View Full Version : Какъв цвят ще ми отива?
mArMaLaDkA
08-14-2009, 16:08
Решила съм да експериментирам с шампоан оцветител.
Проблемът е, че не знам каква точно ми е косата, понеже всеки казва различно, отделно, че имам естествени русоляви кичури и червеникави, зависи от светлината.
Другия проблем е, че януари си бях направила черни кичури и боята май не е паднала напълно.
И всичките тея глупости с косата, :D бяха, за да ме светне някой какъв цвят ми е косата и евентуално какви цветове ще хванат.
http://i27.tinypic.com/wbfp0p.jpg
http://i29.tinypic.com/35d83fl.jpg
кестеняво (и вариации) и червено.. за друго не се надявай да хване.
Аз не разбирам много много от коси, обаче мисля, че можеш да пробваш с по-тъмно червено и след това може и да пробваш да я изправиш и да видиш как ще ти стои, тоест не знам, според мен червена и права ще стои яко. :) По принцип съм побъркана на тема червени коси и не е чудно, че такъв съвет ти давам, но все пак си с тъмна коса и не мога да преценя русо как ще ти стои.
А искам да те питам шампоан оцветител това е едно такова, дето пада след няколко миенета или какво? Моля те разясни ми малко, че май търся подобно нещо, но не съм сигурна :D
mArMaLaDkA
08-14-2009, 16:18
Точно такова е. Пада след няколко измивания уж, ама чета по форумите как им стояло по 6 месеца. 8-)
И на мен много ми харесва червеното, обожавам рижави и червени коси :D , но на мен няма да ми отива рижаво. За червеното същото мисля, понеже съм сравнително малка.
hackberry
08-14-2009, 16:24
според мен нищо няма да ти тича.
така си си най-добре
DarkKisss
08-14-2009, 16:32
Ярко червено, човече 8-)
Точно такова е. Пада след няколко измивания уж, ама чета по форумите как им стояло по 6 месеца. 8-)
И на мен много ми харесва червеното, обожавам рижави и червени коси :D , но на мен няма да ми отива рижаво. За червеното същото мисля, понеже съм сравнително малка.
Да, и мен ме притеснява, че в някои случаи държи повече отколкото трябва, а аз съм една светла русо-кестенява и веднага ще ме хване ако я направя оранжево-червеникава, ама кой знае кво ще стане :D Иначе ако не пробваш няма да разбереш дали ще ти отива или не, тва му е хубавото, че не е трайна боя и дори да не стане нищо няма да е перманентно :)
Tва с траенето е вярно, на една приятелка червеното и стои 3ти месец.
mArMaLaDkA
08-14-2009, 16:35
Ярко червено, човече 8-)
Да бъдем две ли? 8-) Бтв ти твоето успя ли да го махнеш напълно?
^ Страх ме е да се впускам в разни експерименти, че току-виж или постигна някакъв гнусен цвят, или пък не се отмие до 15.09 и ще стане кофти. 8-)
koshtramba
08-14-2009, 16:37
Дзелено??? :lol: :lol:
vampire_girl_
08-14-2009, 16:38
А на кои марки са хубави?И каква им е цената?
vampire_girl_
08-14-2009, 16:43
Сериозно !? хД
Аз си мислех,че ще са някакви 70-80 лв ... хДД
DarkKisss
08-14-2009, 16:56
Ярко червено, човече 8-)
Да бъдем две ли? 8-) Бтв ти твоето успя ли да го махнеш напълно?
^ Страх ме е да се впускам в разни експерименти, че току-виж или постигна някакъв гнусен цвят, или пък не се отмие до 15.09 и ще стане кофти. 8-)
е не, до 15-ти ще се махне 100%, а мойто вече "почти" го няма 8-)
Кестеняво с някакви утенаци червено.
70-80?! :shock:
Ти сериозно ли си го мислиш?
emityyyyyyyyyyyyy
08-14-2009, 19:07
Доста странна коса :shock:
mArMaLaDkA
08-15-2009, 04:01
Можеше и на лично. 8-)
В какъв смисъл "странна"?
mArMaLaDkA
08-15-2009, 04:07
Не чак толкова. Червеникавия оттенък е по-скоро меден един такъв, като се замисля и то най-често зимата се появява. Черното е паднало май. Косата ми в момента е по-скоро русолява.
Pliok0019
08-15-2009, 08:25
Pallete например - 2 лв.
Не, по-добре не.
Престиж.
Лошото на балсам-оцветителите е че никога не знаеш какъв точно ще стане цвета. Задължително ще е по-различен от посочения.
При мен например черко червеното стана цикламено, кафявото - нещо като рижаво.
Кестеняво с някакви утенаци червено.
ти по-неграмотно не може ли да го напишеш :lol:
YaNcHeToOo
08-15-2009, 12:01
emityyyyyyyyyyyyy
08-15-2009, 12:12
според мен нищо няма да ти тича.
така си си най-добре
guinessgirl
08-15-2009, 12:19
някакво тъмно червено.