View Full Version : Въпросчеее :P
bUbInkA__
08-13-2009, 17:43
Та въпроса ми е когато правиш секс за първи път по време на самият полов акт или след това тече кръв ???
theoneudontknow
08-13-2009, 17:48
Зависи кога ще скъса ципата, пък и освен това може и да НЕ кърви ( ДА СЛУЧВА СЕ ДА НЕ ПРОКЪРВИ)
sladkata_bebz
08-13-2009, 17:51
Попринцип може да прокърви,когато има проникване и разкъсване на девствената ципа.Дали ще е с пръсти или по-вероятно,когато проникне "мъжкия полов орган" е различно.Но може и да няма кръв,както казаха преди мен.
LovelyGirl
08-13-2009, 18:41
Различно е.
При някои на момента, при някои след това.
При някои изобщо.
Тема №94810481041084 по въпроса в последната седмица. :-s А после очаквате нормални отговори и се сърдите, а не сте си направили труда да погледнете дори темите на тази страница. :?
По темата: Както ти отговориха вече, много зависи. Може да е като в "Тексаско Клане", може и капка да няма. Различно е. 8)
Ilikeliljon
08-13-2009, 19:54
Може още при първото проникване, ако се разкъса или се окаже силен натиск на химена да има кървене и съответно пениса да бъде оцапан или презерватива (дано да е второто, заради безопасния полов акт), а можеи да няма нищо, както казаха по-нагоре. :) :)
beliqsmok
08-13-2009, 19:55
Може още при първото проникване, ако се разкъса или се окаже силен натиск на химена да има кървене и съответно пениса да бъде оцапан или презерватива (дано да е второто, заради безопасния полов акт), а можеи да няма нищо, както казаха по-нагоре. :) :)
+1 :)
Колкото момичета, толкова и момчета пишат... :D
Когато правиш секс за първи път, тече още преди да си го направила, после след като го направиш, след тва почва пак да тече и никога не спира.
Течеее, всичко течеееее..
crazyall
08-14-2009, 04:01
Зависи кога ще скъса ципата, пък и освен това може и да НЕ кърви ( ДА СЛУЧВА СЕ ДА НЕ ПРОКЪРВИ)Съгласна :-|
BePoHuKa
08-14-2009, 04:39
Ако ще има кръв, тя обикновено се появява при първите тласъци.
в повечето случай в началото (по време) и много рядко след половия акт
dif4u1912
08-14-2009, 11:05
определено е различно както вече ти казаха....на моята приятелка и бях първото момче и по време на секса не забелязах кръв но на другия ден като се чухме ми каза че като е била в банята е пробвала с пръстче да види дали ще я заболи и съвсем леко си го е поставила вътре и е текнало кръв....от там вече не е имала никакви проблеми :P
Когато правиш секс за първи път, тече още преди да си го направила, после след като го направиш, след тва почва пак да тече и никога не спира.
Течеее, всичко течеееее..
Е*ати идиота. :razz: :shock:
theoneudontknow
08-14-2009, 11:59
Ти от кво си мислиш, че е станал Библейският Потоп а?! :razz: :razz: :razz:
Течеее, всичко течеееее.. еи винаги най-якото мнение казваш :razz: :razz: :razz:
OstraPisalka
08-14-2009, 14:28
първия път си е живо баташко клане :D :D :D майтапа настрана, не е задъжително да тече при всяка е различно :)
YourPoison
08-14-2009, 19:57
Тема №94810481041084 по въпроса в последната седмица. :-s А после очаквате нормални отговори и се сърдите, а не сте си направили труда да погледнете дори темите на тази страница. :?
По темата: Както ти отговориха вече, много зависи. Може да е като в "Тексаско Клане", може и капка да няма. Различно е. 8)
:smt023
Първо с пръсти, после с пенис и най-вероятно няма да потече и капка.
Винаги тече кръв нещо гадно е т'ва секса недей го прави
zagadkataa
08-17-2009, 01:30
Зависи кога ще скъса ципата, пък и освен това може и да НЕ кърви ( ДА СЛУЧВА СЕ ДА НЕ ПРОКЪРВИ)
:)
Течеее, всичко течеееее.. еи винаги най-якото мнение казваш :razz: :razz: :razz:
Цепи мрака #-o
Me4encety
07-29-2011, 15:33
Цепи мрака #-o
С фенерче без батерии ! :lol: Само ми стана интересно как тече преди пърявия път?А сетих се-когато момичето скоро ще прави секс химена и се къса само от мисълта за това :razz: :razz:
mynichka
07-29-2011, 16:31
Може по време, може след това, а може и изобщо да не тече :)
xch0colattegiirlxx
07-29-2011, 16:48
Различно е.
При някои на момента, при някои след това.
При някои изобщо.
Мда \:D/
alexsdreamm
07-29-2011, 20:51
ей аз познавам само 2 момичета при които е имало кръв(забележимо количество) и пак не е кой пък знае какво. При натискане на ципата тя се къса(това обикновенно е самият акт). Много силно ти препоръчвам да си го планираш в баня. Тъпо звучи де..не е хубаво да се планират такива неща.Гледай да има любов и да не мислиш за ципата си.Ако 1-вия ти път е бил с любов ще се отрази на сексуалният ти живот за напред. Нормално е ако 1вият път е имало кръв да има и следващите 2-3 пъти. Не се шашкай! Всичко е наред!
samantaaa123456
07-30-2011, 08:27
Съжелявам за тъпия въпрос, но.. с гаджето ми правихме секс и той свърши но докато мастурбира накрая.. след това с същата ръка ми брукна с пръст .. възможно ли е ако е имало някакви остатъци от сперма да съм забременяла?
моля отговорете :Х
alexsdreamm
07-30-2011, 09:11
спокойно де! не си бременна!
ShtrudeL
07-30-2011, 09:17
Стара тема + че има още стотици такива.