- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!
Здр на всички .... мии имам проблем .. косатаа!! Попринцип ми е чуплива и преди мн често я изправях но тогава си седеше права докато не се изкъпя ... а сегаа 10 минути след като я изправя започва да се чупи
плсс ако на някой му се е случвало и знае как да ми помогне ще се радвам да споделии
![]()
Чоwек е щаsтлiw, когаtо пrиtежаwа tоwа, кoеtо саm оbича, а nе тоwа коеtо дrугiте хаrесwат.. (flower)
![]()
Na men ne mi se e slu4valo 6tot mi e pravaami spored men prosto se e izto6tila da sefi prava i iska da bude 4upliva neq zaduljavay
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен от постоянното използване на преса-косата ти се е изтощила..Първоначално написано от bebity12340
Може да си правиш подхранващи маски или да си купиш някаква козметика за изтощена коса (шампоани,балсами и т.н.)
Ако искаш погледни този форум за домашни маски за коса
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
На мен ми е така откакто се подстригах на етажи и отгоре защото ми е сравнително къс първия етаж и не иска да се изправи .. Не знам при теб на какво се дължи![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Мдаа и аз се постригах на етажи наскороПървоначално написано от j_adore2
и пак нещее
![]()
Чоwек е щаsтлiw, когаtо пrиtежаwа tоwа, кoеtо саm оbича, а nе тоwа коеtо дrугiте хаrесwат.. (flower)
![]()
Аз като бях на етажи и с тая чуплива косата изобщоо не се занимавах да ти кажа.. ходех като прилеп ама кво да се направи.. Сега съм с къса коса и пак има горе долу етажчета и като е чуплива сега я изправям със сешоар ама с приставкиИ на места се начупва ама другата част си остава в идеален вид
![]()
И на мен преди много бързо ми се начупваше косата, най- много да издържи 30 мин. и айде.... Но си купих нова преса. И след като си изправя косата с нея, си стои доста дълго права.![]()
Не знам дали е от пресата ти или от вида на прическата. Ако си подстригана на етажи, наистина доста трудно ще успееш да се изправиш.
Според мен спри малко да я мъчиш(няколко месеца и може да използваш маски и т.н ) и после пак опитай. На една фр така и стана. А аз съм на етажи и то мн къси но пак си се изправя![]()
![]()
lele mn zle i az sam s takava 4upliva kosa i i ...nz az si q izpravqm i ne mi stava taka no ponqkoga mi stava ot vlagata ili kato mi e mokra i kato isksahne olll
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Може да става така ако косата ти е много мека, но ме съмнява щом толкова време си я третирала с пресата освен ако междувременно не ползваш маски за коса, които я омекотяват. Иначе и като е нацъфтяла не се изправя хубаво, особено в краищата. Слагай си някакъв изглаждащ крем на влажна коса преди да я изправиш. Може и лак за коса, само че много се гори така косата, а и пресата ако не е хубава се прецаква.
Мнее същата си еПървоначално написано от vampire_girl_
![]()
![]()
Почивка !! остави я малко време без да я изправяш![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^