Влез

View Full Version : Тъпи отговори?!

Kajo
08-13-2009, 15:29
Хайде сега да видим кой как е отговарял :D :D :D

Например казах на едно момиче "Влюбен съм в теб"

А тя "Ми добре" :lol: :lol: :lol:

LovelyGirl
08-13-2009, 15:33
Той ми го каза пръв.Аз обаче не исках да бързам да го кажа и си замълчах.
По-късно и аз го казах.

Само, че при нас беше "Oбичам те"

3oPuTy
08-13-2009, 15:33
Преди няколко години с едно момче,на което много държа (но като приятел,а не като гадже) се зарибявахме и веднъж ме изпраща той до нас и ме гушна и ми вика "Искаш ли тоя флирт да прерасне в нещо по-сериозно?!",при което аз го погледнах ей така ---> :shock: След което го блъснах леко назад и почнах да се смея като луда и му викам "Аз и ти?!Абеее пич,луд ли си?! :razz: :razz: :razz: " ... Тъпото беше,че аз си го харесвах,но просто ей така от нищото реши да ми предложи и аз явно се панирах (или и аз не знам к'во точно стана) и реагирах доста тъпо :? Е добре,че момчето е наистина много точен пич и ми прости след седмица :-),но предпочетохме да си бъдем много добри приятели,а не гаджета :)

sladkata_bebz
08-13-2009, 17:47

ех,не те е уважила,трябваше да ти каже благодаря! :)

Моят най-любим отговор на въпроса:Ще ми дадеш ли телефона си?
Е:Ако ни е писано да сме заедно,ще го отгатнеш :D

vagarious
08-13-2009, 18:11

ех,не те е уважила,трябваше да ти каже благодаря! :)

Скоро гледах филм, в който момичето каза същото и естествено момчето/мъжа го отгатна. :D
Та по темата: Директно ми заяви, че мислел само за мен и аз казах, че щом го видя, ще го бия, тъй като ме събуди с смс-а си. :-o :razz:

rozovsluncho
08-13-2009, 18:18
Емии при мен се случи следната ситуация.Ходих с едно момче от месец и нещо и бяхме излезли и бяхме седнали на една пейка и се целуваме и по едно време той ми казва "Съни обичам те" и аз потресена и казах "Мерси" :shock: :lol: :lol: и той почна да ми се смее и от там и аз се засмях така де ама не го обичах няма да го лъжа де..

Това със телефона мн ме радва :grin: ще го пробвам някой път като затапка :D

ani4kabani4ka
08-13-2009, 18:35
Един път ,когато едно доста хубаво момче дойде да ми се представи, аз се поизложих доста ... :oops: Щом той ми каза името си (коеот така и не запомних) ,аз го гледах и мигах ли мигах ,и най-накрая казах "Приятно ми е , мерси " :D :D

LovelyGirl
08-13-2009, 18:44
Скоро гледах филм, в който момичето каза същото и естествено момчето/мъжа го отгатна. :D
Та по темата: Директно ми заяви, че мислел само за мен и аз казах, че щом го видя, ще го бия, тъй като ме събуди с смс-а си. :-o :razz:

Филма да не е "Знак на съдбата" :)
Иначе е готина репликата с телефона :D

gia_sena_mono
08-13-2009, 18:50
Това е от един епизод на "Приятели". Рос го каза на една откачалка,с която искаше да си го върне на Рейчъл. :D
А по темата: когато със сегашния ми приятел излязохме на първа среща той искаше да ме целуне,аз го целунах с език, хвана ме срам и му казах "Извинявай". Малко тъпо си беше от моя страна.

GD95
08-13-2009, 18:59
Ами ще кажа за едно момче.Попитах го защо не може да сме заедно и той-"Защото карам скейт"... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Уби ме...

Jumbie483
08-13-2009, 19:38
След като той ми каза "Обичам те", аз го погледнах и измърморих нещо от сорта "Той пък.." :D
А иначе с един не схванах, че говори за мен.. Че той с едни заобиколки и аз му викам "В кой си влюбен бе?" 8-) И после като разбрах, че става дума за мен и "О.. така става"

ThePowerOfLove
08-13-2009, 19:42
Една позната отива да се запознае с едно момче, което беше приятел на гаджето й и вика "Здрасти аз съм.." И той "Е мен кво ме интересува?"
Беше брутално :D И после разбра, че тва е гаджето на неговия приятел де и се извини и се запознаха :D

ShtrudeL
08-13-2009, 19:43
То не е точно тъп отговор от колкото тъпа ситуация...,но веднъж си забравих телефонния номер когато едно момче ми го иска. Толкова много се вълнувах,че изобщо изключих. ^^ А по принцип такива работи ги помня и няма как да забравя ама тогава... Оо Та се наложи мойта фр да му го даде ^^

knadoi
08-13-2009, 19:44
той "...Наде...Обичам те..."
аз "абе млъкни малко че немога да реша кво ми се пие"
...ее после му казах и 'мерси' ест 8) :lol:

CyberMaster
08-13-2009, 19:45
При мен се случи следното,момчето ми каза,че ме обича ,а аз казах-cool 8-)
А едно друго момче бях го питала дали има някаква вероятност да сме повече от приятели ми каза -probably not.След това ми стана любимата фраза,а сестра му го затапваше с нея :grin:

babity
08-13-2009, 19:53
Късно вечерта. Целуваме се. Аз се заглеждам нанякъде.
Той:За какво си мислиш?
Аз:За Милена. (най - добрата ми приятелка)

Последва дълго и тъпо набързо скалъпено обяснение от моя страна, но той нещо се обиди явно. Каза ми, че съм готова за връзка.... с нея!

Eddie
08-13-2009, 20:01
Каза ми "обичам те" и аз и казах "ми хубаво" 8-)

После не си говорихме един месец и ся май аз я обичам ама като съм тъп и давам тъпи отговори ще си седя сам 8-)

Hilary_
08-13-2009, 20:07
той: "Обичам те!"
аз: "Мерси"

:lol: :lol:

ecstazy
08-13-2009, 20:18
казах на една фр че я обичам.. и тя ми вика добре 8-)

RaZzer
08-13-2009, 20:29
И в крайна сметка излиза, че 90% от хората тук са много благодарни (особено като им казват, че ги обичат)... :D

lipsvashh_mi
08-13-2009, 20:32
аз доста често казвам-а ми то и аз се обичам..ставаме 2ма :D
ако изпитвам чувствата-казвам обичам те,естествено :)

rozovsluncho
08-13-2009, 20:36
И в крайна сметка излиза, че 90% от хората тук са много благодарни (особено като им казват, че ги обичат)... :D

:razz: :razz: :razz: :razz: да :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:

YeahItsMe
08-13-2009, 20:43
Аз:Обичам те
Тя:Трябва да върва :shock: :shock:

lipsvashh_mi
08-13-2009, 20:47
хах,това вече не мога да си го представя :? Мацката трябва да е била доооста зле :D

rozovsluncho
08-13-2009, 21:15
хах,това вече не мога да си го представя :? Мацката трябва да е била доооста зле :D

Поне да каже "оо много ти благодаря,но трябва да тръгвам" :lol: :razz: :razz:

Priceless
08-13-2009, 21:18
Той: Айде да излезем да пием биричка някъде?
Аз: Не пия бира
Той: Е добре.. кафенце тогава?
Аз: Е не .. вече пих ...
Той: Е добре де .. да пием нещо някъде?
Аз: Ааа .. аз на водичка в нас съм си най-добре 8-)

vagarious
08-13-2009, 21:24

Филма да не е "Знак на съдбата" :)
Иначе е готина репликата с телефона :D
Ми не го знам как се превежда, ама филма се казваше "Serendipity".Абсолютно същия номер с телефона.Явно е той незнам :D

cherinka
08-13-2009, 21:25
Бях на купон и бях отишла за сама до магазина за цигари, а телефона съм го оставила там. Като се върнах моята приятелка ми каза, че пича, с когото излизам ми е звъннал и е казал да му се обадя като ми предадат, че ме е търсел. А моята приятелка по телефона му е казала, че съм с еднно типче до магазина, за да не се притеснява пича, че съм сама, и звъннах му нали и се получи адски глупаво.
Той: С кой ходи до магазина?
Аз: С Милена.
Той: Ама твоята приятелка каза, че си с П****.
Аз: Не е верно.
Той: Кажи си, чесно с кой ходи, сама ли беше?
Аз: Не уе, с криса бях
Той: Е как, нали тя ми дигна телефона
Аз: Не е верно :D :D :D :D

нататък не помня как продължи, много ми беше неадекватно едно такова, въобще не знаех какво говоря....

Priceless
08-13-2009, 21:29
^^ Ооох по тоя повод се сетих за един разговор с един мнооого много бивш 8-) Седя си аз в колата на едно момче и той ми звъни
Той: Къде си, бе мило ?
Аз: Ааами .. с брат ми съм ..
Той: Е .. нещо не те виждам
Аз: Къде да ме видиш?
Той: Еми ..АЗ съм с брат ти в момента
Аз: Ааа .. е исках да кажа с нашите ..
Той: Аааами .. аз съм във вас с брат и вашите са в съседната стая 8-)
Аз: Абее .. кво ме занимаваш с глупости .. С баба ми съм 8-)

Iviqna
08-13-2009, 23:02
^^ Ооох по тоя повод се сетих за един разговор с един мнооого много бивш 8-) Седя си аз в колата на едно момче и той ми звъни
Той: Къде си, бе мило ?
Аз: Ааами .. с брат ми съм ..
Той: Е .. нещо не те виждам
Аз: Къде да ме видиш?
Той: Еми ..АЗ съм с брат ти в момента
Аз: Ааа .. е исках да кажа с нашите ..
Той: Аааами .. аз съм във вас с брат и вашите са в съседната стая 8-)
Аз: Абее .. кво ме занимаваш с глупости .. С баба ми съм 8-)

:razz: :razz: :razz: :D :D :D това ме уби просто

l0lz
08-13-2009, 23:08
Beднъж като си писах с едно момиче и казах: "Липсваш ми.. Искаш ли да се видим?", след което последва отговор: "Не." :lol:

Ballbreaker
08-13-2009, 23:12
*аз съм на гости на приятелка на 400 километра от нас, тя се натриса след като цял ден сме се опитвали да я избегнем във въпросната приятелка*

Тя: Аз съм в тайна.
Аз: Мхм, Пешо.
Тя: Оле, може ли да ти открадна фотоапарата.
Аз: Не.
Тя: Какъв е.
Аз: Руски.
Тя: Може ли да видя снимките?
Аз: Не. Лентов е.
Тя: Е може ли да видя снимките.
Тя: Не знам, аз напоследък си нямам приятел. Ти колко време ще седиш тук?

Целия разговор приключи с репликата "Слушай, пътувах 400 километра за да се видя с в друга тайна, днес ми е последен ден, ще ни оставиш ли поне за малко?

rozovsluncho
08-13-2009, 23:15
*аз съм на гости на приятелка на 400 километра от нас, тя се натриса след като цял ден сме се опитвали да я избегнем във въпросната приятелка*

Тя: Аз съм в тайна.
Тя: Оле, може ли да ти открадна фотоапарата.
Тя: Какъв е.
Аз: Руски.
Тя: Може ли да видя снимките?
Аз: Не. Лентов е.
Тя: Е може ли да видя снимките.
Тя: Не знам, аз напоследък си нямам приятел. Ти колко време ще седиш тук?

Целия разговор приключи с репликата "Слушай, пътувах 400 километра за да се видя с в друга тайна, днес ми е последен ден, ще ни оставиш ли поне за малко?

Не хванах много много :oops:

Ballbreaker
08-13-2009, 23:17
Само забележи колко ловко тя съумя да смени темата и да почне да ме сваля на първата минута след като се запознахме.

guinessgirl
08-13-2009, 23:18
Той: обичам те
аз: ааа...яко

^по-тъп отговор от този просто..никой освен мен не може да измисли

Ballbreaker
08-13-2009, 23:19
Той: обичам те
аз: ааа...яко

^по-тъп отговор от този просто..никой освен мен не може да измисли

уби ме. о.о

guinessgirl
08-13-2009, 23:22
не знам иронично ли го казваш,но..наистина е отвратително да те отрежат така 8-)
сега го осъзнавам...

Ballbreaker
08-13-2009, 23:22
Аз не бих го приел като рязане, по-скоро като изненада.

Ирония имаше, но не беше нападка. :)

rozovsluncho
08-13-2009, 23:26
Само забележи колко ловко тя съумя да смени темата и да почне да ме сваля на първата минута след като се запознахме.

Аа съжелявам,мислех си че си момиче :oops: :oops: :-D

Иначе да смятай мацката кфо прай :-D :D 8-)

Ballbreaker
08-13-2009, 23:31
Момчо съм, да.

А мацката май бая разгонена, доколкото разбрах.

ЕДИТ:

о.О как реши, че съм момиче :lol:

rozovsluncho
08-13-2009, 23:33
Момчо съм, да.

ЕДИТ:

Сори не съм дочела :-D :oops: :razz: :razz:
Но и ти да си от 2 дни на 3 сухара и ти няма да виждаш смисъл в смислените неща :lol: :?

П.П. Сега да не ме помислите за някфа малоумничка дето не се храни :lol: просто съм болна и трябва да съм само на сухари и сирене,а аз сирене ненавиждам и само на сухари ама пак не ми се яде :( :? :? :-#

Ballbreaker
08-13-2009, 23:35
Момчо съм, да.

ЕДИТ:

Сори не съм дочела :-D :oops: :razz: :razz:
Но и ти да си от 2 дни на 3 сухара и ти няма да виждаш смисъл в смислените неща :lol: :?

То и аз да съм 2 месеца на 3 сухарки ще се разгоня, ама тя май наскоро не била на сухар.

Тъй де, няма лошо да спи с когото си иска, няма лошо и да ми предложи, но прекалено избърза мацето просто.

rozovsluncho
08-13-2009, 23:36
Тцтц хората за кфо си мислят...аз за кфо говоря :-D

Но си прав бая разгонена мацка :lol:

Ballbreaker
08-13-2009, 23:39
Разбрах те, просто те перифразирах.

rozovsluncho
08-13-2009, 23:42
Разбрах те, просто те перифразирах.

Ахам..благодаря за обяснението :-o :oops: :razz: :razz:

СПАМ СПАМ СПАМ ии накрая ще има БАН :-D :D :D

sexyto9612
08-13-2009, 23:44
Една вечер бяхме на кафе , и никой не искаше да ме изпрати, освен един идиот...По пътя от кафето към нас:
Аз: Отегчена съм от живота, К... напълно ми разби сърцето...Писна ми от всичко, или ще съм до него или ще се самоубия...Няма кой да страда и без това никой не държи на мен...
Той:Грешиш...Има много хора,които държат на теб и са готови да дадат всичко от себе си да са до теб...
Аз: Пхахахахахха да бе,кой ша е тоя балък дет ша мисли за мен?
Той: От първия път,когато ме целуна те харесвам, мисля, че привличането преминава в обич...
Аз: Е, аз кво да направа? Малко проблеми имам, ми и ти ся ми пречи още повече....
ЦЕЛАТА СИТУАЦИЯ БЕШЕ СУПЕР НЕЛОВКА, И КАКТО СИ МЕ ИЗПРАЩАШЕ МЕ ЗАРЯЗА И НЕ МИ ГОВОРИ 1 МЕСЕЦ...СЯ СМЕ СУПЕР ДОБРИ ФР :)
* Аз бях момичето , което го дари с първата му целувка :razz:
* К.... е любовта на живота ми, негов близък приятел с който се изпокараха заради мен...

DoYouLoveMe
08-14-2009, 00:43
той - обичам те!
аз - дали?!

:razz:

n3ri7ka
08-14-2009, 21:06
веднъж някой ми звънеше и аз вдигам и питам нали кой е и той:"твой таен обожател" и аз:"ОФФФ ПАК ЛИ БЕЕЕЕ" и момчето затвори,след тва се оказа,че е един брачед,който се бъзикал и много ми се подиграваше,че съм била много вървежна :lol: :lol: :lol:

Ballbreaker
08-14-2009, 21:10
Бая се е избъзикал.