след като я изправя започва да се чупи :cry: плсс ако на някой му се е случвало и знае как да ми помогне ще се радвам да споделии :cry:

xdanitox
08-13-2009, 10:09
Na men ne mi se e slu4valo 6tot mi e prava :grin: ami spored men prosto se e izto6tila da sefi prava i iska da bude 4upliva neq zaduljavay :D :D :D :D :D :D

aloveyou
08-13-2009, 10:45
Здр на всички .... мии имам проблем .. косатаа :cry: !! Попринцип ми е чуплива и преди мн често я изправях но тогава си седеше права докато не се изкъпя ... а сегаа 10 минути след като я изправя започва да се чупи :cry: плсс ако на някой му се е случвало и знае как да ми помогне ще се радвам да споделии :cry:

Според мен от постоянното използване на преса-косата ти се е изтощила..
Може да си правиш подхранващи маски или да си купиш някаква козметика за изтощена коса (шампоани,балсами и т.н.)
Ако искаш погледни този форум за домашни маски за коса (http://forum.fema-bg.com/viewtopic.php?t=60[/url)

j_adore2
08-13-2009, 10:46
На мен ми е така откакто се подстригах на етажи и отгоре защото ми е сравнително къс първия етаж и не иска да се изправи .. Не знам при теб на какво се дължи :)

bebity12340
08-13-2009, 10:55
На мен ми е така откакто се подстригах на етажи и отгоре защото ми е сравнително къс първия етаж и не иска да се изправи .. Не знам при теб на какво се дължи :)

Мдаа и аз се постригах на етажи наскоро :) и пак нещее :?

under_black_sky
08-13-2009, 11:11
Аз като бях на етажи и с тая чуплива косата изобщоо не се занимавах да ти кажа.. ходех като прилеп ама кво да се направи.. Сега съм с къса коса и пак има горе долу етажчета и като е чуплива сега я изправям със сешоар ама с приставки :) И на места се начупва ама другата част си остава в идеален вид :)

fee
08-13-2009, 11:19
И на мен преди много бързо ми се начупваше косата, най- много да издържи 30 мин. и айде.... Но си купих нова преса. И след като си изправя косата с нея, си стои доста дълго права. :grin:

Не знам дали е от пресата ти или от вида на прическата. Ако си подстригана на етажи, наистина доста трудно ще успееш да се изправиш.

skittle
08-13-2009, 11:27
Според мен спри малко да я мъчиш(няколко месеца и може да използваш маски и т.н ) и после пак опитай. На една фр така и стана. А аз съм на етажи и то мн къси но пак си се изправя ;-) :wink:

nimfa716
08-13-2009, 17:41
lele mn zle i az sam s takava 4upliva kosa i i ... :? nz az si q izpravqm i ne mi stava taka no ponqkoga mi stava ot vlagata ili kato mi e mokra i kato isksahne olll :? :? :? :? :? :?

heiress
08-14-2009, 00:42

Ам, хах.. нормално.. малко почивка и трябва.. не се шашкай. :) Остави я малко да си почине от изправянето и ще '' ѝ мине'' . :)

plamka
08-14-2009, 08:22
Може да става така ако косата ти е много мека, но ме съмнява щом толкова време си я третирала с пресата освен ако междувременно не ползваш маски за коса, които я омекотяват. Иначе и като е нацъфтяла не се изправя хубаво, особено в краищата. Слагай си някакъв изглаждащ крем на влажна коса преди да я изправиш. Може и лак за коса, само че много се гори така косата, а и пресата ако не е хубава се прецаква.

vampire_girl_
08-14-2009, 08:29
Като за начало спри да я изправяш,боядисваш...тормоз иш.
Остави я да си почине.Подхранвай я с някакви балсами и маски.Ползвай и кристали за коса.
След време би трябвало да е както преди.
Сега се сещам - да си сменяла пресата?

bebity12340
08-14-2009, 08:51
Като за начало спри да я изправяш,боядисваш...тормоз иш.
Остави я да си почине.Подхранвай я с някакви балсами и маски.Ползвай и кристали за коса.
След време би трябвало да е както преди.
Сега се сещам - да си сменяла пресата?

Мнее същата си е :(

thelideto
08-14-2009, 09:53
Почивка !! остави я малко време без да я изправяш :)