View Full Version : Проблем с теглото
jijikin4o
08-14-2009, 15:16
Здравейте! Аз съм момиче 8 клас.До 6 клас бях много слаба и имах перфектното тяло, но изведнъж напълнях!Помогнете ми и давайте съвети защото се чудя какво правя.Ако спра да ям наистина мога да си доведа много здравословни проблеми, но мисля, че заради тялото ми, момчето, което харесвам не споделя чувствата ми! Предварително благодаря!
Хвърли се от тротоара със засилка!1
ПП.не давам смислен отговор на теми които не са на кирилица...
Ballbreaker
08-14-2009, 15:20
1. Гадже ще си намериш. Има момчета, които не ги кефят клечки. Има момчета, на които не им и пука, стига момичето да изглежда добре.
2. Не ставай анорексик, яж си нормално.
3. Все пак се замисли до колко си пълна и доколко си дебела. Не се самозалъгвай.
4. По дяволите, 8 клас си, егати...
5. ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!
това е от пубертета ;)
спортувай повече ;)
иии ако просто си напълняла-няма проблеми...
просто не се отпускай, за да не станеш дебела...
Хммм ... Отново грешен раздел ... Еййй не се научихте бе :?
jijikin4o
08-14-2009, 15:31
Благодаря ви!
Понапълняла си заради възраста - наскоро четох, че настъпват промени както в ръста така и в теглото. Но с времето всичко ще мине. И не е хубаво да се правят диети, защото метаболизмът ще се погрижи след време да възвърнеш килограмите, които си изгубила. А що се отнася до гаджетата поне според мен, ако си търсиш момче то трябва да иска да е с теб заради характера ти, а не защото приличаш на модел. :)
охх божееееее .... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
абе какво ти пука, че не си скелет по дяволите ??? :lol: :lol: Аз пък НИКОГА не съм харесвала такива хора ... тярбва да има нещо да се пипне ... :D :D :D (говоря за отчайващо слабите хора!!! )
Няма от какво да се притесняваш ако не тежиш 100 кила значи е просто от развитието ти ... защото в пубертета всяко момиче превръщайки се в жена напълнява ... :-o Спокойно ... а за момчето >> майната му ... още колко имаш да срещеш ... :wink:
NaNa_SladuRana
08-14-2009, 15:35
повечето приятно пълни момичета се мислят за дебели,а това не е така... Аз примерно си имам и коремче и дупе и не се намирам за дебела,даже си се харесвам такава :oops:
Ballbreaker
08-14-2009, 15:36
повечето приятно пълни момичета се мислят за дебели,а това не е така... Аз примерно си имам и коремче и дупе и не се намирам за дебела,даже си се харесвам такава :oops:
Коремчето е признак за здраве, не за затлъстяване. А аз ни коремче, ни дупе имам... само дето съм мъж. xD
jijikin4o
08-14-2009, 15:41
Да,но преди бях манячка на тема мода и дрехи, а сега като пазарувам сякаш желанието ми е изчезнало!
Ballbreaker
08-14-2009, 15:44
Еми то така и трябва. И аз се кефя като изляза да си купя риза/фланелка, гледам какво си купувам, ама го правя 2 пъти в годината.
NaNa_SladuRana
08-14-2009, 15:45
авторке,пусни снимка,защото не вярвам,че си толкова отчайващо дебела
Да,но преди бях манячка на тема мода и дрехи, а сега като пазарувам сякаш желанието ми е изчезнало!
Тва вече си е до компанията с която пазаруваш не до желанието ... :D :D :wink:
rozovsluncho
08-14-2009, 15:48
Ако не е проблем да споделиш,колко си висока и колко килограма тежиш? :)
Иначе бягане на дълго разтояние,в умерено темпо-топи мазнини и стяга :)
producenta
08-14-2009, 15:51
ОМГ
Аз като бях 8 клас имах една съученичка,дето тежеше 86 кила и сменяше гаджетата през ден.Ти си се проснала тука да се притесняваш!Бе ич да не ти пука,клечки никой не обича!Все пак скелити има и в музея.
jijikin4o
08-14-2009, 15:53
Аз съм в лилавото!Ето я снимката в профила ми и не е проблем:Висока съм 1,75м и тежа 70кг.
producenta
08-14-2009, 15:56
Az sam v lilavoto :)Ka4ih snimka
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: И ти се мислиш за дебела :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Абе момиче супер маце си бе!Те момчетата мечтаят за такова като тебе,пък те е бъз да не хапнеш :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
lipsvashh_mi
08-14-2009, 15:56
да си прекалено слаба е грозно-никой не харесва кожа икости..нали момчето трябва да има къде да пипне да му се не види :lol:
анорексичка е глупаво да ставаш,заради който и да било...
щом не те харесва такава каквато си и не може да види готиния,позитивен човек,а гледа само външността ти-майната му...
не се подценявай и не се подтискай за глупаци :)
producenta
08-14-2009, 15:58
Ако някой ти каже,че си дебела да знае,че му трябват очила или е педераз!
Аз съм в лилавото!Ето я снимката в профила ми и не е проблем:Висока съм 1,75м и тежа 70кг.
Казах ти го ще ти го кажа и пак ... ИЗОБЩО не си дебела!!! :? :?
Тия дету ти кажат, че си им прати мн поздрави от мен ... :? :?
rozovsluncho
08-14-2009, 16:08
Ъм само аз ли не я виждам снимката бе :? :-o
ето я мацка ... :wink:
http://www.teenproblem.net/teenid/jijikin4o
NaNa_SladuRana
08-14-2009, 16:11
ако ти си дебела,аз трябва да отивам в дебелариум :shock:
Момиче, имаш много по - големи проблеми от теглото си!!!
producenta
08-14-2009, 16:12
http://www.teenproblem.net/teenid/images/jijikin4o/6447_1250265161_m.jpg
jijikin4o
08-14-2009, 16:13
Ако мислите, че съм emo или scene, знайте, че не съм!Просто реших да видя как ще изглеждам като такава!
rozovsluncho
08-14-2009, 16:13
Висока съм 1,75м и тежа 70кг.
Съвсем нормална си си!
http://www.cmamucmuka.hit.bg/bmi_calc.htm
Погледни тук...ти влизаш в графата: от 18.5 до 25 - нормално тегло
Имаш хубаво тяло!(и си мн сладка :-P )Кфо се притесняваш :? :o ... Просто трябва да бъдеш утракана и ще видиш всичко ще върви по вода... пък тфа че някаф пикльо не те е харесал тфа значи че не те заслужава ни най-малко!
producenta
08-14-2009, 16:14
Ако мислите, че съм emo или scene, знайте, че не съм!Просто реших да видя как ще изглеждам като такава!
Аре ся аз като съм метъл да не съм по-хубав.Каквато и да си бъди себе си!
пп
не казвам че си емо или другото там не моа го напиша
LovelyGirl
08-14-2009, 16:16
Ох, Божее..
Ти си от хората, които знаят, че са си добре, но въпреки това искат 100 човека да им го кажат :?
Не ти е теглото проблема, а егото.
lipsvashh_mi
08-14-2009, 16:16
Момиче, имаш много по - големи проблеми от теглото си!!!
да,със самочувствието най-вече и тук-таме умствени :lol:
не бе,сериозно-ако се имаш за дебела не си с всичкия си-изглеждаш перфектно...момчето ако не те харесва определено не е заради теглото :)
Дано само не го правиш за едното "място в обществото", защото повечето дори не знаят какво значи думата "емо" ... :? :?
jijikin4o
08-14-2009, 16:28
Не не го правя за това, просто май наистина самочувствието ми е било доста нисичко!Благодаря на всички ви, че ми го повдигнахте!
DeViLgIlrL16
08-14-2009, 16:30
момиче аз съм на 14г., 1,68м съм, 52,900кг до към 54, зависи как съм се наяла... :D имам си и дупе и голямо шкембе... опитах да отслабна ма не става по никакъв начин... просто ям като луда.. е неска съм изяла повече от чествърт тава с ядене (50 см диаметъ и е 3 пръста висока) с 4-ри филий хляб.. ми като ми се яде как да спра... всеки вика много си добре ма немога да сложа къса блуза чуствам се неудобно... както да е... ти си си много добре, хич не ги слушай уния улигофрени, а ония като не те харесва такава да си *** майката... :? не си заслужава да му обръщаш внимание... ако някой наистина те харесва няма да го прави заради това което си на външен вид, а това което имаш като качества... :oops:
Не не го правя за това, просто май наистина самочувствието ми е било доста нисичко!Благодаря на всички ви, че ми го повдигнахте!
мм нали знаеш, че не е нужно някой друг да ти го повдига ти тряя си го знаеш ... :wink: Дано не се налага пак ние да те убеждаваме ... :-D :-)
DeViLgIlrL16
08-14-2009, 16:33
мм нали знаеш, че не е нужно някой друг да ти го повдига ти тряя си го знаеш ... :wink: Дано не се налага пак ние да те убеждаваме ... :-D :-)
де да имаше и на мен така да ми го повдигне... :D :D
Priceless
08-14-2009, 16:49
Ето казаха ти, че си сладка, че си слаба, че изобщо не си дебела .. Happy now? :?
rozovsluncho
08-14-2009, 16:51
Проблема е решен..що не заключите темата,че нещата стават безмислени :?
Ballbreaker
08-14-2009, 16:52
Защото след като видяхме снимката на момичето има опашка от момчета, искащи да разберат от кой град е тя. :D
По малко ядене не казвам диети просто по малко,тичаи повече и 3 пъти в седмицата на фитнес колело или пътечка!
Ballbreaker
08-14-2009, 17:27
По малко ядене не казвам диети просто по малко,тичаи повече и 3 пъти в седмицата на фитнес колело или пътечка!
Погледни и просто снимката първо и казвай после 'по малко' или 'повече'.
rozovsluncho
08-14-2009, 17:33
Супер си е ама...така е хората се самозалъгват!
И аз преди няколко месеца още докато бях на даскало бях 1,63 и към 54-5 кг и доста хора ми натякваха (незнам с кфа цел) че съм напълняла,станала съм по дебела някфи такива (пък преди тфа да бях към 48 кг ама в 8ми клас пък тфа се случи в края на 9ти) и аз направо бях съкрушена как може да съм толкова дебела :oops: :-D ама съм била шматка..ся лятото съм отслабнала с няколко килограма и съм в още по-добра форма 8) (и ся се разболях и още повече отслабнах макар,че нямам нужда вече :( ,като се оправя те ще си се върнат)
LittlePrincess
08-14-2009, 17:34
Ох, Божее..
Ти си от хората, които знаят, че са си добре, но въпреки това искат 100 човека да им го кажат :?
.. Напълно съгласна. Лигава работа просто ..
Priceless
08-14-2009, 17:38
Ох, Божее..
Присъединявам се към вас 8-)
Ох, Божее..
Присъединявам се към вас 8-)
И аз :D
jijikin4o
08-14-2009, 19:35
Ot Burgas sam i skype:perfecten_caramel
i.... Слагам край на темата!
MakeMeLaugh
08-14-2009, 19:49
А бе пълничка си, че и грознаватичка, ама какво да се прави :(
+ това
Точка 11 от Правилата на форума:
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html