.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!

Здр на всички .... мии имам проблем .. косатаа !! Попринцип ми е чуплива и преди мн често я изправях но тогава си седеше права докато не се изкъпя ... а сегаа 10 минути след като я изправя започва да се чупи плсс ако на някой му се е случвало и знае как да ми помогне ще се радвам да споделии
    Чоwек е щаsтлiw, когаtо пrиtежаwа tоwа, кoеtо саm оbича, а nе тоwа коеtо дrугiте хаrесwат.. (flower)

Na men ne mi se e slu4valo 6tot mi e prava ami spored men prosto se e izto6tila da sefi prava i iska da bude 4upliva neq zaduljavay

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Re: ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!

Цитирай Първоначално написано от bebity12340
    Здр на всички .... мии имам проблем .. косатаа !! Попринцип ми е чуплива и преди мн често я изправях но тогава си седеше права докато не се изкъпя ... а сегаа 10 минути след като я изправя започва да се чупи плсс ако на някой му се е случвало и знае как да ми помогне ще се радвам да споделии
    Според мен от постоянното използване на преса-косата ти се е изтощила..
    Може да си правиш подхранващи маски или да си купиш някаква козметика за изтощена коса (шампоани,балсами и т.н.)
    Ако искаш погледни този форум за домашни маски за коса
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на j_adore2
    На мен ми е така откакто се подстригах на етажи и отгоре защото ми е сравнително къс първия етаж и не иска да се изправи .. Не знам при теб на какво се дължи
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    На мен ми е така откакто се подстригах на етажи и отгоре защото ми е сравнително къс първия етаж и не иска да се изправи .. Не знам при теб на какво се дължи
    Мдаа и аз се постригах на етажи наскоро и пак нещее
    Чоwек е щаsтлiw, когаtо пrиtежаwа tоwа, кoеtо саm оbича, а nе тоwа коеtо дrугiте хаrесwат.. (flower)

Аз като бях на етажи и с тая чуплива косата изобщоо не се занимавах да ти кажа.. ходех като прилеп ама кво да се направи.. Сега съм с къса коса и пак има горе долу етажчета и като е чуплива сега я изправям със сешоар ама с приставки И на места се начупва ама другата част си остава в идеален вид

И на мен преди много бързо ми се начупваше косата, най- много да издържи 30 мин. и айде.... Но си купих нова преса. И след като си изправя косата с нея, си стои доста дълго права.

Не знам дали е от пресата ти или от вида на прическата. Ако си подстригана на етажи, наистина доста трудно ще успееш да се изправиш.

Според мен спри малко да я мъчиш(няколко месеца и може да използваш маски и т.н ) и после пак опитай. На една фр така и стана. А аз съм на етажи и то мн къси но пак си се изправя

Град
    KaRlOw0
    lele mn zle i az sam s takava 4upliva kosa i i ... nz az si q izpravqm i ne mi stava taka no ponqkoga mi stava ot vlagata ili kato mi e mokra i kato isksahne olll

Re: ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!

Цитирай Първоначално написано от bebity12340
    Ам, хах.. нормално.. малко почивка и трябва.. не се шашкай. Остави я малко да си почине от изправянето и ще '' ѝ мине'' .

Повече от фен Аватара на plamka
    Може да става така ако косата ти е много мека, но ме съмнява щом толкова време си я третирала с пресата освен ако междувременно не ползваш маски за коса, които я омекотяват. Иначе и като е нацъфтяла не се изправя хубаво, особено в краищата. Слагай си някакъв изглаждащ крем на влажна коса преди да я изправиш. Може и лак за коса, само че много се гори така косата, а и пресата ако не е хубава се прецаква.

Като за начало спри да я изправяш,боядисваш...тормоз иш.
    Остави я да си почине.Подхранвай я с някакви балсами и маски.Ползвай и кристали за коса.
    След време би трябвало да е както преди.
    Сега се сещам - да си сменяла пресата?

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Като за начало спри да я изправяш,боядисваш...тормоз иш.
    Остави я да си почине.Подхранвай я с някакви балсами и маски.Ползвай и кристали за коса.
    След време би трябвало да е както преди.
    Сега се сещам - да си сменяла пресата?
    Мнее същата си е

Град
    Near To Hell
    Почивка !! остави я малко време без да я изправяш
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си