Влез

View Full Version : рецепта за хубави нокти

justcvu
08-14-2009, 11:46
първи вариант:смесват се захтин,чаено дорво(има го в аптеките) и отвара от ехинацея пропорцията е 1:1:1 като за мярка се използва капа4ка от кола фанта или мин. вода

втори вариант:взимате си капки pinosol ,те съдържат евкалипт и бадемово масло ;и капки ехинацея форте на доктор тайс ( има ги в аптеките) пропорцийте 1:1 мярката е същата

гарантиран ефект аз пробвах защото ноктите ми бяха меки лесно се чупеха и се люспеха мн ,а исках маникюр и седа две седмици след като се мажех всеки ден имам нокти :grin:

aloveyou
08-14-2009, 12:32
втори вариант:взимате си капки pinosol ,те съдържат евкалипт и бадемово масло ;и капки ехинацея форте на доктор тайс ( има ги в аптеките) пропорцийте 1:1 мярката е същата

Да - този вариант и аз съм го правила..Наистина има ефект..Ноктите ми станаха по-здрави и красиви :grin:

heiress
08-15-2009, 00:09
От хининовата вода също стават много здрави и хубави ноктите.

LittleFashionista
08-15-2009, 07:08
Абе аз не съм използвала нищо, но ноктите ми са странно плашешто здрави :lol: Не знам как да го опиша просо... Като си оставя малко по-дълги ноктите и после трябва да ги режа, те са толкова твърди, че едва успявам да ги отрежа :shock: :lol: Не знам как става тая работа...

KimBerLy1912
08-15-2009, 07:47
Абе аз не съм използвала нищо, но ноктите ми са странно плашешто здрави :lol: Не знам как да го опиша просо... Като си оставя малко по-дълги ноктите и после трябва да ги режа, те са толкова твърди, че едва успявам да ги отрежа :shock: :lol: Не знам как става тая работа...

Ами радвай се 8-)

Мойте също лесно се чупят : ( Лошото е,че все нямам пари за това или онова-било то за ноктите,косата,за мен като цяло...