.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

рецепта за хубави нокти

първи вариант:смесват се захтин,чаено дорво(има го в аптеките) и отвара от ехинацея пропорцията е 1:1:1 като за мярка се използва капа4ка от кола фанта или мин. вода

втори вариант:взимате си капки pinosol ,те съдържат евкалипт и бадемово масло ;и капки ехинацея форте на доктор тайс ( има ги в аптеките) пропорцийте 1:1 мярката е същата

гарантиран ефект аз пробвах защото ноктите ми бяха меки лесно се чупеха и се люспеха мн ,а исках маникюр и седа две седмици след като се мажех всеки ден имам нокти
    всеки може да напикае пода ,бъди пич-НАСЕРИ ТАВАНА

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Re: рецепта за хубави нокти

Цитирай Първоначално написано от justcvu
    втори вариант:взимате си капки pinosol ,те съдържат евкалипт и бадемово масло ;и капки ехинацея форте на доктор тайс ( има ги в аптеките) пропорцийте 1:1 мярката е същата
    Да - този вариант и аз съм го правила..Наистина има ефект..Ноктите ми станаха по-здрави и красиви
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

От хининовата вода също стават много здрави и хубави ноктите.

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Абе аз не съм използвала нищо, но ноктите ми са странно плашешто здрави Не знам как да го опиша просо... Като си оставя малко по-дълги ноктите и после трябва да ги режа, те са толкова твърди, че едва успявам да ги отрежа Не знам как става тая работа...

Цитирай Първоначално написано от LittleFashionista
    Абе аз не съм използвала нищо, но ноктите ми са странно плашешто здрави Не знам как да го опиша просо... Като си оставя малко по-дълги ноктите и после трябва да ги режа, те са толкова твърди, че едва успявам да ги отрежа Не знам как става тая работа...

Ами радвай се

Мойте също лесно се чупят : ( Лошото е,че все нямам пари за това или онова-било то за ноктите,косата,за мен като цяло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си