Влез

View Full Version : При вас така ли е ?!

YeahItsMe
08-13-2009, 20:34
Здравейте!Все по-често ми се случва да наблюдавам едно и също нещо при моите приятели, но не и при мен.Историята е такава...Аз съм най-нормално момче на 15 години,не съм някакъв красавец,умен съм и имам чуство за хумор.Имам няколко приятели, които са точно обратното-красиви, не толкова забавни и така да се каже - глупави...И въпросът ми е дали само със хубост може да се привлече едно момиче.Смисъл запознават се на дискотека 1вата вечер.На другия ден се целуват и на 3тия ден са скъсали и не искат да се виждат повече през живота си.(малко доукрасих, но горе долу става така)А аз, който е имал 1-2 връзки с момиче трябва 1во да го опозная, тя да ме опознае и после ставаме приятели и мен до някъква степен ме е страх да продължа на "следващото ниво" , защото неискам да рискувам приятелстото си с нея...Искам така да мога и аз, но просто момиичетата така да се каже "не ми връзват"...
Въпросът ми е главно към момичетата дали е така наистина, но също и към момчетата да кажат дали и те са били свидетели на такова нещо..

lipsvashh_mi
08-13-2009, 20:38
Мой човек-момичетата не ти връзват защото си нерешителен..преодолей го тоя срам и право напред..нито ядем,нито нищо...а ако вечно само да приятелството мислиш и тръгваш с нагласата,че връзката ще завърши зле-най-вероятно така да стане...
Това със забивките по дискотеките и ходенето по 3-4 дена не есериозна история-не се връзвай на глупости....нормално еда искаш да опознаеш човека срещу себе си преди да имаш с него каквото и да било :)

abv01
08-13-2009, 20:40
Какъв точно е въпроса :neutral:

tilifon4ety
08-13-2009, 20:43
ne mislq 4e samo zaradi krasotata moje da se polu4i 1 istinska vrazka!i az darja na tova p1rvo da se opoznaqt posle da stava kvoto 6te stava

Ilikeliljon
08-13-2009, 20:44
Ако се чудиш с какво те те превъзхождат. Отговора е принципно с нищо, но все пак имат едно предимство. Знаят как да се държат с момичета в даден смисъл (относителен донякъде), но използват знанията си отрицателно, а не положително. Това че си умен и забавен е хубаво, но е важно и да знаеш как да се държиш с момичетата :) :)

anonimchetou
08-13-2009, 20:44
не ги гледай твоите приятели на мене лично това което правят те ми изглежда доста лапешко.. запознаваш се с някоя мацка.. опознаваш я.. следиш нейните действия ... и ако виждаш че има инетерес действай,не превръщай всяко момиче в просто приятелка .. щото така няа да си намериш "гадже" .. давай по смело.. : )

PurpleDream
08-13-2009, 21:33
дам,защо гледаш другите-те са глупаци които търсят само бройката,а не нормална истинска връска...ти си си ти,те са си те,остави ги да зарибяват когото искат,да ходят с момичета по 4/5 дена и никога да не разберат какво е любов...ти си много над тях в това отношение според мен

0nem0retIme
08-13-2009, 21:37
Остани си такъв какъвто си сега ! Просто съвет ! :)
Аз,лично,не се впечатлявам само от визията..

vagarious
08-13-2009, 21:39
Друж на принципите си!Това,че твойте приятели си имат некви незначителни "флиртове" не ги прави по-велики.Напротив.Само, че наистина вместо да превръщаш дадено момиче в твоя добра приятелка и после да те е страх за приятелството ви, ако ти харесва направо нападай.Няма кво да се срамуваш и т.н.Преодолей тея неща и смело напред.А и най-важното: бъди себе си и не подражавай на твойте плиткоумни приятели/за мен лично точно тея са такива./ :) Аз също харесвам момчета като теб. :)

RaZzer
08-13-2009, 22:17
не ги гледай твоите приятели на мене лично това което правят те ми изглежда доста лапешко.. запознаваш се с някоя мацка.. опознаваш я.. следиш нейните действия ... и ако виждаш че има инетерес действай,не превръщай всяко момиче в просто приятелка .. щото така няа да си намериш "гадже" .. давай по смело.. : )

+++

BabylonAD
08-13-2009, 22:51
Здравей ! Наблюдавам точно такива картинки почти всеки ден . Тези твойте т.нар. приятели повярвай , са нищо спрямо теб . Въпроса е да вярваш в себе си . Хубаво постъпваш , че опознаваш едно момиче първо , но бъди малко по решителен . Знам , трудно е и на думи излежда много лесно . Но знам , че не е така ( от личен опит ти говоря , аз съм същото положение . Е почти де .. ) . Един съвет от мен ! Имай повече приятели , отколкото приятели и бъди сигурен , че един ден ще излезне една от тях най-отпред и ще бъде твоето момиче . Не прибързвай нещата , няма смисъл . Имаш цялото време на света , няма за къде да бързаш .

Поздрави : Иво Михайлов

Techy
08-14-2009, 00:21
мии баче .. харесваш си едно момиче .. каниш я няколко пъти да излезете заедно .. ако се харесате .. се хващате .. иии най-важното е да бъдеш себе си .. и всичко ще варви както трябва ;p .. апък относно твойте приятели .. забивките по дискотеките .. тва си е между другото :D

Hilary_
08-14-2009, 00:46
Виж са моето момче ... на едното му се вика "женкар" ( красив и празноглав макар, че за да въртиш толкова момичета не е празноглав, но по отношение на момичетата иначе ... ясно ) а такива като тебе рядко се срещат ... но момичетата нямат търпение да те опознаят просто, защото в днешно време външния вид се цени повече от вътрешността на човек (имам предвид характера ... ) :? Идеята ми е ... за всеки влак си има пътници ... и твоето момиче ще те намери ... :wink:

valdesbg
08-14-2009, 05:23
А аз, който е имал 1-2 връзки с момиче трябва 1во да го опозная, тя да ме опознае и после ставаме приятели и мен до някъква степен ме е страх да продължа на "следващото ниво" , защото неискам да рискувам приятелстото си с нея...Искам така да мога и аз, но просто момиичетата така да се каже "не ми връзват"...

Хем искаш да имаш приятелка хем не искаш да рискуваш приятелството ви. Е няма как да стане.
А и проблема е сериозен. В твоето положение мога да те посъветвам - не създавай приятелство преди да сте тръгнали. Така няма да има какво да губиш. И не се страхувай че може да прекъснат отношенията ти с някое момиче. Това е най-нормалното нещо. Хората идват и си отиват от нашия живот.

Страха ти е виновен за цялата каша. Момчетата може да са глупави както казваш, обаче имат чар и поведение. А и не е задължително да приказват за неутронни звезди за да свалят момиче. Така че... ;)