Влез

View Full Version : силикон

ecstazy
08-14-2009, 18:14
видях едно видео във Вбокс7..бтв новините..казаха че мъжете почнали да си слагат силикон :shock: според мен това е ужасно като го изгледах така се изхилих :lol: какво ви е мнението? разбирам жени със силикон ама мъже.... 8-)

j_adore2
08-14-2009, 18:15
Потресаващо е .. Ама кво ти пука :lol:

koshtramba
Тия се обръщат срещу природата... :lol: :D

flowerlina
Ужас :?

vivteen
08-14-2009, 18:21
Е,то силикона им оформя тялото/плочки и др.../Не като при жените да си уголемяват циците или си правят на маймунски гъз устните.Които има пари и го мързи да виси в фитнеса...

SuNsEt
08-14-2009, 18:42
Обичам всичко да е естествено.
Не знам къде си го слагат тоя силикоИн ама...

По-добре малък и свой отпред,от колкото голям и чужд отзад! 8-)

shell
08-14-2009, 18:45
и аз гледах този репортаж и останах неприятон изненадна о това до къде може да стигне човек в мързела си :? то пък бива,бива.Защо трябва да се посяга чак до ткава стемен на природата-толкова ли ги мързи да спортуват и да се оформят ,че прибягват да си поставят изкуствени импланти в тялото :? отблъскващо е,аз никога не бих се хванала с мъж,чието тяло е толкова изкуствено.То и на пипане може би не е същото акто естествения мускул.Светът се извращава все повече и повече :?

axlbaby
08-14-2009, 18:47
Тва е дискриминация! Защо за жените се смята за редно и нормално,а за мъжете не.Друг е въпроса,че това е отвратително и за двата пола и не го разбирам.

ri41
08-14-2009, 19:10
и аз го гледах, коригирали си бръчки, импланти на мускули, ако може МОЗЪК МОЗЪК да си имплантират моля... :razz:

brokeninside13
08-14-2009, 19:14
Тва вече е прекалено, не стига че се обезкосмяват повече от нас момичетата па вече и силикон :lol: :lol: :lol: Как да не се смееш.ПЕДАЛИ :razz:

и аз го гледах, коригирали си бръчки, импланти на мускули, ако може МОЗЪК МОЗЪК да си имплантират моля... :razz:

пфхахахахаха :razz: :lol:

bebity12340
08-14-2009, 19:37
Мии кво бе завиждат на жените :lol:

DimovB
08-14-2009, 20:23
супер простотията, шото место да си направят мускулите с упражнения те им запълват местото със силикон, а и след някоя друга година тря да ги махат тея имплантанти като им увиснат сланините

DimovB
08-14-2009, 20:25
Е,то силикона им оформя тялото/плочки и др.../Не като при жените да си уголемяват циците или си правят на маймунски "задни части" устните.Които има пари и го мързи да виси в фитнеса...

говориш простотии

melinor
08-14-2009, 20:26
Може ли линк

brokeninside13
08-14-2009, 20:31
Може ли линк

http://vbox7.com/play:4dbe3e16 :?

stefity
08-14-2009, 20:36
Ебати телата дето им правят! :shock: На пипане какво ли е... дали е меко... или пак е същото като все едно да пипаш мускул....?

DimovB
08-14-2009, 20:48
на мен ми е интересно как ще изглежда един имплантант за бицепса примерно при сгъване на ръката, като не е мускул и не може да се разтяга и свива. сигурно гледката ще е умопомрачителна :lol:

GaBiIi__
08-14-2009, 20:50
след около 10тина години няма да има мъже на планетата .. един мъж е секски когато влага усилия за тялото си поти се докато цепи дърва и тн а не някакви женчовци в клиниката пред огледалото

MyDuality
08-14-2009, 21:17
Е,то силикона им оформя тялото/плочки и др.../Не като при жените да си уголемяват циците или си правят на маймунски "задни части" устните.Които има пари и го мързи да виси в фитнеса...

не се слага силикон в устните а хелоронова киселина .....

Carmen_Kass
08-14-2009, 21:20

+1

g1rl4eto_
08-14-2009, 21:21
Да слагам там, да се кефят и те :D :D :D

terawatt
08-15-2009, 06:29
след около 10тина години няма да има мъже на планетата .. един мъж е секски когато влага усилия за тялото си поти се докато цепи дърва и тн а не някакви женчовци в клиниката пред огледалото
Същото се отнася и за жените :)

brokeninside13
08-15-2009, 13:26
^^ ясно ама от потене и т.н няма как жените да имат цици кат на памела сеш се? т.е сексито в мъжете може да се постигне с потене, а големите цици при жените няма как....не че казвам всички жени с малък бюст да почнат да си слагат силикон. на мен повече ми харесват жени с по-малък стегнат бюст (нищо че съм момиче :-D ))

GaBiIi__
08-15-2009, 13:36
^^ ясно ама от потене и т.н няма как жените да имат цици кат на памела сеш се? т.е сексито в мъжете може да се постигне с потене, а големите цици при жените няма как....не че казвам всички жени с малък бюст да почнат да си слагат силикон. на мен повече ми харесват жени с по-малък стегнат бюст (нищо че съм момиче :-D ))
да ама цици като на памела не са яки сеш се ;) .. тва няма смисъл от естественото по-хубаво няма

terawatt
08-15-2009, 14:24
Това не значи, че една жена не трябва да поддържа форма и да се грижи за себе си само пред огледалото и в дирене на "ефикасни" диети... Че и били малки циците - цудо голямо. Жената не е само едни цици. А и в много случай след такива силиконови корекции става даже по-грозно от преди.

sHaDy_sOuL
08-15-2009, 14:36
И аз го гледах тоя коментар по бтв-то и останах потресена. Мъжете масово почнаха да заприличват на жени. Силикон ще си слагат :lol: Якото е да си направиш сам адското тяло и всеки път като се погледнеш в огледалото да се кефиш на себе си, с колко пот си го постигнал.
С тия фЙеШъЪъЪн (извинявам се, но не се сдържах :-D ) прически направо ми бъркат в здравето повечето, но всеки си има различно мнение. Краката си бръснат, Божееее.. който не си ги бръсне е смотаняк .. :razz: Абе няма к'во, на мен лично не ми се нрави новата визия на повечето момчета ^^

DimovB
08-15-2009, 14:43
^ Ти да не мислиш, че тялото като го направиш и то вече ше си стои така доживот. 1-2 месеца ако не го поддържаш и се връщаш на старта ;)

sHaDy_sOuL
08-15-2009, 14:55
Еми блъскаш всеки ден и т'ва е, с постоянство се постигат хубавите неща.

DimovB
08-15-2009, 15:09
Еми блъскаш всеки ден и т'ва е, с постоянство се постигат хубавите неща.

струва ми се че не обмисли добре нещата 8-)

всеки ден не може да се блъска, а и е вредно. освен тва трябва да се инвестират яко пари, време и нерви в тая работа.
бодибилдинга е един от най-неблагодарнтие спортове. дисциплина и постоянство до последно.

sHaDy_sOuL
08-15-2009, 21:37
Еми незнам, ти си по-наясно :)

FuCkInBuBbLeGuM
08-15-2009, 21:42
Божеее боже... накъде отива света

EarthShaker
08-16-2009, 07:01
логично е... жените почнаха да си слагат силикон на места, от които уж трябва да изглеждат по-женствени.. сега е наш ред

thelideto
08-16-2009, 08:35
хахаха 8-) 8-)

3oPuTy
08-16-2009, 08:51
Е к'ва е разликата?!
Разбирала жените със силикон,а мъжете не :? И защо е така?!Защото жените от години си слагат силикон,а мъжете отскоро :? Явно си доста малка и не помниш к'во нещо беше преди години (да съм била на 8-9 години),когато чалгарките започнаха да слагат тонове силикон ... Всички се възмущаваха "Ама как може ... А-у" ама ся к'во?!Ся вече е модерно :? След няколко години и при мъжете ще стане супер модерно,но разликата при тях е,че имплантантите не им личат от километри :?

FlipY
08-16-2009, 09:23
Тва вече е прекалено, не стига че се обезкосмяват повече от нас момичетата па вече и силикон :lol: :lol: :lol: Как да не се смееш.ПЕДАЛИ :razz:

пфхахахахаха :razz: :lol: Какви педали?Половината ви възлюбени филмови звезди (мъже ) си правят лифтинг и имат силикон...Не го харесвам , но не смятам че са педали...Просто имат пари и искат да се подобрят..